דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דארקו פלאניניץ' חתם במכבי

הודעהעל ידי חנו'ש » 22 דצמבר 2012, 21:18

felix_r כתב:
חנו'ש כתב:
ולמה זה אמור להפריע לתקשורת לפרסם את מה ששירוקי אמרה במסיבת עיתונאים??

YOU KNOW מוצ"ש ;) לא כולם חזרו לעצמם עדיין :D

הצ'ולנט של שבת עדיין יושב להם חזק בבטן.... :tongue3
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי jol9 » 22 דצמבר 2012, 21:32

MTA2311 כתב:לא ברור לי איך אתה קובע בכזאת נחרצות ששתי העונות הטובות שהוא נתן, מיצבו אותו כאחד הטובים ביבשת. גם אם מספרית זה נכון, כשעל כל 2 נקודות שלו, הוא קיבל 2 בחזרה בהגנה, זה לא שווה כלום. אם הולכים פה על סטטיסטיקה בלבד, ולא על תוצאות, אז פישר הוא הסנטר הכי טוב שהיה לנו מאז ניקולה, ואחד הטובים באירופה באותה תקופה. אם הוא היה אחד הפורוורדים הטובים באירופה, הוא היה מצליח להראות ניצוצות מזה גם ב20 דקות שהוא קיבל מבלאט, וזה לא קרה. אפילו לא קרוב.

לא היה קשה גם לראות שליאור לא מסוגל לשים סל מול קבוצה קצת יותר אגרסיבית וגבוהה מלובליאנה או ז'לגיריס, ואת זה דווקא הסטטיסטיקה מגבה. גם ההגנה של בלו הייתה משמעותית יותר טובה משל ליאור. את התחרות הזאת הוא לוקח בפער אדיר.

אתה רצית שליאור יקבל יותר דקות וכדורים- באחריות המאמן, ואני רציתי לראות קצת יותר יצירתיות עם סופו, ושהוא לא יצטרך לעשות את כל העבודה לבד- באחריות המאמן. לא קיבלתי הסבר שישנה את דעתי.

אני מסכים שלליאור יש גם אשמה בכך שהוא לא מצליח לתת את היכולת הכי טובה שלו תחת בלאט.

בכל אופן, לדעתי המקרים שונים, גם אם לא הצלחתי לשכנע אותך :bigsmile3
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 דצמבר 2012, 21:36

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:לא ברור לי איך אתה קובע בכזאת נחרצות ששתי העונות הטובות שהוא נתן, מיצבו אותו כאחד הטובים ביבשת. גם אם מספרית זה נכון, כשעל כל 2 נקודות שלו, הוא קיבל 2 בחזרה בהגנה, זה לא שווה כלום. אם הולכים פה על סטטיסטיקה בלבד, ולא על תוצאות, אז פישר הוא הסנטר הכי טוב שהיה לנו מאז ניקולה, ואחד הטובים באירופה באותה תקופה. אם הוא היה אחד הפורוורדים הטובים באירופה, הוא היה מצליח להראות ניצוצות מזה גם ב20 דקות שהוא קיבל מבלאט, וזה לא קרה. אפילו לא קרוב.

לא היה קשה גם לראות שליאור לא מסוגל לשים סל מול קבוצה קצת יותר אגרסיבית וגבוהה מלובליאנה או ז'לגיריס, ואת זה דווקא הסטטיסטיקה מגבה. גם ההגנה של בלו הייתה משמעותית יותר טובה משל ליאור. את התחרות הזאת הוא לוקח בפער אדיר.

אתה רצית שליאור יקבל יותר דקות וכדורים- באחריות המאמן, ואני רציתי לראות קצת יותר יצירתיות עם סופו, ושהוא לא יצטרך לעשות את כל העבודה לבד- באחריות המאמן. לא קיבלתי הסבר שישנה את דעתי.

אני מסכים שלליאור יש גם אשמה בכך שהוא לא מצליח לתת את היכולת הכי טובה שלו תחת בלאט.

בכל אופן, לדעתי המקרים שונים, גם אם לא הצלחתי לשכנע אותך :bigsmile3

אני שמח שאחד מאיתנו היה בוגר מספיק בשביל לסיים את הדיון הזה.
(לא מופתע שזה לא אני).
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 22 דצמבר 2012, 21:37

בשעה טובה ומברוק על ההחתמה.

בנוגע לפלניניץ' עצמו, אודה שאני לא מכיר אותו כ"כ טוב בכדי לומר האם מדובר כאן בפרוספקט רציני או בשחקן בעל פוטנציאל שבאמת יכול לפרוץ ולהפוך למשהו יוצא דופן.
על פניו, יש לו נתונים פיזיים מצויינים וגם העובדה שהוא שחקן צעיר הנמצא בעונת פריצה מעודדת.

עם זאת, בעניינו של פלניניץ' רב הנסתר על הגלוי. צריכים גם לזכור ששחקנים המגיעים בשלב זה של העונה לא נוטים להצליח.

בכל מקרה, נאחל לו הצלחה ונקווה שהוא יתאים לצרכיה של הקבוצה.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי מכביסט24 » 22 דצמבר 2012, 23:21

בשעה טובה.
בואו נקווה שהגעתו של פלאניניץ' תסמן שינוי תפיסת כדורסל אצל בלאט, אחרת זה יהיה לא קל..
למרות הכל אני די משוכנע שהסיכוי שיהיה כאן מקרה שרמדיני 2 הוא נמוך מאוד.. בניגוד לגרגמל, לפלאניניץ' יש הגנה טובה יותר והוא בהחלט לא רכיכה. גם הנתונים הפיזיים שלו טובים יותר.
גם אם הוא לא יתרום הרבה העונה (כמו שמצופה משחקן שבא באמצע ועוד אחד צעיר), אני מקווה שנראה אותו מתחבר לקבוצה חברתית ומקצועית ושאולי בעונה הבאה הוא כבר יהיה דומיננטי יותר.
בהצלחה!
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי shayD » 23 דצמבר 2012, 05:46

כבר כמה שנים שלא הגבתי. בכל מקרה, החתמה מעניינת מאוד עושה רושם של שחקן פחות בשל מביינס. הקליעה שלו מחצי מרחק מאוד מעניינת יש עם מה לעבוד.
למות או לכבוש את ההר.
סמל אישי של המשתמש
shayD

הודעהעל ידי misha » 23 דצמבר 2012, 08:53

יש לי הרגשה טובה לגביו, הוא נראה כמו בחור עם לא מעט אפסייד ולדעתי יקנה את בלאט עם האגרסיביות שלו בהגנה. הוא גם נשמע כמו מישהו שאוהב לעבוד קשה ומודע לחולשותיו. גם אם הוא לא יראה משהו מיוחד העונה, מקווה שבמכבי יהיו סבלניים אתו.
הנה ראיון נחמד עם הבחור מלפני שבועיים: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/l ... wsid=54573

שחקן העבר של מכבי ת"א, ניקולה וויצ'יץ' מכיר היטב את השחקן: "פלאניניץ' חווה עונה מצוינת עד כה. הוא חזק, הוא פיזי מאוד והוא סנטר אמיתי. הוא מסוג השחקנים שלמכבי אין עכשיו. אני חושב שזו האופציה הטובה ביותר שהיתה בשוק עבור מכבי. מובן שהוא יצטרך זמן כי מדובר בשחקן צעיר שעובר בבת אחת משירוקי הקטנה למכבי ת"א הגדולה."
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yzafrir » 23 דצמבר 2012, 09:56

misha כתב:יש לי הרגשה טובה לגביו, הוא נראה כמו בחור עם לא מעט אפסייד ולדעתי יקנה את בלאט עם האגרסיביות שלו בהגנה. הוא גם נשמע כמו מישהו שאוהב לעבוד קשה ומודע לחולשותיו. גם אם הוא לא יראה משהו מיוחד העונה, מקווה שבמכבי יהיו סבלניים אתו.
הנה ראיון נחמד עם הבחור מלפני שבועיים: http://www.fiba.com/pages/eng/fc/news/l ... wsid=54573

שחקן העבר של מכבי ת"א, ניקולה וויצ'יץ' מכיר היטב את השחקן: "פלאניניץ' חווה עונה מצוינת עד כה. הוא חזק, הוא פיזי מאוד והוא סנטר אמיתי. הוא מסוג השחקנים שלמכבי אין עכשיו. אני חושב שזו האופציה הטובה ביותר שהיתה בשוק עבור מכבי. מובן שהוא יצטרך זמן כי מדובר בשחקן צעיר שעובר בבת אחת משירוקי הקטנה למכבי ת"א הגדולה."

היה ברור לי שניקולה מעורב איכשהו בהחתמה הזאת ונתן חוות דעת למכבי על הבחור....
בכל מקרה אני חושב שהשאלה אם הוא יקבל צ'אנס או לא פחות תלוייה ביכולת שיציג ספציפית בכל משחק שיעלה אלא באופי שלו ובדרך שידע לקבל את הדברים של המאמן .
בלאט לא אוהב שחקנים שמחמיצים פנים כל פעם שמורידים אותם מהמגרש ואצלו שחקנים כמו מדלי שנראה רע מבחינה מקצועית ממשיך לקבל הזדמנויות גם כאשר הוא נראה כמו אחרון הנגרים .
אם דארקו יתחבב חברתית לבלאט הוא גם יקבל הזדמנות ואם יהיה טוב אז הרווחנו בגדול...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי er79 » 23 דצמבר 2012, 10:24

העונה הוא צפוי להחליף את שרמדיני בנפנוף מגבות, ההחתמה שלו בטווח הקצר היא כקליפת השום, את הפירות אולי, ודגש על אולי (ע"ע מצ'באן), יקצרו רק בעונות הבאות. אין לי ספק שלטווח הקצר האימפקט של ביינס הרבה יותר טוב, וחבל שהוא התפספס לנו.
er79

הודעהעל ידי Chen » 23 דצמבר 2012, 10:38

סרטון חדש שלו שמראה כמה קטעים שלו מהעונה הנוכחית.

ב5:40- FAIL :laugh2
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי toja27 » 23 דצמבר 2012, 11:26

לא ראיתי את פלאניניץ' עדיין משחק, אבל מהתרשמות שטחית נראה שהוא יפרח בעתיד. אני לא חושב שהוא יכול לתרום לנו הרבה לעונה הנוכחית אבל כן יכול לתרום בעונות הבאות.
אם הכתבה בוואלה נכונה על חילוקי הדעות בין דיויד בלאט להנהלה(סביב נושא הנדריקס) אז נראה לי אפשר להבין את שני הצדדים. דיוויד רוצה שחקן שלו שיעזור לו לעונה הנוכחית בעוד ההנהלה יש לה אינטרסים לדאוג למועדון מעבר לעונה הנוכחית.

שיהיה לבחור בהצלחה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 23 דצמבר 2012, 14:56

מה שיכול כן לשחק לטובתו של דארקו זה שני דברים :
1. המחסור בסנטר גבוהה אמיתי במכבי מה שיכול להבטיח לו דקות העונה הזאת יותר מכל עונה אחרת שהיה מגיע .
2. אלמנט ההפתעה . אם יקבל דקות בטופ 16 , קבוצות לא כלכך יכירו אותו ולא ידעו איך להתכונן אליו ודי ברור שלא יספרו אותו בהגנה . הוא יכול לנצל את זה כדי לעשות דברים יפים .

מהסרטון זה נראה שיש לו יכולת די מגוונת ואקורדינאציה טובה בידיים , הוא תופס מסירות שבדרך כלל שחקנים גבוהים מתקשים בהם . לבחור יש פוטנציאל והכל תלוי לדעתי באופי שלו אם יקבל את זה שהוא מתחיל מלמטה וצריך סבלנות . אם יתחיל להחמיץ פנים על זה שהוא לא מקבל דקות אז כנראה שהוא לא יתחבב על בלאט .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי קובי » 23 דצמבר 2012, 15:06

למי ששם לב - מראה שליטה טובה בשתי הידיים.
חוץ מזה שהוא נראה ג'מוס רציני...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי מכביסט24 » 23 דצמבר 2012, 16:08

הסרטון של חן משקף יפה את היכולות המגוונות של הבחור. מיקום טוב, קליעה מחצי מרחק, הגנה טובה (לא ראיתי מספיק כדי לחוות דעה מוצקה, אבל הוא שיפור אדיר לעומת שרמדיני), ידיים טובות ושליטה יפה גם ביד שמאל. פוטנציאל עצום יש כאן. אני כל כך מקווה שהוא יפרוץ אצלינו, גם אם לא השנה אז בשנים הבאות...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
מכביסט24

הודעהעל ידי MTA2311 » 23 דצמבר 2012, 17:12

מה שבעיקר בולט השנה, זה היתרון הפיזי הגדול שיש לו על כל שומר בליגה האדריאטית. לא מדובר פה בגאון טכני( אין הרבה כאלה בגילאים האלה), אלא בחתיכת בחור מאסיבי, ויהיה מעניין לראות איך הוא יתמודד כשהוא יפגוש גם שחקנים לא פחות פיזיים ממנו ביורוליג.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי misha » 23 דצמבר 2012, 17:23

פלאניניץ' סיים עם 11 נק' (5-5 מהשדה), 8 ריב' (4 בהתקפה), 3 חט' ו3 חס' במשחק הפרידה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 דצמבר 2012, 17:38

misha כתב:פלאניניץ' סיים עם 11 נק' (5-5 מהשדה), 8 ריב' (4 בהתקפה), 3 חט' ו3 חס' במשחק הפרידה.

יופי נגמר המשחק, עכשיו מכבי יכולה להודיע רשמית על ההחתמה.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי שמואל1 » 23 דצמבר 2012, 17:46

Chen כתב:
סרטון חדש שלו שמראה כמה קטעים שלו מהעונה הנוכחית.

ב5:40- FAIL :laugh2

עכשיו אני מבין מדוע ניקולה וויצ'יץ' המליץ עליו. תראו איזה בית ספר פלאניניץ' עושה לו בתחילת הסרטון...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 23 דצמבר 2012, 22:02

בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי חנו'ש » 23 דצמבר 2012, 22:30

LIAV10 כתב:בלאט אמר שפלניניץ׳ יהיה גבוה העתיד שלנו..

בלאט גם אמר הרבה דברים על מאצ'בן כך שהייתי לוקחת את הדיבורים שלו בעירבון מוגבל....
מעניין שהוא גם אמר שהוא מאוד אוהב קרואטים, אולי זו היתה הבעיה של מאצ'בן?? שהוא בכלל סרבי??? :unsure
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google Adsense [Bot] ו־18 אורחים