פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: גמר גביע ווינר: מכבי נגד אשדוד - שבת ,20:45, ספורט5+

06 אוקטובר 2012, 20:58

בקצב כזה לכולנו תהיה נפילת סוכר באמצע המשחקים אז כדי מראש להצטייד בהרבה ממתקים.

קשה להיות אופטימי אחרי טורניר כזה, נראה שיש יותר מדי בעיות שצריך לפתור ואנחנו כבר 4 ימים לפני פתיחת היורוליג. חוץ מלוגאן אין הרבה נקודות חיוביות שאפשר להזכיר והוא נגד העולם לא יביא אותנו רחוק.
זה ישתפר עם הזמן כי בלאט ידע להפיק ממה שיש את המקסימום אבל הקסם של בלאט יצטרך לעבוד שעות נוספות כדי שזה יקרה.

06 אוקטובר 2012, 20:58

jol9 כתב:
yarinsaky כתב:לצערי, מבחינת כישרון התקפי נטו, זו אחת הקבוצות הכי חלשות שאני זוכר ממכבי לאורך לא מעט שנים. זה לא אומר שהיא לא תצליח באופן יחסי, כי סמית ותומס יחזקו מאוד את ההגנה.

מכבי כרגע לא מוכנה ליורוליג כנראה.

לצערי אתה צודק. סנטר שלישי בעונה שעברה הוא הסנטר הפותח העונה.
שחקן יורוצ׳אלנג׳ הוא הגארד הפותח.
המחליף של בלו בינתיים מזכיר את בלו רק בהגנה ובריבאונד.
הצבע פרוץ בהגנה ולא קיים בהתקפה.

ויש עוד כמה. דיוויד מן הסתם יצליח לחבר אותם לקבוצת כדורסל סבירה, אבל לא ברור למה זה יספיק.

המחליף של בלו עולה פי 3 מבלו וספק אם יתקרב לתרומה של בלו , הוא פשוט לא ברמה שלו, בטח בקליעה.

השאלה באמת מדוע הוציאו על שחקן בעמדה הזאת כסף גדול ולא למשל על סנטר או שחקן גו טו גיא בקו האחורי ( או למשל להשאיר את לאנגפורד ).

להאשים כאן רק את ההנהלה יכול להיות פיתרון קל מדי.
נערך לאחרונה על ידי yarinsaky בתאריך 06 אוקטובר 2012, 20:59, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 אוקטובר 2012, 20:59

רשמים קצרים שלי מהמשחק:

-אחלה היכל יש ברוממה. יופי :)

-דיוויד לוגאן. לא צריך להוסיף-הופתעתי לטובה מיכולת הקליעה הטובה שהוא מציג, במיוחד בסוף המשחק, כמו שהיה נגד חיפה. טפו טפו, רק שימשיך ככה גם ביורוליג...

-מורן רוט היה טוב(למעט כמה איבודים), אבל אני מניח שזה לא אומר יותר מידי כשזה נגד אשדוד. ביורוליג מכבי תצטרך כנראה להתבסס על אוחיון בעמדת הרכז, ולקוות שיהיה טוב(היום, למשל, הוא לא ממש היה).

-למעט כך-גיא פניני היה חושך, לאיפה נעלם הפניני שמלפני שתי עונות? :| לא שהאחרים(ריקי היקמן ושות') נתנו משחק משובח במיוחד, בלשון המעטה.

-בהחלט הורגש חסרון בסנטר מסיבי בצבע.

-מהצד של אשדוד: סימפסון נראה כמו שחקן נחמד. גם במשחק הקודם שראיתי אותו הוא היה טוב מאוד.

06 אוקטובר 2012, 20:59

jol9 כתב:
קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...

לא מסכים עם זה. זה טרייד גרוע בשביל מכבי. אתה לא מחליף שחקן טוב בשחקן פחות טוב ועוד מוסיף כסף.

ד״א אם לפדרמן היה 200 אלף פנויים למה לא השתמשו בהם בשביל להשאיר את לאנגפורד או להביא סנטר אמיתי עוד בקיץ?

יוני, סמית׳ נתן מספיק עונות טובות ב-nba בשביל שיקבל קצת יותר קרדיט. ג׳יימס כבר הראה שהוא לא יעיל בגרוש ביורוליג ועוד הביאו לו עכשיו אח תאום ולכן מומלץ שיהיה מימד נוסף לגבוהים שלנו שכולל קצת בשר ושחקן מטרה מתחת לסל. גם אני הייתי שמח שיגיע לכאן סנטר מצויין אבל זה לא מסתדר עם טבלאות האקסל של דני.

06 אוקטובר 2012, 21:04

בינתיים מדלי שלא לוקח ריבאונדים אתם אומרים? לקח 8 ריבאונדים..

06 אוקטובר 2012, 21:06

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:במכבי עוד יצטערו על כך שלא עשו את הטרייד עם ירושלים בין ג׳יימס לסמית׳. מכבי חייבת בשר בצבע ולא ברור לי למה עכשיו הביאו עוד פורוורד רזה ואתלטי (שהוא סוג של שון ג׳יימס נוסף) ולא סנטר נורמלי, גם אם זה עולה הרבה יותר כסף. או שבונים קבוצת כדורסל עם שאיפות או שממלאים אקסלים שהמטרה הכי חשובה שהם יתאזנו. לא תמיד זה הולך ביחד...

לא מסכים עם זה. זה טרייד גרוע בשביל מכבי. אתה לא מחליף שחקן טוב בשחקן פחות טוב ועוד מוסיף כסף.

ד״א אם לפדרמן היה 200 אלף פנויים למה לא השתמשו בהם בשביל להשאיר את לאנגפורד או להביא סנטר אמיתי עוד בקיץ?

יוני, סמית׳ נתן מספיק עונות טובות ב-nba בשביל שיקבל קצת יותר קרדיט. ג׳יימס כבר הראה שהוא לא יעיל בגרוש ביורוליג ועוד הביאו לו עכשיו אח תאום ולכן מומלץ שיהיה מימד נוסף לגבוהים שלנו שכולל קצת בשר ושחקן מטרה מתחת לסל. גם אני הייתי שמח שיגיע לכאן סנטר מצויין אבל זה לא מסתדר עם טבלאות האקסל של דני.

יש סיבה כנראה למה שחקן מגיע למגדל ב150 אלף. כנראה שהוא כבר לא כזה טוב.

את הפתרון צריך לחפש במקום אחר.

06 אוקטובר 2012, 21:10

יוני - לצערי עם טבלאות האקסל לא תמצא שום דבר בשום מקום אחר. לא יוציאו עוד כסף על רכש וזה ברור לשנינו. גם כך מספרים לנו סיפורים על חריגות וכד׳...

06 אוקטובר 2012, 21:12

קודי כתב:יוני - לצערי עם טבלאות האקסל לא תמצא שום דבר בשום מקום אחר. לא יוציאו עוד כסף על רכש וזה ברור לשנינו. גם כך מספרים לנו סיפורים על חריגות וכד׳...

בשנה שעברה מצאו פתאום מיליון דולר על לאנגפורד, אולי גם השנה ימצאו את הכסף , רק צריך אולי לפתוח כספות בווילה המשפחתית.

נקווה שלא נצטרך את זה, אבל זה כמובן תלוי מאוד מה יקרה בשבועיים הקרובים. מכבי נלחצת מהר מאוד בד"כ.

06 אוקטובר 2012, 21:13

yarinsaky כתב:
jol9 כתב:
yarinsaky כתב:לצערי, מבחינת כישרון התקפי נטו, זו אחת הקבוצות הכי חלשות שאני זוכר ממכבי לאורך לא מעט שנים. זה לא אומר שהיא לא תצליח באופן יחסי, כי סמית ותומס יחזקו מאוד את ההגנה.

מכבי כרגע לא מוכנה ליורוליג כנראה.

לצערי אתה צודק. סנטר שלישי בעונה שעברה הוא הסנטר הפותח העונה.
שחקן יורוצ׳אלנג׳ הוא הגארד הפותח.
המחליף של בלו בינתיים מזכיר את בלו רק בהגנה ובריבאונד.
הצבע פרוץ בהגנה ולא קיים בהתקפה.

ויש עוד כמה. דיוויד מן הסתם יצליח לחבר אותם לקבוצת כדורסל סבירה, אבל לא ברור למה זה יספיק.

המחליף של בלו עולה פי 3 מבלו וספק אם יתקרב לתרומה של בלו , הוא פשוט לא ברמה שלו, בטח בקליעה.

השאלה באמת מדוע הוציאו על שחקן בעמדה הזאת כסף גדול ולא למשל על סנטר או שחקן גו טו גיא בקו האחורי ( או למשל להשאיר את לאנגפורד ).

להאשים כאן רק את ההנהלה יכול להיות פיתרון קל מדי.

האמת שמדלי הגיע כשחקן יחסית מוכח אבל פשוט לא בעמדה שאנחנו צריכים. לא יודע מי עמד מאחורי ההחתמה הזאת, כשדווקא כאן
הימור כמו תומאס נראה אידיאלי ומשאיר גם כסף לסנטר, אבל מה זה עוזר לנו עכשיו?

06 אוקטובר 2012, 21:18

קודי כתב:יוני - לצערי עם טבלאות האקסל לא תמצא שום דבר בשום מקום אחר. לא יוציאו עוד כסף על רכש וזה ברור לשנינו. גם כך מספרים לנו סיפורים על חריגות וכד׳...

שני הפסדים ביורוליג ויגיע שחקן. אתה מדבר כאילו לא קורה בדיוק אותו הדבר בכל עונה.

06 אוקטובר 2012, 21:19

ממה שהתרשמתי מגביע ווינר, הרמה בקבוצות ליגת העל עלתה מאוד לעומת השנה שעברה. לכל הקבוצות ששיחקנו מולם - אשדוד, חיפה, ואפילו אילת - היו זרים ממש אתלטיים ומוצלחים.
לפי דעתי תהיה תחרות קשה בין הקבוצות על הפיינל פור, והפועל י-ם שחשבתי שתהיה מעל כולם (חוץ ממכבי כמובן) כבר לא בטוח תעלה לפיינל פור

06 אוקטובר 2012, 21:19

yarinsaky כתב:

בשנה שעברה מצאו פתאום מיליון דולר על לאנגפורד, אולי גם השנה ימצאו את הכסף , רק צריך אולי לפתוח כספות בווילה המשפחתית.

נקווה שלא נצטרך את זה, אבל זה כמובן תלוי מאוד מה יקרה בשבועיים הקרובים. מכבי נלחצת מהר מאוד בד"כ.

א - לא מאמין שהפעם זה יקרה
ב - אולי טוב שזה לא יקרה. שילמדו לשים את הכסף בקיץ ולא לשלם כפול אחרי כמה הפסדים
ג - יובל צודק. לא תמצא שום דבר פרט לאולי איזו גופה ספורטיבית

06 אוקטובר 2012, 21:23

אגב, האולם ברוממה מאוד מרשים. פתאום שכחתי שזו הליגה הישראלית. יש תחושה של יורוליג, ואם עוד כמה אולמות כאלה ייבנו בישראל הליגה תקבל דחיפה רצינית.

06 אוקטובר 2012, 21:23

חציברטאס כתב:ממה שהתרשמתי מגביע ווינר, הרמה בקבוצות ליגת העל עלתה מאוד לעומת השנה שעברה. לכל הקבוצות ששיחקנו מולם - אשדוד, חיפה, ואפילו אילת - היו זרים ממש אתלטיים ומוצלחים.
לפי דעתי תהיה תחרות קשה בין הקבוצות על הפיינל פור, והפועל י-ם שחשבתי שתהיה מעל כולם (חוץ ממכבי כמובן) כבר לא בטוח תעלה לפיינל פור

הליגה באמת מסתמנת כחזקה השנה

06 אוקטובר 2012, 21:24

אופטימיות:
אני ינסה להראות את הצדדים האופטימיים ויש הרבה.
ריקי היקמן-אתם מעוניינים שנביא ציטוטים של רובכם מהעונה הקודמת לגבי יוגב אוחיון???-אני ממליץ לכם שלא.-תנו צ'אנס וזמן גם להיקמן.
סמית'-השחקן המצטיין שלנו בעונה הקודמת יחד איתו הקו האחורי יהיה הרבה יותר טוב.
מדלי-שחקן מוביל בליגה הספרדית לא שוכח לשחק כשהוא מול חיפה ואשדוד תנו לו קצת זמן ותראו שיפור גדול.
סילבן-כרגע בלאט בונה גם את ההיררכיה ובה סילבן מיועד להיןת שחקן מחליף ובנוסף מחנך את סילבן המאד מאד "מבולגן"/"סוליסט" של מכבי חיפה.
לוגאן-מעולה.
שראמדיני-מעולה.
תומאס-יוסיף כנראה המון במשחקים בליגת הגמדים-ייתן אופציה מתחת לסל ,ואני מקווה שיוסיף גם באירופה-בלאט מאד מחזיק ממנו.
הישראלים-בדיוק כמו בשנה שעברה חזרו עייפים מאד מהנבחרת.
ההשוואות לשנה שעברה-אז הייתה בגביע ווינר המשכיות מאד רצינית בדמותם של סופו וריצ'י ובנוסף היה איזה אחד פארמר.
בוסטון הפסידה היום לפנר'-שוקלים שם לזרוק את רונדו,פירס וגארנט.--או בעברית נא להירגע חברים.

06 אוקטובר 2012, 21:26

זרובבל כתב:אגב, האולם ברוממה מאוד מרשים. פתאום שכחתי שזו הליגה הישראלית. יש תחושה של יורוליג, ואם עוד כמה אולמות כאלה ייבנו בישראל הליגה תקבל דחיפה רצינית.

בהחלט אחלה היכל. הייתי בו היום ומאוד נהניתי(רק שיגבירו את המיזוג...)

06 אוקטובר 2012, 21:33

ביבו כתב:אופטימיות:
אני ינסה להראות את הצדדים האופטימיים ויש הרבה.
ריקי היקמן-אתם מעוניינים שנביא ציטוטים של רובכם מהעונה הקודמת לגבי יוגב אוחיון???-אני ממליץ לכם שלא.-תנו צ'אנס וזמן גם להיקמן.
סמית'-השחקן המצטיין שלנו בעונה הקודמת יחד איתו הקו האחורי יהיה הרבה יותר טוב.
מדלי-שחקן מוביל בליגה הספרדית לא שוכח לשחק כשהוא מול חיפה ואשדוד תנו לו קצת זמן ותראו שיפור גדול.
סילבן-כרגע בלאט בונה גם את ההיררכיה ובה סילבן מיועד להיןת שחקן מחליף ובנוסף מחנך את סילבן המאד מאד "מבולגן"/"סוליסט" של מכבי חיפה.
לוגאן-מעולה.
שראמדיני-מעולה.
תומאס-יוסיף כנראה המון במשחקים בליגת הגמדים-ייתן אופציה מתחת לסל ,ואני מקווה שיוסיף גם באירופה-בלאט מאד מחזיק ממנו.
הישראלים-בדיוק כמו בשנה שעברה חזרו עייפים מאד מהנבחרת.
ההשוואות לשנה שעברה-אז הייתה בגביע ווינר המשכיות מאד רצינית בדמותם של סופו וריצ'י ובנוסף היה איזה אחד פארמר.
בוסטון הפסידה היום לפנר'-שוקלים שם לזרוק את רונדו,פירס וגארנט.--או בעברית נא להירגע חברים.

באיזה יקום בדיוק סמית היה המצטיין של מכבי בעונה שעברה?
ומה הקשר לבוסטון? האם דין היקמן הוא כדין רונדו?

06 אוקטובר 2012, 22:15

יובל.
תן לקבוצה קצת זמן להתחבר-בלי לחץ.

06 אוקטובר 2012, 22:18

ביבו כתב:יובל.
תן לקבוצה קצת זמן להתחבר-בלי לחץ.

אתה מדבר כאילו שהיא שיחקה בשני המשחקים האחרונים נגד קבוצות שמשחקות יחד כבר שנים. גם חיפה וגם אשדוד החליפו חלק גדול יותר מהסגל שלהן ממכבי וגם הן צריכות זמן להתחבר. מה שמטריד אותי הוא לא היעדר חיבור אלא היעדר כשרון.

06 אוקטובר 2012, 22:21

קודי כתב:
שמואל1 כתב:

ממתי קרייג סמית' הוא סנטר?

הוא הרבה יותר סנטר משון ג׳יימס ויכול לפחות לתת מימד שאין היופ למכבי ולהוות שחקן מטרה מתחת לסל בהתקפה. ואגב, ממתי תומאס הוא סנטר?

בינתיים הוא בקושי מצליח לעשות סל בליגת ווינר.

הNBA מעניין את סבתא שלי אולי, ובטח גם אותה לא. מה שהוא עשה בNBA לפני שנים גם לא מעניין. עובדה היא שהוא נפלט מהNBA בלי לחשוב פעמיים ובלי הצעות. עובדה היא שבינתיים הוא מתקשה בליגה שלנו. ועובדה עוד יותר חשובה זה שמגדל אחרי חודש שהם רואים אותו יום יום שמחו מאד על הצעת הטרייד הזה ושמחו להפטר ממנו בתמורה לשון ג'יימס. אף אחד הרי לא חושד במגדל שהם רוצים את טובתנו נכון? אז צריך להבין טוב טוב מדוע הם היו אלו שקפצו והסכימו לטרייד הזה בלי לחשוב פעמיים. כנראה שסמית הוא לא שחקן כזה טוב אם מגדל מיהרו להסכים להצעה הזאת.
פרסם תגובה