jol9 כתב:שמשון הגיבור כתב:זה טוב שכבר בשלב הזה מול קבוצות לא טופ-יורוליג, אפשר לראות את הבעיות שיש ואיפה לתקן.
הבאת אוחיון תשפר את המצב, סנטר נוסף זה מאסט, כמו כן חזרה של סמית' ותיאום שכרגע אין אבל זה עניין של זמן.
אל תמהרו להסיק מסקנות סתם. גם לבלאט לוקח זמן להבין ולמצוא את ההרכבים הטובים ולהנחיל את השיטה ל-6 שחקנים חדשים (רק 3 שחקנים על המגרש היו בשנה שעברה- אליהו, פניני וג'יימס). גם מסקנות אישיות לא הייתי ממהר להסיק - כשאתה לא מחובר לקבוצה, היא לא מכירה אותך ולא יודעת לפנות לך ולייצר את השקט ואת הבסיס לפעולות האישיות המוצלחות.
לסיכום - לא להתייאש, אוחיון וסנטר נוסף + זמן בלאט ויהיה טוב!
בלאט לא יהפוך את היקמן לפארגו ואת לוגאן ללאנדסברג. הוא גם לא ייצר משחק פנים בהגנה ובהתקפה בלי שחקן שיידע לעשות את זה.
בלאט גם לא יכול לייצר כשרון ומנהיגות. בעונה שעברה היה תחילה את פארמר ואח"כ את לאנדסברג שהיו מנהיגים, ויוגב קיבל זמן והפך למנהיג בסוף העונה.
העונה אין אחד כזה בקבוצה, ויוגב יצטרך לקחת אחריות מהדקה הראשונה, והפעם הוא גם ייקבל את השומר הכי טוב של היריבה.
לא ברור לי מאיפה עזות המצח להרכיב קו קדמי משני שחקנים כמו היקמן ולוגאן ולקרוא לזה קבוצה שרצה להצלבה.
אני מניח שלנדסברג=לנגפורד בהודעה שלך.