09 נובמבר 2012, 08:38
חביב אורנג'ד כתב:מאוד קל לומר שצריך להעיף את מדלי ולהביא "סנטר נורמלי", אבל איזה סנטר נורמלי יש בשוק?
אם רב-נגר פרוביץ' היה כאן בחזקת "סנטר טוב" אז למה מצפים מ"סנטר נורמלי"?
גם עם האמירה לפיה מכבי לא תוכל להתמודד עם קבוצות גדולות ללא "שחקן מטרה בצבע", אני לא לגמרי מסכים.
אני מזכיר לכולם שבשנתיים האחרונות למכבי היה שחקן מטרה בצבע ולא סתם שחקן, אלא שחקן שכונה כאן "הסנטר הטוב ביותר באירופה" ובכל זאת מכבי לא הצליחה להתמודד עם הגדולות ביבשת.
מאזנה של מכבי בשנתיים האחרונות מול ברצלונה עומד על 0-4 (לטובת ברצלונה כמובן) ובכל אחד מן המשחקים, אותו "שחקן מטרה" היה בחזקת נעלם. כנ"ל לגבי המפגשים עם פאו, איתה מאזנה של מכבי עומד על 2-4 בשנתיים האחרונות.
אם העסק לא הצליח עם הסנטר הטוב ביבשת, למה שהוא יצליח עם "סנטר נורמלי"?
אם במכבי באמת רוצים להתמודד עם הקבוצות הגדולות, היא צריכה סנטר אימתני ואיכותי ביותר. כזה, לא רק שאין בשוק אלא גם אין לאף אחת מקבוצות היורוליג.
שחקנים כמו קרייג סמית' או נגרים סטייל קאסון ופרוביץ' לא יועילו לנו בהרבה.
09 נובמבר 2012, 09:43
שחף כתב:בשביל זה הזכרתי את ההבאה של מאצ'באן ב-2011 כקונטרה. מכבי הייתה אז עם 9-1 ועם עוד הפסד חסר חשיבות לבני השרון בליגה.
09 נובמבר 2012, 09:54
09 נובמבר 2012, 10:22
חביב אורנג'ד כתב:גם עם האמירה לפיה מכבי לא תוכל להתמודד עם קבוצות גדולות ללא "שחקן מטרה בצבע", אני לא לגמרי מסכים.
אני מזכיר לכולם שבשנתיים האחרונות למכבי היה שחקן מטרה בצבע ולא סתם שחקן, אלא שחקן שכונה כאן "הסנטר הטוב ביותר באירופה" ובכל זאת מכבי לא הצליחה להתמודד עם הגדולות ביבשת.
09 נובמבר 2012, 10:50
jol9 כתב:הבעיה העיקרית שלנו, איך שאני רואה אותה, וזה משהו שאני רואה כבר די הרבה זמן, זה שהגארדים שלנו, פשוט לא מנהלים את המשחק. היחיד שעושה את זה
הוא אוחיון, ואם הוא תופס משחק לא טוב, אז אנחנו בצרות.
היקמן טוב בדברים מסויימים, אבל הוא פשוט מנהל משחק גרוע. יש לו יכולת לחדור ולהוריד כדור, אבל כשהוא מופקד על ניהול המשחק, זה בדר"כ נראה רע.
לוגאן מעט יותר טוב בזה, אבל אז הוא מאבד מהאפקטיביות ההתקפית שלו.
היחידי שזה בא לו טבעי כאמור הוא אוחיון.
09 נובמבר 2012, 11:39
ניצן כתב:jol9 כתב:הבעיה העיקרית שלנו, איך שאני רואה אותה, וזה משהו שאני רואה כבר די הרבה זמן, זה שהגארדים שלנו, פשוט לא מנהלים את המשחק. היחיד שעושה את זה
היקמן טוב בדברים מסויימים, אבל הוא פשוט מנהל משחק גרוע. יש לו יכולת לחדור ולהוריד כדור, אבל כשהוא מופקד על ניהול המשחק, זה בדר"כ נראה רע.
אני חייב לחלוק עלייך.
ברגע שלוגאן מקבל את הכדור כרכז כל ההתקפה נתקעת, הוא מעדיף את הזריקה על פני המסירה(שבתור 2 זה מעולה- אבל לא בתור רכז). בהתקפה האחרונה הוא מסר לסמית' מסירה שתקעה את האפשרות של סמית' לחדור, ולפני גם לאיבוד כדור.
שוב, אני מדבר רק כשהוא ה-"רכז".
ובלי קשר, לא מבין איך בלאט שיבח את תומאס, שהיה איום ונורא לדעתי. איבד את השחקן שלו בהגנה כל כך הרבה פעמים ושחקנים קולעים עליו בקלות רבה מידי
09 נובמבר 2012, 11:44
ניצן כתב:jol9 כתב:הבעיה העיקרית שלנו, איך שאני רואה אותה, וזה משהו שאני רואה כבר די הרבה זמן, זה שהגארדים שלנו, פשוט לא מנהלים את המשחק. היחיד שעושה את זה
אני חייב לחלוק עלייך.
ברגע שלוגאן מקבל את הכדור כרכז כל ההתקפה נתקעת, הוא מעדיף את הזריקה על פני המסירה(שבתור 2 זה מעולה- אבל לא בתור רכז). בהתקפה האחרונה הוא מסר לסמית' מסירה שתקעה את האפשרות של סמית' לחדור, ולפני גם לאיבוד כדור.
שוב, אני מדבר רק כשהוא ה-"רכז".
ובלי קשר, לא מבין איך בלאט שיבח את תומאס, שהיה איום ונורא לדעתי. איבד את השחקן שלו בהגנה כל כך הרבה פעמים ושחקנים קולעים עליו בקלות רבה מידי
09 נובמבר 2012, 12:00
09 נובמבר 2012, 12:53
09 נובמבר 2012, 13:12
09 נובמבר 2012, 13:24
MTA2311 כתב:לא רואה איך הנדריקס יכול לעזור. הוא בסך הכל שון ג'יימס/ תומאס משודרג. הוא ממש לא שחקן מטרה והוא ממש לא גוף גדול בהגנה. בקיצור, סתם הוצאה מיותרת.
09 נובמבר 2012, 13:30
קודי כתב:MTA2311 כתב:לא רואה איך הנדריקס יכול לעזור. הוא בסך הכל שון ג'יימס/ תומאס משודרג. הוא ממש לא שחקן מטרה והוא ממש לא גוף גדול בהגנה. בקיצור, סתם הוצאה מיותרת.
הוא לא שחקן פוסט אפ אבל גוף הרבה יותר גדול משלישיית הנקניקיות שיש לנו היום בעמדת הסנטר. מעבר לכך, הוא שחקן התקפה טוב בהרבה מג׳יימס ותומאס. אז ברור שעדיף איזה סופו או לורבק אבל הם לא יגיעו.
09 נובמבר 2012, 14:53
קודי כתב:MTA2311 כתב:לא רואה איך הנדריקס יכול לעזור. הוא בסך הכל שון ג'יימס/ תומאס משודרג. הוא ממש לא שחקן מטרה והוא ממש לא גוף גדול בהגנה. בקיצור, סתם הוצאה מיותרת.
הוא לא שחקן פוסט אפ אבל גוף הרבה יותר גדול משלישיית הנקניקיות שיש לנו היום בעמדת הסנטר. מעבר לכך, הוא שחקן התקפה טוב בהרבה מג׳יימס ותומאס. אז ברור שעדיף איזה סופו או לורבק אבל הם לא יגיעו.
09 נובמבר 2012, 15:42
NY boy כתב:קודי כתב:MTA2311 כתב:לא רואה איך הנדריקס יכול לעזור. הוא בסך הכל שון ג'יימס/ תומאס משודרג. הוא ממש לא שחקן מטרה והוא ממש לא גוף גדול בהגנה. בקיצור, סתם הוצאה מיותרת.
הוא שחקן כל כך טוב שהוא קולע 3 נק' למשחק במילאנו הכושלת מאד. כך כך טוב אחרי שהם שהוציאו עליו מיליונים מוכנים לזרוק אותו לכל הרוחות (ולהוציא עוד כמה מיליונים כנראה) אחרי סיבוב אחד ביורוליג. כך כל טוב שבהחלט כדאי לרוץ ולהחתים אותו... או שלא!
09 נובמבר 2012, 15:44
09 נובמבר 2012, 15:46
er79 כתב:אין מצב שהם זורקים את בורוסיס במקום?
09 נובמבר 2012, 15:56
er79 כתב:אין מצב שהם זורקים את בורוסיס במקום?
09 נובמבר 2012, 15:59
MTA2311 כתב:er79 כתב:אין מצב שהם זורקים את בורוסיס במקום?
והוא יסכים לחתום על חוזה של 500 אלף אצל פדרמן? יש יותר סיכוי שיגיע להפועל ירושלים.
קודי, אתה מתעקש לא להבין. שחקן כמו הנדריקס צריך מישהו שימסור לו במקומות מאוד מסויימים. הוא לא סופו בשיאו, שיכול לעשות 90 אחוז מהעבודה לבד. מה ההגיון בלהביא עוד שחקן מוגבל שתלוי בחסדי הגארדים?
09 נובמבר 2012, 16:07
09 נובמבר 2012, 16:28