07 נובמבר 2012, 10:00
07 נובמבר 2012, 10:21
rc4991 כתב:דייויד בלו נהנה מהחיים אחרי הפרישה, אבל עוקב אחרי פתיחת העונה של האקסית ("מכבי תמיד נהיית טובה בסופו של דבר"), ממשיך להתאמן ("אני בכושר טוב מתמיד") ולא פוסל קאמבק ("קשה לי לצפות במשחקים כי אני מתגעגע לאנרגיות")
http://sports.walla.co.il/?w=//2583427
האמת שאני לא כל כך מחזיק ממנו כמו אחרים ובכלל הוא די עצבן אותי עם הראיון הקודם שלו לוואלה
בכל מקרה אין לי בעיה שהוא יבוא (בעונה הבאה) אבל אני לא בטוח שיהיה לו מקום
07 נובמבר 2012, 12:11
07 נובמבר 2012, 12:18
07 נובמבר 2012, 12:30
felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.
אפשר לומר יפה שלום ותודה על התרומה. מסתדרים יפה גם בלעדיו
07 נובמבר 2012, 12:40
07 נובמבר 2012, 21:27
MTA2311 כתב:felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.
בלו הוא בין 5 הקלעים הכי טובים באירופה. אין לנו שום דבר שמתקרב לזה. גם ממש הגיוני להסיק מסקנות בעקבות המשחקים בבית המגוחך הזה. בוא נדבר אחרי שליאור יפגוש פורוורדים ברמה, ולוגאן ייכנס לתקופה קצת פחות טובה.
07 נובמבר 2012, 22:07
felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.
בלו הוא בין 5 הקלעים הכי טובים באירופה. אין לנו שום דבר שמתקרב לזה. גם ממש הגיוני להסיק מסקנות בעקבות המשחקים בבית המגוחך הזה. בוא נדבר אחרי שליאור יפגוש פורוורדים ברמה, ולוגאן ייכנס לתקופה קצת פחות טובה.
כן הוא קלע מצוין, אבל אפסי בשאר האספקטים של המשחק. לכן אני מעדיף לוותר
08 נובמבר 2012, 04:52
jol9 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.
אני חושב שבלו הוא שחקן שהיה עוזר למכבי, הבעיה היא שבלו הוא מלכודת דבש, שמאמנים רבים נופלים לתוכה.
בלו יעיל מאוד כשהוא משחק 15 דקות בממוצע. בזמן הזה הוא לא מספיק לעשות יותר מדי נזק בהגנה ובריבאונד, ובדר"כ הקליעה שלו חדה מאוד ומשחררת
את משחק ההתקפה.
מנגד, כשהוא משחק 25 דק' בממוצע, אז גם האחוזים שלו יורדים, וגם הפאוורים שמולו, פתאום מתחילים לחגוג (וזה לא שהם לא חוגגים על ליאור בדר"כ).
משום מה דייויד נתן לבלו יותר מדי דקות משחק, מה שהשתלם לפעמים אבל לרוב לדעתי זה לא היה הדבר הנכון לעשות.
08 נובמבר 2012, 05:33
jol9 כתב:felix_r כתב:MTA2311 כתב:felix_r כתב:לא חסר לנו קלעים לשלוש. אפילו שברנו את שיא המועדון באחוזים לשלוש בשבוע שעבר.
אני חושב שבלו הוא שחקן שהיה עוזר למכבי, הבעיה היא שבלו הוא מלכודת דבש, שמאמנים רבים נופלים לתוכה.
בלו יעיל מאוד כשהוא משחק 15 דקות בממוצע. בזמן הזה הוא לא מספיק לעשות יותר מדי נזק בהגנה ובריבאונד, ובדר"כ הקליעה שלו חדה מאוד ומשחררת
את משחק ההתקפה.
מנגד, כשהוא משחק 25 דק' בממוצע, אז גם האחוזים שלו יורדים, וגם הפאוורים שמולו, פתאום מתחילים לחגוג (וזה לא שהם לא חוגגים על ליאור בדר"כ).
משום מה דייויד נתן לבלו יותר מדי דקות משחק, מה שהשתלם לפעמים אבל לרוב לדעתי זה לא היה הדבר הנכון לעשות.
08 נובמבר 2012, 06:37
08 נובמבר 2012, 07:00
מכביסט28 כתב:הלו, אתם מדברים פה על דייויד בלו, לא על שחקן קולג׳ים משלים שמגיע באמצע העונה.. זה פאקין בלו. עקב ההיכרות עמוקת השנים של הבחור עם הקבוצה ועם בלאט, לא תהיה לו שום בעיה להשתלב באמצע. להגיד שאין צורך בשחקן ישראלי מוכח ובקלעי שלשות מחונן רק כי שבוע שעבר שברנו שיא שלשות או כי אין מקום זה פשוט לירוק בפרצוף לאחד הווינרים הגדולים שצמחו אצלינו.
אם הוא פנוי ורוצה לחזור, לא רואה תסריט שאומרים לו לא..