פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
11 אוקטובר 2012, 19:16
פשוט בדיחה.
11 אוקטובר 2012, 19:17
שרמדיני עלה למכבי 5 נקודות ב 20 שניות ,החטיא 2 עונשין וגזל מפניני שלשה עם אופנסיב
11 אוקטובר 2012, 19:19
לא יאמן, עשו פאול על שרמדיני ושרקו לא, הייתי אומר שהשופטים המציאו 10 עבירות למכבי עד עכשיו, אבל נראה לי שזה שווה 2 עבירות, אז 11, אבל נעגל לשלושת הליצנים לעשר..
11 אוקטובר 2012, 19:20
שרמדיני חושך.. לא מאמין שאני אומר את זה אבל מאז שרוט וג׳יימס ירדו פשוט נתקענו!
גם השופטים האלה.. שילכו קיבינימט
11 אוקטובר 2012, 19:22
רפשה צריך לשלוח מהיום עד סוף חייב מתנות לחגים לשלישיית האנשים עם חולצות כתומות שנתנו לו 11 הפרש פיגור ולא 30+
11 אוקטובר 2012, 19:23
קלענו 4 נקודות בכמעט 5 דקות.. חבל..
מה שטוב זה שפתאום צמחה לנו קבוצה שיודעת מה היא רוצה מעצמה. פתאום ניצחון זו כבר לא מילה גסה
11 אוקטובר 2012, 19:24
זה כאילו בחמש דקות האחרונות מכבי פשוט לא הצליחה להיכנס לצבע, שלא לדבר על לעשות נקודות
איך תומאס היה?, בדיוק הגעתי מהעבודה
לא יודע לגבי השיפוט, לדעתי היד שלהם קלה על ההדק לשני הצדדים, פשוט מכבי מנסים קצת לשמור יותר ממלאגה.
על כל פנים, מה שיותר חשוב-משחק מעולה של מכבי עד כה, טפו טפו. רק שימשיכו ככה.
11 אוקטובר 2012, 19:25
אוחיון בינתיים רק תוקע את ההתקפה לצערי.. אני לא יודע אם זה בגלל 2 העבירות המוקדמות שלו או שזאת תקופה רעה.
itai7 כתב:איך תומאס היה?, בדיוק הגעתי מהעבודה
סביר. קלע 4 נקודות אם אני לא טועה, והחטיא עוד שתי זריקות בפוסט אפ.
itai7 כתב:איך תומאס היה?, בדיוק הגעתי מהעבודה
לא רע, מהיר פחד ואתלט, הוא קלע 4 נקודות במעט דקות ויצא אחרי שהשופטים העניקו לו 2 עבירות שלא עשה (או שרק אחת מהן, לא זוכר)
11 אוקטובר 2012, 19:26
איזה יופי של מחצית ראשונה שאילולא השיפוט הביתי היתה נהדרת עוד יותר
פניני מנהל המשחק שלנו ואליהו עוזר לו בהובלת הכדור,הזוי אבל נכון
בכלל מדהים לראות איך בדקות עם היקמן ולוגאן שאף אחד מהם לא רכז ההתקפה זרמה מצוין,בעיקר בגלל המסירות הרבות
רוט מוכיח שהוא יכול להיות גם שחקן יורוליג עם ניהול משחק טוב והגנה נהדרת,לאנדסברג נהדר וגם ג'יימס שומר נהדר הערב
רק שימשיך ככה(בלי השריקות ההזויות של השופטים כמובן)
11 אוקטובר 2012, 19:26
LIAV10 כתב:itai7 כתב:איך תומאס היה?, בדיוק הגעתי מהעבודה
לא רע, מהיר פחד ואתלט, הוא קלע 4 נקודות במעט דקות ויצא אחרי שהשופטים העניקו לו 2 עבירות שלא עשה (או שרק אחת מהן, לא זוכר)
לא אחת הוא עשה,שהוא דחף לריבאונד התקפה...
11 אוקטובר 2012, 19:27
יש לנו קבוצה ורסטילית..שכחתי בכלל שסמית בקבוצה :P
11 אוקטובר 2012, 19:27
מחצית ראשונה טובה של מכבי. בתחילת הרבע השני מכבי הציגה כדורסל פשוט מדהים. לא יודע איך דיוויד בלאט עושה את זה.
בחלק השני של הרבע השני מכבי נעצרה. עדיין, משחק טוב מאוד של הקבוצה שפשוט נראית הרבה יותר מהספרדים.
דיוויד לוגאן ממשיך בקו מגביע ווינר. פשוט שחקן פנטסטי, שקט, קלעי אדיר. זה HIGH QUALITY PLAYER.
מלקולם תומאס שיחק קצת והראה בעיקר מהירות ואתלטיות. היו לו גם שני מהלכים לא רעים עם הגב לסל, בהם הפגין טכניקה טובה, אבל הכדורים לא נכנסו.
11 אוקטובר 2012, 19:28
מה שמדהים הוא שכמעט כל שחקן תרם למשחק ושיחקנו עם רוטציה ארוכה
מתי בפעם האחרונה קלענו ככה מהשלוש?(טפו טפו טפו)
11 אוקטובר 2012, 19:29
אגב היקמן היה נפלא ושיחק מעט, עשה 1 משתיים מהשלוש ועוד 2/4 לשתי נקודות (לקח פעמיים ריבאונד התקפה על ההחטאות שלו, אגב אחת הייתה מהעפת הכדור מהטבעת לא חוקית והשנייה מעבירה שלא נשרקה)
אני מתלונן היום מלא על השופטים וזה נראה גם לי בכייני, אבל אני פשוט צודק..
11 אוקטובר 2012, 19:29
אוחיון היה רע.
ליאור, גיימס, פניני לדנסברג ותומאס היו נהדרים.
השאר סבירים.
מדלי בכלל לא הורגש..
לגבי השיפוט - הם לא היו נגד מכבי - הם שורקים פאול על כל נגיעה אבל לא רק למכבי אלא גם למלאגה - מכבי פשוט נוגעת יותר..
11 אוקטובר 2012, 19:30
שמואל1 כתב:מחצית ראשונה טובה של מכבי. בתחילת הרבע השני מכבי הציגה כדורסל פשוט מדהים. לא יודע איך דיוויד בלאט עושה את זה.
בחלק השני של הרבע השני מכבי נעצרה. עדיין, משחק טוב מאוד של הקבוצה שפשוט נראית הרבה יותר מהספרדים.
דיוויד לוגאן ממשיך בקו מגביע ווינר. פשוט שחקן פנטסטי, שקט, קלעי אדיר. זה HIGH QUALITY PLAYER.
מלקולם תומאס שיחק קצת והראה בעיקר מהירות ואתלטיות. היו לו גם שני מהלכים לא רעים עם הגב לסל, בהם הפגין טכניקה טובה, אבל הכדורים לא נכנסו.
נכון, תומאס מסתובב מהר בסיבוב של הזריקת הוק בפוסט..