jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:ברמה המקצועית, אני ממש לא בטוח שהשארתו של אוחיון היא כזאת טובה ובעלת אימפקט כ"כ גדול כמו שמנסים לייצר כאן.
סה"כ, נראה שהיקמן (שבאמת נראה די טוב עד כה) ולוגאן תוכננו מראש להיות צמד הגארדים המוביל של מכבי ולאוחיון לא יועד תפקיד מרכזי מכתחילה.
עם זאת, לאור היכולת המדאיגה משהו של לוגאן וסימני השאלה סביב רוט, זה טוב שואחיון הוא גם חלק מהרוטציה.
אני באמת לא מצליח לראות מה ראית במשחק הזה מהיקמן שגורם לך לצאת בהצהרות לא ממש קשורות למציאות.
אני לא רוצה לחזור לויכוח הישן שלנו, אבל לאנגפורד, אוחיון והלפרין תוכננו להיות הגארדים המובילים שלנו, ולא היקמן ולוגאן, שהפכו לכאלה כשהשלישייה המדוברת התפוגגה.
עכשיו עם החזרה של אוחיון, אפשר גם קצת לאזן את הרוטציה. אוחיון לחמישייה (אחרי שיצליח לשכנע את בלאט לא לתת לו ביס בראש), לצידו לוגאן והיקמן מהספסל.
אם לוגאן ימשיך להיות גרוע, אז כמובן שיהיו שינויים.
ובחזרה להיקמן, וכמו בפוסט הקודם שכתבתי לאור, אותי הוא ממש לא הרשים, והוא נראה בדיוק כמה שהוא שווה, ואני לא בטוח שזה מספיק טוב כרגע.
אני מקווה שהוא ייזום יותר, וינהיג קצת יותר, היום, כי אחרת זה ימשיך להיראות רע כמו שזה נראה אתמול.
למה אני חושב שהיקמן טוב? כי כרגע (ונכון, זעוד מאוד מוקדם לקבוע), הוא הגארד הטוב ביותר במכבי וזאת עובדה.
כמו כן, אוחיון המוהולל לא הראה את היכולות שהיקמן מראה כרגע באותו שלב בעונה שעברה וגם לא עד חודש וחצי לפני סיום אותה עונה.
היקמן מסתמן כרגע כאחד הגארדים היותר טובים שהיו כאן בשתי העונות האחרנות. לא מבין מדוע דוקא אומרים עליו שהוא "אפרורי", אחרי שהיו כאן שחקנים כמו פאפאלוקאס, שייר ופרקינס ושנאשרנו עם שחקן כמו סמית' שהוא דוגמא ומפות ל"סולדיות" ו"אפרוריות".
לגבי הרוטציה והחמישיה, כרגע ושוב ברמה העובדתית, היקמן ולוגאן הם שני הגארדים המובילים. אם יהיה שינוי, אני דוקא מאמין שהוא יקרה על חשבונו של לוגאן ולא של היקמן.