שינוי בקבוצה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: שינוי בקבוצה

הודעהעל ידי jol9 » 05 אוקטובר 2012, 18:57

קובי כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:על פניו נראה כמו שרשור מוקדם ומיותר, אבל מההיסטוריה הלא רחוקה של מכבי, דווקא משחקי ההכנה היוו טריגר
לשינויים כאלה ואחרים.

אממה, זה קרה כשההנהלה היתה מוכנה להשקיע כסף. אתה לא באמת רואה את ההנהלה שלנו חותכת שחקן ומשלמת לו שכר שנתי מלא, ומביאה שחקן
אחר במקומו. אם זה כן יקרה, אז התחליף צפוי להיות עוד פחות טוב מהשחקן המשוחרר.

כמו שחשבנו במהלך הקיץ, הזרים שהגיעו לכאן הם לא זרים שאפשר לחלום איתם על פיינל פור. על פניו עושה רושם שהיקמן ומדלי הם שחקנים מיותרים בסגל (כלומר שאם משחררים
אותם, אז אין צורך בתחליף) ושג'יימס הוא שחקן שבמקומו אפשר היה להביא סנטר קלאסי ומסיבי.
אבל הסגל הארוך הזה, הוא מה שבלאט רוצה כנראה, ואני באמת לא צופה שיהיו שינויים.

הרי רק בעונה שעברה הביאו את לנגפורד במליון דולר. שני הפסדים ויגיע שחקן.

נו, ותסביר לי מה ההגיון לשים על היקמן 300-400 אלף דולר, כשאפשר היה להוסיף אותם לחוזה של לאנגפורד ולתוספת של אוחיון ולסגור סיפור עם שניהם, ולחסוך את
כל הסאגה המכוערת שהיתה.
אליהם תוסיף את לוגאן, ויש לך אחלה קו אחורי.

כי זה שידרוג כספי. אם אתה רוצה גם את לאנגפורד, גם את אוחיון וגם את לוגאן, זה אומר שידרוג של מליון דולר (ההפרש בין היקמן ללאנגפורד) בסגל השחקנים.
חוץ מזה, אני לא רואה מצב שלוגאן היה מוחתם, אילו לאנגפורד היה נשאר פה.

הכוונה שלי היתה שאם יחתכו את היקמן ויביאו במקומו שחקן אחר, אז זה יוצא לא כלכלי בעליל.

בכל אופן, אני לא חושב שיזרקו את היקמן. נראה לי שבלאט די אוהב אותו, כמו שהוא אהב והאמין בסמית' לאורך כל הדרך.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 06 אוקטובר 2012, 07:48

נכון !!! בגלל זה אני עדיין אופטימי , הבעיה שבקבוצה הנוכחית החוסר הזועק לשמיים הוא בסנטר חזק ובעל נוכחות אז אומנם צריך להיזכר בעונת פארגו את סופו אבל לי זה גם מזכיר את עונות אפי ופיני ( קדנציה 2) עם דמויי סנטרים כפישר ולאמפה .
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי קובי » 06 אוקטובר 2012, 13:06

jol9 כתב:
קובי כתב:
jol9 כתב:
roy1000 כתב:
jol9 כתב:על פניו נראה כמו שרשור מוקדם ומיותר, אבל מההיסטוריה הלא רחוקה של מכבי, דווקא משחקי ההכנה היוו טריגר
לשינויים כאלה ואחרים.

אממה, זה קרה כשההנהלה היתה מוכנה להשקיע כסף. אתה לא באמת רואה את ההנהלה שלנו חותכת שחקן ומשלמת לו שכר שנתי מלא, ומביאה שחקן
אחר במקומו. אם זה כן יקרה, אז התחליף צפוי להיות עוד פחות טוב מהשחקן המשוחרר.

כמו שחשבנו במהלך הקיץ, הזרים שהגיעו לכאן הם לא זרים שאפשר לחלום איתם על פיינל פור. על פניו עושה רושם שהיקמן ומדלי הם שחקנים מיותרים בסגל (כלומר שאם משחררים
אותם, אז אין צורך בתחליף) ושג'יימס הוא שחקן שבמקומו אפשר היה להביא סנטר קלאסי ומסיבי.
אבל הסגל הארוך הזה, הוא מה שבלאט רוצה כנראה, ואני באמת לא צופה שיהיו שינויים.

הרי רק בעונה שעברה הביאו את לנגפורד במליון דולר. שני הפסדים ויגיע שחקן.

נו, ותסביר לי מה ההגיון לשים על היקמן 300-400 אלף דולר, כשאפשר היה להוסיף אותם לחוזה של לאנגפורד ולתוספת של אוחיון ולסגור סיפור עם שניהם, ולחסוך את
כל הסאגה המכוערת שהיתה.
אליהם תוסיף את לוגאן, ויש לך אחלה קו אחורי.

כי זה שידרוג כספי. אם אתה רוצה גם את לאנגפורד, גם את אוחיון וגם את לוגאן, זה אומר שידרוג של מליון דולר (ההפרש בין היקמן ללאנגפורד) בסגל השחקנים.
חוץ מזה, אני לא רואה מצב שלוגאן היה מוחתם, אילו לאנגפורד היה נשאר פה.

הכוונה שלי היתה שאם יחתכו את היקמן ויביאו במקומו שחקן אחר, אז זה יוצא לא כלכלי בעליל.

בכל אופן, אני לא חושב שיזרקו את היקמן. נראה לי שבלאט די אוהב אותו, כמו שהוא אהב והאמין בסמית' לאורך כל הדרך.

לדעתי עוד מוקדם מאוד לקבוע.
כרגע, הוא מנסה לתת לו קרדיט ובטחון, אבל אני מתקשה להאמין שזה יימשך לנצח, אם הוא לא יתחיל לפגוע, במה שהוא היה אמור "להביא מהבית" - קליעה מבחוץ, לדוגמא.

מה שכן ומאוד בולט אצל בלאט - כשהוא לא רוצה מישהו (ע"ע פאפאלוקאס), הוא פשוט מייבש אותו ונוהג איתו בקוצר רוח מאוד בולט.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוקטובר 2012, 16:49

ankram כתב:
rc4991 כתב:אני חושב שעכשיו,אחרי שעברנו לא מעט משחקי אימון אפשר לפתוח על זה ת'רד-יש הרבה חולשות במכבי וחייבים לשפר אחת מהן:
1.חוסר בסנטר מאסיבי עם יכולות פוסט גבוהות
2.חוסר בשחקן יוצר
3.מנהיג
4.בעיה נוספת שלא קשורה לשחקן מסוים(ושכבר אי אפשר לפתור אותה)היא שכל השחקנים בינוניים ואין לנו איזה שחקן מצוין בקבוצה
איזה שינוי הייתם עושים בקבוצה לו הייתם יכולים לוותר על שחקן מסוים ולהביא במקומו שחקן אחר פנוי באותו הסכום בערך?

הייתי אומר שנביא סנטר אבל אין כבר כאלה ורק לפני פחות משבוע החתמנו ברירת מחדל
ולכן אני חושב שכדאי לשחרר את היקמן ולהביא במקומו שחקן יוצר כמו לסטר האדסון שהוא גו טו גאי עם הגנה פנטסטית וגם קליעה טובה,בקיצור הגארד המושלם
כרגע אין לו קבוצה ונראה לי שהוא יחתום על משהו כמו 400 -500 אלף דולר ואולי אף פחות מזה
כך לפחות נשפר אותנו בחוסר בשחקן יוצר ובתקווה שההתקפה שלנו תשתפר יחד איתו

אז איזה שינוי אתם הייתם עושים?את מי משחררים(רק שחקן אחד)?ואת מי מביאים?(כנ"ל)
כי כבר ברור לנו שחייבים לעשות שינוי ורצוי שזה יהיה כמה שיותר מהר

כל הכבוד שהמתנת כל כך הרבה , הייתי בטוח שתכתוב את זה עוד לפני שהשחקנים ראו כדור , סחתיין על האיפוק.

אני דווקא הגנתי על מכבי במשחקי ההכנה עד כה כשרוב הפורום כבר קבר את העונה,המשחק מול חיפה היה השיא

לכולם היה ברור מראש שהסגל הזה לא טוב ושעשו בעיות מהותיות בקיץ,עכשיו אפשר גם לבסס את זה במקצת על משחקי ההכנה
אני לא אומר שיש לנו חרא קבוצה אבל אין ספק שהיא חייבת שינוי או שניים

ההבדל בין השנה לשנתיים הקודמות היא שבשנתיים הקודמות היו לך שני שחקני מצויינים בעמדות חשובות(פארגו/לאנגפורד וסופו)והשנה אין
חוץ מזה זה נורא מעצבן שמועדון כמו מכבי צריך להמר כל שנה ולקוות שבלאט יוציא מהם 200 אחוז כי זה מה שקרה וקורה בשנים האחרונות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

החתמה אחת-שינוי גדול

הודעהעל ידי AP18 » 06 אוקטובר 2012, 17:53

דבר ראשון... אני חדש בפורום אז... שלום לכולם!!! :dance2
דבר שני חשבתי לפתוח דיון שבוא כל אחד יביא את דעתו על החתמה אחת שהייתה משנה את הקבוצה....
אני יתחיל:
פרקינס: במקום לוגן או היקמן לא משנה מי... שחקן שלדעתי היה מטריף את הקהל עם החזרה למגרש ורואים שמאז הפציעה הוא אפילו השתפר כל משחק מלא ריבאונדים אחוזים טובים נקודות חטיפות..... לדעתי הוא אוחיון וסמית יכלו לעשות משחק לחץ אדיר ולהחזיר אותנו לעונת פרקינס-פארגו....

נ.ב..... מה דעתכם על החתימה שלי? :oops

עריכה: אני עוקב אחרי הפורום הרבה זמן ורק עכשיו הצלחי להירשם... אשמח לדעת את השמות שלכם אם אפשר... וגם אהבתי מאד את התגובות של holiday armadilo ואשמח לדעת את שמה... :rose
נערך לאחרונה על ידי AP18 בתאריך 06 אוקטובר 2012, 18:00, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
AP18

Re: החתמה אחת-שינוי גדול

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוקטובר 2012, 17:55

לא הייתי רוצה לראות פה את פרקינס גם אם היו משלמים לי

הייתי רוצה לראות את קופונן פה במקום היקמן..לא כי אני שונאת את היקמן(עדיין לא קברתי אותו כמו אחרים פה)אלא כי אני ממש אוהבת את קופונן
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 06 אוקטובר 2012, 17:57

תכף תראה איך כולם בפורום הזה מתים על פרקינס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קודי » 06 אוקטובר 2012, 22:15

אגב, אם זה אפשרי מבחינת אפשרות מציאת קבוצה עבורם הייתי מחליף את היקמן וג'יימס בסנטר אחד רציני. בלי היקמן אפשר להסתדר, מאחר שיש לנו גם בלעדיו 6 שחקנים בעמדות 1-3 שיכולים גם לעבור בין העמדות. ג'יימס עולה העונה 800 אלף דולר (400 נטו עם מיסוי של ישראלי) שזה שקול ל-600 אלף של זר ואילו היקמן משהו כמו 300-350 אלף אלף - ביחד קרוב למיליון דולר. אני חושב שעם הסכום הזה ואולי עם עוד מאמץ כספי קטן אפשר להביא לכאן סנטר רציני. אני חושב שיש לנו בעיה גם בקו האחורי וגם בעמדת הסנטר אבל הקו האחורי ישתפר עם חזרתו של סמית' ואילו בלי שחקן מטרה בצבע נהיה בבעיה קשה. מכיוון שאי אפשר לפתור את כל הבעיות שיש בעקבות הבניה העקומה של הקיץ האחרון אז צריך לפתור את הבעיה הגדולה ביותר והיא לטעמי בעמדה 5.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי rc4991 » 06 אוקטובר 2012, 22:37

קודי כתב:אגב, אם זה אפשרי מבחינת אפשרות מציאת קבוצה עבורם הייתי מחליף את היקמן וג'יימס בסנטר אחד רציני. בלי היקמן אפשר להסתדר, מאחר שיש לנו גם בלעדיו 6 שחקנים בעמדות 1-3 שיכולים גם לעבור בין העמדות. ג'יימס עולה העונה 800 אלף דולר (400 נטו עם מיסוי של ישראלי) שזה שקול ל-600 אלף של זר ואילו היקמן משהו כמו 300-350 אלף אלף - ביחד קרוב למיליון דולר. אני חושב שעם הסכום הזה ואולי עם עוד מאמץ כספי קטן אפשר להביא לכאן סנטר רציני. אני חושב שיש לנו בעיה גם בקו האחורי וגם בעמדת הסנטר אבל הקו האחורי ישתפר עם חזרתו של סמית' ואילו בלי שחקן מטרה בצבע נהיה בבעיה קשה. מכיוון שאי אפשר לפתור את כל הבעיות שיש בעקבות הבניה העקומה של הקיץ האחרון אז צריך לפתור את הבעיה הגדולה ביותר והיא לטעמי בעמדה 5.

האמת שזה נראה לי אפשרי(אבל אני לא מאמין שנמצא קבוצות שישלמו את כל השכר אלא את רובו)
בכל מקרה אני לא מאמין שההנהלה תעשה צעד כזה :thumbdown
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי NY boy » 06 אוקטובר 2012, 22:48

אני ממש ממש ממש ממש לא מבין את כל הדיבורים האלה בלהחליף את זה וזה וזה בשביל להביא סנטר אחד רציני. קודי אתה חוזר על זה פעם אחרי פעם, אז בבקשה תסביר.

עד לפני שבוע חיפשנו סנטר! לא? החליטו (הנהלה, מאמן, לא משנה מי) להחתים את תומאס לתפקיד הזה. למה לכל הרוחות אתה חושב שעכשיו ישחרורו איזה שחקן בשביל להביא סנטר? אם היה מי להביא, אם היו רוצים להביא, אז היו מביאים אותו ולא את תומאס. יש מסקנה אתה ברורה, או שלא רצו להביא שחקן כזה או שאין כזה. ככה או ככה לא יהיה שחקן כזה כי אם היה והיו רוצים היו מחתימים אותו ולא את תומאס.

אתה יכול לדבר מהיום ועד מחר על זה שצריך לפתור את הבעיה הגדולה בעמדה 5, אבל היה חסר שחקן גבוה והחליטו להחתים את מה שהחליטו להחתים. והביאו שחקן שנכון להיום לא ברור אם הוא בכלל ברמה של ג'יימס או שארמדיני ויש סיכוי גבוה שפחות טוב משניהם. אז אפשר לדבר על זה שזאת הייתה טעות להביא אותו, אבל זה מה שהחליטו (ודווקא פה עושה רושם שהמאמן החליט) לעשות. להחליט למחר לשחרר את תומאס או ג'יימס בשביל גבוה נוסף זה מגוחך, רק עכשיו החתימו גבוה.
NY boy

הודעהעל ידי felix_r » 06 אוקטובר 2012, 23:01

Holiday_Armadillo כתב:לא הייתי רוצה לראות פה את פרקינס גם אם היו משלמים לי

הייתי רוצה לראות את קופונן פה במקום היקמן..לא כי אני שונאת את היקמן(עדיין לא קברתי אותו כמו אחרים פה)אלא כי אני ממש אוהבת את קופונן

גם אני לא היתי רוצה לראות פה את פרקינס

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוקטובר 2012, 23:18

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 06 אוקטובר 2012, 23:21

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:לא הייתי רוצה לראות פה את פרקינס גם אם היו משלמים לי

גם אני לא היתי רוצה לראות פה את פרקינס

מטריקס :worship :worship :worship
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 06 אוקטובר 2012, 23:27

אני היחידה בפורום הזה ששונאת את המטריקס?
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 07 אוקטובר 2012, 06:53

NY boy כתב:אני ממש ממש ממש ממש לא מבין את כל הדיבורים האלה בלהחליף את זה וזה וזה בשביל להביא סנטר אחד רציני. קודי אתה חוזר על זה פעם אחרי פעם, אז בבקשה תסביר.

עד לפני שבוע חיפשנו סנטר! לא? החליטו (הנהלה, מאמן, לא משנה מי) להחתים את תומאס לתפקיד הזה. למה לכל הרוחות אתה חושב שעכשיו ישחרורו איזה שחקן בשביל להביא סנטר? אם היה מי להביא, אם היו רוצים להביא, אז היו מביאים אותו ולא את תומאס. יש מסקנה אתה ברורה, או שלא רצו להביא שחקן כזה או שאין כזה. ככה או ככה לא יהיה שחקן כזה כי אם היה והיו רוצים היו מחתימים אותו ולא את תומאס.

אתה יכול לדבר מהיום ועד מחר על זה שצריך לפתור את הבעיה הגדולה בעמדה 5, אבל היה חסר שחקן גבוה והחליטו להחתים את מה שהחליטו להחתים. והביאו שחקן שנכון להיום לא ברור אם הוא בכלל ברמה של ג'יימס או שארמדיני ויש סיכוי גבוה שפחות טוב משניהם. אז אפשר לדבר על זה שזאת הייתה טעות להביא אותו, אבל זה מה שהחליטו (ודווקא פה עושה רושם שהמאמן החליט) לעשות. להחליט למחר לשחרר את תומאס או ג'יימס בשביל גבוה נוסף זה מגוחך, רק עכשיו החתימו גבוה.

אתה צודק, ונדמה לי שכולנו מבינים שזה לא יקרה.

ד"א 1 - יכול מאוד להיות שוריאציה מסויימת של מה שיובל אומר תקרה עוד מספר שבועות או חודשים, אבל אני בהחלט מסכים שעכשיו זה גם לא ריאלי, גם לא מעשי וגם
לא בטוח שנחוץ, כי לפני שאתה מחליף שחקנים, צריך לתת הזדמנות לכולם לראות את הקבוצה בפעולה.
אם הקבוצה לא תשחק טוב, אז יהיה כאן גם סוג של לקח עבור אלו שניהלו את בניית הקבוצה הקיץ הזה.

ד"א 2 - גם לדייויד יש אחריות כאן. יכולות האימון שלו לא מוטלות בספק. אבל הוא בא ומביא להנהלה שמות כמו היקמן למשל. גם אם הוא תיכנן שזה יהיה גארד מחליף
או אפילו גארד שני מחליף (וזה היה התכנון בניגוד גמור למה שחושב חביב), אז הוא היה צריך לקחת בחשבון שבסופו של דבר זה יהיה הגארד הפותח והמרכזי שלו,
כי ככה ההנהלה שלנו עובדת.
היא קודם כל רצה ומחתימה שחקנים זולים מהרשימה, ושחקנים משלימים, ואת השחקנים המרכזיים משאירה לסוף, על מנת למסמס את השמות הגדולים, ובסוף להישאר עם סנטר מוביל ופותח
שוא בכלל לא סנטר ובעלות של 300-400 אלף דולר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 07 אוקטובר 2012, 09:45

Holiday_Armadillo כתב:אני היחידה בפורום הזה ששונאת את המטריקס?

אני אוהב את מטריקס רק בגלל השחקן שמשחק את אייג'נט סמית'. משחק נהדר! :D
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Lirca » 07 אוקטובר 2012, 12:35

אם מכבי מחפשת עדיין סנטר טבעי אז הנה אחד דווקא מאוד מוכר שקורע את הליגה האדריאטית השנה. מי מזהה? :)

http://www.youtube.com/watch?v=hThqZB6k-T8
Lirca

הודעהעל ידי LIAV10 » 07 אוקטובר 2012, 13:38

Lirca כתב:אם מכבי מחפשת עדיין סנטר טבעי אז הנה אחד דווקא מאוד מוכר שקורע את הליגה האדריאטית השנה. מי מזהה? :)

כבר יש לניקו את הנעליים הצהובות, כאילו רק תבוא ואתה מוכן..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 07 אוקטובר 2012, 14:08

Lirca כתב:אם מכבי מחפשת עדיין סנטר טבעי אז הנה אחד דווקא מאוד מוכר שקורע את הליגה האדריאטית השנה. מי מזהה? :)

הוא לא יבוא...
הוא דורש מאה אלף דולר בזמן שטבלת האקסל של פדרמן טוענת שהוא שווה 98 אלף
הטבלה לא משקרת :nono
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 07 אוקטובר 2012, 14:40

אתם רציניים? ניקולה וויצ'יץ'? בואו נביא את נייט האפמן וזהו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־15 אורחים