14 אוקטובר 2012, 22:54
שחף כתב:אתה מתעלם ממה שאמרתי. אני שמח שליאור טוב, אבל מול קבוצות שיודעות לסגור אותו זה ייראה כמו שנראה המשחק הביתי שלנו בשנה שעברה מול ברצלונה. זה לא איזה פארגו או טרנס מוריס שאנחנו לא מכירים.
14 אוקטובר 2012, 23:12
שחף כתב:אתה מתעלם ממה שאמרתי. אני שמח שליאור טוב, אבל מול קבוצות שיודעות לסגור אותו זה ייראה כמו שנראה המשחק הביתי שלנו בשנה שעברה מול ברצלונה. זה לא איזה פארגו או טרנס מוריס שאנחנו לא מכירים.
14 אוקטובר 2012, 23:16
rc4991 כתב:אצלי (ואני מניח שגם אצל שאר האנשים) ההתלהבות היא מכך שהוא התחיל לשמור ונהיה ממש אול אראונד פלייר
בהתקפה הוא באמת לא הראה איזה שיפור מיוחד אבל זה לא שהוא צריך להשתפר שם ובכלל הוא לא צריך להיות פרנצ'ייז פלייר
15 אוקטובר 2012, 05:36
15 אוקטובר 2012, 06:19
yzafrir כתב:ליאור נראה יותר טוב השנה כי בלאט שינה את התפקוד שלו קצת . הוא יותר מנצל את יכולת ההובלת כדור של ליאור והיכולת שלו למסור בין גבוהים ולכן כשליאור נמצא יותר בחוץ קשה לשמור עליו כי הוא עובר את השחקן שלו בקלות או שהוא מוציא מסירה טובה פנימה .
שנה שעברה ניסו לשחק איתו קרוב מידי לסל .
וכשליאור נראה כך , שוב נשאלת השאלה , האם צריך מחליף בסכומים כאלו (ולא משנה אם מדלי טוב מקצועית או לא ) ?? תומאס הראה שהוא יכול למלא את התפקיד הזה בקלות ובמחיר של מדלי אפשר להביא עוד סנטר או אפילו להחליף אותו בסמית' של ירושלים ...
15 אוקטובר 2012, 08:50
15 אוקטובר 2012, 10:06
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אצלי (ואני מניח שגם אצל שאר האנשים) ההתלהבות היא מכך שהוא התחיל לשמור ונהיה ממש אול אראונד פלייר
בהתקפה הוא באמת לא הראה איזה שיפור מיוחד אבל זה לא שהוא צריך להשתפר שם ובכלל הוא לא צריך להיות פרנצ'ייז פלייר
אם ליאור לא פרנצ'ייז פלייר אז מי כן? היקמן? שרמדיני? סמית'? ג'יימס? תומאס? איזה שחקן יש במכבי שאפילו מתקרב לרמה של אליהו?
15 אוקטובר 2012, 10:41
15 אוקטובר 2012, 10:52
15 אוקטובר 2012, 11:03
15 אוקטובר 2012, 11:22
rc4991 כתב:זה שאין (כנראה) שחקן יותר מוכשר ממנו בסגל לא אומר שאפשר לבנות סביבו קבוצה
לדעתי פרנצ'ייז פלייר צריכים להיות שחקני על (כמו לאנגפורד,סופו,פארגו) ואליהו לא כזה
15 אוקטובר 2012, 11:44
er79 כתב:זה לא קשור ללהרגיע, מדובר בשחקן מצוין שרבים נוהגים להשמיץ אותו ולרצות אותו מחוץ מהקבוצה כמה שיותר מהר, ללא שום קשר לאיכויות שהוא מביא עמו וללא שום קשר לעליהום התקשורתי הלא מוצדק שהוא סופג. מותר לפתוח עליו ת'רד וקצת להחמיא לו, זה לא סוף העולם.
15 אוקטובר 2012, 12:53
MTA2311 כתב:er79 כתב:זה לא קשור ללהרגיע, מדובר בשחקן מצוין שרבים נוהגים להשמיץ אותו ולרצות אותו מחוץ מהקבוצה כמה שיותר מהר, ללא שום קשר לאיכויות שהוא מביא עמו וללא שום קשר לעליהום התקשורתי הלא מוצדק שהוא סופג. מותר לפתוח עליו ת'רד וקצת להחמיא לו, זה לא סוף העולם.
אם הוא היה מציג את אותן יכולות לאורך כל העונה, היית צודק. לצערי, זה לא בדיוק ככה.
אף אחד לא משמיץ אותו, הגיעה לו הרבה ביקורת על איך שהוא שיחק בשנתיים האחרונות, והוא קיבל אותה.
אתם רוצים לפתוח ת'רד מחמאות לליאור אליהו אחרי 2 משחקים? בכיף, אבל אל תהפכו אותו לפרנצייז פלייר, או תשוו אותו לסופו, לנגפורד ופארגו.
15 אוקטובר 2012, 14:43
16 אוקטובר 2012, 11:37
16 אוקטובר 2012, 11:43
~Box & 1~ כתב:זה ישמע מצחיק אבל
ליאור אליהו מזכיר לי השנה את אוואטר, אין לי מושג מאיפה זה בא אבל
בכל משחק השנה המבנה הפיזי המיוחד הזה שלו,
השילוב של הגובה הדקיקות והשריריים הגמישים משהו,
מזכירים לי את הגבוה הכחול ההוא שכולנו התלהבנו לראות בפעם הראשונה ב3D.
העובדה שהוא השנה לוקח על עצמו מדי פעם להוביל את הכדור היא משהו שמוסיף מימד מפלצתי למשחק של מכבי,
יש שיגידו שזה לא התפקיד שלו אבל אלה שמתחברים לנועזות ולפנטזיה יאהבו את זה מאוד.
ליאור מבחינה פיזית הוא ה-4 הכי מיוחד בליגה בלי מתחרים.
לא מחליף אותו באף 4 אחר עם כל היתרונות והחסרונות שלו וזה שהוא ישראלי זה אדיר.
המחשבה עליו ועל תומאס באותה חמישייה תתאים אולי לליגה הישראלית, ביורוליג זה להיות בלי מאסה.
בקשר לעניין הספסל, כל עוד ליאור יקח את זה בצורה טובה זה בסדר שהוא יעלה מהספסל.
אני חושב שעדיף שהוא יעלה בחמישייה כי ככה השנתיים האחרונות לימדו אותנו.
19 אוקטובר 2012, 19:42
19 אוקטובר 2012, 20:18
19 אוקטובר 2012, 20:28
roy1000 כתב:rc4991 כתב:אצלי (ואני מניח שגם אצל שאר האנשים) ההתלהבות היא מכך שהוא התחיל לשמור ונהיה ממש אול אראונד פלייר
אם ליאור לא פרנצ'ייז פלייר אז מי כן? היקמן? שרמדיני? סמית'? ג'יימס? תומאס? איזה שחקן יש במכבי שאפילו מתקרב לרמה של אליהו?
19 אוקטובר 2012, 22:19
MTA2311 כתב:הוא השחקן הכי יקר בקבוצה. הוא נתן יכולת של כזה? אם הוא היה בצילו של בלו(שחקן שעולה פחות מחצי מליאור), אז כנראה שהביקורת הייתה מוצדקת.