המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
החציל האצטקי כתב:יאללה, לקפל.
נמתין לסמית', אוחיון ולסנטר שלנו ונסבול בשקט עד אז.
Chen כתב:תנו לסילבן לשחק יותר! לא יכול להיות ששחקן שקולע בליגה שלנו 20 נקודות כל משחק לא שווה לפחות 10 נקודות ברמות האלה.
מכביסט27 כתב:הנאכבר הזה לא נגמר.. כבר שנים שאני שומע ת׳שם שו בן כמה הוא בכלל? 40?
שמשון הגיבור כתב:זה טוב שכבר בשלב הזה מול קבוצות לא טופ-יורוליג, אפשר לראות את הבעיות שיש ואיפה לתקן.
הבאת אוחיון תשפר את המצב, סנטר נוסף זה מאסט, כמו כן חזרה של סמית' ותיאום שכרגע אין אבל זה עניין של זמן.
אל תמהרו להסיק מסקנות סתם. גם לבלאט לוקח זמן להבין ולמצוא את ההרכבים הטובים ולהנחיל את השיטה ל-6 שחקנים חדשים (רק 3 שחקנים על המגרש היו בשנה שעברה- אליהו, פניני וג'יימס). גם מסקנות אישיות לא הייתי ממהר להסיק - כשאתה לא מחובר לקבוצה, היא לא מכירה אותך ולא יודעת לפנות לך ולייצר את השקט ואת הבסיס לפעולות האישיות המוצלחות.
לסיכום - לא להתייאש, אוחיון וסנטר נוסף + זמן בלאט ויהיה טוב!
מקאדו 3 כתב:אני יודע שאני חוזר על זה בלי סוף אבל שמישהו יסביר לי איך ויתרו על שחקן כמו סופו בשביל גמל מגושם שהקשר היחיד שלו לסנטר מוביל הוא שהוא מאוד גבוהה ?
שרמדיני נראה כאיזה האווי לאסוף מודרני מין פרווה כזה שביום נהדר יהיה בינוני...
שמואל1 כתב:מכביסט27 כתב:הנאכבר הזה לא נגמר.. כבר שנים שאני שומע ת׳שם שו בן כמה הוא בכלל? 40?
סך הכל בן 32. שחקן נפלא, במשבצת של קיינר מדלי אבל הרבה יותר טוב. פיספוס של מכבי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], שמוליק ו־23 אורחים