במקרה של הסלמה בטחונית , מה מכבי צריכה לעשות??

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

במקרה של הסלמה בטחונית , מה מכבי צריכה לעשות??

הודעהעל ידי גל מקל » 25 ספטמבר 2012, 14:37

אתמול במקרה נזכרתי במשחק הטופ 16 נגד בנטון טרוויזו, 2003.

זאת הייתה עונה שיכלה להיגמר בתואר אירופאי, למכבי הייתה קבוצה טובה עמוקה בכל המערכים, בנו אודריך היה אמנם בשלב בוסר,
אבל לדעתי ביד אליהו מכבי הייתה מוחקת את פער 13 הנקודות נגד בנטון (שאח"כ הגיעה לגמר היורוליג), אפילו במשחק שהועבר לסלוניקי (לדעתי לא רק מסיבות בטחוניות).
מכבי שלטה כל המשחק בהפרשים של 5-8 נקודות ,והפסידה בנקודה מסל מוזר בסיום שרשרת אקראית של ארועים.

עכשיו שוב נראה שמתישהו השנה או שנה הבאה יהיו התקפות בהיקף כלשהו על ישראל, ולדעתי כמו שהעורף מתכונן כבר מהיום למצב הזה, גם מכבי שנפגעה כבר פעמיים
(אם כי ב-90 הצליחה למרות זאת להעפיל לפיינל פור, לדעתי אחד מהיישגיה הגדולים בהיסטוריה), צריכה להכין את עצמה מעוד מועד לאפשרות זאת. (והלוואי שלא תתרחש).

אני מנחש שחלק מהאנשים חושבים שזה נראה שטותי להתעסק בעניין זה כשטילים נוחתים על בניינים בת"א, ורוב הפורום (כולל אני כנראה) יהיו מגוייסים, אבל לדעתי כמי שרואה
במכבי יותר מקבוצת כדורסל, אלא סמל תרבותי לאומי, אני רואה חשיבות בהמשכיות שלו, ומכיוון שבכל מקרה אליהו לא הולך לטפס על ג'בלאות בלבנון,ומורן רוט לא יטיס אף-16
לטהרן ,אני חושב שהשרות שלהם במכבי חשוב יותר.

ולכן לדעתי צריך לבוא מוכנים ולחשוב על אולם חלופי , קפריסין ??, דרכים להבטיח עידוד יותר מהקומץ המבורך שהיה בסלוניקי. (אולי מה שחיפה עשתה בצמפיונס).

בכל מקרה אשמח לשמוע הצעות.
גל מקל

Re: במקרה של הסלמה בטחונית , מה מכבי צריכה לעשות??

הודעהעל ידי אלמוג » 26 ספטמבר 2012, 16:49

לחלק לשחקנים M-16 ולשלוח אותם לתפוס קו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 ספטמבר 2012, 17:42

אלמוג כתב:לחלק לשחקנים M-16 ולשלוח אותם לתפוס קו.

היית רוצה שאליהו ישמור לך על המדינה? על עמי ביטון בפוסט אפ לא הייתי נותן לו לשמור...
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי התנין » 26 ספטמבר 2012, 17:51

גל מקל כתב:אתמול במקרה נזכרתי במשחק הטופ 16 נגד בנטון טרוויזו, 2003.

זאת הייתה עונה שיכלה להיגמר בתואר אירופאי, למכבי הייתה קבוצה טובה עמוקה בכל המערכים, בנו אודריך היה אמנם בשלב בוסר,
אבל לדעתי ביד אליהו מכבי הייתה מוחקת את פער 13 הנקודות נגד בנטון (שאח"כ הגיעה לגמר היורוליג), אפילו במשחק שהועבר לסלוניקי (לדעתי לא רק מסיבות בטחוניות).
מכבי שלטה כל המשחק בהפרשים של 5-8 נקודות ,והפסידה בנקודה מסל מוזר בסיום שרשרת אקראית של ארועים.

כנראה שהזיכרון שלך לא ממש טוב, כי באותה עונה מכבי לא באמת היתה קרובה לפיינל פור ובנטון היתה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה. סה''כ מכבי די הפתיעו ברמת המשחק שלהם בטופ 16, אבל זה לא היה מספיק עם או בלי היכל נוקיה, כי בנטון באמת היתה קבוצה מיוחדת.
התנין

הודעהעל ידי גל מקל » 26 ספטמבר 2012, 20:35

התנין כתב:
גל מקל כתב:אתמול במקרה נזכרתי במשחק הטופ 16 נגד בנטון טרוויזו, 2003.

כנראה שהזיכרון שלך לא ממש טוב, כי באותה עונה מכבי לא באמת היתה קרובה לפיינל פור ובנטון היתה קבוצה הרבה הרבה יותר טובה. סה''כ מכבי די הפתיעו ברמת המשחק שלהם בטופ 16, אבל זה לא היה מספיק עם או בלי היכל נוקיה, כי בנטון באמת היתה קבוצה מיוחדת.

העובדה שמכבי הייתה במרחק 13 נקודות לפיינל פור היא היסטורית ולא קשורה לזיכרון שלי. (שאכן לא משהו בזמן האחרון).
ומכבי נתנה תצוגות כולל נצחון בבולוניה.
ואני לא חושב שהשערה שהיו מוחקים את הפער הקטן יחסית בבית היא מופרכת.
גל מקל

הודעהעל ידי התנין » 26 ספטמבר 2012, 22:32

1. בולוניה באותה עונה היתה קבוצה פח אשפה ברמות הכי קשות שאתה יכול לדמיין לעצמך. טאו ויטוריה גם כן היתה קבוצה בינונית ומוכה.
2. בסוף הטופ 16 מכבי סיימה עם שני הפסדים ובנטון עם 0. בנטון הרשימה כל העונה, מכבי התעוררה לה רק בטופ 16 וזה עדיין לא הספיק לה להתקרב לרמה של בנטון בכלל.
3. הסל של תיוס אדני בסוף המשחק היה לפרוטוקול בלבד, גם בלעדיו מקומה של בנטון בפיינל פור היה מובטח. ולא רק שאני לא חושב שמכבי היתה מוחקת את הפער 13 ביד אליהו, אני בכלל לא משוכנע שהיא היתה מנצחת. בנטון פשוט היתה קבוצה מופלאה, ומכבי לא יותר מבינונית פלוס.
התנין

הודעהעל ידי אלמוג » 26 ספטמבר 2012, 23:23

התנין כתב:1. בולוניה באותה עונה היתה קבוצה פח אשפה ברמות הכי קשות שאתה יכול לדמיין לעצמך. טאו ויטוריה גם כן היתה קבוצה בינונית ומוכה.
2. בסוף הטופ 16 מכבי סיימה עם שני הפסדים ובנטון עם 0. בנטון הרשימה כל העונה, מכבי התעוררה לה רק בטופ 16 וזה עדיין לא הספיק לה להתקרב לרמה של בנטון בכלל.
3. הסל של תיוס אדני בסוף המשחק היה לפרוטוקול בלבד, גם בלעדיו מקומה של בנטון בפיינל פור היה מובטח. ולא רק שאני לא חושב שמכבי היתה מוחקת את הפער 13 ביד אליהו, אני בכלל לא משוכנע שהיא היתה מנצחת. בנטון פשוט היתה קבוצה מופלאה, ומכבי לא יותר מבינונית פלוס.

http://www.youtube.com/watch?v=2KxHrxt8kC4
לבעלי הלב החזק.

ת'יוס אדני... הוא ובודירוגה הם שני השחקנים היחידים שאני אוהב אותם כמו שחקני מכבי לשעבר.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי התנין » 27 ספטמבר 2012, 08:02

בכלל בנטון היתה קבוצה מופלאה, על הנייר ועל הפרקט ששטפה את המגרש והציגה כדורסל תענוג.
מספיק להסתכל על השמות כדי להבין עד כמה הקבוצה הזאת היתה מגוונת: תיוס אדני הענק, לנגדון הענק לא פחות, ריקארדו פיטיס המופלא, גרבחוסה בשיאו, מאסימו בולרי, מארקונטו ומרסלו ניקולה הנהדר. המאמן כמובן אטורה מסינה. אחת הקבוצות הכי מלהיבות של העשור הקודם.
התנין

הודעהעל ידי Mta_atic » 27 ספטמבר 2012, 10:15

הדבר הכי פחות מדאיג מבחינת מכבי במקרה של הסלמה (קרי: מלחמה כוללת עם איראן) זה איפה הם ישחקו.
מה שצריך להדאיג את הקבוצה הם הזרים שירצו לברוח והתקופה שתידרש לשיקום האטרקטיביות של המועדון בהתחשב בעובדה שהוא ממוקם בארץ שנתונה תחת מלחמות.
כל השאר זה פינאטס. לא חסר מקומות בעולם שאפשר לקיים בהם משחקים.
סמל אישי של המשתמש
Mta_atic
חבר כבוד

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־3 אורחים