מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.
הבעיות של מיאמי בהגנה לא חדשות בכלל השנה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
roy1000 כתב:מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.
LIAV10 כתב:מה קרה יצאתם מהחורים? איפה הייתם 27 משחקים?
ההישג של מיאמי הוא לא פחות גדול משל הלייקרס אז, אני מזכיר לכם שאז הליגות היו מפוצלות.roy1000 כתב:מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.
ראית את המשחק?
שיקאגו קלעו זריקות מהבית שחי, מאחורי האוזן ומאיפה לא?
מהצד השני אדון וויד וגברת בוש לא הפסיקו לזרוק למרות שהחטיאו זריקות קלות, במקום לקחת צעד אחורה ולתת ללברון ומריו שהיו טובים הם המשיכו לזרוק ולקבוע את גורל המשחק, שמיאמי עלו להתרון, וויד החזירהאת המשחק לשיקאגו במו ידיו.
ברבע השלישי שיקאגו הפסיקו לקלוע את כל הזריקות ההזויות שלהם ואז ראו מה הם שווים בהתקפה (בשלב מסויים מיאמי היו צריכים לברוח ברבע הזה ליתרון שיגמור את המשחק, אבל כמו שאמרתי, אדון וויד....)
לברון לא שמר? עשו עליו חסימות שלא ראיתי בחיים שלי, פשוט פוצצו אותו, זה היה ללא ספק פרובוקציות כדי להוציא אותו מהמשחק (שהצליחו) והיה אפשר לראות את התיסכול שלו בדקה האחרונה בעבירה על בוזר), ועדיין, אתה לא יכול להגיד ״לא עשה הגנה״ על שחקן שחסם 4 פעמים.
rc4991 כתב:עדיין לא הבנתי למה אנשים שונאים את מיאמי ולברון
מישהו מוכן להסביר?
LIAV10 כתב:מה קרה יצאתם מהחורים? איפה הייתם 27 משחקים?
ההישג של מיאמי הוא לא פחות גדול משל הלייקרס אז, אני מזכיר לכם שאז הליגות היו מפוצלות.roy1000 כתב:מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.
ראית את המשחק?
שיקאגו קלעו זריקות מהבית שחי, מאחורי האוזן ומאיפה לא?
מהצד השני אדון וויד וגברת בוש לא הפסיקו לזרוק למרות שהחטיאו זריקות קלות, במקום לקחת צעד אחורה ולתת ללברון ומריו שהיו טובים הם המשיכו לזרוק ולקבוע את גורל המשחק, שמיאמי עלו להתרון, וויד החזירהאת המשחק לשיקאגו במו ידיו.
ברבע השלישי שיקאגו הפסיקו לקלוע את כל הזריקות ההזויות שלהם ואז ראו מה הם שווים בהתקפה (בשלב מסויים מיאמי היו צריכים לברוח ברבע הזה ליתרון שיגמור את המשחק, אבל כמו שאמרתי, אדון וויד....)
לברון לא שמר? עשו עליו חסימות שלא ראיתי בחיים שלי, פשוט פוצצו אותו, זה היה ללא ספק פרובוקציות כדי להוציא אותו מהמשחק (שהצליחו) והיה אפשר לראות את התיסכול שלו בדקה האחרונה בעבירה על בוזר), ועדיין, אתה לא יכול להגיד ״לא עשה הגנה״ על שחקן שחסם 4 פעמים.
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:עדיין לא הבנתי למה אנשים שונאים את מיאמי ולברון
מישהו מוכן להסביר?
בגלל המעבר המתוקשר שלו.
גם אם לא היה בסדר, הוא עשה שינוי תדמיתי מדהים בשנתיים האחרונות וכל הקרדיט מגיע לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx ו־31 אורחים