המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
אני חושב שמכבי תעשה בשכל אם היא תחתים אותו להרבה שנים ותסיט אותו לארבע,רק חבל שמדלי כבר שם
תומאס זה שחקן לשנה אחת בלבד - אם יהיה טוב, ישיג חוזה גדול במקום אחר. אם לא - לא ירצו אותו פה לשנה נוספת.
orelzor כתב:זה רק אני או שכל הזריקות של היקמן נראות טובות אבל הם בכל זאת לא נכנסות?
rc4991 כתב:למישהו יש את הסטטיסטיקה של קאלווי?
הבחור פשוט להט הערב
orelzor כתב:זה רק אני או שכל הזריקות של היקמן נראות טובות אבל הם בכל זאת לא נכנסות?
roy1000 כתב:rc4991 כתב:תומאס היה פשוט נהדר
אני חושב שמכבי תעשה בשכל אם היא תחתים אותו להרבה שנים ותסיט אותו לארבע,רק חבל שמדלי כבר שם
תומאס זה שחקן לשנה אחת בלבד - אם יהיה טוב, ישיג חוזה גדול במקום אחר. אם לא - לא ירצו אותו פה לשנה נוספת.
שחף כתב:מישה, אני ממש לא בטוח שפניני ייתן תחרות לסמית' השנה. הוא שיחק טוב הערב, אבל לסמית' יש תכונות אחרות שבלאט מאוד מעדיף. היכולות ההגנתיות שלו שמאפשרות לו לשמור על עמדות 1-2(פניני היום כבר מול מספרי 2 זריזים) וההגנה הקבוצתית הטובה שלו.
שחף כתב:לא הייתי סומך על פדרמן את רקאנטי בכל מה שקשור לחוזים.
מקאדו 3 כתב:ני חושב שחייבים דיון על 'הקו הקדמי האיכותי של מלאגה ' ואיך שהוא נראה היום , לא יודע כמה ואסקז ופרוביץ קלעו היום אבל כשאני חושב כמה ריר נשפך פה על 2 מוגבלים כמו מאריץ ופרוביץ זה עכשיו נראה קצת הזוי לא ?
LIAV10 כתב:מישהו יודע מי זה האיש המבוגר שהשחקנים רקדו איתו?
LIAV10 כתב:מישהו יודע מי זה האיש המבוגר שהשחקנים רקדו איתו?
rc4991 כתב:מקאדו 3 כתב:ני חושב שחייבים דיון על 'הקו הקדמי האיכותי של מלאגה ' ואיך שהוא נראה היום , לא יודע כמה ואסקז ופרוביץ קלעו היום אבל כשאני חושב כמה ריר נשפך פה על 2 מוגבלים כמו מאריץ ופרוביץ זה עכשיו נראה קצת הזוי לא ?
גם ואסקז היה זוועה(נראה לי בלי נקודות)וכולם פה היו מתים לראות אותו במכבי
למלאגה יש גבוהים נהדרים רק שהיא מפגרת שהיא לא ממצה את היכולות שלהם
מקאדו 3 כתב:ני חושב שחייבים דיון על 'הקו הקדמי האיכותי של מלאגה ' ואיך שהוא נראה היום , לא יודע כמה ואסקז ופרוביץ קלעו היום אבל כשאני חושב כמה ריר נשפך פה על 2 מוגבלים כמו מאריץ ופרוביץ זה עכשיו נראה קצת הזוי לא ?
מכביסט28 כתב:LIAV10 כתב:מישהו יודע מי זה האיש המבוגר שהשחקנים רקדו איתו?
וואי מעניין גם אותי לדעת! מה הסיפור של האיש עם הכובע שנוסע לכל משחק?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־15 אורחים