המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
felix_r כתב:השמועה אומרת שהקבוצה הרוסית מסמארה רוצה את שרמאדיני
MTA2311 כתב:זה לא היה איירבול של ליאור, הוא פשוט הרחיק החוצה כי ג'יימס היה פצוע. גיל ברק הטיפש...
toja27 כתב:אחלה משחק של מכבי. אני מאוד אופטימי לטופ 16. הקבוצה נראית יותר מחוברת ובכושר טוב.
yzafrir כתב:מי שמשתפר בזמן האחרון הוא תומאס שנראה הרבה יותר מחובר וכבר לא מנסה בכוח לעשות נקודות אלא מוסר גם לחברים (ועושה את זה לא רע בכלל...)
felix_r כתב:yzafrir כתב:מי שמשתפר בזמן האחרון הוא תומאס שנראה הרבה יותר מחובר וכבר לא מנסה בכוח לעשות נקודות אלא מוסר גם לחברים (ועושה את זה לא רע בכלל...)
הוא מוסר בעיקר לאליהו, כי הוא יודע, שעל כל מסירה שלו אליהו יחזיר לו 5
זה מזכיר לי איך סופו (בעונתו הראשונה) היה מוסר בעיקר לאיידסון, כי איידסון היה זה שהכניס כדורים לסופו בצורה הטובה ביותר
yzafrir כתב:felix_r כתב:yzafrir כתב:מי שמשתפר בזמן האחרון הוא תומאס שנראה הרבה יותר מחובר וכבר לא מנסה בכוח לעשות נקודות אלא מוסר גם לחברים (ועושה את זה לא רע בכלל...)
הוא מוסר בעיקר לאליהו, כי הוא יודע, שעל כל מסירה שלו אליהו יחזיר לו 5
זה מזכיר לי איך סופו (בעונתו הראשונה) היה מוסר בעיקר לאיידסון, כי איידסון היה זה שהכניס כדורים לסופו בצורה הטובה ביותר
כנראה שזו תחילתה של ידידות מופלאה...הבעיה היא שעכשיו אחרי הוא ישחק יותר כ-4 במקום אליהו אז ממי הוא יקבל מסירות עכשיו ?
האמת שהוא גם הוציא כדור לקלעים...העיקר זה שהוא לא מנסה בכוח והבין שהגבוהים באירופה הם לא לגמרי סמרטוטים כמו שחושבים שם מעבר לים...
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, felix_r, Google [Bot], Shay_uzan, מרסר ו־25 אורחים