01 דצמבר 2012, 22:42
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:עונת פיני האחרונה היתה לפני קצת 3 שנים...
לא, זו לא היתה קבוצה פחות מוכשרת מהנוכחית.
rc4991 כתב:חביב,מעניין איך דיברת על אותם שחקנים כשהיו במכבי
01 דצמבר 2012, 22:57
חביב אורנג'ד כתב:ג'יימס בפירוש טוב יותר מפישר, במיוחד מהפישר של העונה האחרונה במכבי.
אוחיון בהחלט שחקן טוב יותר מוויניבסקי, האם הוא יותר טוב מפרקינס? אם כן, מפריקנס של היום הוא הרבה יותר טוב (אם כי זאת באמת לא חכמה) ומפרקינס של אז הוא כנראה פחות טוב, אבל יותר כשרוני.
01 דצמבר 2012, 22:58
חביב אורנג'ד כתב:חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:עונת פיני האחרונה היתה לפני קצת 3 שנים...
לא, זו לא היתה קבוצה פחות מוכשרת מהנוכחית.
בערך באותה רמה.
לפחות בעמדות 1,5 ו4 אנחנו זוכים היום לשידרוג.
rc4991 כתב:חביב,מעניין איך דיברת על אותם שחקנים כשהיו במכבי
01 דצמבר 2012, 23:03
חנו'ש כתב:חביב אורנג'ד כתב:ג'יימס בפירוש טוב יותר מפישר, במיוחד מהפישר של העונה האחרונה במכבי.
אוחיון בהחלט שחקן טוב יותר מוויניבסקי, האם הוא יותר טוב מפרקינס? אם כן, מפריקנס של היום הוא הרבה יותר טוב (אם כי זאת באמת לא חכמה) ומפרקינס של אז הוא כנראה פחות טוב, אבל יותר כשרוני.
מי מדבר על פרקינס של היום? מדברים על השחקנים של אז לעומת השחקנים של היום!
ותסלח לי אבל אני לא מסכימה איתך. לפישר היה את כל מה שיש לג'יימס כיום פלוס יכולת קליעה אדירה מחצי מרחק.
זה לא הופך את פישר לאיזה סנטר אדיר או משהו כזה, אבל כן יותר מוכשר מג'יימס.
חוץ מזה הקבוצה ההיא הגיעה להצלבה, כשהקבוצה הנוכחית תגיעה לשם, נדבר....
01 דצמבר 2012, 23:13
rc4991 כתב:אצל פני היו פה כמה שחקנים טובים כמו פרקינס ואידסון ושחקן על בדמות אנדרסון,בכלל היתה קבוצה טובה רק חבל שנפלנו עם לאמפה וויז
בכל מקרה אין ספק שהתקציב של אז היה גבוה יותר ואני בטוח שיכולנו להעמיד קבוצה טובה+ בתקציב של העונה ההיא אבל מאז התקציב רק יורד ללא הצדקה
01 דצמבר 2012, 23:25
01 דצמבר 2012, 23:34
01 דצמבר 2012, 23:51
02 דצמבר 2012, 05:50
02 דצמבר 2012, 07:51
yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
02 דצמבר 2012, 08:36
EulGam05 כתב:yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
כן, אין ספק שהיינו נראים הרבה יותר טוב עם טיוס במקום ג'יימס... יש איזשהי סיבה שטיוס, שתלוי בגארדים לא פחות משרמדיני ותומאס, היה נראה יותר טוב מהם?
ג'יימס בינתיים במקום ה-14 ביורוליג בנק' מדד וכל זה רק ב-16 דקות משחק, מה שאומר שפר-דקה הוא מוביל את היורוליג בפער ניכר ו-2 מ-3 המשחקים הכי טובים שלו העונה היו מול סיינה ומאלאגה (השלישי מול שאלון) שכוללת את הסופרסטאר האדיר - קוסטה פרוביץ'. אם זה לא שווה מיליון ברוטו אז מה כן?
02 דצמבר 2012, 08:56
yzafrir כתב:EulGam05 כתב:.yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
כן, אין ספק שהיינו נראים הרבה יותר טוב עם טיוס במקום ג'יימס... יש איזשהי סיבה שטיוס, שתלוי בגארדים לא פחות משרמדיני ותומאס, היה נראה יותר טוב מהם?
ג'יימס בינתיים במקום ה-14 ביורוליג בנק' מדד וכל זה רק ב-16 דקות משחק, מה שאומר שפר-דקה הוא מוביל את היורוליג בפער ניכר ו-2 מ-3 המשחקים הכי טובים שלו העונה היו מול סיינה ומאלאגה (השלישי מול שאלון) שכוללת את הסופרסטאר האדיר - קוסטה פרוביץ'. אם זה לא שווה מיליון ברוטו אז מה כן?
אתה צודק , ג'יימס עושה מספרים מדהימים יחסית לבית המאוד קשה שלנו העונה . באמת אפשר ללמוד שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה וצריך להחתים אותו כסנטר ראשון .
02 דצמבר 2012, 09:58
EulGam05 כתב:yzafrir כתב:EulGam05 כתב:.yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
אתה צודק , ג'יימס עושה מספרים מדהימים יחסית לבית המאוד קשה שלנו העונה . באמת אפשר ללמוד שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה וצריך להחתים אותו כסנטר ראשון .
מישהו טען שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה? או שמא לשיטתך רק סנטרים מהשורה הראשונה באירופה ראויים להרוויח מיליון דולר ברוטו? כפי שאמרתי, שתיים משלושת המשחקים הטובים ביותר שלו העונה היו דווקא מול 2 הקבוצות האיכותיות בבית שקיבלנו שכשלפחות לאחת מהן יש "את הקוו הקידמי הכי מרשים העונה פרט אולי לצסקא".
02 דצמבר 2012, 10:08
חביב אורנג'ד כתב:
אגב, אמרו שהקבוצה הזו העפילה לשלב ההצלבה, אם כך, צריכים להזכיר שהקבוצה הזו גם הפסידה אליפות בארץ (ועוד בהפסד כואב מאוד במשחק הגמר) והיתה רחוקה משחק אחד מהעפה כבר בשלב רבע גמר הליגה המקומית.
02 דצמבר 2012, 10:15
02 דצמבר 2012, 10:23
yzafrir כתב:EulGam05 כתב:yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
לא היינו ניראים יותר טוב (והאמת לא בטוח שפחות טוב) אבל לפחות היינו משלמים פחות ומרוויחים שחקן ישראלי גם לליגה ....הכוונה שלי היא שלשנים הבאות היה עדיף את טיוס כסנטר שלישי ולא את ג'יימס . כשדיברו על טיוס עוד האמינו שיצלימו להשאיר את הנדרקיס ולהחתים את מאריץ' או ויויוקאס , ואז זה כן היה רלוונטי .
02 דצמבר 2012, 10:44
חביב אורנג'ד כתב:אין ספק שהמספרים משחקים לטובת הקבוצה הנוכחית.
ג'יימס של העונה עולה כמעט בכל פרמטר סטטסיתי על פישר של עונת פיני, לוגאן נותן הרבה יותר מפרקינס של אותה עונה, אליהו נותן יותר מבלו ותומאס+שרמדני נותנים הרבה יותר מלאזמה.
עם זאת, הנקודה היא לא רק המספרים, אלא פשוט שהקבוצה הזו יותר טובה. אולי אין לה כשרון אחד גדול (אם כי בעיניי אליהו הוא כשרוני יותר מכל החבורה של אותה עונה), אבל הכשרון שיש מתפזר על כמה שחקנים ולא מרוכז בשחקנים בודדים. כמו כן, לקבוצה הזו יש יותר עומק ויותר שחקנים על כל עמדה.
02 דצמבר 2012, 11:13
02 דצמבר 2012, 11:20
EulGam05 כתב:yzafrir כתב:EulGam05 כתב:.yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
מישהו טען שהוא סנטר מהשורה הראשונה באירופה? או שמא לשיטתך רק סנטרים מהשורה הראשונה באירופה ראויים להרוויח מיליון דולר ברוטו? כפי שאמרתי, שתיים משלושת המשחקים הטובים ביותר שלו העונה היו דווקא מול 2 הקבוצות האיכותיות בבית שקיבלנו שכשלפחות לאחת מהן יש "את הקוו הקידמי הכי מרשים העונה פרט אולי לצסקא".
02 דצמבר 2012, 11:52
yzafrir כתב:EulGam05 כתב:yzafrir כתב:EulGam05 כתב:.yzafrir כתב:לגבי ג'יימס , אני חוזר על מה שאמרתי פה בעמוד הראשון , הוא סנטר מחליף שלישי או שני במקרה שיש סנטר ראשון דומיננטי . הנושא של השכר שלו הוא מאוד קריטי במצב כזה כי הוא לא מצדיק תשלום של מליון דולר ברוטו . ושוב זה מחזיר אותי לטעות של הקיץ עם טיוס....
את המשחק הכי טוב שלו הוא עשה נגד סיינה שלה בהחלט אין קוו קידמי מרשים ועכשיו הוא מרשים הרבה פחות עם שחרור קאסון . נגד מלאגה הוא היה חלש מאוד במשחק הראשון ובמשחק השני הוא היה יותר טוב אבל קלע את רוב הנק' שלו מהקוו . הדבר היחיד שג'יימס טוב בו זה בעיקר בריבאונד וחסימות . אבל בהגנה אחד על אחד הוא פשוט חלש .
וכן , אני עדיין חושב שלמאלאגה יש את אחד הקווים הקידמיים המרשימים ביורוליג וכנראה גם המפוספסים . ואסקז , זוריץ' , פרוביץ' , גיסט זה קוו קידמי שיכל לעשות הרבה יותר אצל מאמן אחר והוא לבטח יותר טוב משלנו .... אגב, לא ראיתי אותך אז מגיב לזה , כנראה שהסכמת בזמנו...