יורוליג - המחזור השלישי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג - המחזור השלישי

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2012, 08:53

חציברטאס כתב:ויוקאס ופרוביץ׳, חביבי הפורום... אפילו הם לא ידעו שהם כל כך טובים

וויוקאס בינתיים לא רע בכלל ואני מבטיח לךשאם הם היו משחקים בקבוצות נורמליות וחכמות הם היו שחקנים טובים(פרוביץ' פחות)
זה כמו שתגיד ששרמאדיני שחקן גרוע בזמן שידוע לכולם שהבעיה היא במכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מכביסט24 » 26 אוקטובר 2012, 09:22

rc4991 כתב:חסר להם אם עוד פעם אחת מהחסימות של ג'יימס לא נכנסת לטופ 10 של השבוע

החסימה הראשונה, זו שהוא מנע ממישהו להטביע ביד אחת (לא זוכר ממי), צריכה להיכנס..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 10:25

הבעיה שלריאל לא יתאים לשחק עם סנטר גבוה ומסיבי מאוד, בגלל סגנון המשחק המאוד מהיר שלהם. בסיטואציה הזו בהחלט עדיף להם לשחק עם רייס כסנטר, אבל הבעיה תהיה כשהקבוצה הזאת תגיע למשחקים מכריעים נגד קבוצות כמו צסק''א או ברצלונה שיאטו את המשחק ואז הכל יראה הרבה יותר קשה. ועדיין הקבוצה הזאת סגורה כ''כ טוב בכל אחת משאר העמדות האחרות שזה מדהים.
ואגב וויאקס ופרוביץ'. וויאקס הוא פספוס של הרבה קבוצות יורוליג, הוא באמת אחלה שחקן וראינו את זה בפאו בדקות הלא רבות שהוא שיחק. ופרוביץ' לא עדיף בכלום על שחקן כמו בגיץ'.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2012, 11:45

התנין כתב:
שמואל1 כתב:
התנין כתב:מה שרודי פרננדס עושה נגד פנרבחצ'ה... איזה שחקן! אין שחקן אחד שאני לוקח על פניו באירופה. יש לו פוטנציאל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים וזה בלי טיפת הגזמה.
חכמת משחק, יכולת ליצור, קליעה מעולה מהשלוש.. איזה כיף לאוהדי ריאל.

מדהים, פשוט אדיר. גם סרחיו רודריגז וג'ייסי קארול נהדרים.

הקו האחורי הכי טוב ביורוליג ביי פאר. בכלל לקבוצה הזאת חסר רק סנטר אחד יציב שיעשה את העבודה, בשביל להיות קבוצה מושלמת. רודי שחקן מושלם במונחים אירופים, קארול אחד השוטרים הכי גדולים שראיתי, סרחיו רודריגז רכז אדיר, ויול עוד לא שיחק היום, וגם הוא שחקן מעולה. באמת קבוצה ששותפת את המגרש ותענוג לצפות בה, בניגוד למה שרואים מיריבתה הגדולה ברצלונה. מבחינתי מדובר בפייבוריטית מספר אחת לזכייה ביורוליג העונה. ואם היא לא תעשה זאת השנה, זה יהיה עצוב מאוד.

אני לא ממש מסכים.
קבוצה לא יכולה להחזיק חמישה שחקנים מהטופ - אחד בכל עמדה. זה לא עובד.

הקבוצה אולי הגדולה בהיסטוריה של הכדורסל (שיקאגו של הטריפיט השני) החזיקה שלישיית סנטרים שלא בטוח שהיו מוצאים מקום בקבוצת יורוליג (או מה שהיה אז גביע אירופה לאלופות)
טובה.
גם צסקא של לפני מספר שנים, החזיקה שני ארכי נגרים בעמדה 5.

צריך לזכור שיש בסה"כ כדור אחד, וכשיש כ"כ הרבה שחקנים שאוהבים את הכדור, אי אפשר לשים לידם גם סנטר כבד, שיאט את המשחק ויגרום להכל להיות תקוע ולא זורם.

דווקא הכיוון של ריאל הוא כיוון טוב, של כדורסל מהיר והתקפי, בדומה לקבוצה של שאראס ופארקר, ואני לא חושב שהם צריכים לשנות משהו. האם זה יספיק לתואר? לא בטוח
וזה גם לא ממש משנה, כל עוד התואר נקבע על סמך משחק אחד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 26 אוקטובר 2012, 11:59

אבל זה בדיוק מה שאני חושב יוני.
לא אמרתי שריאל צריכה להביא כוכב לעמדת הסנטר, ממש לא, אלא שחקן יציב. אפילו וויאקס כזה. הבעיה היא שאין להם בכלל סנטר שיכול להוות איום הגנתי כלשהו(לא סתם כל הגבוהים של חימקי חגגו במשחק נגד ריאל שבוע שעבר, וגם אנדרסן מפנר נתן את משחקו הטוב ביותר עד כה), ונגד קבוצות עם מאסה בצבע יהיה קצת יותר קשה לרוץ, למרות שעם רמת הכישרון של ריאל אי אפשר לדעת, יש להם את הקו האחורי הכי טוב שראיתי ביורוליג בשנים האחרונות, וגם מירוטיץ' בעמדה 4 הוא בין הטובים ביורוליג.
התנין

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי ankram » 26 אוקטובר 2012, 12:05

חציברטאס כתב:בינתיים מחצית בין מילאנו לקאחה לבורל - 11 נק׳ ללנגפורד. הנדריקס ממשיך עם 0 נק׳ וריבאונד אחד בודד

העיקר חשבון הבנק
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי rc4991 » 26 אוקטובר 2012, 13:26

jol9 כתב:
התנין כתב:
שמואל1 כתב:
התנין כתב:מה שרודי פרננדס עושה נגד פנרבחצ'ה... איזה שחקן! אין שחקן אחד שאני לוקח על פניו באירופה. יש לו פוטנציאל להיות אחד הגדולים בכל הזמנים וזה בלי טיפת הגזמה.
חכמת משחק, יכולת ליצור, קליעה מעולה מהשלוש.. איזה כיף לאוהדי ריאל.

מדהים, פשוט אדיר. גם סרחיו רודריגז וג'ייסי קארול נהדרים.

הקו האחורי הכי טוב ביורוליג ביי פאר. בכלל לקבוצה הזאת חסר רק סנטר אחד יציב שיעשה את העבודה, בשביל להיות קבוצה מושלמת. רודי שחקן מושלם במונחים אירופים, קארול אחד השוטרים הכי גדולים שראיתי, סרחיו רודריגז רכז אדיר, ויול עוד לא שיחק היום, וגם הוא שחקן מעולה. באמת קבוצה ששותפת את המגרש ותענוג לצפות בה, בניגוד למה שרואים מיריבתה הגדולה ברצלונה. מבחינתי מדובר בפייבוריטית מספר אחת לזכייה ביורוליג העונה. ואם היא לא תעשה זאת השנה, זה יהיה עצוב מאוד.

אני לא ממש מסכים.
קבוצה לא יכולה להחזיק חמישה שחקנים מהטופ - אחד בכל עמדה. זה לא עובד.

הקבוצה אולי הגדולה בהיסטוריה של הכדורסל (שיקאגו של הטריפיט השני) החזיקה שלישיית סנטרים שלא בטוח שהיו מוצאים מקום בקבוצת יורוליג (או מה שהיה אז גביע אירופה לאלופות)
טובה.
גם צסקא של לפני מספר שנים, החזיקה שני ארכי נגרים בעמדה 5.

צריך לזכור שיש בסה"כ כדור אחד, וכשיש כ"כ הרבה שחקנים שאוהבים את הכדור, אי אפשר לשים לידם גם סנטר כבד, שיאט את המשחק ויגרום להכל להיות תקוע ולא זורם.

דווקא הכיוון של ריאל הוא כיוון טוב, של כדורסל מהיר והתקפי, בדומה לקבוצה של שאראס ופארקר, ואני לא חושב שהם צריכים לשנות משהו. האם זה יספיק לתואר? לא בטוח
וזה גם לא ממש משנה, כל עוד התואר נקבע על סמך משחק אחד.

הם באמת לא חייבים סנטר מאסיבי(למרות שזה לא יזיק)אבל הם היו צריכים להביא לפחות סנטר הגנתי כמו פרוביץ' או איזה חרגול כמו תומאס וג'יימס כי כמו שאמרת התקפה לא חסר להם אבל הגנה זה משהו שתמיד אפשר ורצוי להוסיף בטח לקבוצה כזאת שהיא כל כך מושלמת בהתקפה אבל חסר לה איום חסימה מבפנים(ובגיץ' לא נחשב בעיני)
לדעתי הכי טוב היה עם הם היו מעיפים את בגיץ' ומביאים במקומו גם סנטר הגנתי כמו פרוביץ' וגם סנטר מאסיבי כמו וויוקאס(ויש להם את הכסף לכך)
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי itai7 » 26 אוקטובר 2012, 13:26

ג'ואי דורסי, עזב את אולמפיקוס והחליט שהוא מנסה שוב את הNBA
itai7

הודעהעל ידי jol9 » 26 אוקטובר 2012, 20:27

התנין כתב:אבל זה בדיוק מה שאני חושב יוני.
לא אמרתי שריאל צריכה להביא כוכב לעמדת הסנטר, ממש לא, אלא שחקן יציב. אפילו וויאקס כזה. הבעיה היא שאין להם בכלל סנטר שיכול להוות איום הגנתי כלשהו(לא סתם כל הגבוהים של חימקי חגגו במשחק נגד ריאל שבוע שעבר, וגם אנדרסן מפנר נתן את משחקו הטוב ביותר עד כה), ונגד קבוצות עם מאסה בצבע יהיה קצת יותר קשה לרוץ, למרות שעם רמת הכישרון של ריאל אי אפשר לדעת, יש להם את הקו האחורי הכי טוב שראיתי ביורוליג בשנים האחרונות, וגם מירוטיץ' בעמדה 4 הוא בין הטובים ביורוליג.

האמת שהגבתי אליך אבל כנראה שהמחשבה שלי נדדה לאיזשהי אמירה כללית ( :oops )

הנקודה שלי היא שגם אם יש פונקציה שחסרה בקבוצה, זה לא מיד אומר שחייבים למלא אותה בשחקן איכותי (וזה בדיוק מה שאמרת בפוסט הזה).

יש לא מעט פעמים נטייה לשפוט את הקבוצה שלנו בעיקר, אבל גם באופן כללי, על סמך מה שחסר ולא על סמך מה שיש.
זה גם מתחזק אחרי הצלחה של קבוצה מסויימת בעונה מסויימת. למשל אחרי הזכייה של אול', הדעה הרווחת (גם שלי) היתה שבשביל להצליח ממש, חייבים סופרסטאר.
זה אולי נכון, אבל אולי גם לא.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yzafrir » 26 אוקטובר 2012, 20:46

ז'אלגיריס ניצחה את אולימפיאקוס ביוון !!!
ג'אבבר כבר התחיל לתת תפוקה במשחק השני שלו בקבוצה עם 9 נק' (3/5 ל2 , 1/2 ל-3 ) 2 אס' ו-4 חט' ....
ומי שעוד היה טוב הוא .....ג'ף פוט !!! 7 נק' (3/3) 3 ריב ואסיסט מדד 13 ב- 13 דק'....אולי עוד יצא ממנו משהו ?
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 אוקטובר 2012, 22:00

חברים תצוגת שיא של פרוביץ'!!! הפציץ עם 4 נקודות (שכללו גם את סל השדה הראשון ביורוליג העונה!!) ולראשונה העונה גם ריבאונד ואפילו שניים!
:worship :worship
לצערנו... תצוגת השיא לא הספיקה בשביל להתמודד עם ג'ף פוט ששוב העמיד משחק טוב יותר ממנו... נצטרך להמתין עוד שבוע.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 26 אוקטובר 2012, 22:12

ידידנו סטפאן לאזמה נתן משחק נהדר היום:

13 נקודות ב 100% מהשדה, 8 כ"ח, 2 אסיסטים ו-5 חסימות!
25 נקודות מדד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 26 אוקטובר 2012, 22:16

felix_r כתב:ידידנו סטפאן לאזמה נתן משחק נהדר היום:

13 נקודות ב 100% מהשדה, 8 כ"ח, 2 אסיסטים ו-5 חסימות!
25 נקודות מדד.

לאזמה השתדרג מאוד בעונה שעברה.
כבר לא אותו נגר מבובל שמחטיא בכמויות מסחריות.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 27 אוקטובר 2012, 03:35

וסופו כנגד כרגל "מאוד יציב " 4 נק' .
טיקי חוזר

הודעהעל ידי חציברטאס » 27 אוקטובר 2012, 04:19

חביב אורנג'ד כתב:חברים תצוגת שיא של פרוביץ'!!! הפציץ עם 4 נקודות (שכללו גם את סל השדה הראשון ביורוליג העונה!!) ולראשונה העונה גם ריבאונד ואפילו שניים!
לצערנו... תצוגת השיא לא הספיקה בשביל להתמודד עם ג'ף פוט ששוב העמיד משחק טוב יותר ממנו... נצטרך להמתין עוד שבוע.

תכל׳ס אם היו מציעים לי את פרוביץ׳ או דוויט הווארד הייתי מעדיף את פרוביץ׳. היחיד שיותר טוב מפרוביץ׳ בעולם זה יאן ויוקאס, הסנטר הקטלני.
חציברטאס

הודעהעל ידי tomerp » 27 אוקטובר 2012, 07:26

חציברטאס כתב:
חביב אורנג'ד כתב:חברים תצוגת שיא של פרוביץ'!!! הפציץ עם 4 נקודות (שכללו גם את סל השדה הראשון ביורוליג העונה!!) ולראשונה העונה גם ריבאונד ואפילו שניים!

תכל׳ס אם היו מציעים לי את פרוביץ׳ או דוויט הווארד הייתי מעדיף את פרוביץ׳. היחיד שיותר טוב מפרוביץ׳ בעולם זה יאן ויוקאס, הסנטר הקטלני.

איך אפשר בכלל להזכיר את שניהם באותו משפט????!?!?!!!?!? פרוביץ' ענק בייצור שידות עץ ספרדיות, הווארד עדיין מנסה לייצר פלטת עץ.....
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי שמואל1 » 27 אוקטובר 2012, 10:24

עוד משחק גדול של ג'ורדן פארמר- 14 נק', 9 אס', 6 ריב', 2 חט' ו 24 מדד.

אחרי שלושה מחזורים ללא ספק ה MVP של היורוליג עם 19.3 נק', 6.7 אס', 6.7 ריב', 1.7 חט' ו 26.7 מדד!!!!!!!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 27 אוקטובר 2012, 10:45

אם יש לאנדולו סיבה לאופטימיות זה בגלל ג'ורדן פארמר. איזה שחקן ענק, ואני באמת חושב שהקבוצה הזאת מסוגלת ללכת עד הסוף. סה''כ לא חסר להם כלום בשום עמדה.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 27 אוקטובר 2012, 10:51

jol9 כתב:
התנין כתב:אבל זה בדיוק מה שאני חושב יוני.

האמת שהגבתי אליך אבל כנראה שהמחשבה שלי נדדה לאיזשהי אמירה כללית ( :oops )

הנקודה שלי היא שגם אם יש פונקציה שחסרה בקבוצה, זה לא מיד אומר שחייבים למלא אותה בשחקן איכותי (וזה בדיוק מה שאמרת בפוסט הזה).

יש לא מעט פעמים נטייה לשפוט את הקבוצה שלנו בעיקר, אבל גם באופן כללי, על סמך מה שחסר ולא על סמך מה שיש.
זה גם מתחזק אחרי הצלחה של קבוצה מסויימת בעונה מסויימת. למשל אחרי הזכייה של אול', הדעה הרווחת (גם שלי) היתה שבשביל להצליח ממש, חייבים סופרסטאר.
זה אולי נכון, אבל אולי גם לא.

אני בהחלט באותה דיעה איתך, שלא חייבים כוכבים על כל עמדה.
שחקן איכותי לא חייב להיות כוכב. אני אפילו לא מדבר על סנטר עם איכויות התקפיות יחסית מפותחות כמו סטאנקו באראץ'. אני אפילו ממש לא בדעה שהם חייבים סננטר עם יכולות פוסט אפ וכדומה. הם פשוט צריכים שחקן מטרה בתוך הצבע שיקל עליהם נגד קבוצות עם מאסה בצבע, שכופות משחק איטי, וכמובן שחקן שיהווה איום הגנתי ראוי, וזה דבר שפשוט אין לריאל. שים שם איזה סאשה קאון או סמיח ארדן מבחינתי, רק תמלא את החלל הזה.
התנין

הודעהעל ידי התנין » 27 אוקטובר 2012, 11:02

מישהו פה ראה את מלאגה נגד סיינה אתמול?
כדאי לשים עין על מרסלוס קמפ מסיינה לעונה הבאה. שחקן מרשים ממה שראיתי עד עכשיו, אתלט גדול, חזק כמו סוס, יוצר לעצמו.. הרבה קבוצות היו יכולות להתברך בשחקן כזה.
במלאגה קאלווי ממשיך לעשות את העבודה, באמת יופי של החתמה. וגם מרקוס וויליאמס לאט לאט נכנס לעניינים ופה ושם מראה ניצוצות של שחקן מאוד מוכשר.
התנין

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־45 אורחים