ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד ירושלים- ראשון, 20:45, ערוץ 5

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ליגת ווינר, מחזור 1: מכבי נגד ירושלים- ראשון, 20:45, ערו

הודעהעל ידי Sabonis » 14 אוקטובר 2012, 21:08

rc4991 כתב:שרמאדיני שחקן טוב אבל הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו מאוד בליגה שבה כל סנטר הוא 2 מטר מהיר ואתלטי
גם סופו התקשה המון בליגה אז הוא לא שחקן רע?
כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר-הוא לא צריך לשחק בליגה

לא ראיתי בנתיים שום דבר שעונה להגדרה טוב חוץ מהעונשין. שוב אני אומר, שרמנדיני מזכיר לחלוטין את פופה- תנועות, תגובות, גובה, מראה ומשהו שמרגיש לא מחובר לכדורסל.
למרות הגובה שלו אין לו שום דבר שדומה למשחק גב לסל.
בהגנה סופו לידו זה נדב הנפלד.
יש הרבה רגעים שאתה מרגיש שממש אין לו מושג מה הולך. כאילו הוא בכוכב אחר. הדוגמה הכי טובה לזה היה באיזה פיק אנד רול במחצית הראשונה.
שרמנדיני יצא לחילוף ואז בצורה הזויה פושט רץ עם הגב לכדור חזרה לשומר שלו. בלי קשר לכלום.
Sabonis

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2012, 21:10

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
הוא דורש שדרוג וטוען שהוא שחקן נהדר? אז הגיע הזמן להפסיק לטפל בו בצמר גפן ולהעיר על הטעויות שלו

אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו. הוא הרכז הישראלי הכי טוב, ובפער גדול. הוא גם יותר טוב מזרים כמו היקמן. להזכיר לך כמה כסף טל בורשטיין קיבל פה? ויניב גרין?
יוגב שווה פי שתיים מהחוזה המשודרג שמכבי נתנה לו. מכבי עשתה אחלה עסקה.

אני לא חושב שהוא גרוע אבל יש פה אנשים שמחזיקים ממנו DD וזה כבר מעצבן
אני יכול להבטיח לך שאם מישהו מחו"ל היה קורא בפורום במהלך הקיץ הוא היה בטוח שמדובר באחד מהגארדים הטובים באירופה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2012, 21:12

Sabonis כתב:
rc4991 כתב:שרמאדיני שחקן טוב אבל הכבדות והגמלוניות היחסית שלו מקשים עליו מאוד בליגה שבה כל סנטר הוא 2 מטר מהיר ואתלטי
גם סופו התקשה המון בליגה אז הוא לא שחקן רע?
כמו שכבר אמרתי בשבוע שעבר-הוא לא צריך לשחק בליגה

לא ראיתי בנתיים שום דבר שעונה להגדרה טוב חוץ מהעונשין. שוב אני אומר, שרמנדיני מזכיר לחלוטין את פופה- תנועות, תגובות, גובה, מראה ומשהו שמרגיש לא מחובר לכדורסל.
למרות הגובה שלו אין לו שום דבר שדומה למשחק גב לסל.
בהגנה סופו לידו זה נדב הנפלד.
יש הרבה רגעים שאתה מרגיש שממש אין לו מושג מה הולך. כאילו הוא בכוכב אחר. הדוגמה הכי טובה לזה היה באיזה פיק אנד רול במחצית הראשונה.
שרמנדיני יצא לחילוף ואז בצורה הזויה פושט רץ עם הגב לכדור חזרה לשומר שלו. בלי קשר לכלום.

זה כי הקבוצה לא משחקת בשבילו ולא מייצרת לו מצבי קליעה(גם מחצי מרחק)
שרמאדיני חיב שישחקו עליו וייצרו בשבילו כדי שיהיה טוב אבל בינתיים זה לא קורה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 14 אוקטובר 2012, 21:13

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:זה לא משנה כי בטווח הארוך הוא ירוויח בשלוש השנים הבאות את מה שפניני מרוויח וירוויח בשלוש שנים הבאות
הוא דורש שדרוג וטוען שהוא שחקן נהדר? אז הגיע הזמן להפסיק לטפל בו בצמר גפן ולהעיר על הטעויות שלו

אני לא יודע מה אתה רוצה ממנו. הוא הרכז הישראלי הכי טוב, ובפער גדול. הוא גם יותר טוב מזרים כמו היקמן. להזכיר לך כמה כסף טל בורשטיין קיבל פה? ויניב גרין?

אני יכול להבטיח לך שאם מישהו מחו"ל היה קורא בפורום במהלך הקיץ הוא היה בטוח שמדובר באחד מהגארדים הטובים באירופה

יש לו איכויות נדירות שאין להרבה רכזים באירופה. הוא מאוד מזכיר לי את רוביו. פחות מוכשר ופחות וירטואוז כמובן, אבל שחקן שאפשר לעצב ולהפוך
לאחד הרכזים הקלאסיים הטובים ביבשת.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Sabonis » 14 אוקטובר 2012, 21:17

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

יש לו איכויות נדירות שאין להרבה רכזים באירופה. הוא מאוד מזכיר לי את רוביו. פחות מוכשר ופחות וירטואוז כמובן, אבל שחקן שאפשר לעצב ולהפוך

הבעיה של יוגב תשאר הקליעה לאורך כל הקריירה. יהיו משחקים שפה ושם זריקות משלוש יכנסו לו באחוז טוב, אבל טכניקת הזריקה שלו לא מאפשרת יציבות.
מצד שני, אם הייתה לו קליעה טובה ועוד חמישה סנטימטר הוא ממש לא היה פה היום.
Sabonis

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוקטובר 2012, 21:18

rc4991 כתב:אני לא חושב שהוא גרוע אבל יש פה אנשים שמחזיקים ממנו DD וזה כבר מעצבן

לא יודע. אני מאוד אוהב את המשחק שלו. בטח כשאני רואה במכבי זרים סתמיים כמו היקמן.
roy1000

הודעהעל ידי שחף » 14 אוקטובר 2012, 21:25

האמת שהיקמן די הפתיע אותי לרעה בכל מה שקשור לזריזות ואתלטיות. מהקליפים היה נראה כאילו הוא מספיק אתלטי ומהיר לחדור, בטח מול שומרים של הליגה שלנו, בפועל האיש לא כל כך יוצר לעצמו ובעיקר מסתפק בלזרוק שלשות.
שחף

הודעהעל ידי גל מקל » 14 אוקטובר 2012, 21:36

השנה כנראה עפר שלח עוזב את אליהו סוף סוף, (ונטפל לשרמדיני לורידים).
אחרי 5 שנים הגיע הזמן, כבר חשבתי ששלח יגמור לו את הקריירה.
חוץ מזה הרוב נאמר.
לוגאן- משחק מצויין, הראה שהוא רחוק מלהיות קלעי וחד ממדי כמו שעשו ממנו,חדירות,חטיפות הכל, והוא גם יחסית מבוגר אז אפשר לבנות עליו עד הפנסיה (33-32)
בלי לפחד שיחטפו אותו, נקודת תורפה חייבים לחבר אותו ואת אוחיון לשרמדיני שיראו אותו בחדירות.
אליהו- כרגע אחרי שפיתח את החצי פייד אואי מימין שנכנס באחוזים גבוהים כמעט כמו הגויאבה הישרה,הוא מכונת התקפה מושלמת מתמיד.
שרמדיני- להבדיל מהקשקושים של עפר שלח, הוא דווקא לא רע בהגנה, הפעמים היחידות שסמית ברח מהצבע היו כששרמדיני תפס עליו עמדה, אבל יש עוד עבודה,לשפר אותו
וכמובן כמו שאמרו פה לראות איך עבדו איתו בקאנטו על חצי מרחק,אני מאד אופטימי לגביו.
היקמן-עדיין אני מעדיף את לנדסברג עליו בכל מצב, מקווה שבלאט גם מתישהו. לא חכם מספיק, אבל הגארד הכי פיזי שיש לנו ,לדעתי שלישי ברוטציה,אחרי לוגאן-לנדסברג.
פניני- אחרי הוספת המסה בקייץ (כל הכבוד לקובלסקי!!)יצטרך כמה משחקים להתרגל לגוף. (מזכיר את תסמונת כספי אחרי שהוסיף מסה).

השחקן המצטיין שלנו היום רביב לימונד, ואתם רציתם לשחרר אותו, אנחנו צריכים לתת לו די .וי.די
נערך לאחרונה על ידי גל מקל בתאריך 14 אוקטובר 2012, 21:55, נערך פעם אחת בסך הכל.
גל מקל

הודעהעל ידי גל מקל » 14 אוקטובר 2012, 21:45

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

גם לי הוא תמיד הזכיר את רוביו, רואה על המגרש דברים נסתרים ויודע לשחק לא שבלוני.
ואני בכלל לא בטוח שרוביו וירטואז יותר או מוכשר יותר, אם כבר ממושמע וחזק יותר מנטלית.
שמח שהמשחק במלגה היה כנראה נפילה זמנית.
גל מקל

הודעהעל ידי jol9 » 14 אוקטובר 2012, 21:54

גל מקל כתב:
jol9 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:

גם לי הוא תמיד הזכיר את רוביו, רואה על המגרש דברים נסתרים ויודע לשחק לא שבלוני.
ואני בכלל לא בטוח שרוביו וירטואז יותר או מוכשר יותר, אם כבר ממושמע וחזק יותר מנטלית.
שמח שהמשחק במלגה היה כנראה נפילה זמנית.

עזוב. רוביו זה חילול הקודש. מה שהוא עשה במיניסוטה היה מדהים.
אבל ליוגי יש המון איכויות, וזה שהוא ישראלי לא אמור להוריד מהיכולות האובייקטיביות שיש לו.

גם הקליעה שלו זה כבר לא כזה חיסרון גדול. הוא כרגע לא בכושר טוב, אבל גם זה יבוא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 אוקטובר 2012, 22:06

היום נמתח לי השריר ברגל, נוקיה שחרר לי את זה :D
לאנדסברג היה היום מעולה, מאוד. לא מבין למה לא שיחק מחצית שניה..
היקמן פתח מצויין ונחלש..
אליהו מראה יותר רצון לאחרונה, אם היה יותר מפוקס היה היום עם מספרים מדהימים..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי מיכאל הצהוב » 14 אוקטובר 2012, 22:11

המסקנות שלי :

1. הקרייג סמית הזה במקום שון ג'ימס - לא עיסקה רעה בכלל, קצת חבל שלא הלכו על זה
2. רוט וסילבן צריכים לשחק בליגה הרבה יותר !!!!!!
3. ליאור אליהו הטוני קוקוץ הבא , גם הזכיר לי את איסדון בחטיפות היום, אולי סופסוף יבנו סביב האיכויות שלו קבוצה
מיכאל הצהוב

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 אוקטובר 2012, 23:05

כמה ריבאונדים הוריד תומאס?
הרגיש לי כמו לפחות 6-7
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 14 אוקטובר 2012, 23:08

שחף כתב:האמת שהיקמן די הפתיע אותי לרעה בכל מה שקשור לזריזות ואתלטיות. מהקליפים היה נראה כאילו הוא מספיק אתלטי ומהיר לחדור, בטח מול שומרים של הליגה שלנו, בפועל האיש לא כל כך יוצר לעצמו ובעיקר מסתפק בלזרוק שלשות.

האמת שבקטע הזה אתה צודק,זה מוזר מאוד שהוא בקושי חודר במיוחד לאור העובדה שכמעט כל החדירות שלו נגמרו טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוקטובר 2012, 23:19

LIAV10 כתב:כמה ריבאונדים הוריד תומאס?
הרגיש לי כמו לפחות 6-7

הוריד 4 ריבאונד. קצת מדאיגה אותי ההגנה האישית שלו. לא ברמה שציפיתי.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 14 אוקטובר 2012, 23:28

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:כמה ריבאונדים הוריד תומאס?
הרגיש לי כמו לפחות 6-7

הוריד 4 ריבאונד. קצת מדאיגה אותי ההגנה האישית שלו. לא ברמה שציפיתי.

מה זאת אומרת?
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי roy1000 » 14 אוקטובר 2012, 23:42

LIAV10 כתב:מה זאת אומרת?

הוא לא lock-down בהגנה. ראינו שהוא יודע לחסום, אבל באחד על אחד הוא לא הרשים אותי, בייחוד היום.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 15 אוקטובר 2012, 00:20

roy1000 כתב:
LIAV10 כתב:מה זאת אומרת?

הוא לא lock-down בהגנה. ראינו שהוא יודע לחסום, אבל באחד על אחד הוא לא הרשים אותי, בייחוד היום.

איך אתה יכול להסתמך על הפורוורדים בליגה, נקווה שהוא יהיה דווקא על הסנטרים הגדולים והחזקים אבל לא זזים כמו שהפורוורדים בליגה..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 15 אוקטובר 2012, 02:10

roy1000 כתב:
חביב אורנג'ד כתב:יוגב מרוויח בערך חצי מפניני. את השידרוג בחוזה הוא יקבל רק החל מהעונה הבאה.

וגם אז הוא יקבל פחות מפניני.

ופניני קיבל את השרדרוג שלו לחוזה רק אחרי שנתיים יפות במכבי, אז??
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yzafrir » 15 אוקטובר 2012, 05:15

זה לא יאמן אבל פשוט אפשר לקחת את הסיכום שכתבתי למשחק נגד מלאגה ולהעתיק לפה . אותו תסריט בדיוק !!!
ראינו שום פעם מה מכבי יכולה להיות (הרבע השני ) ומה מכבי היא כרגע , קבוצה שלוקחת משחקים יותר בגלל מלחמה ופחות בגלל יכולת קבוצתית טובה .
אוחיון כרגע הוא הרכז האמיתי היחיד ( את רוט אני לא מחשיב כרגע..) ואני דווקא חושב שהוא היה טוב אתמול . הוא לא נמצא בכושר הכי טוב שלו והוא נראה קצת עייף אבל הוא עדיין מנהל טוב את המשחק ולוחץ בהגנה ואפילו קולע כמה נקודות חשובות .
בתור אחד שמאוד כעס עליו בקיץ (ועדיין כועס) אני די שמחתי לראות אותו מחייך ומתאמץ ובכלל בגישה חיובית ולא מתוסכל כמו אחד שחושב שמכבי דפקה אותו .
היקמן נתן רבע ראשון טוב עם שלשה וסל ועברה אבל אחר כך הלך ודעך וחזר להחזקת כדור המיותרת שלו עם זריקות שלא קשורות למציאות אפילו לא בסוף שעון . כמו שמישהו אמר פה , הוא מזכיר את סמית' (של תחילת העונה) , שחקן סולידי ומשעמם . אני מקווה שבדומה לסמית' הוא יהפוך להיות מה שסמית' נהפך בסוף העונה . בקיצור אני הייתי מעדיף את פולן עליו ואני חושב שג'ייקוב הוא חומר הרבה יותר טוב לפיתוח מאשר היקמן או אפילו את פול סטול שהוא רכז הרבה יותר טוב משניהם .
אליהו ממשיך במגמת השיפור שלו למרות שנראה שהוא קצת התעייף , אבל אני מאוד שמח שהוא תופס את המקום שלו כ-4 המוביל , מה שמעלה סימני שאלה לגבי המחליף שלו (ועל כך בהמשך ) .
לאנדסברג מתקדם ממשחק למשחק וראוי ליותר קרדיט וכך גם מורן רוט שפשוט כיף לראות את המלחמה שלו על כל כדור .
ג'יימס , לא מראה שום דבר שגורם לי להבין למה דיויד העדיף אותו על טיוס הישראלי .
שרמאנדיני חייב לעבוד חזק מאוד על הגוף שלו , יש לו טכניקה טובה והבנה של המשחק אבל הוא פשוט חלש פיזית . המזל זה שהוא צעיר מאוד עדיין ויש לו המון לאן להתפתח גם פיזית וגם מקצועית ובכלל זה דיי אופיני שסנטרים הם לייט בלומרים כך שצריך סבלנות איתו .
תומאס בנתיים מתחיל להתברר כגניבה של בלאט אבל לעמדה 4 מה שמחזיר אותי לשאלת המחליף לעמדה 4 ממיקודם....

דיברתם על הטרייד סמתי' תמורת ג'יימס ואני כבר אז הצעתי טרייד אחר . מדלי (שחסרונו ממש לא הורגש היום ) תמורת סמית' . למכבי ממש לא נחוץ שלושה שחקנים שהם 4 ועדיף לה במקום מדלי שהוא רק 4 את סמית' שהוא 4-5 .
סמית' הראה היום שהוא שחקן פיזי שיכול להתמודד עם סנטרים גבוהים ממנו בהרבה , ומה שהוא עשה לשרמאן הוא בהחלט יכול לעשות לבגיץ' או טומיץ הרכים יחסית .
בניגוד לגבוהים אחרים מהליגה שחגגו על מכבי בהכנה , הוא עשה את זה בעיקר בפוסט אפ ולא בקליעות מחצי מרחק או פיק אנד רולים וזה בדיוק מה שחסר למכבי כרגע .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־9 אורחים