MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129662.html

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.129662.html
חביב אורנג'ד כתב:אני קצת חלוק בנושא אוחיון.
להלן הטיעונים שנראים לי רלונטים מעמדות הקטגור והסנגור:
למה בעד השארותו של אוחיון?
כי זה מה שהמאמן רוצה.
בהעדר ג'נרל מנג'ר, המאמן (או הצוות המקצועי אם תרצו) הוא הגורם הבלעדי שצריך לקבל החלטות מקצעיות. אם בלאט רוצה אוחיון (ולפי מה שפורסם עד כה, הוא מאוד רוצה אותו), אז אוחיון צריך להשאר.
בכלל, נראה שאחת הסיבות המרכזיות שגרמה לההנהלה להכנס לכל ההרפתקאה הזאת, היתה בכדי להיעתר לרצונו של המאמן ועל זה אגב, דוקא מגיעה לה קרדיט.
"למען יראו ויראו".
בכדי למנוע מקרים חוזרים ונשנים של שחקנים המפרים חוזה, מכבי תעשה טוב גם לעצמה וגם לקבוצות אחרות, אם היא תשאיר את אוחיון.
השארתו של אוחיון במכבי תחליש את מעמדם של הסוכנים המפוקפקים ותחזיר את הכוח לקבוצות. כמו כן, השארתו של אוחיון במכבי תדגיש ותחזק את תקפותם של חוזים חתומים.
למה לא?
כי אוחיון לא רוצה.
אוחיון עשה ככל שביכלותו בכדי לעבור לקובאן. אני לא רואה מה כבר יכול לצאת טוב מזה ששחקן שלא רוצה להיות כאן, נשאר כאן בכוח.
אם אוחיון כ"כ לא רוצה להשאר במכבי, אז שיתנו ללכת. עם חוזה או בלי חוזה ובין אם היה קיים סעיף יציאה ובין אם לאו, אין טעם להשאיר מישהו שלא רוצה להיות כאן. לשחק בקבוצה כמו מכבי זו פריוולגיה ולא עונש, וגם מכבי צריכה לשמר את הסטטוס הזה.
עניין של כבוד.
הסיפור הזה גרר איתו הרבה דם רע. מצד אחד, סוכנו של אוחיון התבטא בבוטות יוצאת דופ ומצד שני, עורכי הדין של מכבי הגיבו בצורה חריפה ביותר (אם כי לא עד כדי כך בוטה). לזכות שני הצדדים יאמר, שלא היו חלופי דברים גסים בין השניים (אלא רק באמצעות נציגיהם), אבל בשורה התחתונה, מכבי יוצאת כאן מאוד פגועה; גם שחקן שבורח כאשר הוא תחת חוזה וגם סוכן שמלכלך ומוציא הרבה רעל החוצה.
מכבי נדחקה לפינה אך לבסוף יצאה צודקת ובכדי לצאת גם נאורה ומוכבדת, היא תעשה נכון אם היא תוותר על שירותיו של השחקן שגרם לכל האנדרלמוסיה הזאת.
לסיכום, ישנן סיבות טובות לכאן ולכאן וזה כנראה מדוע הסיפור מקבל תפניות.
כמו שזה נראה, הצדדים דוקא מכבדים זה את זה ובכך, כן שמרו על אפשרות של התקשרות חוזרת.
כל תוצאה שתהיה, אני אישית אכבד. במקרה הזה, באמת שאין אמת מוחלטת.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־4 אורחים