המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:4 איבודים, משחק מדהים שלו..
שלא נדבר על זה שהוא אנס את הכדור ולא שיחרר
er79 כתב:כשאליהו לא פותח דברים רעים קורים לו. אולי זה תירוץ, אבל מה מדלי עושה שמגיע לו לפתוח בחמישייה? גורנישט. אליהו צריך לחזור לחמישייה ולהחזיר לעצמו את הבטחון. אפילו חמישייה של ג'יימס ותומאס כבר עדיפה על חמישייה שמורכבת ממדלי.
חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:כשאליהו לא פותח דברים רעים קורים לו. אולי זה תירוץ, אבל מה מדלי עושה שמגיע לו לפתוח בחמישייה? גורנישט. אליהו צריך לחזור לחמישייה ולהחזיר לעצמו את הבטחון. אפילו חמישייה של ג'יימס ותומאס כבר עדיפה על חמישייה שמורכבת ממדלי.
זה נכון.
אני גם חושב שהסיבה לאחוזים הנמוכים מן השדה נבעו מחוסר בטחון וחוסר יכולת להכנס למשחק של מספר שחקנים שנבעה מניהול משחק לא טוב של בלאט ומאינסוף חמישיות שונות וחילופים מוזרים.
שחף כתב:יוני, אליהו קלע הערב 5 נקודות ב- 6\2 מהשדה. משום מה אתה עדיין מתעקש שהוא ישחק יותר דקות, גם במשחקים שהוא לא פוגע, למרות שגם ג'יימס וגם תומאס נתנו משחק יותר טוב ממנו התקפית וגם שלטו בצבע ובריבאונד. במשחקים שבהם יש סטגנציה התקפית אליהו לא טוב. הוא חי מתנועה בלי כדור ושטחים פתוחים. הוא לא איזה דירק נוביצקי שאתה מבודד אותו על הטופ אוף דה קי וכבר יהיה בסדר משם.
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:כשאליהו לא פותח דברים רעים קורים לו. אולי זה תירוץ, אבל מה מדלי עושה שמגיע לו לפתוח בחמישייה? גורנישט. אליהו צריך לחזור לחמישייה ולהחזיר לעצמו את הבטחון. אפילו חמישייה של ג'יימס ותומאס כבר עדיפה על חמישייה שמורכבת ממדלי.
זה נכון.
אני גם חושב שהסיבה לאחוזים הנמוכים מן השדה נבעו מחוסר בטחון וחוסר יכולת להכנס למשחק של מספר שחקנים שנבעה מניהול משחק לא טוב של בלאט ומאינסוף חמישיות שונות וחילופים מוזרים.
אני מסכימה שצריך לפתוח עם אליהו בחמישייה ובאמת לא ברורה לי ההתעקשות על מדלי ל-5 דקות ואז ספסולו עד סוף המשחק.
או שאתה נותן לו צ'אנס אמיתי, או שאתה מספסל אותו עד הסוף עם דקה פה ודקה שם.
ככה, זה לא מועיל לאף אחד!!![]()
אבל אליהו פתח היום טוב כשעלה, ישר קלע 2 זריקות קשות כולל אחת עם עבירה ואז פתאום הפסיק לקלוע בלי שום סיבה.
כך שאני לא חושבת שהיכולת הלא טובה שלו היום קשורה לעלייה שלו מהספסל.
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:er79 כתב:כשאליהו לא פותח דברים רעים קורים לו. אולי זה תירוץ, אבל מה מדלי עושה שמגיע לו לפתוח בחמישייה? גורנישט. אליהו צריך לחזור לחמישייה ולהחזיר לעצמו את הבטחון. אפילו חמישייה של ג'יימס ותומאס כבר עדיפה על חמישייה שמורכבת ממדלי.
זה נכון.
אני מסכימה שצריך לפתוח עם אליהו בחמישייה ובאמת לא ברורה לי ההתעקשות על מדלי ל-5 דקות ואז ספסולו עד סוף המשחק.
או שאתה נותן לו צ'אנס אמיתי, או שאתה מספסל אותו עד הסוף עם דקה פה ודקה שם.
ככה, זה לא מועיל לאף אחד!!![]()
אבל אליהו פתח היום טוב כשעלה, ישר קלע 2 זריקות קשות כולל אחת עם עבירה ואז פתאום הפסיק לקלוע בלי שום סיבה.
כך שאני לא חושבת שהיכולת הלא טובה שלו היום קשורה לעלייה שלו מהספסל.
אני לא מדבר רק על אליהו, אלא הקבוצה באופן כללי. אני לא מצפה שלמכבי יהיה ניהול משחק טוב כאשר החמישיות משתנות כל הזמן וכשבד בבד, הרבה שחקנים משחקים מעט דקות.
חמישיה צריכה לרוץ קצת ביחד בשביל לתת תפוקה טובה.
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:4 איבודים, משחק מדהים שלו..
ויוני, אתה יודע שאני אחרונת שונאי אליהו בפורום, אבל אי אפשר כל הזמן לתרץ לו תירוצים.
היום הוא פשוט לא היה טוב!!
הוא קלע את 2 הזריקות הראשונות שלו שהיו זריקות קשות ומרשימות (אפילו עשה שלשה אחרי שריקה של השופט...), ומאז הוא לא קלע אפילו סל אחד!!
וזה לא שהוא לא ניסה ולעיתים יותר מידי בכוח (כמו כל יתר השחקנים כמובן).
וכבר ציינתי לגבי ההגנה שלו היום.
jol9 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:4 איבודים, משחק מדהים שלו..
ויוני, אתה יודע שאני אחרונת שונאי אליהו בפורום, אבל אי אפשר כל הזמן לתרץ לו תירוצים.
היום הוא פשוט לא היה טוב!!
הוא קלע את 2 הזריקות הראשונות שלו שהיו זריקות קשות ומרשימות (אפילו עשה שלשה אחרי שריקה של השופט...), ומאז הוא לא קלע אפילו סל אחד!!
וזה לא שהוא לא ניסה ולעיתים יותר מידי בכוח (כמו כל יתר השחקנים כמובן).
וכבר ציינתי לגבי ההגנה שלו היום.
אני חושב שדייויד כמו כמעט כל מאמן, בוחר לעצמו בכל עונה, כמה פייבוריטים. אותם פייבוריטים, משחקים הרבה ומקבלים תחושה שסומכים עליהם ומאמינים בהם, בלי קשר למה שקורה
בפועל על המגרש.
סופו למשל לא היה פייבוריט של בלאט, אבל היכולת הפנטסטית שלו בעונה הראשונה במכבי, עשתה לדייויד את ההחלטה לקלה.
מנגד סמית' הוא פייבוריט מובהק של בלאט.
ליאור אף לא היה הקאפ אוף טי של דייויד, וזה לגיטימי, אבל רבאק, זה לא שקווין לאב יושב על הספסל ומחכה להזדמנות.
יש את קיינר-נזק-מדלי, יש את מלקולם 'גוף של פאוור סגנון של סנטר' תומאס וזהו.
אז לך עם ליאור, גם בטוב וגם ברע...
היקמן הוא דוגמא לכיוון השני. הוא קנה את בלאט במשחק ההגנה וההאסל שלו, אבל במקום שהמקום הטבעי שלו במשחק ההתקפה יהיה שולי, הוא הופך להיות
השחקן הדומיננטי ביותר, שגורר את כל המשחק ואת כל הקצב לקצב שלא מתאים למכבי. הוא סוחט עבירות מצויין וקולע עונשין נהדר, וזה נראה יפה בסטטיסטיקה,
אבל זה לא עוזר בכלום למשחק הקבוצתי, כששחקן אחר שחקן מתקרר, מאבד ביטחון ולא רואה כדור.
אבל בגלל שהיקמן מקבל מבלאט קרדיט בלתי נגמר, בלאט בעצם מפקיר את המשחק הקבוצתי, וזה חבל.
yzafrir כתב:וכן , אני עדיין מעדיף את לוגן ב500K מאשר את לאנגפורד ב1.5 מליון יורו נטו לעונה למרות המשחק החלש שלו (ובכל זאת הוא כמעט והביא לנו ניצחון בסוף...) כאילו שללאנגפורד לא היה משחקים חלשים במכבי וכאלו שהוא מוביל את מלאנו להישגים עצומים ( או את מכבי...) לאנגפורד אולי טוב מלוגן אבל לא פי יותר משלוש...
MTA2311 כתב:הסטטיסטיקה של לוגאן פשוט מדהימה העונה.
6 משחקים, מתוכם 3 בדאבל פיגרס+ מדד דו ספרתי, ו3 חד ספרתיים כשגם המדד בהתאם. נדיר שסטטיסטיקה מתארת בצורה כל כך מדוייקת תכונות של שחקן.
מי פה אמר שהוא מנהל משחק טוב מאוד? יש לו יחס איבודים שלילי! 1.3 אסיסטים לעומת 1.8 איבודים.
גם אם לוקחים בחשבון את הפן הכלכלי( וזה משהו שאנחנו לא צריכים לעשות), לנגפורד עדיף עליו בהרבה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־18 אורחים