המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
ברשותך ערכתי קלות את הכותרתjol9 כתב:MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
תודה נשמה טהורה, זה באמת היה חסר
שמואל1 כתב:ברשותך ערכתי קלות את הכותרתjol9 כתב:MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
jol9 כתב:שמואל1 כתב:ברשותך ערכתי קלות את הכותרתjol9 כתב:MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
חצוף.
לא אחפש יותר לינקים על גל מקל בשבילך.
יגידו בסוף אוגוסט שלא היו אפשרויות בשוק ולכן קנדריק ריי יהיה הרכז המוביל0ved1212 כתב:יש חדש עם גיימס
היו שמועות שהוא קרוב לחידוש חוזה בפנתנייקוס
יש עוד מועמדים כוכבים ??
או שנקבל שוב גארדים דרג ב
שמואל1 כתב:יגידו בסוף אוגוסט שלא היו אפשרויות בשוק ולכן קנדריק ריי יהיה הרכז המוביל0ved1212 כתב:יש חדש עם גיימס
היו שמועות שהוא קרוב לחידוש חוזה בפנתנייקוס
יש עוד מועמדים כוכבים ??
או שנקבל שוב גארדים דרג ב
Assaf M כתב:יש נהירה גדולה מאוד של שחקנים לנ.ב.א. בליגה הזו שחקן שמשחק 3 שנים ומעלה זכאי לפנסיה לכל החיים. זו הסיבה ששחקנים כמו וואנמייקר, דילייני וג׳יימס מעדיפים חוזי מינימום מאשר החוזים באירופה.
felix_r כתב:קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
אני מאוד מחזיק ממנו (ברמה האירופית)
MM3 כתב:felix_r כתב:קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
היית שמח לראות אותו ואת החבר שלו מקובאן (רנדולף) ..
החציל האצטקי כתב:מייק ג׳יימס, ג׳רמי פארגו וארון ג׳קסון מככבים בטוויטר עם הציוץ הנפלא: No discounts on my services.
מה נגיד? צודקים.
felix_r כתב:MM3 כתב:felix_r כתב:קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
היית שמח לראות אותו ואת החבר שלו מקובאן (רנדולף) ..
זאת באמת אפשרות חדפעמית להביא את רנדולף. המצב קצת מזכיר את המקרה של שאראס, שבזמנו נחתך מבארסה כי לא הסתדר עם המאמן פשיץ'. החתמנו אותו בפוקס.
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:מייק ג׳יימס, ג׳רמי פארגו וארון ג׳קסון מככבים בטוויטר עם הציוץ הנפלא: No discounts on my services.
מה נגיד? צודקים.
חחח מביך
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־14 אורחים