המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:מכבי מפרקת את ירושלים, כיף לראות
ירושלים אפילו לא בין 5-6 הקבוצות המובילות בארץ.
roy1000 כתב:עלמה צהובה כתב:ליאור עושה הגנה, קולע, חוטף. תשמעו.... אייר אליהו ממשיך לטוס. תענוג.
רק שבלאט ייתן לו לשחק.
jol9 כתב:אני חייב להגיד שלמכבי יש קבוצה כיפית... יש פירגון בין השחקנים, יש אינטלגנציה, יש הרבה רצון. כל הכבוד לשחקנים לדייויד ולגיא.
ליאור פשוט נהדר. גם תומאס. זה הפרונט קורט המוביל שלנו.
היקמן מסתמן כשחקן יעיל מאוד. שימשיך ככה.
שחף כתב:ומה זה קשור? זה תמיד נחמד לתת להם בראש. בעיקר ל"מאיר אל תבכה".
roy1000 כתב:שחף כתב:ומה זה קשור? זה תמיד נחמד לתת להם בראש. בעיקר ל"מאיר אל תבכה".
האמת שכבר אין אווירה כמו פעם. פעם מכבי היו באים לטרוף את ירושלים כמו במשחק יורוליג והיום מכבי הגיעו מנומנמים.
felix_r כתב:איזה מצחיק דריק שארפ!
בפסק הזמן הוא מתקופף ומקשיב לבלאט כאילו עכשיו הוא עולה למגרש
felix_r כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שלמכבי יש קבוצה כיפית... יש פירגון בין השחקנים, יש אינטלגנציה, יש הרבה רצון. כל הכבוד לשחקנים לדייויד ולגיא.
היקמן נראה יותר סקורר מאשר רכז, שזה בסדר אחרי שקיבלנו בחזרה את אוחיון.
דווקא לוגאן, שכולנו חשבנו שהוא בעיקר מפציץ, מפגין היום ראית משחק נהדרת ומסר כבר 6 אסיסטים במחצית!
Holiday_Armadillo כתב:אני מצטערת אבל אני אוהבת את הקטע שליאור עולה מהספסל
הוא גיים צ'יינג'ר וגם כזה צריך שיעלה ויכניס אנרגיות
זה לא מי פותח את המשחק זה מי מסיים אותו..אין לי בעיה בכלל שליאור ימשיך לעלות מהספסל גם בליגה וגם ביורוליג
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:אני חייב להגיד שלמכבי יש קבוצה כיפית... יש פירגון בין השחקנים, יש אינטלגנציה, יש הרבה רצון. כל הכבוד לשחקנים לדייויד ולגיא.
היקמן נראה יותר סקורר מאשר רכז, שזה בסדר אחרי שקיבלנו בחזרה את אוחיון.
דווקא לוגאן, שכולנו חשבנו שהוא בעיקר מפציץ, מפגין היום ראית משחק נהדרת ומסר כבר 6 אסיסטים במחצית!
100% נכון, וגם מבחינתי זה בסדר גמור כי יש את יוגב ואת מורן וגם לוגאן עושה את זה מצויין.
היקמן יודע לקלוע, יודע לנוע יפה בלי כדור וגם לסחוט עבירות. הוא גם לא אגואיסט. סה"כ באמת התפתחות מפתיעה וחיובית מאוד מבחינתו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־26 אורחים