felix_r כתב:חנו'ש כתב:
ולמה זה אמור להפריע לתקשורת לפרסם את מה ששירוקי אמרה במסיבת עיתונאים??
YOU KNOW מוצ"שלא כולם חזרו לעצמם עדיין
הצ'ולנט של שבת עדיין יושב להם חזק בבטן....

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:חנו'ש כתב:
ולמה זה אמור להפריע לתקשורת לפרסם את מה ששירוקי אמרה במסיבת עיתונאים??
YOU KNOW מוצ"שלא כולם חזרו לעצמם עדיין
MTA2311 כתב:לא ברור לי איך אתה קובע בכזאת נחרצות ששתי העונות הטובות שהוא נתן, מיצבו אותו כאחד הטובים ביבשת. גם אם מספרית זה נכון, כשעל כל 2 נקודות שלו, הוא קיבל 2 בחזרה בהגנה, זה לא שווה כלום. אם הולכים פה על סטטיסטיקה בלבד, ולא על תוצאות, אז פישר הוא הסנטר הכי טוב שהיה לנו מאז ניקולה, ואחד הטובים באירופה באותה תקופה. אם הוא היה אחד הפורוורדים הטובים באירופה, הוא היה מצליח להראות ניצוצות מזה גם ב20 דקות שהוא קיבל מבלאט, וזה לא קרה. אפילו לא קרוב.
לא היה קשה גם לראות שליאור לא מסוגל לשים סל מול קבוצה קצת יותר אגרסיבית וגבוהה מלובליאנה או ז'לגיריס, ואת זה דווקא הסטטיסטיקה מגבה. גם ההגנה של בלו הייתה משמעותית יותר טובה משל ליאור. את התחרות הזאת הוא לוקח בפער אדיר.
אתה רצית שליאור יקבל יותר דקות וכדורים- באחריות המאמן, ואני רציתי לראות קצת יותר יצירתיות עם סופו, ושהוא לא יצטרך לעשות את כל העבודה לבד- באחריות המאמן. לא קיבלתי הסבר שישנה את דעתי.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:לא ברור לי איך אתה קובע בכזאת נחרצות ששתי העונות הטובות שהוא נתן, מיצבו אותו כאחד הטובים ביבשת. גם אם מספרית זה נכון, כשעל כל 2 נקודות שלו, הוא קיבל 2 בחזרה בהגנה, זה לא שווה כלום. אם הולכים פה על סטטיסטיקה בלבד, ולא על תוצאות, אז פישר הוא הסנטר הכי טוב שהיה לנו מאז ניקולה, ואחד הטובים באירופה באותה תקופה. אם הוא היה אחד הפורוורדים הטובים באירופה, הוא היה מצליח להראות ניצוצות מזה גם ב20 דקות שהוא קיבל מבלאט, וזה לא קרה. אפילו לא קרוב.
לא היה קשה גם לראות שליאור לא מסוגל לשים סל מול קבוצה קצת יותר אגרסיבית וגבוהה מלובליאנה או ז'לגיריס, ואת זה דווקא הסטטיסטיקה מגבה. גם ההגנה של בלו הייתה משמעותית יותר טובה משל ליאור. את התחרות הזאת הוא לוקח בפער אדיר.
אתה רצית שליאור יקבל יותר דקות וכדורים- באחריות המאמן, ואני רציתי לראות קצת יותר יצירתיות עם סופו, ושהוא לא יצטרך לעשות את כל העבודה לבד- באחריות המאמן. לא קיבלתי הסבר שישנה את דעתי.
אני מסכים שלליאור יש גם אשמה בכך שהוא לא מצליח לתת את היכולת הכי טובה שלו תחת בלאט.
בכל אופן, לדעתי המקרים שונים, גם אם לא הצלחתי לשכנע אותך
שחקן העבר של מכבי ת"א, ניקולה וויצ'יץ' מכיר היטב את השחקן: "פלאניניץ' חווה עונה מצוינת עד כה. הוא חזק, הוא פיזי מאוד והוא סנטר אמיתי. הוא מסוג השחקנים שלמכבי אין עכשיו. אני חושב שזו האופציה הטובה ביותר שהיתה בשוק עבור מכבי. מובן שהוא יצטרך זמן כי מדובר בשחקן צעיר שעובר בבת אחת משירוקי הקטנה למכבי ת"א הגדולה."
misha כתב:יש לי הרגשה טובה לגביו, הוא נראה כמו בחור עם לא מעט אפסייד ולדעתי יקנה את בלאט עם האגרסיביות שלו בהגנה. הוא גם נשמע כמו מישהו שאוהב לעבוד קשה ומודע לחולשותיו. גם אם הוא לא יראה משהו מיוחד העונה, מקווה שבמכבי יהיו סבלניים אתו.
הנה ראיון נחמד עם הבחור מלפני שבועיים: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/l ... wsid=54573שחקן העבר של מכבי ת"א, ניקולה וויצ'יץ' מכיר היטב את השחקן: "פלאניניץ' חווה עונה מצוינת עד כה. הוא חזק, הוא פיזי מאוד והוא סנטר אמיתי. הוא מסוג השחקנים שלמכבי אין עכשיו. אני חושב שזו האופציה הטובה ביותר שהיתה בשוק עבור מכבי. מובן שהוא יצטרך זמן כי מדובר בשחקן צעיר שעובר בבת אחת משירוקי הקטנה למכבי ת"א הגדולה."
misha כתב:פלאניניץ' סיים עם 11 נק' (5-5 מהשדה), 8 ריב' (4 בהתקפה), 3 חט' ו3 חס' במשחק הפרידה.
Chen כתב:
סרטון חדש שלו שמראה כמה קטעים שלו מהעונה הנוכחית.
ב5:40- FAIL
LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים