חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??
לדעתי, זה בגלל שהבחור אמור עוד לשחק משחק אחד בשירוקי. ואם הוא יפצע שם? אני חושב, שהחתימה הרשמית תהיה רק לאחר שהוא ישחק את המשחק הזה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??
לדעתי, זה בגלל שהבחור אמור עוד לשחק משחק אחד בשירוקי. ואם הוא יפצע שם? אני חושב, שהחתימה הרשמית תהיה רק לאחר שהוא ישחק את המשחק הזה.
felix_r כתב:
זאת כן אגדה. בעונתו הטובה במכבי סופו היה הכי טוב בשלב הבתים הראשון מול קבוצות פח, אבל ככל שהעונה התקדמה, בכל שלב התפוקה שלו ירדה וירדה. לעומת זאת בעונת 2005-6 (עונתו הראשונה) סופו כל הזמן התקדם ותפוקתו עלתה משלב לשלב (תבדוק את המדד), והיה הכי טוב דווקא בהצלבה מול אלופת אירופה דאז מכבי ת"א הגדולה.
מבחינת המספרים נטו שתי העונות כמעט זהות, אבל מבחינת גראף השיפור שלו רואים שהעונה 2005-6 היתה טובה יותר. חוץ מזה העובדה שבמכבי הוא רק ירד בכל שלב ושלב מוכיחה שוב, שבלאט לא ממש ידע מה לעשות איתו.
חנו'ש כתב:yzafrir כתב:מצד אחד אני אוהב את ההחתמה הזאת כי יש בא יותר חשיבה לעתיד והבנה שהעונה הזאת פחות או יותר גמורה . מצד שני קצת חבל לי שלא ניסו יותר להחתים שחקן שיש סיכוי שיתרום עוד העונה כמו ביינס.
עם כל הכשרון של דארקו , אני לא רואה אותו הופך לסנטר ראשון שלנו כבר בעונה הבאה ובקיץ עדיין נצטרך למצוא סנטר בכיר...כסנטר מוביל נהנה ממנו אולי בעונה האחרונה שלו. אם כבר בעונה הזאת הוא יראה טוב אז הייתי פותחלו את החוזה ומוסיף עוד שנתיים...
יש משהו במה שאתה אומר, אם הילד יראה פוטנציאל כבר העונה, אבל לא מספיק בשביל להיות פותח שנה הבאה, אולי מכבי תיאלץ להיפרד מג'יימס, כי אין שם כסף ל-2 מחליפים ועוד סנטר בכיר.
או שלחילופין יהיה אפשר להשאיל את הילד.
אבל קודם נראה כצה צ'אנסים הוה בכלל יקבל מבלאט העונה.
חציברטאס כתב:הנה:
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 34547.html
jol9 כתב:felix_r כתב:
זאת כן אגדה. בעונתו הטובה במכבי סופו היה הכי טוב בשלב הבתים הראשון מול קבוצות פח, אבל ככל שהעונה התקדמה, בכל שלב התפוקה שלו ירדה וירדה. לעומת זאת בעונת 2005-6 (עונתו הראשונה) סופו כל הזמן התקדם ותפוקתו עלתה משלב לשלב (תבדוק את המדד), והיה הכי טוב דווקא בהצלבה מול אלופת אירופה דאז מכבי ת"א הגדולה.
מבחינת המספרים נטו שתי העונות כמעט זהות, אבל מבחינת גראף השיפור שלו רואים שהעונה 2005-6 היתה טובה יותר. חוץ מזה העובדה שבמכבי הוא רק ירד בכל שלב ושלב מוכיחה שוב, שבלאט לא ממש ידע מה לעשות איתו.
טוב, זאת כבר פרשנות...
איך הגעת מזה שהוא ירד בתפוקה, לזה שבלאט לא ידע מה לעשות איתו? לסופו עצמו אין שום קשר לזה?
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??
אני לא מדברת על למה מכבי לא הודיעה עדיין רשמית, אלא למה אף אתר לא פרסם את הודיעה הפשוטה הזו ששירוקי הודיעה במסיבת עיתונאים שהילד חתם במכבי?
הרי לרוב התקשורת אוהבת לעוט על כל פיפס קטן שמפורסם בתקשורת הזרה בהקשר של מכבי.
אז דבר כזה??
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??
אני לא מדברת על למה מכבי לא הודיעה עדיין רשמית, אלא למה אף אתר לא פרסם את הודיעה הפשוטה הזו ששירוקי הודיעה במסיבת עיתונאים שהילד חתם במכבי?
אז דבר כזה??
כי הוא לא בדיוק חתם עדיין. הקבוצות סיכמו את כל הפרטים באופן סופי, זה הכל. הוא לא יכול לחתום אצלנו ולשחק בקבוצה אחרת.
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:אם שירוקי הודיעה על זה רשמית במסע"ת, איך זה שאף אתר ישראלי עוד לא קפץ לפרסם את הסקופ??
אז דבר כזה??
כי הוא לא בדיוק חתם עדיין. הקבוצות סיכמו את כל הפרטים באופן סופי, זה הכל. הוא לא יכול לחתום אצלנו ולשחק בקבוצה אחרת.
ולמה זה אמור להפריע לתקשורת לפרסם את מה ששירוקי אמרה במסיבת עיתונאים??
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:
טוב, זאת כבר פרשנות...
איך הגעת מזה שהוא ירד בתפוקה, לזה שבלאט לא ידע מה לעשות איתו? לסופו עצמו אין שום קשר לזה?
איך? כתבתי לך: תבדוק במדד. בעונתו במכבי המדד נעשה יותר נמוך בכל שלב ושלב, ואילו ב 2005-6 בדיוק ההפך
jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:
טוב, זאת כבר פרשנות...
איך? כתבתי לך: תבדוק במדד. בעונתו במכבי המדד נעשה יותר נמוך בכל שלב ושלב, ואילו ב 2005-6 בדיוק ההפך
נו, ומה זה אומר בדיוק?
אנחנו לא מודדים נגזרת של מדד אלא ממוצע של מדד, כנ"ל לגבי כל מדד סטטיסטי אחר.
בשורה התחתונה בלי לעשות חקירה לפונקציית המדד אין בכלל ספק שהעונה שלו במכבי היתה הכי טובה בקריירה, ואני די בטוח גם שהוא עצמו אמר את זה.
felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:jol9 כתב:felix_r כתב:
טוב, זאת כבר פרשנות...
נו, ומה זה אומר בדיוק?
אנחנו לא מודדים נגזרת של מדד אלא ממוצע של מדד, כנ"ל לגבי כל מדד סטטיסטי אחר.
בשורה התחתונה בלי לעשות חקירה לפונקציית המדד אין בכלל ספק שהעונה שלו במכבי היתה הכי טובה בקריירה, ואני די בטוח גם שהוא עצמו אמר את זה.
ושוב אני לא מבין, למה לפי דעתך אין ספק? על סמך מה? אתה אהבת את העונה שלו במכבי הכי הרבה? מה זה אין בכלל ספק?
jol9 כתב:MTA2311 כתב:
זאת קצת צביעות . כבר שנתיים אתה מתלונן על ההתנהלות שלו עם ליאור,ולי אסור לבקר אותו על סופו? בכל זאת, מדובר כולה בליאור אליהו ולא בכריס בוש. אולי אתה טועה ולליאור פשוט לא מגיע יותר מהקרדיט שהוא מקבל מבלאט?
אם נצא מנקודת ההנחה שבלאט תמיד יודע יות מאיתנו, כי הוא מאמן ואנחנו לא אז בוא נסגור את הפורום וזהו. מותר לבקר אותו, ולא רק כשהוא מספסל את ליאור, או כשלא מוסרים לליאור, או כשהוא כועס על ליאור שהוא לא שומר .
זה קצת שונה.
ראשית, ליאור נתן כבר עונות טובות יותר בקריירה מאלה שנתן תחת בלאט, ולכן יש מקום לתהות, למה אצל בלאט, דווקא כשהוא מתקרב לשיא הקריירה שלו
מבחינת הגיל, הוא לא מצליח לשחזר את אותן שתי העונות המצויינות שלו בעבר (תחת ספאחיה ותחת פיני).
שנית, אני לא טוען שבלאט צריך לעשות כך או אחרת עם ליאור, אלא שהוא צריך לשחק יותר ולא להיענש על כל טעות ולעוף לספסל (זה קורה העונה יותר).
אתה טוען שהוא צריך היה לשחק עם סופו כך או אחרת, משהו שלא ממש ניתן לבדוק, וזאת ממש בבחינת חוכמה בדיעבד.
אני לא טוען שאסור לבקר את בלאט - ממש לא (כל עוד הביקורת היא עניינית), אבל את הדברים האלה עם סופו לא ממש ניתן לבדוק, ובטח שאין מה לבוא בטענות למאמן שהצליח
להפיק משחקן את עונתו הטובה בקריירה, במיוחד כשהנימוקים שלכם הם לא מי יודע כמה משכנעים (סופו באמת לא היה אף פעם שחקן פיק אנד רול משובח במיוחד).
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:
זאת קצת צביעות . כבר שנתיים אתה מתלונן על ההתנהלות שלו עם ליאור,ולי אסור לבקר אותו על סופו? בכל זאת, מדובר כולה בליאור אליהו ולא בכריס בוש. אולי אתה טועה ולליאור פשוט לא מגיע יותר מהקרדיט שהוא מקבל מבלאט?
אם נצא מנקודת ההנחה שבלאט תמיד יודע יות מאיתנו, כי הוא מאמן ואנחנו לא אז בוא נסגור את הפורום וזהו. מותר לבקר אותו, ולא רק כשהוא מספסל את ליאור, או כשלא מוסרים לליאור, או כשהוא כועס על ליאור שהוא לא שומר .
זה קצת שונה.
ראשית, ליאור נתן כבר עונות טובות יותר בקריירה מאלה שנתן תחת בלאט, ולכן יש מקום לתהות, למה אצל בלאט, דווקא כשהוא מתקרב לשיא הקריירה שלו
מבחינת הגיל, הוא לא מצליח לשחזר את אותן שתי העונות המצויינות שלו בעבר (תחת ספאחיה ותחת פיני).
שנית, אני לא טוען שבלאט צריך לעשות כך או אחרת עם ליאור, אלא שהוא צריך לשחק יותר ולא להיענש על כל טעות ולעוף לספסל (זה קורה העונה יותר).
אתה טוען שהוא צריך היה לשחק עם סופו כך או אחרת, משהו שלא ממש ניתן לבדוק, וזאת ממש בבחינת חוכמה בדיעבד.
אני לא טוען שאסור לבקר את בלאט - ממש לא (כל עוד הביקורת היא עניינית), אבל את הדברים האלה עם סופו לא ממש ניתן לבדוק, ובטח שאין מה לבוא בטענות למאמן שהצליח
להפיק משחקן את עונתו הטובה בקריירה, במיוחד כשהנימוקים שלכם הם לא מי יודע כמה משכנעים (סופו באמת לא היה אף פעם שחקן פיק אנד רול משובח במיוחד).
זה בדיוק אותו דבר. הביקורת שלך הייתה גם על כמות הכדורים שליאור מקבל, ועל המיקום שהוא מקבל אותם בו. זה לא חוכמה בדיעבד? הביקורת היחידה שאתה מרשה לעצמך להעביר על בלאט קשורה לליאור וליוגב, שני שחקנים שבעיני לפחות שנויים במחלוקת לא פחות מסופו, ככה שביקורת שהיא עניינית בעיניך, לא בהכרח עניינית בעיניי, ולהפך. כנ"ל לגבי הנימוקים, מבחינתי הנימוק של " ליאור כבר הוכיח בעונת פיני( שהסתיימה בטופ 16, ממש יופי של דוגמה) שהוא שחקן ענק, אז בלאט טועה שהוא לא נותן לו 30 דקות למשחק", הוא הרבה יותר מלא מי יודע כמה משכנע.
בקיצור, בדיוק כמו שליאור הוא שחקן שאתה מאוד אוהב, ולכן אתה מרשה לעצמך לחרוג ממנהגך ולבקר את בלאט לא מעט בהקשר שלו, סופו הוא הבייבי שלי, ובמקרה, ההישגים שלו במכבי מספיקים בשביל לבנות את הקייס שלי שכולל בתוכו לא מעט ביקורת על בלאט( גם בנוגע לדרך שבה הוא השתמש בו,ובעיקר בנוגע לשחרור שלו), וכמו שאני אף פעם לא טענתי שאסור לך לבקר את בלאט על ליאור\יוגב, או שהביקורת שלך על בלאט היא לא עניינית הייתי מצפה שתנהג אותו דבר במקרה של הביקורת שלי על בלאט.