על ידי קובי » 05 אוקטובר 2012, 17:02
ankram כתב:rc4991 כתב:אני חושב שעכשיו,אחרי שעברנו לא מעט משחקי אימון אפשר לפתוח על זה ת'רד-יש הרבה חולשות במכבי וחייבים לשפר אחת מהן:
1.חוסר בסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות
2.חוסר בשחקן יוצר
3.מנהיג
4.בעיה נוספת שלא קשורה לשחקן מסוים(ושכבר אי אפשר לפתור אותה)היא שכל השחקנים בינוניים ואין לנו איזה שחקן מצוין בקבוצה
איזה שינוי הייתם עושים בקבוצה לו הייתם יכולים לוותר על שחקן מסוים ולהביא במקומו שחקן אחר פנוי באותו הסכום בערך?
הייתי אומר שנביא סנטר אבל אין כבר כאלה ורק לפני פחות משבוע החתמנו ברירת מחדל
ולכן אני חושב שכדאי לשחרר את היקמן ולהביא במקומו שחקן יוצר כמו לסטר האדסון שהוא גו טו גאי עם הגנה פנטסטית וגם קליעה טובה,בקיצור הגארד המושלם
כרגע אין לו קבוצה ונראה לי שהוא יחתום על משהו כמו 400 -500 אלף דולר ואולי אף פחות מזה
כך לפחות נשפר אותנו בחוסר בשחקן יוצר ובתקווה שההתקפה שלנו תשתפר יחד איתו
אז איזה שינוי אתם הייתם עושים?את מי משחררים(רק שחקן אחד)?ואת מי מביאים?(כנ"ל)
כי כבר ברור לנו שחייבים לעשות שינוי ורצוי שזה יהיה כמה שיותר מהר
כל הכבוד שהמתנת כל כך הרבה , הייתי בטוח שתכתוב את זה עוד לפני שהשחקנים ראו כדור , סחתיין על האיפוק.
בכלל, אני חושב שלרוב ולמרות הנסיון רב השנים בצפייה בקבוצה, אין לאוהדים יותר מדיי סבלנות ואיפוק.
אם היה הפורום הקודם, הייתי מחזיר אתכם לאשכול של תחילת 2010-11, בו מכבי הובסה במשחק הפתיחה לקאחה לבוראל והכל היה נראה רקוב - קו אחורי דל ולוקה בחסר עם פארגו מהגליל ובורשטיין המזדקן בעונת קאמבק ושחורצי הבעייתי שבקושי מצליח לסחוב 10 דקות על הרגליים...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט