סוף הסאגה: יוגב אוחיון נשאר במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הערב ב 19:45: מסיבת עיתונאים - אוחיון חתם ל 3 שנים.

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 ספטמבר 2012, 14:06

jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:ברמה המקצועית, אני ממש לא בטוח שהשארתו של אוחיון היא כזאת טובה ובעלת אימפקט כ"כ גדול כמו שמנסים לייצר כאן.
סה"כ, נראה שהיקמן (שבאמת נראה די טוב עד כה) ולוגאן תוכננו מראש להיות צמד הגארדים המוביל של מכבי ולאוחיון לא יועד תפקיד מרכזי מכתחילה.
עם זאת, לאור היכולת המדאיגה משהו של לוגאן וסימני השאלה סביב רוט, זה טוב שואחיון הוא גם חלק מהרוטציה.

אני באמת לא מצליח לראות מה ראית במשחק הזה מהיקמן שגורם לך לצאת בהצהרות לא ממש קשורות למציאות.
אני לא רוצה לחזור לויכוח הישן שלנו, אבל לאנגפורד, אוחיון והלפרין תוכננו להיות הגארדים המובילים שלנו, ולא היקמן ולוגאן, שהפכו לכאלה כשהשלישייה המדוברת התפוגגה.
עכשיו עם החזרה של אוחיון, אפשר גם קצת לאזן את הרוטציה. אוחיון לחמישייה (אחרי שיצליח לשכנע את בלאט לא לתת לו ביס בראש), לצידו לוגאן והיקמן מהספסל.
אם לוגאן ימשיך להיות גרוע, אז כמובן שיהיו שינויים.

ובחזרה להיקמן, וכמו בפוסט הקודם שכתבתי לאור, אותי הוא ממש לא הרשים, והוא נראה בדיוק כמה שהוא שווה, ואני לא בטוח שזה מספיק טוב כרגע.
אני מקווה שהוא ייזום יותר, וינהיג קצת יותר, היום, כי אחרת זה ימשיך להיראות רע כמו שזה נראה אתמול.

למה אני חושב שהיקמן טוב? כי כרגע (ונכון, זעוד מאוד מוקדם לקבוע), הוא הגארד הטוב ביותר במכבי וזאת עובדה.
כמו כן, אוחיון המוהולל לא הראה את היכולות שהיקמן מראה כרגע באותו שלב בעונה שעברה וגם לא עד חודש וחצי לפני סיום אותה עונה.
היקמן מסתמן כרגע כאחד הגארדים היותר טובים שהיו כאן בשתי העונות האחרנות. לא מבין מדוע דוקא אומרים עליו שהוא "אפרורי", אחרי שהיו כאן שחקנים כמו פאפאלוקאס, שייר ופרקינס ושנאשרנו עם שחקן כמו סמית' שהוא דוגמא ומפות ל"סולדיות" ו"אפרוריות".

לגבי הרוטציה והחמישיה, כרגע ושוב ברמה העובדתית, היקמן ולוגאן הם שני הגארדים המובילים. אם יהיה שינוי, אני דוקא מאמין שהוא יקרה על חשבונו של לוגאן ולא של היקמן.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי er79 » 22 ספטמבר 2012, 14:11

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:ברמה המקצועית, אני ממש לא בטוח שהשארתו של אוחיון היא כזאת טובה ובעלת אימפקט כ"כ גדול כמו שמנסים לייצר כאן.
סה"כ, נראה שהיקמן (שבאמת נראה די טוב עד כה) ולוגאן תוכננו מראש להיות צמד הגארדים המוביל של מכבי ולאוחיון לא יועד תפקיד מרכזי מכתחילה.
עם זאת, לאור היכולת המדאיגה משהו של לוגאן וסימני השאלה סביב רוט, זה טוב שואחיון הוא גם חלק מהרוטציה.

אני באמת לא מצליח לראות מה ראית במשחק הזה מהיקמן שגורם לך לצאת בהצהרות לא ממש קשורות למציאות.
אני לא רוצה לחזור לויכוח הישן שלנו, אבל לאנגפורד, אוחיון והלפרין תוכננו להיות הגארדים המובילים שלנו, ולא היקמן ולוגאן, שהפכו לכאלה כשהשלישייה המדוברת התפוגגה.
עכשיו עם החזרה של אוחיון, אפשר גם קצת לאזן את הרוטציה. אוחיון לחמישייה (אחרי שיצליח לשכנע את בלאט לא לתת לו ביס בראש), לצידו לוגאן והיקמן מהספסל.

ובחזרה להיקמן, וכמו בפוסט הקודם שכתבתי לאור, אותי הוא ממש לא הרשים, והוא נראה בדיוק כמה שהוא שווה, ואני לא בטוח שזה מספיק טוב כרגע.
אני מקווה שהוא ייזום יותר, וינהיג קצת יותר, היום, כי אחרת זה ימשיך להיראות רע כמו שזה נראה אתמול.

למה אני חושב שהיקמן טוב? כי כרגע (ונכון, זעוד מאוד מוקדם לקבוע), הוא הגארד הטוב ביותר במכבי וזאת עובדה.
כמו כן, אוחיון המוהולל לא הראה את היכולות שהיקמן מראה כרגע באותו שלב בעונה שעברה וגם לא עד חודש וחצי לפני סיום אותה עונה.
היקמן מסתמן כרגע כאחד הגארדים היותר טובים שהיו כאן בשתי העונות האחרנות. לא מבין מדוע דוקא אומרים עליו שהוא "אפרורי", אחרי שהיו כאן שחקנים כמו פאפאלוקאס, שייר ופרקינס ושנאשרנו עם שחקן כמו סמית' שהוא דוגמא ומפות ל"סולדיות" ו"אפרוריות".

לגבי הרוטציה והחמישיה, כרגע ושוב ברמה העובדתית, היקמן ולוגאן הם שני הגארדים המובילים. אם יהיה שינוי, אני דוקא מאמין שהוא יקרה על חשבונו של לוגאן ולא של היקמן.

אני מאוד מקווה שאתה צודק, אני גם חושב שקו אחורי של היקמן ואוחיון יהיה עדיף על זה של היקמן ולוגאן. עם זאת, כרגע אני נוטה להעדיף לראות את היקמן בעמדה 2 כי אני כבר יודע בדיוק מה אקבל מאוחיון, אבל דעתי עלולה להשתנות, עוד לא ראיתי את היקמן משחק (אין לי אפשרות לראות את הטורניר הנוכחי).
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 14:18

מעניין מה יהיו סעיפי היציאה עכשיו :unsure
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי p&p » 22 ספטמבר 2012, 14:21

Holiday_Armadillo כתב:מעניין מה יהיו סעיפי היציאה עכשיו :unsure

שלם עכשיו וצא עוד 5 שנים
p&p

הודעהעל ידי מתAMסרת » 22 ספטמבר 2012, 14:58

אם זה באמת נגמר ככה, זה די משמח !
מורידה את הכובע בפני פדרמן והג'וניור שידעו למחול על כבודם ולראות את טובת הקבוצה לפני הכל, כל הכבוד !
מקווה שגם יוגב וגם אנשי מכבי למדו איזה דבר אחד או שניים מהסיפור הזה...
נותר לקוות שאת החוזה החדש, בחנו 10 עינים לפחות, ושהפעם לא יהיה מקום לאינטרפרטציות שונות ומשונות..
נקווה גם שהצליחו לנקות את השולחן מכל הרעל שעבר ביניהם כל הקייץ.
שיהיה הרבה בהצלחה ! עכשיו חובת ההוכחה על יוגב..
מתAMסרת

הודעהעל ידי jol9 » 22 ספטמבר 2012, 15:09

חביב אורנג'ד כתב:
jol9 כתב:

גם אני השחקן הכי טוב בקומה שלי. זה אומר שאני שחקן טוב?? איזה מן טיעון זה?
חוץ מזה, אני בכלל לא חושב שהיקמן טוב יותר מלוגאן, אבל זה כבר דיון אחר.

פרקינס כשהיה פה היה שחקן מלהיב ונהדר, והיקמן עוד רחוק מרחק רב מאותה היכולת שהציג פרקינס בעונתו השניה במכבי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Sabonis » 22 ספטמבר 2012, 15:33

כלקח ממקרי העבר, הבנתי שבמכבי שוקלים להעלות את החוזה החדש לרשת לפני החתימה כדי לאפשר לגולשים למצוא בו טעויות.
Sabonis

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 15:35

Sabonis כתב:כלקח ממקרי העבר, הבנתי שבמכבי שוקלים להעלות את החוזה החדש לרשת לפני החתימה כדי לאפשר לגולשים למצוא בו טעויות.

:laugh1
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 22 ספטמבר 2012, 15:37

Sabonis כתב:כלקח ממקרי העבר, הבנתי שבמכבי שוקלים להעלות את החוזה החדש לרשת לפני החתימה כדי לאפשר לגולשים למצוא בו טעויות.

צחוק צחוק אבל אחרי שקברו את עורכי הדין של מכבי וכל אחד פה חשב שהוא יכול לנסח חוזים יותר טוב מהמועדון התברר שהצדק היה בצד שלנו ושחוזה זה לא ''ניסוח לפי בקשתך''
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Sabonis » 22 ספטמבר 2012, 15:43

Holiday_Armadillo כתב:

צחוק צחוק אבל אחרי שקברו את עורכי הדין של מכבי וכל אחד פה חשב שהוא יכול לנסח חוזים יותר טוב מהמועדון התברר שהצדק היה בצד שלנו ושחוזה זה לא ''ניסוח לפי בקשתך''

ועל זה כמובן נשאלת השאלה, האם כבר יש אפליקציה לניסוח חוזים?
Sabonis

הודעהעל ידי התנין » 22 ספטמבר 2012, 16:27

jol9 כתב:
התנין כתב:
jol9 כתב:
התנין כתב:עוד משהו טוב יצא מהפרשה: נמאס כבר לראות שחקנים ברמה של אוחיון שמקבלים כ''כ בקלות חוזה מטורף של 800 אלף דולר בשנה. הוא לחלוטין רחוק מאוד מלהיות שווה את זה. עכשיו הוא קיבל חוזה שתואם את מידותיו פחות או יותר, נראה אותו במהלך החוזה באמת עושה קפיצה שתהפוך אותו לשחקן של 800 אלף דולר ומעלה, עם ממוצעים של 12 נקודות ולפחות 4 אסיסטים למשחק. יודעים מה? סקורר גדול הוא לעולם לא יהיה, אז אני מוכן להסתפק ב-8 נקודות ולמעלה מ-5 אסיסטים למשחק. שיהיה סוג של הוארטס או פריגיוני בימיו הטובים. :D
אין לי ספק שהוא יכול להגיע לזה, אבל יש גם סיכוי שהוא ישאר שחקן בינוני של 5 נקודות ו-3 אסיסטים למשחק.

אוחיון הצליח לעשות משהו ששמור רק לישראלים הטובים ביותר שיש כמו כספי, אליהו והלפרין, וזה ליצור רצף של תקופות טובות. בכל מקרה אתה צודק, וחובת ההוכחה עכשיו היא עליו.

מישהו טען כאן בצדק מוחלט שאם מכבי היתה בונה סגל טוב מספיק, אז היא היתה יכולה לוותר מקצועית על אוחיון, אבל קו אחורי שעולה 20 שקל, גם נראה כמו 20 שקל.

מבחינת היכולת אני מאמין שהוא יכול להגיע למקומות האלה. יש לו משחק מלהיב, הוא מאוד חתולי וחודר נהדר, ובגדול הוא רכז חכם. אבל עדיין יש את הכוכבית הזאת שבאופן אוטומטי מסומנת על כל ספורטאי ישראלי עצלן(כספי הוא יוצא מן הכלל במקרה הזה)שמעדיף לדרוך במקום ולהרוויח משכורת שהישראלי הממוצע רק יכול לחלום עליה, מאשר לעבוד קשה, לשפר את החלקים החלשים במשחק(נגיד קליעה משלוש). תראו את אליהו, שחקן כ''כ מוכשר שלא עשה שום שיפור משמעותי מאז גיל 20, ובמקום להיות אחד הפורוורדים הגדולים ביורוליג הוא בסה''כ שחקן יורוליג חביב. או את יותר הלפרין, שהמקרה שלו בכלל מוזר. שחקן שנתן עונה באמת טובה ב-2008 ובמקום להמשיך להשתפר הוא דרך במקום ואף הלך אחורה, עד שהגיע לליגה הגרמנית. ממה שראיתי ממנו בנבחרת קשה לי להגדיר אותו שחקן כדורסל בכלל. פשוט פלוץ נפוח וחסר חשק לחלוטין שנראה שמשחק כדורסל בשביל הכסף נטו. שום הנאה, שום לחימה פשוט כלום. נראה צל של עצמו. וכל זה כשהוא בגיל שאמור להוות עבורו את שיא הקריירה. למרות שצריך להגיד את האמת, והיא שהלפרין מאז ומעולם היה שחקן בינוני למדי שחוץ מקליעה טובה אין לו כלום. לא רכז, לא חודר ולא מביא ערך מוסף.
החשש שלי הוא שאוחיון ידרוך במקום ולא יעשה צעד קדימה.

אני לא חושב שאוחיון עצלן. השיפור שלו בקליעה ובכלל השיפור הגדול, כשהוא קופץ תוך שנה אחת ממחלק כיפים על הספסל של ירושלים, לרכז יורוליג לגיטימי שמתמודד בכבוד מול הרכז הטוב ביבשת,
במשך חמישה משחקים, הוא מאוד מרשים.
אני חושב שכמו שלליאור יש את הגויאבה ואת התנועה בלי הכדור, ככה ליוגב יש את החדירה, השליטה בכדור ואת המנהיגות. אלה דברים נתונים שמכבי זקוקה להם היום כי אין לה את זה בקו האחורי.

לגבי שאר הדברים, אני לא ממש מסכים. על ליאור אומרים כאן כל מיני דברים, אבל בינתיים לא ראיתי פאוור פורוורד אחר שהגיע למכבי והצליח במקומו, פרט למוריס, אי שם ב2008.
תכלס מעונת 2006-07, ליאור הוא הפאוור הטוב ביותר של מכבי, למעט אותה עונת מוריס והעונה הבאה בה לא שיחק במכבי. זה אומר משהו.
לגבי יותם, אני מסכים שהוא הלך אחורה מקצועית, אבל לא מסכים שאין לו חשק. הוא פשוט עשה טרנספורמציה לא טובה ולא חכמה, משחקן מסוכן שיודע גם לנהל משחק וגם לשים את הכדור בסל,
לשחקן שרק מחפש את המסירה, וזורק רק כשאין לו ברירה. ועם כל זה, הוא עדיין מנהל משחק הרבה יותר טוב מכל השחקנים שלנו בקו האחורי הנוכחי (מינוס אוחיון).

לא אמרתי שאוחיון עצלן, אמרתי שאני חושש שהוא ידרוך במקום.
וזה יפה שליאור הוא הפאוור הכי טוב במכבי, אבל עם עבודה קשה הוא יכל להיות שחקן טופ יורוליג, שמרוויח יותר מ-800 אלף דולר בשנה.

ודעתי על יותם היא שהוא פוטנציאל טוב, אבל מזמן לא שחקן כדורסל.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 16:30

מסיבת העיתונאים מתחילה עכשיו, שידור ישיר בספורט 5.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Chen » 22 ספטמבר 2012, 16:37

"קהל האוהדים שמעביר כסא מבן לנכד" :laugh1 בערך מה שקורה בהנהלה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ספטמבר 2012, 16:49

פדרמן מציל ליוגב את התחת..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי ankram » 22 ספטמבר 2012, 16:52

סתם ילד טמבל
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי LIAV10 » 22 ספטמבר 2012, 16:55

יוגב הטמבל כמעט ביטל תביעה עתידית של סוכניו ושמעון העורך דין הציל את זה..

חחחחחחחח שמעון המלך תיקן את הטמבל מערוץ הספורט ״חמש תארים״ חחחח
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי felix_r » 22 ספטמבר 2012, 16:55

אני מאמין ש:

1) חלק מהליכלוכים בתקשורת היו נכונים

2) החלק השני היו המצאות ועיוותים של התקשורת האדומה

טוב שהצדדים הגיעו להסכמה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ספטמבר 2012, 16:55

כמה תובנות:
1. השנה יוגב ישאר במכבי תחת התנאים של החוזה הישן.
2. עוד לא ברור ב100 אחוז מה יקרה עם יוגב שנה הבאה. זה תלוי בשיחות של מכבי עם קובאן.
3. לא היו מגעים בין מכבי לסוכנים של יוגב על החוזה החדש, והסטטוס של יוגב עם הסוכנים שלו לא ברור כרגע.
4. יעל שחרור שאלה כמה שאלות חשובות, שגם עלו פה בפורום לא פעם. כמובן שהן נופנפו על ידי שמעון ודיוויד.
5. לא קשה לראות איך יוגב נקלע למצב הזה. חכם גדול, הוא לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי שמואל1 » 22 ספטמבר 2012, 16:58

אז יוגב עדיין לא חתום ל 3 שנים.
לפי מה שהבנתי, יש סיכום בין מכבי ליוגב להתקשרות ארוכת טווח, אבל זה עדיין לא חתום בגלל שצריך לסגור מספר פרטים בירוקרטיים עם לוקומוטיב קובאן (שמעון מזרחי אמר שהם הגיעו להסכמה טלפונית).
כרגע יוגב נשאר בחוזה הנוכחי שלו במכבי, כלומר 200 אלף דולר.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 ספטמבר 2012, 17:02

יוגב:" אם אתם רומזים שברחתי לקובאן רק בגלל הכסף, אז אתם טועים. כסף לא מעניין אותי" .

עכשיו מאוד מעניין אותי למה האדון ברח לקובאן. התקדמות מקצועית אולי?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־39 אורחים