פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת פאנטזי של היורוליג

13 אוקטובר 2012, 21:33

rc4991 כתב:כולם פה מסכימים שלמען הספורטיביות ראוי שלכל משתמש תהיה רק קבוצה אחת בליגה?
בבקשה מכל אלה שיש להם יותר מקבוצה אחת,תרשמו כאן איזו קבוצה אתם רוצים להשאיר בליגה,אני לא רוצה להישמע בריון או משהו אבל במידה ורוב חברי הליגה יסכימו שלכל משתמש צריכה להיות רק קבוצה אחת בליגה אז אני ימחק את הקבוצות הנוספות שלכם בעצמי בלי לבחור את הטובה מביניהן

בבקשה רשמו כאן את הקבוצה שאתם רוצים להשאיר על מנת למנוע אי נעימיות בהמשך

אני לא נרשמתי לליגה, ככה שדעתי לא חשובה כל כך, אבל לדעתי אם במשחק הזה אין הגבלה על כמות הקבוצות שכל משתמש יכול ליצור, אין שום סיבה שתהיה הגבלה בליגה. זה שחלק מהאנשים היו עצלנים, ויצרו רק קבוצה אחת, לא אומר שהחרוצים יותר צריכים לסבול.

13 אוקטובר 2012, 22:21

rc4991 כתב:
מכביסט28 כתב:איך קוראים לקבוצה של צהבת ומה הסיסמא?

tzahevet
123456

מצאתי והצטרפתי, תודה :)

13 אוקטובר 2012, 23:57

felix_r כתב:
rc4991 כתב:כולם פה מסכימים שלמען הספורטיביות ראוי שלכל משתמש תהיה רק קבוצה אחת בליגה?
בבקשה מכל אלה שיש להם יותר מקבוצה אחת,תרשמו כאן איזו קבוצה אתם רוצים להשאיר בליגה,אני לא רוצה להישמע בריון או משהו אבל במידה ורוב חברי הליגה יסכימו שלכל משתמש צריכה להיות רק קבוצה אחת בליגה אז אני ימחק את הקבוצות הנוספות שלכם בעצמי בלי לבחור את הטובה מביניהן

בבקשה רשמו כאן את הקבוצה שאתם רוצים להשאיר על מנת למנוע אי נעימיות בהמשך

אני לא נרשמתי לליגה, ככה שדעתי לא חשובה כל כך, אבל לדעתי אם במשחק הזה אין הגבלה על כמות הקבוצות שכל משתמש יכול ליצור, אין שום סיבה שתהיה הגבלה בליגה. זה שחלק מהאנשים היו עצלנים, ויצרו רק קבוצה אחת, לא אומר שהחרוצים יותר צריכים לסבול.

האמת שלי זה לא כל כך מפריע אבל מהתגובות שראיתי זה מפריע להרבה מהפורום ואם הרוב רוצה/ירצה אז הוא גם יקבע

17 אוקטובר 2012, 11:16

בגלל שרק בן אדם אחד רוצה להשאיר קבוצה אחת לכל משתמש והשאר בכלל לא הגיבו אנחנו נשאיר את כל הקבוצות
נערך לאחרונה על ידי rc4991 בתאריך 17 אוקטובר 2012, 11:27, נערך פעם אחת בסך הכל.

17 אוקטובר 2012, 11:19

דרך אגב, היום כבר יש משחק אחד מהמחזור השני, ככה שחייבים להספיק את החילופים היום ולא מחר

17 אוקטובר 2012, 12:33

rc4991 כתב:בגלל שרק בן אדם אחד רוצה להשאיר קבוצה אחת לכל משתמש והשאר בכלל לא הגיבו אנחנו נשאיר את כל הקבוצות

גם אני מעדיף, מאוד מבולגן..

17 אוקטובר 2012, 13:25

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:בגלל שרק בן אדם אחד רוצה להשאיר קבוצה אחת לכל משתמש והשאר בכלל לא הגיבו אנחנו נשאיר את כל הקבוצות

גם אני מעדיף, מאוד מבולגן..

חבל שאתה אומר רק עכשיו,בכל מקרה זה רק שניים בינתיים
שכל אחד יכתוב מה הוא מעדיף ונגיע להחלטה,אם לא יגיבו בימים הקרובים זה פשוט ישאר ככה
בכל מקרה השבוע כבר מאוחר מדי לשנות כי המחזור מתחיל עוד מעט ואנשים עוד לא הגיבו

18 אוקטובר 2012, 22:17

זה פשוט לא יאמן כמה שאני גרוע במשחק הזה, גם ג'ראלס שהורדתי שנייה לפני המחזור הראשון מהקבוצה שלי מפציץ כל משחק..

18 אוקטובר 2012, 22:54

דווקא לי הלך הפעם לא רע

18 אוקטובר 2012, 23:29

אפשר בכלל להיות גרוע במשחק כזה? הכל פה ניחושים תכלס..

19 אוקטובר 2012, 13:06

מכביסט28 כתב:אפשר בכלל להיות גרוע במשחק כזה? הכל פה ניחושים תכלס..

בערך כמו שאפשר להיות גרוע בטוטו

27 דצמבר 2012, 18:34

כבר שכחתי מהמשחק הזה, אבל נזכרתי רגע לפני תחילת הטופ 16..

הסגל:

1:
פארמר, מקאלב

2-3:
פרלדזיץ', דג'דוביץ', אינגלס, רוקמן (לא יודע)

4-5:
אליהו, מלקולם תומאס, מירוטיץ', בלייצה
פרסם תגובה