גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא פניני

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2012, 18:30

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
MTA2311 כתב:אין לי כוח לחזור ולבדוק כמה אנישם פה קראו להדחה מהסגל, אבל לא חושב שזה מייצג פה את דעת הרוב. לא חושב שלצפות שהקפטן שלנו יהיה בן אדם עם ערכים אחרים. זה לא ממש ניפוח של העניין

ובגלל זה אני בעד הענשה אבל לא צריך להגזים
אגב,אני לא ממש מייחס חשיבות ל"תואר" קפטן,כאילו מה זה אומר כבר

בשנים האחרונות הקפטנים היו בורשטיין הנפלד ודרק. כנראה שהתואר הזה כן מסמל משהו.
תגדיר ענישה הולמת למעשה כזה.

אני חושב שבכלל המצאת תואר הקפטן היא שטות גדולה אבל אם כבר יש כזה אז כדאי להביא אותו לשחקן "מיוחד" ומזוהה עם המועדון
יש כמה דרכים שאפשר להעניש את פניני כמו קנס,השעיה,התנצלות פומבית ועבודות שירות.אפשר להעניש אותו בחלק מהם או אפילו בכולם אבל לא צריך ללכת יותר מדי רחוק

אתה קצת סותר את עצמך. מצד אחד אתה לא רואה חשיבות גדולה בתואר הקפטן, ומצד שני אתה חושב שזה עונש חמור מדי.

זה בגלל שאני חושב שלקחת משחקן פתאום את תואר הקפטן זה יותר מדי,בהחלט הייתי מסכים אם הוא היה מועמד לתואר והמקרה הזה היה פוסל אותו אבל אני לא חושב שצריכים באמצע העונה להחליף קפטן

העונש עצמו לא חשוב כמו ההכרה וההכרזה הפומבית שמדובר במשהו חמור, כי הרי זה מה ששמעון אומר לנו כבר עשור - שהשירים וההסתה נגדו הם חמורים לא?

ובגלל זה אנחנו נעניש את פניני בזמן שבהפועל לא עושים כלום נגד האוהדים שלהם שמתנהגים ככה דרך קבע
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 18:31

felix_r כתב:
roy1000 כתב:
רמי יצהר כתב:במכבי תל אביב לא מיהרו להגיב. היו''ר שמעון מזרחי, חתן פרס ישראל לספורט, ממלא במשך שעות ארוכות את פיו מים. שליחים אחרים מהמהמים גינויים רפים מתחת לשפמם הצהבהב אבל קולו של שמעון נדם. יצויין שמזרחי היה זה שביקר בחריפות את אוהדי הפועל לפני הדרבי. הגדיל לעשות המאמן דיייוויד בלאט שאמר כי ''מקומן של החיות בג'ונגל'', בהתייחסו לחלק מן האוהדים האדומים, בעיקר אלה שקוראים למזרחי להתאבד ולאנשי מכבי מיתות משונות, רובן קשורות למוות שחוו היהודים בשואה.

ההתמהמהות של מזרחי ושותפו דייוויד פדרמן הן בתגובה והן בדיון המשמעתי לשחקן מעוררת כעס רב. הציפייה היא שהמהלת מכבי תזרוק את השחקן לכל הרוחות לחלוטין מן המועדון, מן הבכירים בכדורסל האירופי.

דבר אחד ברור: אם גיא פניני לא ייזרק ממכבי תל אביב, לעולם לא יוכל המועדון להלין על שום נאצה אינטשימית שתושמע נגד הקבוצה בשום מגרש אירופי. התהגותו של השחקן היא בלתי נסבלת ויש להראות זאת לא רק בעונש מינורי של הרחקה קצרה ועונש כספי מצ'וקמק.

בדיוק מה שאני חושב.

אולי אתה צריך להחליף קבוצה? :huh

אולי פניני צריך להחליף קבוצה?
roy1000

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 18:31

felix_r כתב:
אין פה עניין של דעה. על פי חוק חומרת שני המקרים זהה

ואתה אומר לי את זה בתור עורך דין או סתם "מומחה"?
אז למה בדיוק אתה צריך קבל אישור מהמשטרה להפגנה אם אתה רוצה לעשות הפגנה, ולהודיע כמה אנשים יהיו בהפגנה שלך?
אם לא היה הבדל בין אחד לאלף, לא היית נדרש לקבל שום אישור.
תמיד יש הבדל בין אחד להמון בחוק הפלילי

לא עורך דין, אבל 5 יחידות במשפטים כיסו את הנושא הקטן, השולי והפשוט הזה.
אתה צריך להודיע למשטרה על כמות המשתתפים ועל עצם קיומה, לא על התוכן והמהות. יש גם הפגנות אלימות או כאלה שמשבשות את סדר היום הציבורי, ולכן המשטרה צריכה להיערך בהתאם.
חוץ מזה, אתה זה שאומר פה שיש חוק שמגביל את חופש הביטוי בהפגנות, או בהתקהלויות, אולי אתה עורך דין? יש חוק? תביא אסמכתא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 18:34

rc4991 כתב:
העונש עצמו לא חשוב כמו ההכרה וההכרזה הפומבית שמדובר במשהו חמור, כי הרי זה מה ששמעון אומר לנו כבר עשור - שהשירים וההסתה נגדו הם חמורים לא?

ובגלל זה אנחנו נעניש את פניני בזמן שבהפועל לא עושים כלום נגד האוהדים שלהם שמתנהגים ככה דרך קבע

אל תעניש - תן לו בונוס שיאכל וישמין עוד בסדר? פשוט אל תבלבל לי את המוח יותר בחיים על שירי השואה והשמעון תתאבד של האוהדים האדומים, כי מכבי איבדו כל אמינות בנושא הזה.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 18:35

MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

אז למה בדיוק אתה צריך קבל אישור מהמשטרה להפגנה אם אתה רוצה לעשות הפגנה, ולהודיע כמה אנשים יהיו בהפגנה שלך?

אתה צריך להודיע למשטרה על כמות המשתתפים ועל עצם קיומה, לא על התוכן והמהות. יש גם הפגנות אלימות או כאלה שמשבשות את סדר היום הציבורי, ולכן המשטרה צריכה להיערך בהתאם.
חוץ מזה, אתה זה שאומר פה שיש חוק שמגביל את חופש הביטוי בהפגנות, או בהתקהלויות, אולי אתה עורך דין? יש חוק? תביא אסמכתא.

אני אמרתי שזה עניין של דעה. אתה זה שקבעת: "אין פה עניין של דעה". כבר הספקת לשכוח? :D

הטעות שלך שאתה מיחס את זה לחוק חופש הדיבור וזה לא ממש קשור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 18:37

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

אל תעניש - תן לו בונוס שיאכל וישמין עוד בסדר? פשוט אל תבלבל לי את המוח יותר בחיים על שירי השואה והשמעון תתאבד של האוהדים האדומים, כי מכבי איבדו כל אמינות בנושא הזה.

לפי ההגיון שלך אסור לצהל להגיב על הטילים של חמאס, כי אם כן נגיב אז אסור לנו להתלונן שירו עלינו טילים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 18:39

felix_r כתב:
MTA2311 כתב:
felix_r כתב:

אני אמרתי שזה עניין של דעה. אתה זה שקבעת: "אין פה עניין של דעה". כבר הספקת לשכוח? :D

הטעות שלך שאתה מיחס את זה לחוק חופש הדיבור וזה לא ממש קשור

איפה ראית עכשיו שאמרתי שזה עניין של דעה? אתה חושב שקיים חוק כזה? חובת ההוכחה עליך.
זה קשור ישירות לחופש הביטוי, וגם הדיין שהחליט לזכות את אוהדי הפועל, טען שזה אך ורק בגלל חופש הביטוי. בגלל החוק הזה אנחנו צריכים לשמוע סטודנטים ערבים בחיפה מפגינים נגד הטיהור האתני בעזה ובגלל החוק הזה אנחנו גם צריכים לשתוק כשאוהדי הפועל מאחלים שואה למכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 18:39

felix_r כתב:לפי ההגיון שלך אסור לצהל להגיב על הטילים של חמאס, כי אם כן נגיב אז אסור לנו להתלונן שירו עלינו טילים

זה לא היה תגובה על כלום. זה היה בדיוק הדבר שההנהלה של מכבי טוענת שאסור לעשות. אל תצחיק אותי.
roy1000

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 18:43

roy1000 כתב:
felix_r כתב:לפי ההגיון שלך אסור לצהל להגיב על הטילים של חמאס, כי אם כן נגיב אז אסור לנו להתלונן שירו עלינו טילים

זה לא היה תגובה על כלום. זה היה בדיוק הדבר שההנהלה של מכבי טוענת שאסור לעשות. אל תצחיק אותי.

שאלת את פניני?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 18:45

אני ראיתי הרבה טראש טוק בין שחקני שתי הקבוצות. דווקא יותר בין האמריקאים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2012, 18:46

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

למה מכבי איבדו אמינות בנושא?
ברור לך שהם הולכים לטפל באירוע הזה,מה אתה רוצה?שיוציאו אותו להורג?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 18:48

rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

שי רקנאטי כבר נתן לו גיבוי. בוא נראה מה יהיה העונש. עם כל הכבוד, קנס כספי והרחקה מ2 משחקים זה לא הולם.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 18:50

MTA2311 כתב:
rc4991 כתב:
roy1000 כתב:
rc4991 כתב:

שי רקנאטי כבר נתן לו גיבוי. בוא נראה מה יהיה העונש. עם כל הכבוד, קנס כספי והרחקה מ2 משחקים זה לא הולם.

בכדורגל שחקנים/מאמנים מקללים את השופט ולא מקבלים עונש כזה ;)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 18:56

rc4991 כתב:למה מכבי איבדו אמינות בנושא?

כי הם שותקים כמו דגים אחרי שיצאו לכל כלי מדיה אפשרי לגבי שירי השואה והשירים לשמעון. מה לא ברור פה?
אני במקומם הייתי משעה אותו באופן מיידי ובודק את האופציה לזרוק אותו קיבינימט שיילך לשחק בהפועל, כי השחקן הזה נמאס עליי כבר מכל הבחינות.
האמת שממש לא ברור לי מה הם הולכים לעשות בעניין הזה כי חוץ מרקאנטי האדיוט, אף אחד לא אמר כלום במכבי. שום מילה.
roy1000

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2012, 19:00

roy1000 כתב:
rc4991 כתב:למה מכבי איבדו אמינות בנושא?

כי הם שותקים כמו דגים אחרי שיצאו לכל כלי מדיה אפשרי לגבי שירי השואה והשירים לשמעון. מה לא ברור פה?
אני במקומם הייתי משעה אותו באופן מיידי ובודק את האופציה לזרוק אותו קיבינימט שיילך לשחק בהפועל, כי השחקן הזה נמאס עליי כבר מכל הבחינות.
האמת שממש לא ברור לי מה הם הולכים לעשות בעניין הזה כי חוץ מרקאנטי האדיוט, אף אחד לא אמר כלום במכבי. שום מילה.

אולי כי הם רוצים לבדוק הכל ביסודיות,להיות בטוחים במאה אחוז לפני שעושים צעדים דרסטים ולהיפגש עם פניני
אמרו כבר שבמהלך הערב תצא הודעה ואפשר לחשוב כבר כמה זה משנה אם היא תצא חמש שעות אחרי התקרית או שתים עשרה שעות
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 19:06

rc4991 כתב:אולי כי הם רוצים לבדוק הכל ביסודיות,להיות בטוחים במאה אחוז לפני שעושים צעדים דרסטים ולהיפגש עם פניני
אמרו כבר שבמהלך הערב תצא הודעה ואפשר לחשוב כבר כמה זה משנה אם היא תצא חמש שעות אחרי התקרית או שתים עשרה שעות

אז אפשר להגיד שהדברים בבדיקה. היחיד שהגיב זה רקאנטי שאמר דברים מטומטמים שפניני "לא התכוון".
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 דצמבר 2012, 19:07

נסחפתם..
זה מאוד מגעיל מה שהוא עשה, עונש כספי ותרומה לקהילה יספיקו, עזבו את הקטע של להעיף, זה לא הטראש טוק הכי נורא שהיה פה בליגה, זה פשוט קיבל הד תקשורתי גדול..
התביישתי במילים שלו, אבל תעבירו הלאה בלי להגזים, עם עונש הולם..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי אלמוג » 03 דצמבר 2012, 19:23

LIAV10 כתב:נסחפתם..
זה מאוד מגעיל מה שהוא עשה, עונש כספי ותרומה לקהילה יספיקו, עזבו את הקטע של להעיף, זה לא הטראש טוק הכי נורא שהיה פה בליגה, זה פשוט קיבל הד תקשורתי גדול..
התביישתי במילים שלו, אבל תעבירו הלאה בלי להגזים, עם עונש הולם..

תאמין לי שאם הוא היה תורם העונה כמו שנניח אנטוני פארקר ( :rose ) תרם בשיאו,אף אחד לא היה מדבר עליו ככה.
אבל זה נוח וקל, כי הוא חלש.

שחקן של הקבוצה שלנו , אנחנו עומדים לצידו באש ובמים. בטח ובטח לא מצטרפים לאיחולים של אוהדי הפועל להרס הקריירה של פניני(לקיחת סרט קפטן והרחקה עלולה לגמור אותו. גם ככה הוא נראה רע)
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי misha » 03 דצמבר 2012, 19:51

לפי ספורט5:

גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

זעזוע גדול במכבי ת"א בעקבות האירועים בדרבי. כרגע לא ברור מתי הפורוורד יחזור לשחק. סרט הקפטן נלקח ממנו והוא ספג קנס של 100,000 ש"ח. פניני: "מתנצל ממעמקי ליבי בפני שולדבראנד והמועדון על הדברים הקשים שנאמרו''
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

Re: גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה

הודעהעל ידי MTA2311 » 03 דצמבר 2012, 19:54

לא חושב שהיו צריכים להשעות אותו, אבל כל הכבוד למועדון על התגובה הקשה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־16 אורחים