גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גיא פניני הושעה עד להודעה חדשה ונשלל ממנו סרט הקפטן

הודעהעל ידי misha » 03 דצמבר 2012, 19:58

גם אני חושב שהגזימו קצת. מצד שני, אחרי כל מה שקרה סביב הדרבי בשבוע האחרון, לא מפתיע שהייתה נטייה להחמיר.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי felix_r » 03 דצמבר 2012, 20:00

misha כתב:גם אני חושב שהגזימו קצת. מצד שני, אחרי כל מה שקרה סביב הדרבי בשבוע האחרון, לא מפתיע שהייתה נטייה להחמיר.

אני חושב שזו הגזמה פראית ביותר. אני חושב שנזיפה ושלילת סרט הקפטן היתה מספיקה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2012, 20:03

תגובה חריפה מאוד של מכבי
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי ankram » 03 דצמבר 2012, 20:06

גאה במועדון עונש קשה וצודק
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי anthony » 03 דצמבר 2012, 20:06

עונש קשה מאוד, אבל צודק.
anthony

הודעהעל ידי יוסי22 » 03 דצמבר 2012, 20:21

העונש ראוי בהחלט במועדון שטוען בצדק ששירי השואה צריכים לעבור מן העולם .

זה קצת מוציא באור מגוחך את מי שרץ לתקוף את הנהלת מכבי (כרגיל ) על זה שהם שקלו את הדברים ברצינות ואז הגיבו ולא פעלו מהמותן.
יוסי22

הודעהעל ידי misha » 03 דצמבר 2012, 20:24

הנהלת מועדון הכדורסל מכבי ת"א התכנסה הערב ושמעה את הסבריו של גיא פניני לגבי האירועים שהתרחשו בינו לבין שחקן הפועל ת"א יונתן שולדבראנד במהלך הדרבי התל אביבי שנערך אמש.
פניני הסביר לנו כי במהלך המשחק שולדבראנד התגרה בו מילולית ופיזית, וכתגובה לכך גיא התבטא כלפיי יונתן באופן בוטה ובלתי ראוי לחלוטין. כמו כן, הדברים נאמרו בלהט המשחק, וברור מאליו שלא התכוון לפגוע באיש.
גיא מבין שהדברים שנאמרו אינם מתקבלים על הדעת ובשום אופן לא מצדיקים תגובה שכזאת.
גיא פניני: אני רוצה להתנצל ממעמקי ליבי על הדברים הקשים שנאמרו על ידי במהלך הדרבי. אני מתנצל בפני יונתן ומשפחתו, בפני המועדון שלי מכבי ת"א, חבריי לקבוצה, כל אוהדי הספורט ובפני כל מי שנפגע מדבריי.
כמו כן ברצוני להביע את התנצלותי הכנה בפני משפחתי, שהינה ניצולת שואה. אני מרגיש שאיכזבתי את ענף הכדורסל, את המועדון, את הקהל ואת כל האנשים שיקרים לי - ובעיקר את עצמי. כמי שאמור להוות דוגמה לצעירים ובני נוער, ולשמר את הערכים עליהם גדלתי בבית ובמועדון, אני מתבייש בעצמי ובאופן בו פעלתי.
אני אכבד כל החלטה שהמועדון יקבל, ואעשה כל דבר לכפר על הטעות שביצעתי.
לאחר ששמעה את דברי השחקן והתנצלותו הכנה, הנהלת הקבוצה אינה יכולה להשלים עם דרך התנהגותו. מעמדו כשחקן וכקפטן הקבוצה וכמי שמייצג את ערכי המועדון, מחייב איפוק וסובלנות כפולה ומכופלת.
לאור האמור לעיל, מחליטה הנהלת המועדון כי:
מינוי השחקן גיא פניני לקפטן הקבוצה מבוטל עד תום עונת 2012/13.
השחקן מושעה ממשחקי הקבוצה במסגרות השונות עד להחלטה חדשה.
יוטל קנס על השחקן בסכום של 100,000 ₪ שיועבר כתרומה לארגון וולונטרי בתיאום עם השחקן.

http://www.maccabi.co.il/News.asp?id=3697
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי LIAV10 » 03 דצמבר 2012, 20:27

חבל שמכבי מושפעים מהתקשורת האדומה, פחדו שלא יהיה חמור מספיק..
הגיע עונש, אבל הגזימו בטירוף..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 03 דצמבר 2012, 20:35

אני גאה מאוד במועדון ובהנהלת הקבוצה היום.

בוודאי שהעונש קשה וחמור מאוד, אולי אפילו מנופח מכפי שהיה צריך להיות. יחד עם זאת, רק מועדון כמו מכבי יכול להוציא לפועל דבר שכזה.
פניני עשה דבר שהוא אסור בתכלית, תוך כדי שהוא משחק באש באווירה שגם כך הייתה יכולה להיחתך בסכין בכל רגע אתמול.

חיים ומוות ביד הלשון - את הנאמר לא ניתן להשיב והפה הוא כלי נשק שצריך לדעת כיצד להשתמש בו.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קודי » 03 דצמבר 2012, 20:40

עונש חמור מאוד - עכשיו כל העיתונאים האדומים יכולים לחזור לחורים שלהם.
אני מאוד גאה בהנהלה על המהלך שהראה עד כמה הם באמת רואים דברים כאלה בחומרה, בניגוד לכל מיני יפי נפש שבדרךמכלל לובשים אדום.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

Re: גיא פניני

הודעהעל ידי jay » 03 דצמבר 2012, 20:44

jay כתב:אם הקליפים והדיבוב והעדות כולם נכונים - אני בהחלט רואה סיבה *לחתוך* את פניני. ואני מת עליו.. לפחות עד התקרית הזאת.

לכל הפחות לקיחת סרט הקפטן, השעייה, עונש כספי, התנצלות פומבית...

קודם ריקי היקמן ועכשיו זה. אני סוג של נביא.

גאה במועדון הזה, אם כי לא ברור כמה זה מהלך "צדק" להבדיל ממהלך שיווקי נטו. אבל בשורה התחתונה זה לא משנה.

קצת מאכזב לשמוע חבר'ה שלא מבינים את המשמעויות, מוציאים כל דבר מהקשר ומתעלמים מהנסיבות בכל מיני תואנות מוזרות של "כבר היה שחור שקילל שחור אחר כל המשחק" (לא שאני אומר ששחורים לא חשובים או פחות חשובים..).
סמל אישי של המשתמש
jay

הודעהעל ידי rc4991 » 03 דצמבר 2012, 20:48

אני מאוד מקווה שהחמרת העונש תשתלם לנו ושגם קבוצות אחרות יענישו על מקרים כאלה,אחרת לא היתה סיבה לתת עונש כל כך חמור
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 דצמבר 2012, 20:57

אני חושבת שחלק מהעונש הקשה הוא גם סוג של "למען יראו וייראו"
הרי מכבי יכולה להטיף עד מחר שאוהדים לא צריכים לעשות כך וכך, אבל אין לה שום זכות שיפוטית להעניש אוהדים, לא צהובים ובטח שלא אדומים.
אבל את פניני למכבי יש את היכולת והסמכות להעניש, אז היא רוצה להראות שכשנותנים לה, היא מענישה בכל הכוח (לא לגמרי, כי יכלה לזרוק אותו לגמרי מהקבוצה).

וכן, אין ספק שהעליהום התקשורתי עשה את שלו ושמעון רצה להראות שהם לא אחד בפה ואחד בלב.
אין מה לעשות, כולנו יודעים עד כמה התדמית חשובה לו.

בכל מקרה, אצלי פניני איבד המון הערכה שהיתה לי אליו.
אני לא שמחתי כשהוא חתם כאן לראשונה ולא רציתי לראות אותו בצהוב בעיקר כי לא אהבתי את ההתנהגות שלו ולא חשוב לי אם הוא מתנהג ככה כשהוא לובש אדום או צהוב.
אבל, אין לי בעיה לתת צ'אנס ובמשך השנתיים וחצי שלו כאן הוא הרוויח את הצ'אנס הזה והוכיח שהוא התבגר.
כן, היו טראש טוק וצביטות וכל השטויות שלו, אבל זה לא חרג את מה שבעיניי נחשב לגבולות הטעם הטוב.
וכשהוא גם הוכיח נאמנות למועדון (מצרך נדיר בימינו) ולחימה עבור הסמל וגם יכולות טובות בתקופות מסוימות, הוא קיבל את ההערכה שלי, כך שהחלקתי על התקופות הלא טובות שעוברות עליו מקצועית, כי הוא באמת התחיל לזכות בכינוי "סמל".

אבל, ברגע שהוא חצה את הגבולות, לא מעניין אותי!!
לא מעניין אותי שזה היה באמוציות המשחק (תירוץ עלוב...), לא מעניין אותי שהוא נאמן ואוהב את המועדון, וזה לא מעניין אותי גם אם זה היה שחקן ברמת אנתוני פארקר או שחקן ברמת דרור חג'ג' (כי זה לא רלוונטי).
זה גם לא אכפת לי שכולם מקללים ככה, וזה קורה המון בכדורגל ושהאוהדים של הפועל יותר גרועים (והם באמת יותר גרועים). זה לא הופך את זה ליותר בסדר!

ובכלל, לא האמנתי כשקראתי בתגובה של פניני עצמו שהוא בן למשפחת ניצולי שואה.
גם אני דור שלישי לשואה, וזה חורה לי אפילו כשמשווים את הקוף הפרסי להי*לר, כי כמה שהוא רשע, יש רשע שגם בעוד מליון שנה אף אחד לא יגיע אליו ואי אפשר להשוות אף אחד לזה כי זה סתם מוזיל את הרשע הכי נורא בכל הזמנים.

ואחרי כל זה, אני עדיין אדם סלחן.
זה ידרוש עבודה קשה, אבל אם פניני באמת יעבוד על עצמו ויוכיח שינוי אמיתי לאורך זמן (ואולי העונש הזה דווקא יעזור לו להבין עד כמה לא בסדר הוא היה וזה באמת יעשה אצלו איזה שינוי עמוק) אז אני אהיה מוכנה לשקול לסלוח לו (אבל אני מדברת בשם עצמי וכל אוהד יעשה את השיקול שלו.
היי, לאוחיון כבר סלחתי.... (למרות שהחטא שלו היה הרבה פחות גרוע) :roll:
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yiffy » 03 דצמבר 2012, 21:14

אוי פניני פניני....
תמונה
נערך לאחרונה על ידי yiffy בתאריך 03 דצמבר 2012, 21:42, נערך 2 פעמים בסך הכל.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 דצמבר 2012, 21:22

עונש קשה מאוד ולא אשקר, דמעתי כשראיתי את גיא מתפרק מול העיתונאים
אני באמת באמת מאמינה שהוא מתחרט ומרגיש רע..נקווה שהוא ילמד מהטעות ויחזור אלינו טוב ומפוקס ומתמיד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 03 דצמבר 2012, 21:36

באמת שזה קשה להישאר אדיש לדמעות שלו.
אולי זה הכל לטובה.
לפעמים אדם צריך את הבום החזק הזה כדי לעשות איזה חשבון נפש ולצאת מזה מחוזק יותר.

הרי אחרי שהכל ישכח והאבק ישקע, יהיה לפניני קריירה ושם כשחקן לשקם מחדש.
אני מאמינה שזה משהו שיגרום לו לעבוד חזק על עצמו כשחקן וכאדם.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 21:45

מכבי עשתה את הדבר היחיד שיכלה לעשות במצב הזה.

הדברים שפניני אמר זה לא החלק החמור במעשים שלו. מה שהוא עשה זה כמו שעובד באגודה למלחמה בסרטן ילך לבוס שלו ויישאף עליו עשן סיגריות. זה לא שהוא רק אמר דברים מכוערים, אלא שהוא אמר את אותם המשפטים שהבוס שלו מנסה להילחם בהם כבר עשור. גיא פניני ירק בפנים של שמעון מזרחי עם הדברים שהוא אמר ועל זה בהחלט מגיעה לו השעיה.

אין לי יותר סימפטיה לשחקן הזה. הוא מוזמן לנצל את הזמן הפנוי שלו לשבת בבארים או לאכול או לעשות מה שבא לו לעשות. כדורסל הוא במילא לא משחק כבר די הרבה זמן.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 03 דצמבר 2012, 21:46

טוב לטעמי העונש חמור מדי, אבל זה עניין של שיקול דעת.מה גם שזה שם את הנהלת מכבי במצב קשה. קשה לי לראות את זה שהתקשורת בסוף השיגה את המטרות שלה וניפחה את העניין לפרופורציות שלא קשורות לכלום, כי הייתה להם את האפשרות להיכנס במישהו ובמיוחד שזה מכבי אז הם נהנים מזה יותר.אם אני לא טועה אחרי כל המסע התקשורתי נגד הקהל של הפועל(שהגיע באיחור של עשור,כל הכבוד להם באמת נזכרו) עדיין הקהל שלהם צעק את מה שצעק לשמעון ולא קבל התייחסות, למה אתם חושבים שאת מה שהקהל שלהם צועק לשמעון הוא פחות חמור ממה שגיא אמר ליונתן? זה לא פחות חמור אבל עדיין גם במשחק הזה אחרי כל הגינויים בשבועיים האחרונים הם צעקו את זה במקהלה וזה עבר בשקט.
צודק פליקס, יש הבדל גדול בין המון שצועק באופן שיטתי וקבוע את הקריאות שלו לבין אדם שאמר לאדם אחר באופן פרטי.הבדל גדול. זה ברור כשמש ולא איזה נושא להתפלפלות שכלית כמו שראיתי בחלק מן התגובות כאן.

בסופו של דבר,חבל שגיא אמר את מה שאמר.שייבקש סליחה מיונתן באופן פרטי כאדם אל אדם .זה הכי חשוב כאן,וכל השאר זה משני.אני מקווה שהפסק זמן יעשה לגיא טוב,והוא יחזור מפוקס וחד ולוחם וגבר כמו שהוא. ואל תזרקו אותו בגלל תקופה לא טובה,אל תשכחו את כל הפעמים שהוא היה שם בשביל מכבי כשהם היו צריכים אותו. במיוחד בפיינול פור לפני שנתיים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי roy1000 » 03 דצמבר 2012, 21:48

rc4991 כתב:אני מאוד מקווה שהחמרת העונש תשתלם לנו ושגם קבוצות אחרות יענישו על מקרים כאלה,אחרת לא היתה סיבה לתת עונש כל כך חמור

אני ממש לא מצפה שקבוצות אחרות יעשו את אותו הדבר. העונש הזה לא בא על הפגיעה בלבקן של הפועל, הוא בא על הפגיעה בשמעון מזרחי.
roy1000

הודעהעל ידי toja27 » 03 דצמבר 2012, 21:49

מה roy, אני רואה שהרבה זמן ישב לך משהו בבטן על פניני.לדעתי, אתה מגזים. אבל זו רק דעתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־27 אורחים