03 דצמבר 2012, 17:44
MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
03 דצמבר 2012, 17:51
מצד שני, מכבי ידעה שזה הטיפוס שהיא מינתה אותו לקפטן.
03 דצמבר 2012, 17:56
03 דצמבר 2012, 18:04
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.
אז לטעמך זה אותו דבר, אבל מבחינת החוק זה דבר אחר לגמרי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?
אין שום חוק נגד שירי שואה או שמעון תתאבד. זו ממש לא הסתה לפעולה אלימה. זה פשוט מגעיל ודוחה.
אם אני לא טועה, יש איזה חוק נגד אלימות מילולית בספורט שעובדים עליו, אבל אם יהיה כזה, גם הדברים שגיא פניני אמר יכללו בו.
אתה מתעלם בכח מזה שהדבר נעשה בצורה המונית ומאורגנת.
03 דצמבר 2012, 18:07
מקובי כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
מצד שני, מכבי ידעה שזה הטיפוס שהיא מינתה אותו לקפטן.
הוא עושה הכל כדי לנצח, ולהוציא את השחקן שלו מהמשחק בעיקרון באמצעי לגיטימי (טראש טוק)... רק שהוא נסחף.
לא מצדיק אותו לרגע אבל מצד שני לא צריך לעשות עליהום כזה גדול (זה פאקינג בכותרת של החדשות...)
03 דצמבר 2012, 18:08
03 דצמבר 2012, 18:09
אלמוג כתב:בקרוב יפורסם -
פניני הודח מתפקידו כקפטן הקבוצה, צפוי גם להרחקה ולקנס כספי.
03 דצמבר 2012, 18:09
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
ובגלל זה אני בעד הענשה אבל לא צריך להגזים
אגב,אני לא ממש מייחס חשיבות ל"תואר" קפטן,כאילו מה זה אומר כבר
03 דצמבר 2012, 18:10
roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?
אין שום חוק נגד שירי שואה או שמעון תתאבד. זו ממש לא הסתה לפעולה אלימה. זה פשוט מגעיל ודוחה.
אם אני לא טועה, יש איזה חוק נגד אלימות מילולית בספורט שעובדים עליו, אבל אם יהיה כזה, גם הדברים שגיא פניני אמר יכללו בו.
אין לזה שום משמעות. אם מותר לפניני להשתמש במילה נאצי על המגרש, מותר לקהל לשאוג את זה למכבי ולשמעון ולשלף ולכולם. חד וחלק.
03 דצמבר 2012, 18:12
מקובי כתב:בכל מקרה קצת פרופורציות, אמנם יש דברים שלא אומרים אבל בסופו של דבר גיא עשה דברים שהוא עושה בד"כ (לפני כמה שנים הוא עשה את זה לנוביצקי והוא היה מלך והכל...) ובסופו של דבר הוא קילל שחקן כדורסל בוגר... זה ממש נשמע אוי אוי אוי...
אנחנו מכבי, ואנחנו עושים הכל כדי לנצח וגיא ניסה להוציא את השחקן שלו מהמשחק באמצעות טראש טוק (עד כאן לגיטימי) הוא עבר את הגבול עם הקללות... ואם זה נכון אז צריך להבהיר לו את זה בצורה מסוימת אבל לא צריך להגזים בהדחה מהסגל וכד'.
03 דצמבר 2012, 18:13
felix_r כתב:זה מה שאתה חושב. דעתי היא הפוכה.
לגבי המילה "נאצי". הנאצים רצו שואה ליהודים, גם אוהדי הפועל, אז למה הם לא נאצים?
03 דצמבר 2012, 18:14
felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:roy1000 כתב:felix_r כתב:כן, יש הבדל כשקבוצה גדולה ומאורגנת עושה את זה באופן הפגנתי.
אנחנו מדינת חוק, לא ככה?
אין לזה שום משמעות. אם מותר לפניני להשתמש במילה נאצי על המגרש, מותר לקהל לשאוג את זה למכבי ולשמעון ולשלף ולכולם. חד וחלק.
זה מה שאתה חושב. דעתי היא הפוכה.
לגבי המילה "נאצי". הנאצים רצו שואה ליהודים, גם אוהדי הפועל, אז למה הם לא נאצים?
03 דצמבר 2012, 18:15
03 דצמבר 2012, 18:17
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
בשנים האחרונות הקפטנים היו בורשטיין הנפלד ודרק. כנראה שהתואר הזה כן מסמל משהו.
תגדיר ענישה הולמת למעשה כזה.
03 דצמבר 2012, 18:19
03 דצמבר 2012, 18:19
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין
בשנים האחרונות הקפטנים היו בורשטיין הנפלד ודרק. כנראה שהתואר הזה כן מסמל משהו.
תגדיר ענישה הולמת למעשה כזה.
אני חושב שבכלל המצאת תואר הקפטן היא שטות גדולה אבל אם כבר יש כזה אז כדאי להביא אותו לשחקן "מיוחד" ומזוהה עם המועדון
יש כמה דרכים שאפשר להעניש את פניני כמו קנס,השעיה,התנצלות פומבית ועבודות שירות.אפשר להעניש אותו בחלק מהם או אפילו בכולם אבל לא צריך ללכת יותר מדי רחוק
03 דצמבר 2012, 18:20
rc4991 כתב:אני חושב שבכלל המצאת תואר הקפטן היא שטות גדולה אבל אם כבר יש כזה אז כדאי להביא אותו לשחקן "מיוחד" ומזוהה עם המועדון
יש כמה דרכים שאפשר להעניש את פניני כמו קנס,השעיה,התנצלות פומבית ועבודות שירות.אפשר להעניש אותו בחלק מהם או אפילו בכולם אבל לא צריך ללכת יותר מדי רחוק
03 דצמבר 2012, 18:20
אין פה עניין של דעה. על פי חוק חומרת שני המקרים זהה
03 דצמבר 2012, 18:23
רמי יצהר כתב:במכבי תל אביב לא מיהרו להגיב. היו''ר שמעון מזרחי, חתן פרס ישראל לספורט, ממלא במשך שעות ארוכות את פיו מים. שליחים אחרים מהמהמים גינויים רפים מתחת לשפמם הצהבהב אבל קולו של שמעון נדם. יצויין שמזרחי היה זה שביקר בחריפות את אוהדי הפועל לפני הדרבי. הגדיל לעשות המאמן דיייוויד בלאט שאמר כי ''מקומן של החיות בג'ונגל'', בהתייחסו לחלק מן האוהדים האדומים, בעיקר אלה שקוראים למזרחי להתאבד ולאנשי מכבי מיתות משונות, רובן קשורות למוות שחוו היהודים בשואה.
ההתמהמהות של מזרחי ושותפו דייוויד פדרמן הן בתגובה והן בדיון המשמעתי לשחקן מעוררת כעס רב. הציפייה היא שהמהלת מכבי תזרוק את השחקן לכל הרוחות לחלוטין מן המועדון, מן הבכירים בכדורסל האירופי.
דבר אחד ברור: אם גיא פניני לא ייזרק ממכבי תל אביב, לעולם לא יוכל המועדון להלין על שום נאצה אינטשימית שתושמע נגד הקבוצה בשום מגרש אירופי. התהגותו של השחקן היא בלתי נסבלת ויש להראות זאת לא רק בעונש מינורי של הרחקה קצרה ועונש כספי מצ'וקמק.
03 דצמבר 2012, 18:27
roy1000 כתב:רמי יצהר כתב:במכבי תל אביב לא מיהרו להגיב. היו''ר שמעון מזרחי, חתן פרס ישראל לספורט, ממלא במשך שעות ארוכות את פיו מים. שליחים אחרים מהמהמים גינויים רפים מתחת לשפמם הצהבהב אבל קולו של שמעון נדם. יצויין שמזרחי היה זה שביקר בחריפות את אוהדי הפועל לפני הדרבי. הגדיל לעשות המאמן דיייוויד בלאט שאמר כי ''מקומן של החיות בג'ונגל'', בהתייחסו לחלק מן האוהדים האדומים, בעיקר אלה שקוראים למזרחי להתאבד ולאנשי מכבי מיתות משונות, רובן קשורות למוות שחוו היהודים בשואה.
ההתמהמהות של מזרחי ושותפו דייוויד פדרמן הן בתגובה והן בדיון המשמעתי לשחקן מעוררת כעס רב. הציפייה היא שהמהלת מכבי תזרוק את השחקן לכל הרוחות לחלוטין מן המועדון, מן הבכירים בכדורסל האירופי.
דבר אחד ברור: אם גיא פניני לא ייזרק ממכבי תל אביב, לעולם לא יוכל המועדון להלין על שום נאצה אינטשימית שתושמע נגד הקבוצה בשום מגרש אירופי. התהגותו של השחקן היא בלתי נסבלת ויש להראות זאת לא רק בעונש מינורי של הרחקה קצרה ועונש כספי מצ'וקמק.
בדיוק מה שאני חושב.