26 אוקטובר 2012, 08:53
חציברטאס כתב:ויוקאס ופרוביץ׳, חביבי הפורום... אפילו הם לא ידעו שהם כל כך טובים
26 אוקטובר 2012, 09:22
rc4991 כתב:חסר להם אם עוד פעם אחת מהחסימות של ג'יימס לא נכנסת לטופ 10 של השבוע
26 אוקטובר 2012, 10:25
26 אוקטובר 2012, 11:45
התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:מה שרודי פרננדס עושה נגד פנרבחצ'ה... איזה שחקן! אין שחקן אחד שאני לוקח על פניו באירופה. יש לו פוטנציאל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים וזה בלי טיפת הגזמה.
חכמת משחק, יכולת ליצור, קליעה מעולה מהשלוש.. איזה כיף לאוהדי ריאל.
מדהים, פשוט אדיר. גם סרחיו רודריגז וג'ייסי קארול נהדרים.
הקו האחורי הכי טוב ביורוליג ביי פאר. בכלל לקבוצה הזאת חסר רק סנטר אחד יציב שיעשה את העבודה, בשביל להיות קבוצה מושלמת. רודי שחקן מושלם במונחים אירופים, קארול אחד השוטרים הכי גדולים שראיתי, סרחיו רודריגז רכז אדיר, ויול עוד לא שיחק היום, וגם הוא שחקן מעולה. באמת קבוצה ששותפת את המגרש ותענוג לצפות בה, בניגוד למה שרואים מיריבתה הגדולה ברצלונה. מבחינתי מדובר בפייבוריטית מספר אחת לזכייה ביורוליג העונה. ואם היא לא תעשה זאת השנה, זה יהיה עצוב מאוד.
26 אוקטובר 2012, 11:59
26 אוקטובר 2012, 12:05
חציברטאס כתב:בינתיים מחצית בין מילאנו לקאחה לבורל - 11 נק׳ ללנגפורד. הנדריקס ממשיך עם 0 נק׳ וריבאונד אחד בודד
26 אוקטובר 2012, 13:26
jol9 כתב:התנין כתב:שמואל1 כתב:התנין כתב:מה שרודי פרננדס עושה נגד פנרבחצ'ה... איזה שחקן! אין שחקן אחד שאני לוקח על פניו באירופה. יש לו פוטנציאל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים וזה בלי טיפת הגזמה.
חכמת משחק, יכולת ליצור, קליעה מעולה מהשלוש.. איזה כיף לאוהדי ריאל.
מדהים, פשוט אדיר. גם סרחיו רודריגז וג'ייסי קארול נהדרים.
הקו האחורי הכי טוב ביורוליג ביי פאר. בכלל לקבוצה הזאת חסר רק סנטר אחד יציב שיעשה את העבודה, בשביל להיות קבוצה מושלמת. רודי שחקן מושלם במונחים אירופים, קארול אחד השוטרים הכי גדולים שראיתי, סרחיו רודריגז רכז אדיר, ויול עוד לא שיחק היום, וגם הוא שחקן מעולה. באמת קבוצה ששותפת את המגרש ותענוג לצפות בה, בניגוד למה שרואים מיריבתה הגדולה ברצלונה. מבחינתי מדובר בפייבוריטית מספר אחת לזכייה ביורוליג העונה. ואם היא לא תעשה זאת השנה, זה יהיה עצוב מאוד.
אני לא ממש מסכים.
קבוצה לא יכולה להחזיק חמישה שחקנים מהטופ - אחד בכל עמדה. זה לא עובד.
הקבוצה אולי הגדולה בהיסטוריה של הכדורסל (שיקאגו של הטריפיט השני) החזיקה שלישיית סנטרים שלא בטוח שהיו מוצאים מקום בקבוצת יורוליג (או מה שהיה אז גביע אירופה לאלופות)
טובה.
גם צסקא של לפני מספר שנים, החזיקה שני ארכי נגרים בעמדה 5.
צריך לזכור שיש בסה"כ כדור אחד, וכשיש כ"כ הרבה שחקנים שאוהבים את הכדור, אי אפשר לשים לידם גם סנטר כבד, שיאט את המשחק ויגרום להכל להיות תקוע ולא זורם.
דווקא הכיוון של ריאל הוא כיוון טוב, של כדורסל מהיר והתקפי, בדומה לקבוצה של שאראס ופארקר, ואני לא חושב שהם צריכים לשנות משהו. האם זה יספיק לתואר? לא בטוח
וזה גם לא ממש משנה, כל עוד התואר נקבע על סמך משחק אחד.
26 אוקטובר 2012, 13:26
26 אוקטובר 2012, 20:27
התנין כתב:אבל זה בדיוק מה שאני חושב יוני.
לא אמרתי שריאל צריכה להביא כוכב לעמדת הסנטר, ממש לא, אלא שחקן יציב. אפילו וויאקס כזה. הבעיה היא שאין להם בכלל סנטר שיכול להוות איום הגנתי כלשהו(לא סתם כל הגבוהים של חימקי חגגו במשחק נגד ריאל שבוע שעבר, וגם אנדרסן מפנר נתן את משחקו הטוב ביותר עד כה), ונגד קבוצות עם מאסה בצבע יהיה קצת יותר קשה לרוץ, למרות שעם רמת הכישרון של ריאל אי אפשר לדעת, יש להם את הקו האחורי הכי טוב שראיתי ביורוליג בשנים האחרונות, וגם מירוטיץ' בעמדה 4 הוא בין הטובים ביורוליג.
26 אוקטובר 2012, 20:46
26 אוקטובר 2012, 22:00
26 אוקטובר 2012, 22:12
26 אוקטובר 2012, 22:16
felix_r כתב:ידידנו סטפאן לאזמה נתן משחק נהדר היום:
13 נקודות ב 100% מהשדה, 8 כ"ח, 2 אסיסטים ו-5 חסימות!
25 נקודות מדד.
27 אוקטובר 2012, 03:35
27 אוקטובר 2012, 04:19
חביב אורנג'ד כתב:חברים תצוגת שיא של פרוביץ'!!! הפציץ עם 4 נקודות (שכללו גם את סל השדה הראשון ביורוליג העונה!!) ולראשונה העונה גם ריבאונד ואפילו שניים!
![]()
![]()
לצערנו... תצוגת השיא לא הספיקה בשביל להתמודד עם ג'ף פוט ששוב העמיד משחק טוב יותר ממנו... נצטרך להמתין עוד שבוע.
27 אוקטובר 2012, 07:26
חציברטאס כתב:חביב אורנג'ד כתב:חברים תצוגת שיא של פרוביץ'!!! הפציץ עם 4 נקודות (שכללו גם את סל השדה הראשון ביורוליג העונה!!) ולראשונה העונה גם ריבאונד ואפילו שניים!
![]()
![]()
לצערנו... תצוגת השיא לא הספיקה בשביל להתמודד עם ג'ף פוט ששוב העמיד משחק טוב יותר ממנו... נצטרך להמתין עוד שבוע.
תכל׳ס אם היו מציעים לי את פרוביץ׳ או דוויט הווארד הייתי מעדיף את פרוביץ׳. היחיד שיותר טוב מפרוביץ׳ בעולם זה יאן ויוקאס, הסנטר הקטלני.
27 אוקטובר 2012, 10:24
27 אוקטובר 2012, 10:45
27 אוקטובר 2012, 10:51
jol9 כתב:התנין כתב:אבל זה בדיוק מה שאני חושב יוני.
לא אמרתי שריאל צריכה להביא כוכב לעמדת הסנטר, ממש לא, אלא שחקן יציב. אפילו וויאקס כזה. הבעיה היא שאין להם בכלל סנטר שיכול להוות איום הגנתי כלשהו(לא סתם כל הגבוהים של חימקי חגגו במשחק נגד ריאל שבוע שעבר, וגם אנדרסן מפנר נתן את משחקו הטוב ביותר עד כה), ונגד קבוצות עם מאסה בצבע יהיה קצת יותר קשה לרוץ, למרות שעם רמת הכישרון של ריאל אי אפשר לדעת, יש להם את הקו האחורי הכי טוב שראיתי ביורוליג בשנים האחרונות, וגם מירוטיץ' בעמדה 4 הוא בין הטובים ביורוליג.
האמת שהגבתי אליך אבל כנראה שהמחשבה שלי נדדה לאיזשהי אמירה כללית ()
הנקודה שלי היא שגם אם יש פונקציה שחסרה בקבוצה, זה לא מיד אומר שחייבים למלא אותה בשחקן איכותי (וזה בדיוק מה שאמרת בפוסט הזה).
יש לא מעט פעמים נטייה לשפוט את הקבוצה שלנו בעיקר, אבל גם באופן כללי, על סמך מה שחסר ולא על סמך מה שיש.
זה גם מתחזק אחרי הצלחה של קבוצה מסויימת בעונה מסויימת. למשל אחרי הזכייה של אול', הדעה הרווחת (גם שלי) היתה שבשביל להצליח ממש, חייבים סופרסטאר.
זה אולי נכון, אבל אולי גם לא.
27 אוקטובר 2012, 11:02