מקובי כתב:לוגאן עם 14+5+5
להעיף ומיד!
ומדד 20..טפו!!
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מקובי כתב:לוגאן עם 14+5+5
להעיף ומיד!
מילוס כתב:כן, מול קבוצת גביע קוראץ' ביום טוב..
רק לי זה מאוד מוזר שלפאריס אין קבוצת יורוליג כבר יותר מעשור?....
בשנות ה- 90 ראסינג פאריס היתה מארחת פעם בשנתיים את "טורניר מקדונלדס" עם אלופת האן בי איי, אלופת אירופה ואחרות... ואני זוכר אותה מפרקת את אריות היבשת וכמעט מפתיעה את שיקאגו בולס של ג'ורדן.. איפה אז ואיפה היום..חבל
Holiday_Armadillo כתב:BJ#3 כתב:Holiday_Armadillo כתב:עובדת
חכי שתגיעי לצבא.
אני כבר בת 22
מילוס כתב:אין ספק שהיא לא היתה לימוז'.. אבל זה לא שחור ולבן...
תשמע.. יאן בונאטו, פרדריק פורטה, רשאר דאקורי, זרקו פספאלי, אלפונסו רייס, מירסאד טורצ'אן.. בוז'ידאר מליקוביץ'.. שמות ענק משנות ה- 90 וכולם עברו שם.. אי אפשר לטעות.. היא היתה שם..
מה גם שהליגה היתה מהטובות באירופה, עם לימוז', וילרבאן, פו אורטז, שולה וראסינג, קבוצות שהיו מגיעות עד הסוף בכל המפעלים האירופאים..
מילוס כתב:אין ספק שהיא לא היתה לימוז'.. אבל זה לא שחור ולבן...
תשמע.. יאן בונאטו, פרדריק פורטה, רשאר דאקורי, זרקו פספאלי, אלפונסו רייס, מירסאד טורצ'אן.. בוז'ידאר מליקוביץ'.. שמות ענק משנות ה- 90 וכולם עברו שם.. אי אפשר לטעות.. היא היתה שם..
מה גם שהליגה היתה מהטובות באירופה, עם לימוז', וילרבאן, פו אורטז, שולה וראסינג, קבוצות שהיו מגיעות עד הסוף בכל המפעלים האירופאים..
גל מקל כתב:אני האחרון שיזלזל בכשרון הצרפתי, אנטואן ריגודו היה שחקן לא פחות טוב מנבארו,איקונומו,שפר,באזילה, או כל אירופאי ממדינה עמוסת תארים.
גם בונאטו היה ענק ,וכמובן פרקר,באטום וכל ילידי האיים.
וגם בכדורגל עוד לפני זידאן לא ברור איך מדינה שמייצרת את ז'ינולה,קאנטונה,פאפאן... לא מצליחה לבנות 2,3 קבוצות שיהיו יציבות בצמפיונס, אפילו לא ברמת הגרמנים עם באיירן.
ולפני 98 גם בנבחרות (חוץ מהבלחה של פלאטיני ב84) לא עשו כמעט כלום.
הכשרון הצרפתי הוא אדיר, ובגלל זה התופעה הזאת מפתיעה אותי כל פעם .
התנין כתב:גל מקל כתב:אני האחרון שיזלזל בכשרון הצרפתי, אנטואן ריגודו היה שחקן לא פחות טוב מנבארו,איקונומו,שפר,באזילה, או כל אירופאי ממדינה עמוסת תארים.
גם בונאטו היה ענק ,וכמובן פרקר,באטום וכל ילידי האיים.
וגם בכדורגל עוד לפני זידאן לא ברור איך מדינה שמייצרת את ז'ינולה,קאנטונה,פאפאן... לא מצליחה לבנות 2,3 קבוצות שיהיו יציבות בצמפיונס, אפילו לא ברמת הגרמנים עם באיירן.
ולפני 98 גם בנבחרות (חוץ מהבלחה של פלאטיני ב84) לא עשו כמעט כלום.
הכשרון הצרפתי הוא אדיר, ובגלל זה התופעה הזאת מפתיעה אותי כל פעם .
הכל שאלה של כסף.
דווקא הליגה הצרפתית היא ליגה מאוד חביבה גם היום(לא רואה את הליגה שלנו ממטר למשל), אבל חסר להם משאבים כספיים על מנת לעשות את הצעד הנוסף לעבר הצמרת. מדובר בליגה מאוד תחרותית, ואף קבוצה לא מחזיקה ביתרון תקציבי משמעותי. התקציבים הגדולים ביותר בצרפת נעים סביב ה 5-8 מיליון יורו, שזה רחוק מלהספיק ברמות הגבוהות. ואם אני לא טועה המיסים בצרפת על שחקנים גבוהים יותר בהשוואה לספרד למשל.
ובכדורגל יש השקעה גדולה בפריס סן ז'רמן, והקבוצה הזאת תהפוך לאחת מאריות היבשת בוודאות עם ההשקעה העצומה שיש שם.
אגה הפנטזיה הגדולה שלי היא בכלל הליגה הגרמנית. אני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות 2-3 קבוצות גרמניות שמגיעות לשלבים הסופיים באירופה. יש שם הכל: קהל(אלבה עם ממוצע של יותר מ-10000 צופים למשחק בגרמניה, באמברג עם 6800, וביירן עם 6200 בעונת החזרה לליגה הגרמנית הראשונה), מתקנים יפייפים, תרבות ספורט מדהימה, ליגה טובה.(שוב, לא רואה את שלנו ממטר בשנים האחרונות).. חסר רק את הגרוש ללירה. באיירן מינכן, באמברג ואלבה ברלין מחזיקות בתקציבים שנעים סביב ה-8 מיליון יורו, וגם החתימו העונה כמה שחקנים שלא הייתי מצפה לראות שם בשנים עברו(הלפרין, נאכבר, ניהאד ג'דוביץ', טייריס רייס למשל)...יש לציין שבכל הקבוצות האלה הכסף מגיע אך ורק מהכנסות, ואף בעלים קפריזי לא דוחף את היד לכיס יותר מידי. בביירן מיהרו להבהיר שהקבוצה לא תחייה מכספי מועדון הכדורגל והקבוצה תצטרך להצדיק את קיומה הפיננסי. הלוואי שההתקדמות הזאת תימשך ונראה את הבונדסליגה כאחת הליגות הטובות באירופה, ואת הקבוצות הגרמניות עושות חיל ביורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים