המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
כי אני יודעת שבמשחקי ליגה מחלקים כל מיני כרטיסים כאלו במקומות עבודה מה שגורם ללא מעט אנשים שסתם באים בשביל הקטע ולא מבינים בכדורסל בגרוש.
אז מעניין אותי אם זה ככה גם במשחקי היורוליג, מה שיסביר את אילו שיוצאים החוצה.
אני בספק. לא ברור לי למה אנשים יוצאים לפני הזמן באופן כללי, על אחת כמה וכמה בניצחונות.
אני לא מצליחה להבין את זה, אם אני משלמת על משהו כ"כ הרבה כסף, זה כבר אומר שזה על משהו שאני אוהבת (למה שמישהו ישלם הון על כרטיס או מנוי אם הוא לא מתעניין בכדורסל או במכבי??), וגם אם אני פחות אהנה ממה שציפיתי, אני עדיין אנצל אותו עד תומו עם כבר שמתי כ"כ הרבה כסף....
הרבה כסף זה דבר יחסי. בשביל הרבה מאוד אנשים מכבי היא בגדר הצגה בלבד, וימי חמישי בהיכל הם סמל סטטוס.
סמל סטטוס למה??
אנשים עושים עסקים במהלך המשחק? אין מקומות טובים יותר כדי להיפגש?
אלא אם כן אלה סלבס שקיבלו כרטיס חינם כדי לקדם תוכנית בערוץ 10, ואז כמו שאמרתי כרטיסים חינם זה משהו אחר, וגם אז עדיף ללכת לכל מיני פתיחות מסעדות למינהם (יותר תמונות במדורי הרכילויות)עידן כתב:מסכים איתך לגמרי. אני רק יכול לשער שמי שיוצא מוקדם הוא לא באמת אוהד כדורסל.
אז שוב אני שואלת את השאלה, למה הם קנו כרטיס/ עשו מנוי אם זה לא מעניין אותם??
אתה תשקיע כסף ותעשה מנוי לאופרה נניח אם זה לא מעניין אותך??
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:חנו'ש כתב:עידן כתב:חנו'ש כתב:תגידו, יש כאלו שמקבלים כרטיסים מתנה מכל מיני מבצעים למינהם, שכ"כ לא אכפת להם??
כי אני יודעת שבמשחקי ליגה מחלקים כל מיני כרטיסים כאלו במקומות עבודה מה שגורם ללא מעט אנשים שסתם באים בשביל הקטע ולא מבינים בכדורסל בגרוש.
אז מעניין אותי אם זה ככה גם במשחקי היורוליג, מה שיסביר את אילו שיוצאים החוצה.
אני בספק. לא ברור לי למה אנשים יוצאים לפני הזמן באופן כללי, על אחת כמה וכמה בניצחונות.
אני לא מצליחה להבין את זה, אם אני משלמת על משהו כ"כ הרבה כסף, זה כבר אומר שזה על משהו שאני אוהבת (למה שמישהו ישלם הון על כרטיס או מנוי אם הוא לא מתעניין בכדורסל או במכבי??), וגם אם אני פחות אהנה ממה שציפיתי, אני עדיין אנצל אותו עד תומו עם כבר שמתי כ"כ הרבה כסף....
הרבה כסף זה דבר יחסי. בשביל הרבה מאוד אנשים מכבי היא בגדר הצגה בלבד, וימי חמישי בהיכל הם סמל סטטוס.
סמל סטטוס למה??
אנשים עושים עסקים במהלך המשחק? אין מקומות טובים יותר כדי להיפגש?
אלא אם כן אלה סלבס שקיבלו כרטיס חינם כדי לקדם תוכנית בערוץ 10, ואז כמו שאמרתי כרטיסים חינם זה משהו אחר, וגם אז עדיף ללכת לכל מיני פתיחות מסעדות למינהם (יותר תמונות במדורי הרכילויות)עידן כתב:מסכים איתך לגמרי. אני רק יכול לשער שמי שיוצא מוקדם הוא לא באמת אוהד כדורסל.
אז שוב אני שואלת את השאלה, למה הם קנו כרטיס/ עשו מנוי אם זה לא מעניין אותם??
אתה תשקיע כסף ותעשה מנוי לאופרה נניח אם זה לא מעניין אותך??
שמואל1 כתב:גועל נפגש הקהל עוזב את האולם.
MTA2311 כתב:אני לא מבין את זה, אבל אני מכיר באופן אישי אנשים שאין להם שום קשר לכדורסל, או למכבי, אבל יש להם הרבה כסף, והם עושים מנוי כבר 20 שנה.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:אני לא מבין את זה, אבל אני מכיר באופן אישי אנשים שאין להם שום קשר לכדורסל, או למכבי, אבל יש להם הרבה כסף, והם עושים מנוי כבר 20 שנה.
באמת, אתה ממש מכיר אנשים כאלה? כי לי זה תמיד היה נשמע כמו סתם איזה מיתוס שיש כאלה אנשים או איזו סיסמא שחוקה, כי אני באמת לא מצליחה להבין את זה.
גם אם היה לי הרבה כסף, לא הייתי מבזבזת אותו ואת זמני על משהו שלא מעניין אותי.
גם אם הייתי מליונרית, לא היו מוצאים אותי בקונצרט אופרה למשל...
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:גועל נפגש הקהל עוזב את האולם.
זה גארבג' טיים של משחק שהוא אפילו לא משחק אימון. אחד המשחקים המשעממים שמכבי אי פעם שיחקו ביורליג. בואו נשים דברים בפרופורציות.
roy1000 כתב:שמואל1 כתב:גועל נפגש הקהל עוזב את האולם.
זה גארבג' טיים של משחק שהוא אפילו לא משחק אימון. אחד המשחקים המשעממים שמכבי אי פעם שיחקו ביורליג. בואו נשים דברים בפרופורציות.
חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
אני לא ממש ראיתי את משחקי ההכנה והמשחקים הראשונים, כך שההתרשמות שלי ממנו היא רק מהשבועיים האחרונות, אבל זו ממש לא התרשמות טובה...
מאיפה הוציאו את הבחור הזה?? לא היו אפילו בליגה המעפנה שלנו שחקנים טובים יותר??
asafb96 כתב:חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
אני לא ממש ראיתי את משחקי ההכנה והמשחקים הראשונים, כך שההתרשמות שלי ממנו היא רק מהשבועיים האחרונות, אבל זו ממש לא התרשמות טובה...
הוא נתן משחק לא טוב היום, אבל הוא עושה רושם של שחקן סופר מוכשר שעוד צריך ליטוש וניסיון באירופה. אתלט אדיר, עם יכולת סיום גבוה ליד הסל, ריבאונדר ושחקן הגנה מצוין. עוד ניסיון, ליטוש, וחיבור קבוצתי (לא מפעילים אותו מספיק, בעיקר בפיק-אנד-רול), והוא יהיה הרבה יותר יעיל
חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
felix_r כתב:חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
השחקן הזה ממש גרוע. לא יודע איפה בלאט מצא אותו.
בדקת הסיום מורן רוט סידר לו כדור לבד מתחת לסל (שאם היה קולע, היה יוצא מהמדד השלילי), אבל עד שהוא התמזמז עם הכדור, בא איזה פולני ודפק לו גג! נו באמת. הוא לא אמור להיות זריז??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
בדקת הסיום מורן רוט סידר לו כדור לבד מתחת לסל (שאם היה קולע, היה יוצא מהמדד השלילי), אבל עד שהוא התמזמז עם הכדור, בא איזה פולני ודפק לו גג! נו באמת. הוא לא אמור להיות זריז??
MTA2311 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
ככה בלאט אוהב אותם. קטנים, אתלטים, זריזים והכי חשוב- צייתנים.
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
ככה בלאט אוהב אותם. קטנים, אתלטים, זריזים והכי חשוב- צייתנים.
צייתן?? הבחור מוסר אפילו פחות ממדלי... הוא יותר מידי מתעקש לעשות דברים שככל הנראה הוא לא ממש יודע.
לא נראה לי שבלאט אוהב את זה...
עידן כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:תומאס הצליח להשיג מדד של -4 במשחק גארבז' טיים אחד גדול אחרי שקיבל כמות נאה של דקות.
ממש לא התרשמתי שהוא כזה גרוע מהמשחקים הקודמים.
אגב, מתוך סקרנות-איך אתה יודע שזה היה מוצא אותו מהמדד השלילי? יש איזה מנוע לחישוב המדד באיזשהו מקום?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־12 אורחים