סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סנטר חדש? פלאניניץ' מועמד להגיע על חשבון שרמאדיני

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 11:31

rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:
חנו'ש כתב:
rc4991 כתב:סוף סוף הגעתי הביתה...
מישהו יכול לעדכן אותי מה קרה בזמן שלא הייתי פה?

אאאההה.... כלום.... :roll:
איפה היית??

כלום??? בינתיים אני רואה איזה מלא עמודים ותרדים שלא קראתי כולל אחד על סנטר חדש
אני בטירונות,חזרתי לשבת

פשוט לובליאנה סירבה לשחרר את ביינס בסוף, אז מכבי החליטה ללכת על איזה ילד קרואטי משירוקי ולפי כל הדיווחים הוא כבר בדרך, אבל אין שום דבר רשמי.

אני הלכתי עוד לפני ששמעתי על ביינסובגלל זה לא הבנתי כל כך מה קרה בינתיים

עזוב, פחות חשוב....
יותר חשוב, איך זה להיות חייל עד כה?? :dance4
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 12:22

חנו'ש כתב:עזוב, פחות חשוב....
יותר חשוב, איך זה להיות חייל עד כה?? :dance4

קצת קשה אבל יש אחלה אנשים ואנחנו צוחקים המון
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 12:22

גל מקל כתב:מתוך שעמום של חמישי בלי מכבי ישבתי וראיתי את המשחק של פלאנאניץ' מול ביינס,
מתוך תקווה לצוד 2 ציפורים (או קרנפים) במכה אחת, גם לראות מה (כנראה) קיבלנו וגם מה הפסדנו.
היה תענוג מפוקפק אבל לפחות אני חושב שלמדתי קצת.

אז בהתחשב ב:
א. זה היה כנראה משחק שיא של פלאנאניץ' (עד 5 דקות לסוף שנשברתי היו לו 24 נק כמעט בלי החטאה).
ב. זה המשחק היחידי שלו שראיתי.

אלו הן מסקנותי.

1. לדעתי שחקן הרבה יותר מעניין מביינס, ביינס בשל יותר ומעט חזק יותר אבל הוא נראה לי מוגבל מבחינת הרמה שיוכל להתפתח אליה ודי צפוי בהתקפה,
למרות שייתכן שעכשיו הוא מתאים יותר לחור במכבי.
2. שחקן מאד מאד אינטליגנטי!! שומר מצויין, עם רגליים זריזות, מתאים לדרישות בלאט מגבוה, וגם יש סיכוי שנראה סוף סוף גבוה עם יותר מאסיסט למשחק.
אוהב מגע פיזי, חסר לו מעט ק"ג אבל הוא אתלטי גם בפלג גוף עליון, ולא בייש מול ביינס שהוא חוץ מסופו אולי הגוף האתגר ביורוליג.
3. חיפשתי לראות אם יש לו נשק ייחודי בהתקפה שיגוון את משחק מכבי, ויש לו חצי הוק חד מאד, יותר חד מההוק של ביינס שקצת מגושם וקשתי יותר
4. מחפש תמיד את הפיק אן רול , ומאד אקטיבי בהתקפה (מה שנאמר חלוץ שמטריד את ההגנות), אם יש משהו שהוא יפגוש מוכר גם במכבי זה גארדים שמתבוננים
באדישות בסנטר שיורק דם בצבע בשביל לקבל כדור, ומעדיפים להתמסר סטייל כדוריד ולחפש שלשה\חדירה. יש לו כאלו עכשיו, ככה שהוא ירגיש בבית.
5. אבל, לפי המעט שראיתי יש לו ידיים טובות , וחדירות של אוחיון\היקמן עם קטנה לגבוה יסתיימו אצלו בידיים בטוחות, וברוב המקרים יתורגמו לסלים\עבירות.
6. מבחינה הגנתית חוסם טוב ומהר, כפי שאמרתי ביינס לא הצליח לחפור מולו בקלות, אבל אני צריך לראות יותר בשביל לגבש דעה, הוא מנצל את זריזותו היחסית לחטוף
לסנטר היריב כדורים גם מלפנים.

לסיכום כמו שאמרתי, כדורסלן הרבה יותר מסקרן ומעניין מביינס שהוא "שטענץ" מוכר וצפוי. (על הרע והטוב שבזה).

אני באמת מקווה שהוא שחקן טוב,דווקא יש לי הרגשה שהוא יהיה טוב
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי מקאדו 3 » 21 דצמבר 2012, 12:36

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:
קודי כתב:
מקאדו 3 כתב:עכשיו פתאום הנדריקס עדיף ? אם היו מביאים את הנדריקס היו מתחילות הבכיות על ' הוא לא מה שצריך , הוא נמוך , הוא בכלל 4 ' וההנהלה קמצנית , הנדריקס כולנו יודעים מה יכל לתת : שחקן סביר שיכול להיות סותם חורים בעמדה 5 אבל לא ממש יפתור את בעיית הגבוהה שייש , אני מעדיף לקחת סיכון והימור עם שחקן צעיר וכשרוני אבל כזה שעונה להגדרה סנטר ממש ולא איזה אטריה או שחקן שכבר יש לנו דומים לו בקבוצה .
אישית אני לא חושב גם שביינס עדיף וזה מצפיה במשחק בינהם , אבל כשבכיינות הופכת לאובססיה...

אני מהרגע הראשון אמרתי שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף על כל אחד אחר שמכבי יכולה להביא. הוא בוודאי עדיף על פני ילד חסר נסיון שעוד לא עשה כלום אפילו ברמות הבינוניות של אירופה ודי ברור שהעונה לא יתרום למכבי כלום. אין שום סיבה לחשוב שפלאניניץ יצליח כאן יותר משרמדיני או ממצ'באן, שהגיעו לכאן עם רקורד טוב בהרבנ ויותר נסיון.
אוקיי זכותך , למרות שאני לא בטוח ש 'מהרגע הראשון אמרת שבמצב הנוכחי הנדריקס עדיף ' אבל צריך להסתכל גם על סך התכונות של השחקן ולא רק הגיל והנסיון , לי הוא נראה יותר סנטר גם מהנדריקס וגם משרמאדיני ובטח מאצ'באן , בכלל אני חושב שאנשים קצת מבלבלים ולשחקן התכונה הכי חשובה היא קודם כל כישרון ורק אחרי זה נסיון וגיל ולא חסרות דוגמאות לשחקנים צעירים וחסריי נסיון שהצליחו במכבי או לשחקנים בגיל יחסית מבוגר ועם נסיון שנכשלו.

הכל תלוי בסיטואציה.
אם נניח מצב היפוטטי שבו הקבוצה שלך מצויינת, ורק חסר לה איזה קלע חוץ קטלני מהספסל. במצב כזה סביר שתעדיף להביא שחקן שהוא קלעי טוב גם אם הוא פחות כשרוני משחקן
פנוי אחר.

אנחנו לא באמת יודעים כרגע מה מכבי מנסה להשיג בהחתמה הזאת. אם מדובר בגבוה שמכבי בונה עליו לעתיד כסנטר מוביל וזה גם מתואם עם בלאט, אז זה מצויין.

לדיוויד בלאט תהיה באופן טבעי השפעה מכריעה על הצלחה או אי הצלחה של פלאנינץ במכבי , אם יפסיק קצת עם חוסר הסבלנות ויצא קצת מהשבלונה אולי באמת נקבל פה שחקן טוה בסוף.
אבל אם הציפייה של מכבי היא לשפר את הקבוצה הנוכחית בנקודת הזמן הזאת, ולשפר את הסיכויים שלנו לעלות להצלבה, אז סביר שזהו לא מהלך כזה טוב, ושעדיף ללכת
על שחקן כמו הנדריקס שיוכל לתת אימפקט מיידי, גם אם הוא פחות כשרוני מפלאניניץ'.

אבל מה עשית בהבאת הנדריקס ? אז מצד אחד יש לו נסיון והוא מכיר את המערכת אבל מצד שני הוא לא ממש סנטר וממש לא מספיק גבוהה אז איזה בעיה הוא יפתור ? ולמה להביא שחקן כזה כשייש כבר את שון ותומאס שגם הם 4 4.5 כאלה .

לפלאנניץ יש את התכונות והסייז המתאימים וזה מה שהסקתי ממשחק שלם שראיתי אותו , יש כאן לפחות סיכון וגם סיכוי , גם הטענה שהוא לא שיחק ביורוליג היא מגוכחת , נניח שאותו פלאניניץ היה משחק באיזה קבוצה קטנה ושולית מהיורוליג זה היה הופך אותו ואת סיכויו להצליח ליותר טובים?
תמונה
מקאדו 3

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 דצמבר 2012, 13:15

Rc, לאן התגייסת? איך בינתיים?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 13:28

מקאדו 3 כתב:
אבל מה עשית בהבאת הנדריקס ? אז מצד אחד יש לו נסיון והוא מכיר את המערכת אבל מצד שני הוא לא ממש סנטר וממש לא מספיק גבוהה אז איזה בעיה הוא יפתור ? ולמה להביא שחקן כזה כשייש כבר את שון ותומאס שגם הם 4 4.5 כאלה .

לפלאנניץ יש את התכונות והסייז המתאימים וזה מה שהסקתי ממשחק שלם שראיתי אותו , יש כאן לפחות סיכון וגם סיכוי , גם הטענה שהוא לא שיחק ביורוליג היא מגוכחת , נניח שאותו פלאניניץ היה משחק באיזה קבוצה קטנה ושולית מהיורוליג זה היה הופך אותו ואת סיכויו להצליח ליותר טובים?

כבר כתבתי כאן בעבר שהנדריקס עם ג'יימס יכולים לסגור היטב את עמדה 5, בעוד ליאור ותומאס יסגרו את עמדה 4.
תומאס הוא לא ממש 5, למרות שהוא משחק סה"כ לא רע בעמדה הזאת.

במקרה של הנדריקס כמעט ואין לך סיכון, ואם אתה מסתכל על הטווח הקצר, אז זאת הבחירה הנכונה. לגבי הטווח הארוך, אי אפשר לדעת, כי הכל תלוי ביכולת
של פלאניניץ' להשתלב, וברצון של בלאט לשלב אותו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 13:32

יוני, למה אבל הטווח הקצר עוד חשוב לך??
מה משמעותי לך בעונה הנוכחית?? מה היא תתן לנו?
אני מעדיפה את הסיכוי הפצפון של הטווח הארוך מחוסר הסיכוי של הסגל הנוכחי להשיג משהו בעל משמעות אמיתית (וזה לא הנדריקס ולא הילד הקרואטי יצליחו לשנות)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 21 דצמבר 2012, 13:34

חנו'ש כתב:יוני, למה אבל הטווח הקצר עוד חשוב לך??
אני מעדיפה את הסיכוי הפצפון של הטווח הארוך מחוסר הסיכוי של הסגל הנוכחי להשיג משהו בעל משמעות אמיתית (וזה לא הנדריקס ולא הילד הקרואטי יצליחו לשנות)

אני לא אמרתי שהוא חשוב לי יותר מהטווח הארוך, בטח לא באיך שאני חושב שדברים צריכים להיות.
הבעיה היא שמכבי של השנים האחרונות, היא לא ממש קבוצה שחושבת רחוק, ולכן גם לי אין ברירה ולחשוב קרוב...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 21 דצמבר 2012, 13:35

http://sports.walla.co.il/?w=/7/2599120
כרגיל מחלוקות בנוגע לשחקנים...
לא מבין למה בלאט צריך את כל זה,במקומו הייתי עוזב.
פשוט אי אפשר לעבוד ככה שההנהלה לא סופרת אותך ולא נותנת לך לבחור שחקנים,נראה לי לגיטימי בתור מאמן...
itay92

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 13:37

jol9 כתב:
חנו'ש כתב:יוני, למה אבל הטווח הקצר עוד חשוב לך??

אני לא אמרתי שהוא חשוב לי יותר מהטווח הארוך, בטח לא באיך שאני חושב שדברים צריכים להיות.
הבעיה היא שמכבי של השנים האחרונות, היא לא ממש קבוצה שחושבת רחוק, ולכן גם לי אין ברירה ולחשוב קרוב...

זה נכון, ואני מודה שהסיכויים של הילד הזה אינם גבוהים בכלל.
אבל העונה הזו הפסיקה כבר לעניין אותי או להיות חשובה לי, לכן אין לי הרבה ברירות אלא להסתכל על הטווח הארוך, כי הקצר הוא חסר משמעות.
ומכיוון שלטעמי, בהנדריקס אין שום הסתכלות לטווח הארוך כי אני לא רואה איך הוא משתלב בבנייה נכונה של הקבוצה, הייתי מעדיפה את הסיכון של הילד.
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 13:39

MTA2311 כתב:Rc, לאן התגייסת? איך בינתיים?

למודיעין בהאזנות,בינתיים אני בטירונות ויש שם אחלה אנשים ואנחנו צוחקים המון למרות שגם קצת קשה
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2012, 13:45

itay92 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2599120
פשוט אי אפשר לעבוד ככה שההנהלה לא סופרת אותך ולא נותנת לך לבחור שחקנים,נראה לי לגיטימי בתור מאמן...

אם אתה חושב, שב NBA המאמנים הם אלה שבוחרים את השחקנים, אז אתה טועה בגדול.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי חנו'ש » 21 דצמבר 2012, 13:49

אולי בלאט בעצמו לא מאמין שהוא יישאר עוד זמן רב במכבי ולכן הטווח הארוך לא מעניין אותו בכלל??
כי אם זה המצב, אז למרות הדעה הרגילה שלי, אני הייתי הולכת עם ההנהלה שצריכה גם לחשוב על העתיד (מה שמאמנים שלא יודעים איפה הם יהיו מחר, לא נוהגים לעשות לרוב)
תמונה
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי שמואל1 » 21 דצמבר 2012, 13:50

שימו לב מה אומרים ירון ארבל וננד מרקוביץ' על פלאניניץ':

ארבל סבור שפלאניניץ' "יכול להיות שחקן לרמות היורוליג הגבוהות", אבל מסייג ואומר ש"צריך לקחת בחשבון את הגיל הצעיר שלו. אי-אפשר לקחת ממנו את הפיזיות שלו. לראות אותו משחק זה דבר משעשע, במיוחד כשהוא בצד שלך; הוא פשוט רומס שחקנים. מבחינה פיזית, השחקנים היחידים שהצליחו להתחרות איתו באדריאטית בעונה שעברה היו סופו ופקוביץ'. השנה, כשהם לא שם, אין מי שמפריע לו לפרק. בעיני, הוא כנראה אחד השחקנים האגרסיביים בעולם; ברמה כזו שבליגה שלנו הוא יכול לצאת בחמש עבירות בתוך שלוש-ארבע דקות משחק. השאלה היא רק כמה חבל הוא מקבל מהשופטים".

ננאד מרקוביץ' מסכים עם ארבל. "הוא חזק מאוד, דומיננטי בצבע, מסיים טוב באזור הטבעת. כמו הסנטרים של פעם", הוא אומר. "אין כמעט יותר שחקנים כאלה באירופה. האם הוא מוכן למכבי? את זה אני לא יכול לומר. בעוד כמה עונות הוא יהיה יותר טוב, זה בטוח. פלאניניץ' יוסיף למכבי פיזיות ועוצמה, בהחלט, אבל אני לא יכול לומר האם הוא מסוגל לשדרג את הקבוצה כבר מחר".

נשמע טוב.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי itay92 » 21 דצמבר 2012, 13:50

felix_r כתב:

אני לא מדבר על הNBA,מדבר על אירופה.
ואם המאמן לא בוחר שחקנים לפחות שיהיה עקבי,אם למאמן אין SAY על שחקנים,אז שלא יבחר אף שחקן.(וגם להיפך...)
אי אפשר ששחקן אחד המאמן יביא ,ואת השני ההנהלה,זה פשוט לא עובד וגורם לקבוצה להיבנות רע...
itay92

הודעהעל ידי rc4991 » 21 דצמבר 2012, 13:52

אני פחות אתייחס למחלוקות ויותר לשחקן:
אם ההנהלה רוצה בחור מאסיבי - פלאניניץ' הוא בהחלט בחירה ראויה, על פניו. הסקאוט הבינ"ל ירון ארבל מגדיר אותו כ"אחד השחקנים הפיזיים באירופה". ננאד מרקוביץ', מהשחקנים הגדולים שהצמיח הכדורסל הבוסני, שגם רשם קדנציה מופלאה בהפועל תל אביב באמצע שנות ה-90', טוען ש"פלאניניץ' הוא אחד הסנטרים ה'קלאסיים' הבודדים שאפשר למצוא עדיין באירופה".

ארבל סבור שפלאניניץ' "יכול להיות שחקן לרמות היורוליג הגבוהות", אבל מסייג ואומר ש"צריך לקחת בחשבון את הגיל הצעיר שלו. אי-אפשר לקחת ממנו את הפיזיות שלו. לראות אותו משחק זה דבר משעשע, במיוחד כשהוא בצד שלך; הוא פשוט רומס שחקנים. מבחינה פיזית, השחקנים היחידים שהצליחו להתחרות איתו באדריאטית בעונה שעברה היו סופו ופקוביץ'. השנה, כשהם לא שם, אין מי שמפריע לו לפרק. בעיני, הוא כנראה אחד השחקנים האגרסיביים בעולם; ברמה כזו שבליגה שלנו הוא יכול לצאת בחמש עבירות בתוך שלוש-ארבע דקות משחק. השאלה היא רק כמה חבל הוא מקבל מהשופטים".

ננאד מרקוביץ' מסכים עם ארבל. "הוא חזק מאוד, דומיננטי בצבע, מסיים טוב באזור הטבעת. כמו הסנטרים של פעם", הוא אומר. "אין כמעט יותר שחקנים כאלה באירופה. האם הוא מוכן למכבי? את זה אני לא יכול לומר. בעוד כמה עונות הוא יהיה יותר טוב, זה בטוח. פלאניניץ' יוסיף למכבי פיזיות ועוצמה, בהחלט, אבל אני לא יכול לומר האם הוא מסוגל לשדרג את הקבוצה כבר מחר".

דווקא הוא נראה לי יותר כמו שרוך אבל אם הם אומרים שהוא כל כך פיזי אז אני בהחלט בעד
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי שחף » 21 דצמבר 2012, 13:58

ההנהלה גם הנחיתה על בלאט את סופו ואליהו בעונה הראשונה שלו. מנגד, בלאט הנחית עלינו את קנר מדלי במקום מא'צבאן ואת תומאס בתור סנטר.
כמו שחן אמרה, הסגל הנוכחי גם ככה לא משהו. אז הנדריקס בכושר הרע שלו ישדרג אותו בצורה משמעותית? ועוד כשיש שני שחקנים דומים לו בסגל? לא תודה.
שחף

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2012, 14:08

itay92 כתב:
felix_r כתב:

ואם המאמן לא בוחר שחקנים לפחות שיהיה עקבי,אם למאמן אין SAY על שחקנים,אז שלא יבחר אף שחקן.(וגם להיפך...)
אי אפשר ששחקן אחד המאמן יביא ,ואת השני ההנהלה,זה פשוט לא עובד וגורם לקבוצה להיבנות רע...

פשוט מצחיק מה שאתה אומר!
ההנהלה מתיעצת עם בלאט ושומעת את דעתו, אבל היא הקובעת בסוף. לפעמים ההחלטות שלה מתאימות לדעתו של בלאט, ולפעמים לא. ככה זה בכל מקום עבודה.

מה שבלאט כן צריך לעשות, והוא לא עושה, זה לנסות להשתמש גם בשחקנים שהביאו בניגוד לדעתו! תפקידו של בלאט זה להפיק את המקסימום מהסגל הקיים, ולא להפיק את המקסימום רק מהשחקנים שהוא רצה! מה זה הבית זונות הזה?

למה בנבחרת רוסיה הוא כן השתמש בסנטרים כבדים, ובמכבי הוא רוצה לשחק רק עם פורווארדים? דיוויד בלאט פשוט חוצפן!
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי itay92 » 21 דצמבר 2012, 14:13

felix_r כתב:
itay92 כתב:
felix_r כתב:

פשוט מצחיק מה שאתה אומר!
ההנהלה מתיעצת עם בלאט ושומעת את דעתו, אבל היא הקובעת בסוף. לפעמים ההחלטות שלה מתאימות לדעתו של בלאט, ולפעמים לא. ככה זה בכל מקום עבודה.

מה שבלאט כן צריך לעשות, והוא לא עושה, זה לנסות להשתמש גם בשחקנים שהביאו בניגוד לדעתו! תפקידו של בלאט זה להפיק את המקסימום מהסגל הקיים, ולא להפיק את המקסימום רק מהשחקנים שהוא רצה! מה זה הבית זונות הזה?

למה בנבחרת רוסיה הוא כן השתמש בסנטרים כבדים, ובמכבי הוא רוצה לשחק רק עם פורווארדים? דיוויד בלאט פשוט חוצפן!

מצטער אבל אני פשוט לא מסכים עם מה שאתה אומר.
לדעתי בקבוצה צריך להיות אדם אחד,או שניים לכל היותר שמקבל\ים את ההחלטות(שלדעתי זה צריך להיות המאמן).
מצב שבו יש הרבה גורמים שכל פעם מישהו בוחר שחקן יוצר מצב של קבוצה שיש בה שחקני שלא מתאימים אחד לשני או לא מתאימים כתלכיד,מה שקורה אצלנו...
itay92

הודעהעל ידי felix_r » 21 דצמבר 2012, 14:34

itay92 כתב:
felix_r כתב:
itay92 כתב:
felix_r כתב:

פשוט מצחיק מה שאתה אומר!

מצטער אבל אני פשוט לא מסכים עם מה שאתה אומר.
לדעתי בקבוצה צריך להיות אדם אחד,או שניים לכל היותר שמקבל\ים את ההחלטות(שלדעתי זה צריך להיות המאמן).
מצב שבו יש הרבה גורמים שכל פעם מישהו בוחר שחקן יוצר מצב של קבוצה שיש בה שחקני שלא מתאימים אחד לשני או לא מתאימים כתלכיד,מה שקורה אצלנו...

אין פה מה להסכים או ךא להסכים. הבעל הבית הוא זה שקובע. ככה זה בחיים. דיוויד בלאט הוא עובד שכיר, והוא צריך לבצע את עבודתו על הצד הטוב ביותר, גם אם החלטות ההנהלה לא תמיד נראות לו. כשהוא יקנה לעצמו קבוצה, הוא יוכל לעשות בה מה שבא לו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים