פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
27 יוני 2018, 14:04
"נמשיך כאן"
27 יוני 2018, 14:10
MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
תודה נשמה טהורה, זה באמת היה חסר
27 יוני 2018, 14:24
jol9 כתב:MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
ברשותך ערכתי קלות את הכותרת
27 יוני 2018, 14:30
שמואל1 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
חצוף.
לא אחפש יותר לינקים על גל מקל בשבילך.
27 יוני 2018, 14:32
jol9 כתב:שמואל1 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:"נמשיך כאן"
חצוף.
לא אחפש יותר לינקים על גל מקל בשבילך.

️
28 יוני 2018, 08:35
יש נהירה גדולה מאוד של שחקנים לנ.ב.א. בליגה הזו שחקן שמשחק 3 שנים ומעלה זכאי לפנסיה לכל החיים. זו הסיבה ששחקנים כמו וואנמייקר, דילייני וג׳יימס מעדיפים חוזי מינימום מאשר החוזים באירופה.
28 יוני 2018, 08:56
יש חדש עם גיימס
היו שמועות שהוא קרוב לחידוש חוזה בפנתנייקוס
יש עוד מועמדים כוכבים ??
או שנקבל שוב גארדים דרג ב
28 יוני 2018, 09:12
0ved1212 כתב:יש חדש עם גיימס
יש עוד מועמדים כוכבים ??
יגידו בסוף אוגוסט שלא היו אפשרויות בשוק ולכן קנדריק ריי יהיה הרכז המוביל
28 יוני 2018, 09:25
שמואל1 כתב:0ved1212 כתב:יש חדש עם גיימס
יש עוד מועמדים כוכבים ??
יגידו בסוף אוגוסט שלא היו אפשרויות בשוק ולכן קנדריק ריי יהיה הרכז המוביל
יהיו רק שלוש עיסקאות של גארדים בכל אירופה.
זמנים לא פשוטים.
28 יוני 2018, 10:02
אם היו במכבי אנשים רציניים היו כבר סוגרים עם פארגו וקול ומחתימים עוד רכז סטייל פנגוס וסוגרים את הקו האחורי. קול שווה עוד הזדמנות כשיש רכז אמיתי לידו. זה נראה שהוא התחיל להכנס לעניינים בסוף העונה וכדאי לתת לו צ׳אנס. פארגו בתור שחקן רוטציה זה מעולה למכבי, שחקן עם נסיון שיודע מה צריך לעשות.
לצערנו כל זה לא יקרה ונתקע עם רכז סטייל ג׳קסון שיעשה פרצופים.
28 יוני 2018, 11:14
Assaf M כתב:יש נהירה גדולה מאוד של שחקנים לנ.ב.א. בליגה הזו שחקן שמשחק 3 שנים ומעלה זכאי לפנסיה לכל החיים. זו הסיבה ששחקנים כמו וואנמייקר, דילייני וג׳יימס מעדיפים חוזי מינימום מאשר החוזים באירופה.
אתה יודע... זה לא משהו שהומצא אתמול. זאת בערך הסיבה האחרונה ל-"נהירה גדולה מאוד של שחקנים" לחוזי מינימום ב-NBA.
גם אם שחקן זכאי בסופו של דבר לפנסיה המדוברת (ולא כל השחקנים שמשחקים ב-NBA מגיעים בסופו של דבר ליום המיוחל), הוא עשוי להרוויח סכום נמוך משמעותית ממה שיכל להרוויח באירופה. זאת אומרת, אם תיקח את מייק ג'יימס לדוגמה (שאם אני לא טועה, לא שרד מספיק כדי שהעונה הקודמת תיספר לו בחישובי הפנסיה) - באירופה הוא יכול להרוויח כ-2 מיליון דולר נטו לעונה בחוזה ארוך טווח. ב-NBA לעומת זאת, חוזה מינימום (שאף קבוצה לא מיהרה לתת לו בעונה שעברה) שווה לו כ-900/800/700 אלף דולר נטו בעונה השנייה/שלישית/רביעית. כך שגם אם אתה מוסיף לשקלול הזה את כספי הפנסיה מה-NBA (נפרגן לו עוד כמיליון דולר לשארית החיים), זה לא יהיה רווחי מבחינתו. מה שכן, לשחקן כמו דילייני, שכבר צבר שתי עונות מלאות ב-NBA (בשכר מופחת ממה שיכל להרוויח באירופה), חוזה מינימום ב-NBA לעונה הבאה עשוי להשתלם לו כמו חוזה של 2 מיליון דולר נטו באירופה פחות או יותר. אבל זה לא תלוי רק בו.
28 יוני 2018, 11:52
כן, בסוף זה דולרים וזה אותם הדולרים. אם שחקן יכול להרוויח 10 מליון דולר בקריירה אירופאית או
8 מליון דולר + 2 מליון בפנסיה בnba, אני מתאר לעצמי שזה די אותו הדבר מבחינת אותו השחקן.
אני מאמין שאם היורוליג רוצה לדאוג לשחקנים שלו, אז הוא אמור להיות מסוגל גם כן להבטיח
פנסיה לשחקנים שמתמידים במפעל הזה לאורך שנים. אולי זה יכול למזער את הנטישה.
28 יוני 2018, 11:53
קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
אני מאוד מחזיק ממנו (ברמה האירופית)
28 יוני 2018, 12:02
felix_r כתב:קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
היית שמח לראות אותו ואת החבר שלו מקובאן (רנדולף) ..
28 יוני 2018, 12:18
מייק ג׳יימס, ג׳רמי פארגו וארון ג׳קסון מככבים בטוויטר עם הציוץ הנפלא: No discounts on my services.
מה נגיד? צודקים.
28 יוני 2018, 12:19
MM3 כתב:felix_r כתב:קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
זאת באמת אפשרות חדפעמית להביא את רנדולף. המצב קצת מזכיר את המקרה של שאראס, שבזמנו נחתך מבארסה כי לא הסתדר עם המאמן פשיץ'. החתמנו אותו בפוקס.
28 יוני 2018, 12:19
החציל האצטקי כתב:מייק ג׳יימס, ג׳רמי פארגו וארון ג׳קסון מככבים בטוויטר עם הציוץ הנפלא: No discounts on my services.
מה נגיד? צודקים.
חחח מביך
28 יוני 2018, 12:28
felix_r כתב:MM3 כתב:felix_r כתב:קראתי שאטלנטה לא הולכת לתת הצעה למלקולם דילייני. מעניין אם הוא חוזר לאירופה.
זאת באמת אפשרות חדפעמית להביא את רנדולף. המצב קצת מזכיר את המקרה של שאראס, שבזמנו נחתך מבארסה כי לא הסתדר עם המאמן פשיץ'. החתמנו אותו בפוקס.
לגמרי.
מכבי תקועה עם בולדן כרגע, וזה עלול לשרוף את ההזדמנות הזאת.
28 יוני 2018, 12:32
MTA2311 כתב:החציל האצטקי כתב:מייק ג׳יימס, ג׳רמי פארגו וארון ג׳קסון מככבים בטוויטר עם הציוץ הנפלא: No discounts on my services.
מה נגיד? צודקים.
חחח מביך
מביך זה שמכבי עושים ריטוויט לבדיחות של דוני הכלב ..