פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
22 אוקטובר 2012, 18:39
תודה רבה באמת. יאללה שגב.
22 אוקטובר 2012, 18:40
איתי שגב עלה,חבל שלא העלו אותו מוקדם יותר
שיכניסו גם את זלמנסון
22 אוקטובר 2012, 18:42
איזה ילד שגב, לא יאמן שזה אותו אחד אתלטי שראינו מול חיפה באיכות על הפנישם, עכשיו שרואים טוב אפשר לראות כמה הוא ילד..
22 אוקטובר 2012, 18:44
חחחחחחחחח ראיתם את אליהו מחפש דובונים באף?
22 אוקטובר 2012, 18:46
באתר של המנהלת ה-PBP של מכבי עדיין על 10-0 עם סטטיסטיקה לא נכונה..מקצוענות במיטבה
22 אוקטובר 2012, 18:51
שגב
22 אוקטובר 2012, 18:52
הרכות של שרמאדיני ממש מחרפנת אותי
22 אוקטובר 2012, 18:53
''ברוכים הבאים לסרט הדרמטי של יום שני''*נסגר*
22 אוקטובר 2012, 19:57
אמנם אשקלון לא יריבה חזקה במיוחדאבל מדהים לראות שיש פה רק 5 עמודים.
אפשר להגיד מילה טובה על מספר שחקנים אתם יודעים.
להיקמן השתחרר היום משהו מבחינת הקליעה אני מקווה, בלי קשר שהגג שלו היה מאוד מרשים. נראה שהסל ניצחון בחמישי עשה לו משהו ונקווה שזה יכניס לו עוד יותר בטחון.
יוגב, עם כל כמה שאני לא "מת" עליו נתן משחק טוב ואחראי, וזה חשוב כי מכבי תצטרך אותו בהמשך. אז אמנם זה סה"כ אשקלון אבל היכולת שלו במשחקים האחרונים בהחלט הדאיגה ואני מקווה שהוא סוף סוף פתח את העונה.
בדיעבד ההחלטה להשאיר את קיינר מדלי בחוץ אולי לא היתה נכונה- היה מתאים לו משחק כזה להתחיל להיכנס לעונה (אני בטוח שדיוויד לא היה מוריד אותו לספסל אחרי כל טעות), המשחק הבא הוא בהיכל נגד ראשל"צ שמסתמנת כקבוצה טובה + כך ששם אני לא בטוח שיהיה את הפריבילגיה הזו (כמובן, הכי חשוב שהוא יבריא קודם כל).
באותו נושא בהחלט הייתי שמח לראות היום יותר שחקנים שהתחילו את העונה פחות טוב ולהכניס להם בטחון (רוט, לנדסברג) ולא להוריד אותם מהר לספסל על כל טעות. אז נכון שדיוויד פרפקציוניסט אבל כרגע המטרה להכניס את כולם לשיטה ולכושר זה הדבר החשוב, בטח במשחק שהוא גארבג' ארוך.
הפרגון של שחקני מכבי אחד לשני בלט מאוד היום, וגם היכולת ההגנתית אז נכון שזה סה"כ אשקלון אבל אני מקווה שזה מתחיל להראות סימן שהשחקנים לומדים את השיטה.
עם הפנים לצרפת
24 אוקטובר 2012, 02:55
מכבי ת"א ליוגב אוחיון, זכר לקיץ המסובך והמתוסבך, מתחילים לצוף. שלשום נרשם עימות ראשון: בתום הניצחון 67:100 באשקלון, ניגשו השחקנים ליציע כדי להודות לעשרות שליוו אותם - ואוחיון בלט בהיעדרו. הרכז מיהר לחדר ההלבשה כשהוא נסער ודמעות בעיניו. גיא פניני וליאור אליהו ניסו לשכנע אותו לבוא, אולם ללא הועיל.
יושבי ההיכל לא תמיד עשו חיים קלים לאנשי הקבוצה. לדיוויד בלאט קראו להתפטר בקדנציה הקודמת; ליותם הלפרין שרקו בוז עוד כשלבש צהוב; גם שרונאס יאסיקביצ'יוס התקבל בקריאות מפתיעות כשחזר לת"א עם פנאתינייקוס. אלא שאם בעבר עמדו מאחורי האקטים הבעייתיים אוהדי האלפיון העליון, זוללי הסושי ועונדי הרולקס בשערים 3 ,9-ו הפעם מגיעה המחאה ממעוז האוהדים השרופים בשער .11
במעמד החתימה של אוחיון במכבי נערכה פגישת סולחה בינו לבין ראשי האוהדים, ובעלי הקבוצה קראו לקהל להתייחס לרכז בסלחנות. ראשי הקומץ משער 11 אף יזמו בעצמם עוד שני מפגשים עם השחקן, אבל זה לא עזר: במשחק היורוליג נגד סיינה, כשאוחיון עלה לטקס הצגת השחקנים, נשמעו עשרות שריקות בוז מהיציע. הן נבלעו בים התשואות.
שלשום, לקראת סיום המשחק, שרו האוהדים שירי עידוד לכל אחד מהשחקנים - אבל על מספר 12 הם דילגו. ביציע התפתח ויכוח בין האוהדים לבין עצמם, כשחלק מהם מתחו ביקורת קשה על התנהלותם של נציגי שער .11
גיא פניני ניסה לעודד את הרכז. "יוגב בחור רגיש, והוא פגוע. הוא באמת נותן את כל כולו אחרי מה שהיה בקיץ," סיפר אתמול הקפטן. "בחדר ההלבשה הסברתי לו שלא צריך להתייחס ולקחת את זה קשה, כי רוב הקהל בעדו." שחקן אחר בקבוצה היה תקיף יותר: "תפקיד האוהדים הוא לתמוך. ברגע שהם פוגעים בשחקן, הם פוגעים בכל הקבוצה ובעיקר בעצמם."
"לא הבחנתי במה שקרה באשקלון, ואני לא מצליח להבין את התופעה," אמר המאמן בלאט. "ברגע שיוגב חזר - הוא בן משפחה, וככה צריך להתייחס אליו. לא מדובר בשחקן חדש במועדון, ויוגב כבר עשה בשביל מכבי דבר או שניים. חבל, כי זה לא מאפיין את האוהדים שלנו." אוחיון, שגזר על עצמו שתיקה תקשורתית מאז תחילת העונה, סירב להגיב לידיעה.
קרו הרבה דברים בקיץ עם יוגב ואני לא בטוחה שכל כך אהבתי את איך שנגמר אבל אני כל כך לא אוהבת את שער 11
הם אלה שלחצו כמו איזה פופוליסטים זולים לתת לליאור את הספרה 8 כשהוא חזר מויטוריה כי הוא כמו נמני
לצערי הם זרם די קיצוני שאוהב מאוד מאוד פירסום אבל לפעמים נראה שהם אוהבים יותר פירסום מאשר את הקבוצה
שלא יהיה עכשיו את המקרה של הקהל של בית''ר שהלכו ביניהם מכות כי חלק רצו לקרוא לקורנפיין להתפטר והרביצו למי שאמר להם להפסיק..יוגב פה כבר והוא חתום ל-3 שנים לא עד סוף הקיץ..מספיק כבר, עברו הלאה
ממש
עקרונות הארגון:
* הארגון שם לעצמו את הצלחת הקבוצה בראש סדר עדיפויותיו ויפעל על מנת להבטיח זאת.
24 אוקטובר 2012, 07:06
הולידיי , מצטער שאני כל כך בוטה , אבל אין לך מושג מהחיים שלך.
24 אוקטובר 2012, 07:49
ואני מצטערת שאני כל כך בוטה אבל הז*ן שלי
אני בטוחה שאתה נורא קשור לאירגון ובגלל זה אתה מגיב ככה אבל שמעתי מספיק מאנשים שקרובים אליי ושהיו שייכים לאירגון על סיבות שגרמו להם לעזוב אותו ואני לא אפרט כי אין לאנשים מהצד השני יכולת להגיב נגד ה''האשמות'' האלה אבל אני אגיד בכולל שהם נכוו קשות מהיחס של ה''בכירים'' באירגון
אין לי ספק ששער 11 זה אירגון של אוהדי מכבי אבל הכוח עלה לחלק מהם לראש וההחלטות שלהם גם בהתאם
בשורה התחתונה שום דבר שיגידו לי על האירגון הזה לא ישנה את דעתי אבל זה ממש ממש לא חשוב כרגע וגם לא מה שהכי מעניין אותי מכל הכתבה הזאת
אנשים שוכחים אבל פניני עשה בדיוק את אותו הדבר להפועל ירושלים רק שהפעם מכבי הייתה ה''גנבת''
הטיעונים של גיא היו בדיוק אותם טיעונים של יוגב וגם הוא חתם על חוזה בזמן שהיה לו חוזה עם הפועל אבל אני לא רואה את אף אחד שורק לו בוז על זה..למה? כי הוא עשה את זה בשביל להגיע למכבי ולא בשביל לעזוב? DOUBLE-STANDARD MUCH?
היה מה שהיה עם אוחיון ואני קראתי לו בשמות ואפילו כתבתי שעדיף שלא יהיה במכבי גם אם זה אומר שהוא יהיה שידרוג מקצועי במידה והוא יישאר אבל ברגע שהוא נשאר, חתם על חוזה ל-3 שנים(מה שאומר שלא הולכים להיפטר ממנו)ושראשי המועדון+השחקנים+המאמן אומרים לעזוב אותו במנוחה אז שום צעד של אירגון אוהדים שטוען שהוא פועל לטובת הקבוצה כלפי שחקן של מכבי שכולל כזה נידוי ובוז לא מקובל עליי לא משנה מה יגידו לי על הסיבות למיניהן בשביל לתת לגיטימציה למהלך הזה
24 אוקטובר 2012, 08:45
החבר'ה האלה שחושבים שהם אוהדי מכבי הם בעצם אוהדים של עצמם. הם הפכו את עצמם לאיזו יישות עצמאית שצריך לתת לה כבוד בשביל שהיא תעודד ותעזור. אותם חבר'ה גרמו נזק אדיר לקבוצת הכדורגל כשלבשו חולצות שחורות כדי לגרש בעלים ומאמן, גירשו עוד מאמן ששנה לאחר מכן לקח אליפות מדהימה עם קבוצת תחתית, דאגו שיאמן את הקבוצה אדם בלי שום נסיון באימון רק בגלל שהוא אייקון צהוב ודאגו שגם אותו יחליף מאמן גרוע רק בגלל שהוא מכביסט. אם לא היה לקבוצת הכדורגל בעלים מיליארדר הקבוצה הזאת היתה כבר מזמן מתרסקת כמו בית"ר ירושלים ולא מעט בגלל הלחץ הנורא של האוהדים האלה, שהם לא אוהדי הקבוצה ללא תנאי אלא כאלה שבאים עם אג'נדה משלהם. אם הם לא רוצים לעודד את כל השחקנים בקבוצה אז מבחינתי שלא יבואו למשחקים.
ולעניין עצמו - אוחיון כבר התנצל, הושפל בפומבי ולמד את הלקח. מה עוד צריך לעשות לו? לתלות אותו בכיכר העיר? לא מבינים שפוגעים פה בקבוצה? הרי לא סתם הוא נתן משחק גרוע נגד סיינה, אחרי שספג קריאות בוז בהצגת השחקנים. לא מבינים שגורמים נזק לקבוצה? לא מבינים שכשאתה פוגע ברכז המוביל שלך אתה פוגע בכל הקבוצה ובהישגיה?
אותם חבר'ה, אגב, עשו בזמנו שביתת עידוד ברבע הראשון של שמינית גמר הסופרוליג בתחילת העשור הקודם (מחו נגד מחירי החבילות לפיינל פור בפאריז) - מה שגרם להלם אצל השחקנים שנקלעו לפיגור גדול וכמעט הפסידו משחק ביתי לקבוצה פולנית חלשה (אם אני זוכר נכון).
24 אוקטובר 2012, 09:46
אני חייב לומר שבתור אחד שממש כעס על אוחיון ואפילו אמרתי (וקיימתי) שאני לא אעודד אותו במשחקים אבל לא אשרוק לו בוז , אני חושב עכשיו שבמשחק בית הבא צריך לעודד אותו לתת לו בחזרה קצת אהבה אחרי הסיפור הזה .
כנראה שכל המקרה הזה בקיץ באמת נבע מתמימות/טיפשות של אוחיון ולא מרוע לב וההתנצלות והחתימה שלו לשלוש שנים היא אמיתית וכנה .
24 אוקטובר 2012, 10:19
yzafrir כתב:אני חייב לומר שבתור אחד שממש כעס על אוחיון ואפילו אמרתי (וקיימתי) שאני לא אעודד אותו במשחקים אבל לא אשרוק לו בוז , אני חושב עכשיו שבמשחק בית הבא צריך לעודד אותו לתת לו בחזרה קצת אהבה אחרי הסיפור הזה .
כנראה שכל המקרה הזה בקיץ באמת נבע מתמימות/טיפשות של אוחיון ולא מרוע לב וההתנצלות והחתימה שלו לשלוש שנים היא אמיתית וכנה .
24 אוקטובר 2012, 10:56
זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
בכלל,שימו לב שהאוהדים לא שרו לו(ואגב,הם בכלל לא שרו לכל השחקנים)וזה לגיטימי ביותר
יובל,זה ממש לא נכון ויהיה מעצבן אם נייחס את כל המשחקים שאוחיון לא תרם בהם בגלל ששרקו לו בוז או לא עודדו אותו,להזכירכם גם מול מלאגה הוא היה רע
24 אוקטובר 2012, 11:00
יש מצב שהתקשורת קצת מגזימה ומנפחת את העניין, בשביל לייצר עניין ומתח אצל כל הקשורים לעניין.
אני כבר אמרתי ששריקות בוז ליוגב בהצגת השחקנים מול סיינה, היה אקט בסה"כ מובן ולגיטימי, ובא להראות ליוגב שהאוהדים לא מקבלים את המעשה
שעשה בקיץ. במהלך המשחק האוהדים כן אהדו את יוגב, מה שאומר מבחינתי שכל מה שהיה נגמר.
ולכן גם כתבתי, שהעניין הזה חייב להיות חד פעמי. כלומר אם ממשיכים עם זה במשחקים הבאים, אז זה חמור מאוד.
בכל אופן, מה שעושים כל מיני אנשים שיש להם מנוי, זאת זכותם המלאה. אם יוגב יסתכל מסביב, הוא ייראה של 99% מהאוהדים תומכים בו ומאחלים להצלחתו.
24 אוקטובר 2012, 11:05
rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
בכלל,שימו לב שהאוהדים לא שרו לו(ואגב,הם בכלל לא שרו לכל השחקנים)וזה לגיטימי ביותר
יובל,זה ממש לא נכון ויהיה מעצבן אם נייחס את כל המשחקים שאוחיון לא תרם בהם בגלל ששרקו לו בוז או לא עודדו אותו,להזכירכם גם מול מלאגה הוא היה רע
אוחיון לא היה רע נגד מלאגה , זה פשוט אנחנו פיתחנו ציפיות שהוא דיאמנטידיס . הוא עשה במשחק במלאגה כמעט בדיוק את הממוצע השנתי שלו משנה שעברה....
הערך המוסף שלו זה בניהול המשחק העומד ובהגנה וריבאונד ואת זה הוא עדיין עושה טוב...
בכל מקרה צריך לדעתי להפסיק עם הבוז הזה ולקבל אותו כמו שהוא ולסגור את הסיפור הזה..
24 אוקטובר 2012, 11:17
yzafrir כתב:rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
אוחיון לא היה רע נגד מלאגה , זה פשוט אנחנו פיתחנו ציפיות שהוא דיאמנטידיס . הוא עשה במשחק במלאגה כמעט בדיוק את הממוצע השנתי שלו משנה שעברה....
הערך המוסף שלו זה בניהול המשחק העומד ובהגנה וריבאונד ואת זה הוא עדיין עושה טוב...
בכל מקרה צריך לדעתי להפסיק עם הבוז הזה ולקבל אותו כמו שהוא ולסגור את הסיפור הזה..
אני לא יודע מה היתה הסטט' שלו היתה אבל אין ספק שהיה לו משחק רע והוא גם עשה שתי עבירות מהירות ומטומטמות בדקה הראשונה
24 אוקטובר 2012, 11:31
rc4991 כתב:yzafrir כתב:rc4991 כתב:זכותו של כל אוהד להחליט איך הוא מתייחס לאוחיון ולאף אחד אין זכות לערער על זה כי לשני הצדדים יש טיעונים טובים
אני לא יודע מה היתה הסטט' שלו היתה אבל אין ספק שהיה לו משחק רע והוא גם עשה שתי עבירות מהירות ומטומטמות בדקה הראשונה
במשחק במלאגה אוחיון קיבל 2 עיברות מהירות בדקות הראשונות של המשחק (לפחות אחת מהן היתה המצאה של השופטים), מה שהוריד אותו לספסל ומנע ממנו להכנס למשחק. אבל אני רוצה להזכיר לך, שברבע האחרון הוא התעורר ונתן שתי שלשות גדולות, שנתנו למכבי אוויר לנשימה, והורידו את המוראל של הספרדים, שלפני השלשות האלה כבר הרגישו שהם מצליחים להשוות את התוצאה