טורניר הכנה פריז: מכבי נגד פריז לבלואה - שבת, 21:30

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: טורניר הכנה פריז: מכבי נגד פריז לבלואה - שבת, 21:30

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 ספטמבר 2012, 23:47

מקובי כתב:לוגאן עם 14+5+5

להעיף ומיד!

ומדד 20..טפו!!
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי מילוס » 30 ספטמבר 2012, 08:17

כן, מול קבוצת גביע קוראץ' ביום טוב..

רק לי זה מאוד מוזר שלפאריס אין קבוצת יורוליג כבר יותר מעשור?....

בשנות ה- 90 ראסינג פאריס היתה מארחת פעם בשנתיים את "טורניר מקדונלדס" עם אלופת האן בי איי, אלופת אירופה ואחרות... ואני זוכר אותה מפרקת את אריות היבשת וכמעט מפתיעה את שיקאגו בולס של ג'ורדן.. איפה אז ואיפה היום..חבל
מילוס

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2012, 08:28

מילוס כתב:כן, מול קבוצת גביע קוראץ' ביום טוב..

רק לי זה מאוד מוזר שלפאריס אין קבוצת יורוליג כבר יותר מעשור?....

בשנות ה- 90 ראסינג פאריס היתה מארחת פעם בשנתיים את "טורניר מקדונלדס" עם אלופת האן בי איי, אלופת אירופה ואחרות... ואני זוכר אותה מפרקת את אריות היבשת וכמעט מפתיעה את שיקאגו בולס של ג'ורדן.. איפה אז ואיפה היום..חבל

לפאריז אף פעם לא היתה קבוצה חזקה. אי אפשר להשוות ללימוז' לדוגמא, שזכתה ביורוליג
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מילוס » 30 ספטמבר 2012, 08:49

אין ספק שהיא לא היתה לימוז'.. אבל זה לא שחור ולבן...
תשמע.. יאן בונאטו, פרדריק פורטה, רשאר דאקורי, זרקו פספאלי, אלפונסו רייס, מירסאד טורצ'אן.. בוז'ידאר מליקוביץ'.. שמות ענק משנות ה- 90 וכולם עברו שם.. אי אפשר לטעות.. היא היתה שם..
מה גם שהליגה היתה מהטובות באירופה, עם לימוז', וילרבאן, פו אורטז, שולה וראסינג, קבוצות שהיו מגיעות עד הסוף בכל המפעלים האירופאים..
מילוס

הודעהעל ידי BJ#3 » 30 ספטמבר 2012, 09:34

Holiday_Armadillo כתב:
BJ#3 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:עובדת
תמונה

חכי שתגיעי לצבא.

אני כבר בת 22

|:

זה היה די צפוי.
BJ#3

הודעהעל ידי felix_r » 30 ספטמבר 2012, 10:08

מילוס כתב:אין ספק שהיא לא היתה לימוז'.. אבל זה לא שחור ולבן...
תשמע.. יאן בונאטו, פרדריק פורטה, רשאר דאקורי, זרקו פספאלי, אלפונסו רייס, מירסאד טורצ'אן.. בוז'ידאר מליקוביץ'.. שמות ענק משנות ה- 90 וכולם עברו שם.. אי אפשר לטעות.. היא היתה שם..
מה גם שהליגה היתה מהטובות באירופה, עם לימוז', וילרבאן, פו אורטז, שולה וראסינג, קבוצות שהיו מגיעות עד הסוף בכל המפעלים האירופאים..

נראה לי הכל התבלבל אצלך בזכרון. ראסינג פאריז היתה הקבוצה הכי חלשה מכל שורת הקבוצות הצרפתיות שהבאת.
ראסינג היתה אלופת צרפת רק פעם אחת ואין לה זכיות בגביע צרפת וכלום באירופה.
לדוגמא, לימוז' היתה 9 פעמים אלופת צרפת, 6 גביעי צרפת, 1 יורוליג, 1 גביע המחזיקות ו 3 גביעי קוראץ'.
וילרבאן היתה 17 פעמים אלופת צרפת. לפו אורטז יש 9 אליפויות וקוראץ' אחד. אפילו אנטיב היתה אלופה 3 פעמים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי גל מקל » 30 ספטמבר 2012, 10:15

מילוס כתב:אין ספק שהיא לא היתה לימוז'.. אבל זה לא שחור ולבן...

כנראה שהיום האמריקאים חוטפים להם את כל הכשרונות בגילאי ה-20 המוקדמות . (באטום וכאלה).
בכלל חוסר ההצלחה של הצרפתים במפעלים הבינלאומיים (גם בכדורגל אם תשווה אותם לאיטלקים ולספרדים הם לא קיימים), זה נושא למחקר.
מכיוון שלדעתי הם משקיעים יותר מהאיטלקים בנוער, ויש להם מתקנים מדהימים ותרבות ספורט מצויינת.
אולי בגלל שהם חולים על ראגבי וזה גם לוקח משאבים מהקהל\כשרונות וגם מכניס למשחק אלמנטים שנוגדים להתפתחותו כמשחק לטיני לא פיזי בהכרח.(בכדורגל).
מה שלדעתי קורה לאנגלים, או שפשוט הרגשי נחיתות שלהם כבר כל כך גדולים שכשהם רואים קבוצה איטלקית,ספרדית,יוונית,ישראלית(רמז ,לא הפועל).
הם במינוס מנטלי של 10 נקודות.
גל מקל

הודעהעל ידי rc4991 » 30 ספטמבר 2012, 10:26

לצרפתים יש הרבה מאוד כישרון,הבעיה שלהם היא שאין להם משקיעים
אם יבוא איזה בן אדם וישיקיע 10 מיליון דולר בקבוצה צרפתית אז היא תהיה קבוצה מצוינת כי כישרון כמו שאמרתי לא חסר שם
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי גל מקל » 30 ספטמבר 2012, 10:40

אני האחרון שיזלזל בכשרון הצרפתי, אנטואן ריגודו היה שחקן לא פחות טוב מנבארו,איקונומו,שפר,באזילה, או כל אירופאי ממדינה עמוסת תארים.
גם בונאטו היה ענק ,וכמובן פרקר,באטום וכל ילידי האיים.
וגם בכדורגל עוד לפני זידאן לא ברור איך מדינה שמייצרת את ז'ינולה,קאנטונה,פאפאן... לא מצליחה לבנות 2,3 קבוצות שיהיו יציבות בצמפיונס, אפילו לא ברמת הגרמנים עם באיירן.
ולפני 98 גם בנבחרות (חוץ מהבלחה של פלאטיני ב84) לא עשו כמעט כלום.
הכשרון הצרפתי הוא אדיר, ובגלל זה התופעה הזאת מפתיעה אותי כל פעם .
גל מקל

הודעהעל ידי התנין » 30 ספטמבר 2012, 12:03

גל מקל כתב:אני האחרון שיזלזל בכשרון הצרפתי, אנטואן ריגודו היה שחקן לא פחות טוב מנבארו,איקונומו,שפר,באזילה, או כל אירופאי ממדינה עמוסת תארים.
וגם בכדורגל עוד לפני זידאן לא ברור איך מדינה שמייצרת את ז'ינולה,קאנטונה,פאפאן... לא מצליחה לבנות 2,3 קבוצות שיהיו יציבות בצמפיונס, אפילו לא ברמת הגרמנים עם באיירן.

הכל שאלה של כסף.
דווקא הליגה הצרפתית היא ליגה מאוד חביבה גם היום(לא רואה את הליגה שלנו ממטר למשל), אבל חסר להם משאבים כספיים על מנת לעשות את הצעד הנוסף לעבר הצמרת. מדובר בליגה מאוד תחרותית, ואף קבוצה לא מחזיקה ביתרון תקציבי משמעותי. התקציבים הגדולים ביותר בצרפת נעים סביב ה 5-8 מיליון יורו, שזה רחוק מלהספיק ברמות הגבוהות. ואם אני לא טועה המיסים בצרפת על שחקנים גבוהים יותר בהשוואה לספרד למשל.
ובכדורגל יש השקעה גדולה בפריס סן ז'רמן, והקבוצה הזאת תהפוך לאחת מאריות היבשת בוודאות עם ההשקעה העצומה שיש שם.

אגה הפנטזיה הגדולה שלי היא בכלל הליגה הגרמנית. אני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות 2-3 קבוצות גרמניות שמגיעות לשלבים הסופיים באירופה. יש שם הכל: קהל(אלבה עם ממוצע של יותר מ-10000 צופים למשחק בגרמניה, באמברג עם 6800, וביירן עם 6200 בעונת החזרה לליגה הגרמנית הראשונה), מתקנים יפייפים, תרבות ספורט מדהימה, ליגה טובה.(שוב, לא רואה את שלנו ממטר בשנים האחרונות).. חסר רק את הגרוש ללירה. באיירן מינכן, באמברג ואלבה ברלין מחזיקות בתקציבים שנעים סביב ה-8 מיליון יורו, וגם החתימו העונה כמה שחקנים שלא הייתי מצפה לראות שם בשנים עברו(הלפרין, נאכבר, ניהאד ג'דוביץ', טייריס רייס למשל)...יש לציין שבכל הקבוצות האלה הכסף מגיע אך ורק מהכנסות, ואף בעלים קפריזי לא דוחף את היד לכיס יותר מידי. בביירן מיהרו להבהיר שהקבוצה לא תחייה מכספי מועדון הכדורגל והקבוצה תצטרך להצדיק את קיומה הפיננסי. הלוואי שההתקדמות הזאת תימשך ונראה את הבונדסליגה כאחת הליגות הטובות באירופה, ואת הקבוצות הגרמניות עושות חיל ביורוליג.
התנין

הודעהעל ידי קודי » 30 ספטמבר 2012, 12:11

שני נתונים סטטיסטיים שצריכים להטריד את בלאט:
1. 26 איבודים.
2. רק 2 ריבאונדים בהתקפה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי גל מקל » 30 ספטמבר 2012, 12:37

התנין כתב:
גל מקל כתב:אני האחרון שיזלזל בכשרון הצרפתי, אנטואן ריגודו היה שחקן לא פחות טוב מנבארו,איקונומו,שפר,באזילה, או כל אירופאי ממדינה עמוסת תארים.

הכל שאלה של כסף.
דווקא הליגה הצרפתית היא ליגה מאוד חביבה גם היום(לא רואה את הליגה שלנו ממטר למשל), אבל חסר להם משאבים כספיים על מנת לעשות את הצעד הנוסף לעבר הצמרת. מדובר בליגה מאוד תחרותית, ואף קבוצה לא מחזיקה ביתרון תקציבי משמעותי. התקציבים הגדולים ביותר בצרפת נעים סביב ה 5-8 מיליון יורו, שזה רחוק מלהספיק ברמות הגבוהות. ואם אני לא טועה המיסים בצרפת על שחקנים גבוהים יותר בהשוואה לספרד למשל.
ובכדורגל יש השקעה גדולה בפריס סן ז'רמן, והקבוצה הזאת תהפוך לאחת מאריות היבשת בוודאות עם ההשקעה העצומה שיש שם.

אגה הפנטזיה הגדולה שלי היא בכלל הליגה הגרמנית. אני מאוד מאוד הייתי רוצה לראות 2-3 קבוצות גרמניות שמגיעות לשלבים הסופיים באירופה. יש שם הכל: קהל(אלבה עם ממוצע של יותר מ-10000 צופים למשחק בגרמניה, באמברג עם 6800, וביירן עם 6200 בעונת החזרה לליגה הגרמנית הראשונה), מתקנים יפייפים, תרבות ספורט מדהימה, ליגה טובה.(שוב, לא רואה את שלנו ממטר בשנים האחרונות).. חסר רק את הגרוש ללירה. באיירן מינכן, באמברג ואלבה ברלין מחזיקות בתקציבים שנעים סביב ה-8 מיליון יורו, וגם החתימו העונה כמה שחקנים שלא הייתי מצפה לראות שם בשנים עברו(הלפרין, נאכבר, ניהאד ג'דוביץ', טייריס רייס למשל)...יש לציין שבכל הקבוצות האלה הכסף מגיע אך ורק מהכנסות, ואף בעלים קפריזי לא דוחף את היד לכיס יותר מידי. בביירן מיהרו להבהיר שהקבוצה לא תחייה מכספי מועדון הכדורגל והקבוצה תצטרך להצדיק את קיומה הפיננסי. הלוואי שההתקדמות הזאת תימשך ונראה את הבונדסליגה כאחת הליגות הטובות באירופה, ואת הקבוצות הגרמניות עושות חיל ביורוליג.

אני חושב שאם יש משהו שהקבוצות הטורקיות הוכיחו השנה, וגם רוב הקבוצות הרוסיות מלבד צ'סקא.
זה שממש הכל זה לא כסף, למסורת,ידע מצטבר,והרתעה יש חלק לא פחות בהצלחה, ואולי אפילו יותר.
לגבי הליגה הגרמנית אני מסכים לדעתי זה רק עניין של זמן שהיא תקח צעד קדימה,והיא אכן יכולה להיות מהטובות באירופה.
גלשנו קצת... :bigsmile3 אולי נפתח אשכול בשכונה "הספורט הצרפתי לאן?" ,ונמצא איזה רון קופמן פריזאי שיטנף את המסך בקללות על פלאטיני.
גל מקל

הודעהעל ידי מילוס » 30 ספטמבר 2012, 15:42

אני לגמרי איתך בעניין הגרמניות.. באמת שחסרים באירופה, ויותר ספציפית ליורוליג, אולמות חמים, לחוצים, טירוף כדורסל.. כמו שיש בפיוניר, כמו במלאגה, ויטוריה, או ביד אליהו.. ברלין נראה לי אחד כזה, וזה יכול להיות המרענן הרשמי של קיץ 2013 לראות את באיירן מינכן בהגרלת היורוליג... כמה שיותר קבוצות עם בסיס אוהדים ומסורת של יציעים (נאמר מהכדורגל)... את האנגלים הכדורסל הפסיד, אבל בגרמניה יש מלא פוטנציאל לדעתי..
הטורקים חזרו לעניינים בשנים האחרונות, אבל הם מזכירים לי את היווניות.. פאו ואולימפיאקוס, זה לא יציב, יכול להיות משחק אחד סולד-אאוט ואז תקופה עם 3000 צופים.. אני זוכר את האבדי איפקצ'י בטירוף כשהם הגיעו לגמר מחזיקות ב93, או בעונת הסופרוליג.. ואחר כך שנים אפרוריות שהוא חצי ריק..

בעניין הצרפתים, יש לי הרגשה שפ.ס.ג' תקרוס במוקדם או במאוחר.. לא יודע, משהו שם נראה לי לא נכון..
העניין של בריחת הצעירים, אין הרבה מה לעשות עם זה, זה לא קשור לצרפת וזה לא קשור לכסף.. הNBA מפתה, זה הטופ.. שחקן בן 18 שצריך לבחור בין אופציה אפשרית ללהיות כוכב\סלב בקנה מידה עולמי (שחקן NBA), או אופציה אפשרית להיות כוכב בכדורסל האירופאי המדשדש, לא יחשוב הרבה מדי, גם אם יציעו לו פה קצת יותר בתור התחלה...

אם נסתכל על העשור האחרון, חוץ מבודירוגה שבאמת בחר להשאר, אני חושב שרוב רובם של השחקנים שהובילו את היבשת היו NBA REJECT, ניסו, נכשלו, ויתרו... שאראס, נבארו, ריגודו.. כאן כבר הכסף כן נכנס לעניינים, אבל לא רק, מסורת והתנהלות נכונה לא קונים בכמה מיליונים.. תשאלו את הרוסיות שכבר שנים שופכות מיליונים ולא מגיעות לכלום (חימקי, קאזאן, סט פטרסבורג, אורל גרייט)..
אבל זה באמת כן עניין הרבה יותר רחב מהת'רד הזה.. של איך קבוצות זולות יחסית כמו לובליאנה, פרטיזן ובסדר גודל בינוני כמו מכבי מצליחות להביא קבלות - ומיליונרים פזיזים (הרוסיות, חלק מהספרדיות וכו') נכשלים שוב ושוב..
מילוס

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־28 אורחים