קודי כתב:ankram כתב:קודי כתב:אגב, למרות ששון ג'יימס מצטיין במשחקים האחרונים, אני עדיין הייתי הולך על הטרייד עם ירושלים ומביא את קרייג סמית' לכאן במקומו. ממילא יש לנו כבר תואם שון ג'יימס ועדיף להביא סנטר עם בשר במקומו.
סמית הוא עוד 4, עם כבר צריך 5 , 5 אמיתי לא מחופש.
יוטר טוב מסמית לדעתי
לא תמצא עכשיו 5 נפלא, לא יעזור כלום וגם אם היה אחד כזה לא היה למכבי כסף להביא אותו, בהתחשב בעובדה שמשלמים כבר לשלושה שחקנים בעמדה 5. סמית' שיחק 4 ב-NBA והתמודד היטב עם גבוהים טובים בהרבה מאלה שיש ביורוליג ובהחלט יכול לשחק בעמדה 5 באירופה. אני גם חושב שהוא טוב ומגוון יותר מיוטר ומתאים יותר בפיזיות שלו ליורוליג, למרות שגם יוטר עדיף על מה שיש לנו עכשיו (אני לא מאמין שאני כותב את זה).
עד שסמית' יבין איך שורקים באירופה הוא כבר לא יהיה פה.
אני לא חושב שצריך להכנס להיסטריה אחרי הפסד ראשון לאחר 10 משחקים בכל המסגרות , הפאניקה הזאת מתאימה למכבי של המאה הקודמת , לא לכדורסל מקצועני
של היום.
גם ברצלונה פתחה את העונה לא טוב , לא קרה כלום.
צריך אורך רוח וסבלנות , בתקופה הזאת בשנים עברו כבר שחררנו את פארגו , סמית' , יוגב , אידסון ועוד כמה. צריך זמן להדביק קבוצה , גם אם מרכיביה נראים כבודדים מאד חיוורים.
שמכבי תשחק כקבוצה כולם יהיו טובים , שהיא תשחק כבודדים כולם יראו כמו אתמול.
ושוב , משחק בינוני של השחקנים הישראלים , אמש , היה משיג נצחון.
הסטירה הזאת תעשה למכבי רק טוב , הבית הקל ביורוליג ייתן לה זמן להתחבר , מה שמדאיג אותי כרגע זה שאת הכדורסל הכי שלילי שלה הציגה מכבי בבית דווקא.