פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: יורוליג, מחזור 3: מכבי נגד שאלון - חמישי, 20:45, ערוץ 10

26 אוקטובר 2012, 20:33

המסקנה שלי מהמשחק הזה היא שאי אפשר ללמוד כלום מהמשחק הזה .
הכל במשחק הזה היה הפוך לעומת המשחקים הקודמים . לוגן היה הקלע המצטיין בכלל בלי שנרגיש לעומת המשחקים הקודמים שהיקמן היה הקלע המצטיין בלי ששמנו לב .
היקמן היה רע מבחינת הקליעות אבל הפעם הוא דווקא ניהל את המשחק טוב כשהוא ולוגן שיחקו יחד . מה שכן הוא לא מוסר כל כך טוב פנימה והיה מקרה למשל שתומאס נכנס כטריילר פנימה והוא מסר לו בדיוק לכיוון ההפוךבמקום לכיוו הריצה של תומאס מה שגרם לאיבוד כדור .
שרמאנדיני שהיה הקלע עונשין הכי טוב של מכבי פתאום לא פגע...ג'יימס פתאום התחפש לסופו....בקיצור משחק מוזר ולא מייצג כלום ושום דבר למה שנראה בהמשך העונה נגד קבוצות קצת יותר רציניות . שאלון היא תעודת עניות ליורוליג שהיא בכלל בשלב הבתים...

26 אוקטובר 2012, 20:46

ankram כתב:
jol9 כתב:
er79 כתב:נחמד שאתם מסנגרים על שרמדיני, וגם אני מאחל לו רק הצלחה, כמו כל שחקן של מכבי, אבל עדיין אני חושב שהוא שחקן פח, רך בהגנה ונטול אינטליגנציית משחק. גם המעלה היחידה שלו עד כה, קליעות מהעונשין, התחרבנה לו השנה. לא הייתי פוסל השאלה שלו, כמו שעשו עם מצ׳באן בעונה שעברה אחרי כמה מחזורים ועם פוט לפניו, והבאת סנטר פיזי עם משחק פוסט טוב. עדיין אפשר לתקן את הנזק. בלאט כבר הבין את השטיק של הגאורגי ושם את ג׳יימס סנטר פותח. אתם באמת קונים את שון ג׳יימס כסנטר פותח? מצטער, אני ממש לא.

אולי יש צדק במה שאתה אומר, אבל אני לא בטוח שזה כל כך מעשי.
מכבי לא תשאיל את שרמדיני (בשביל מה, הרי יש לו חוזה רק לעונה אחת), ולא תיכנס עכשיו להרפתקאה של חיפוש גבוה נוסף.

בסופו של דבר דייויד מקנה לקבוצה הזאת שיטה וסגנון, שיכול להצליח גם עם מה שיש.

אני קורא לעצומה להחתמת בלאט כמאמן מכבי ל 5 שנים , מצטרף?

בוודאי. אני רק לא בטוח שדייויד עצמו מצטרף. אני מאמין שהוא היה רוצה שלפחות פעם אחת ההנהלה היתה מעמידה לרשותו קבוצה שלא צריך לעשות בה ניסים על מנת שיהיה
לה סיכוי לעלות לפיינל פור.

26 אוקטובר 2012, 20:52

yellowaura כתב:אני חושב שעד עכשיו אין הפתעות.

כידוע הבית השנה קל מאוד והיה די צפוי שיהללו את מכבי שנבנתה גם מבלי שהיו לה מבחנים אמיתיים.

אני מסכים עם כמה שאמרו שחייבים לעבוד עבור שרמדיני. השיטה של בלאט עם הגבוהים דומה לשיטה שבה שיחקו עם פישר. סוג של שחקן שלא נוגע הרבה בכדור ועושה עבודה שחורה והגנתית, ריב' התקפה וכו'. זאת שיטה שתפורה לתומאס וג'יימס אבל לא לשרמדיני. אני חושב שיש יותר מדי לחץ שהוא משחק לנסות להעביר לו כדורים וזה יוצר מצב צפוי ומאולץ. אם הוא יקבל קצת יותר דקות הוא לא יהיה לחוץ לעשות מהלך כל דקה שהוא משחק. אני חושב שפסיכולוגית הוא נמצא במצב שהיה בו מאצ'באן, לחץ להוכיח את עצמו.

אני חוזר וטוען שאוחיון, שרמדיני וסמית' הם השחקנים שבשלבים הגבוהים נהיה תלויים בהם.

מידלי הוא השחקן שלטעמי צריך לנפות מהרוטציה כדי ששרמדיני יקבל יותר דקות.

הבעיה היא שדייויד מנסה להקנות כרגע סגנון לקבוצה, וכנראה שהוא משקיע את רוב המאמץ בזה. אי אפשר לצפות שבשלב הזה של העונה, כבר יהיו תרגילים מסודרים,
לשחקן לא מרכזי כמו שרמאדיני.
הכל עניין של סדר עדיפויות.

26 אוקטובר 2012, 20:59

yzafrir כתב:המסקנה שלי מהמשחק הזה היא שאי אפשר ללמוד כלום מהמשחק הזה .
הכל במשחק הזה היה הפוך לעומת המשחקים הקודמים . לוגן היה הקלע המצטיין בכלל בלי שנרגיש לעומת המשחקים הקודמים שהיקמן היה הקלע המצטיין בלי ששמנו לב .
היקמן היה רע מבחינת הקליעות אבל הפעם הוא דווקא ניהל את המשחק טוב כשהוא ולוגן שיחקו יחד . מה שכן הוא לא מוסר כל כך טוב פנימה והיה מקרה למשל שתומאס נכנס כטריילר פנימה והוא מסר לו בדיוק לכיוון ההפוךבמקום לכיוו הריצה של תומאס מה שגרם לאיבוד כדור .
שרמאנדיני שהיה הקלע עונשין הכי טוב של מכבי פתאום לא פגע...ג'יימס פתאום התחפש לסופו....בקיצור משחק מוזר ולא מייצג כלום ושום דבר למה שנראה בהמשך העונה נגד קבוצות קצת יותר רציניות . שאלון היא תעודת עניות ליורוליג שהיא בכלל בשלב הבתים...

יש לי תחושה שזאת לא תעודת העניות האחרונה שנראה בבית המוקדם הזה...

27 אוקטובר 2012, 02:37

לא יודע איך אף אחד לא דיבר על זה... פעם ראשונה שמשחק חוץ ביורוליג שודר ב-HD. באמת ששמחתי ואמרתי "סופסוף!", או בעצם... מה מנע את ה עד עכשיו ???

ואז החל השידור... הקול איחר את מהלכי המשחק ב-3 שניות. פשוט נוראי. לא תוקן עד סיום המשחק, לא התנצלות, לא שקופית, שום דבר... פשוט בזיון.
פרסם תגובה