פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
28 אוקטובר 2012, 19:43
מדלי הזה פשוט לא דומה לכלום...
נראה לי שבלאט ויתר על המשחק. אם יש משחקים שאפשר להפסיד, זה המשחקים האלה, אבל טובות זה לא מבשר.
28 אוקטובר 2012, 19:44
felix_r כתב:אי אפשר לנצח כשכולם בפאניקה בהגנה. ראשון לוקחת חצי מהכדורים החוזרים מתחת לסל שלנו
ו-100% מה-LOOSE BALLS...
28 אוקטובר 2012, 19:45
קיינר מדלי זה פשוט לא זה. הוא כבר עולה לי על העצבים!
28 אוקטובר 2012, 19:45
קודי כתב:roy1000 כתב:טוב, המשחק הזה גמור. לא נעים, אבל חסר חשיבות לחלוטין.
חסר חשיבות אבל צריך להדליק נורה מאוד אדומה. ראשון ביום קליעה נורא מהשלוש מביסה את מכבי.
יש ירידת מתח ברורה אחרי ההצגה בצרפת. שיפסידו כמה שהם רוצים במשחקי האימון האלה. כבר ראינו שלהפסדים האלו אין שום משמעות להמשך הדרך. אני לא מודאג.
28 אוקטובר 2012, 19:46
אמן יגמר 30
פשוט זלזול בקהל
28 אוקטובר 2012, 19:47
אפשר שתחכה לכל שחקן ניידת מחוץ להיכל בסיום? אני רוצה שיחקרו אותם על הביזיון הזה...
jol9 כתב:מדלי הזה פשוט לא דומה לכלום...
נראה לי שבלאט ויתר על המשחק. אם יש משחקים שאפשר להפסיד, זה המשחקים האלה, אבל טובות זה לא מבשר.
זה פשוט בושה וחרפה. למה בדיוק שהקהל יגיע למשחקי ליגה?
איך בדיוק שלחו הביתה את הסנטר הפותח והזר היקר בקבוצה והביאו במקומו עוד פורוורד פחות מחצי מחיר?
לקנר מדלי שרקו תוקף על כלום, ובצד השני תוקף של 100% לא נשרק.
לדעתי רוב ההפסדים של מכבי בשנים האחרונות זה במשחקים שרייניש שפט
28 אוקטובר 2012, 19:48
לקבוצה צעירה כזאת, תבוסה כזאת יכולה להכניס לסחרור. ההפסד לכשעצמו ממש לא משנה, מומנטום שלילי ושחקני מפתח במשבר, כן.
28 אוקטובר 2012, 19:48
jol9 כתב:מדלי הזה פשוט לא דומה לכלום...
לא יודע כמה זמן קיינר מדלי יחזיק פה, בייחוד שהוא משחק מאחורי ליאור.
לגבי המשחק - שימשיכו להפסיד בליגה ולנצח ב-40 הפרש ביורוליג. אני קונה את זה.
28 אוקטובר 2012, 19:49
roy1000 כתב:קודי כתב:roy1000 כתב:טוב, המשחק הזה גמור. לא נעים, אבל חסר חשיבות לחלוטין.
חסר חשיבות אבל צריך להדליק נורה מאוד אדומה. ראשון ביום קליעה נורא מהשלוש מביסה את מכבי.
יש ירידת מתח ברורה אחרי ההצגה בצרפת. שיפסידו כמה שהם רוצים במשחקי האימון האלה. כבר ראינו שלהפסדים האלו אין שום משמעות להמשך הדרך. אני לא מודאג.
למה רק מה שהחשוב זו התוצאה?למה מסתכלים על ההנאה מהעונה רק בעתיד(בשלבים המכיריעים)ולא נהנים גם מההווה?
ברור שלמשחק הזה אין השפעה להמשך אבל זה לא אומר שצריך לשחק ככה במקום להנות ממשחק ליגה שמכבי צריכה להביס בו את היריבה
28 אוקטובר 2012, 19:49
אמרתי לאמא שלי לפני המשחק ''היום, כשראיינו את בלאט היה רשום מתחת שהוא עוד לא הפסיד באף מסגרת..עכשיו הלחץ הוא על מתי יגיע ההפסד הראשון ונגד מי''
נאחס?
לפחות זה הגיע נגד ראשל''צ בליגה ולא ביורוליג או באיזה שיטת גביע
28 אוקטובר 2012, 19:51
איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
28 אוקטובר 2012, 19:52
jol9 כתב:rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD
כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.
ואיך זה משנה את העובדה שהוא רכז בינוני?
28 אוקטובר 2012, 19:53
קודי כתב:זה פשוט בושה וחרפה. למה בדיוק שהקהל יגיע למשחקי ליגה?
איך בדיוק שלחו הביתה את הסנטר הפותח והזר היקר בקבוצה והביאו במקומו עוד פורוורד פחות מחצי מחיר?
אבל הקהל לא מגיע למשחקי ליגה (פרט למשחקים מול מגדל). זה סתם בונוס. הקבוצה עומדת על 3-0 ביורוליג ובאמת קשה לבקש יותר מהסגל הזה.
את נושא התקציב כבר הפכנו מכל הכיוונים - ברור שהתקציב קוצץ בעשרות אחוזים ביחס למה שהיה פה לפני כמה שנים. זה מה שקורה כשהבעלים צריכים כסף לעסקים האחרים שלהם.
28 אוקטובר 2012, 19:55
jol9 כתב:rc4991 כתב:כל אלה שחושבים שאוחיון כל כך טוב יכולים לראות עכשיו עוד משחק רע שלו
לא שומר בכלל,לא מנהל את המשחק ועל נקודות אני לא ידבר כי את זה אנחנו בכלל לא מצפים ממנו
אני לא אומר שהוא רע ובטוח שיהיו לו משחקים טובים אבל תפסיקו להפוך אותו לDD
כמו שכבר אמרו כאן, אוחיון הוא הברומטר של מכבי. היום הוא משחק לא טוב, ומכבי נראית ממש גרוע.
עם כל הכבוד ליוגב בריאנט, ההפסד היום הרבה יותר גדול ממנו
אוחיון היה טוב בשני המשחקים האחרונים..אני לא זוכרת נכון והפסדנו את כל המשחקים שלפני זה?
ניצחנו משחקים עוד לפני שלוחיון ג'יימס שיחק טוב..זה לא תירוץ
28 אוקטובר 2012, 19:55
LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
יש לך משהו נגד אנשים עם משקפיים??
28 אוקטובר 2012, 19:56
מה נסגר עם העונשין של שרמאדיני?
זה כבר הזוי...
28 אוקטובר 2012, 19:56
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:איך נותנים לבנאדם עם משקפיים להיות שופט?
יש לך משהו נגד אנשים עם משקפיים??

ממש לא
28 אוקטובר 2012, 19:57
rc4991 כתב:למה רק מה שהחשוב זו התוצאה?למה מסתכלים על ההנאה מהעונה רק בעתיד(בשלבים המכיריעים)ולא נהנים גם מההווה?
ברור שלמשחק הזה אין השפעה להמשך אבל זה לא אומר שצריך לשחק ככה במקום להנות ממשחק ליגה שמכבי צריכה להביס בו את היריבה
אני לא נהנה מהמשחקים האלו בין אם מנצחים ובין אם מפסידים. איזה מסקנות אפשר להסיק מהמשחק הזה? אי אפשר לעבור מאופוריה לדיפרסיה בכל יומיים. הפסדים תמיד היו ותמיד יהיו, בטח כשרמת הכישרון יורדת בכל עונה. עצם העובדה שמכבי ב- 3- 0 ביורוליג עם הסגל הנוכחי זה נס. אני לא מתכוון להיכנס לפאניקה בגלל ההפסד הזה.
עריכה: מסקנה אחת אני מוכן להסיק - קיינר מדלי הביתה. שחקן מיותר ונגמרה לי הסבלנות אליו.
נערך לאחרונה על ידי
roy1000 בתאריך 28 אוקטובר 2012, 19:58, נערך 2 פעמים בסך הכל.