NBA 2012/13

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: NBA 2012/13

הודעהעל ידי roy1000 » 28 מרץ 2013, 11:29

מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.

הבעיות של מיאמי בהגנה לא חדשות בכלל השנה.
roy1000

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מרץ 2013, 14:05

מה קרה יצאתם מהחורים? איפה הייתם 27 משחקים?
ההישג של מיאמי הוא לא פחות גדול משל הלייקרס אז, אני מזכיר לכם שאז הליגות היו מפוצלות.

roy1000 כתב:מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.

ראית את המשחק?
שיקאגו קלעו זריקות מהבית שחי, מאחורי האוזן ומאיפה לא?
מהצד השני אדון וויד וגברת בוש לא הפסיקו לזרוק למרות שהחטיאו זריקות קלות, במקום לקחת צעד אחורה ולתת ללברון ומריו שהיו טובים הם המשיכו לזרוק ולקבוע את גורל המשחק, שמיאמי עלו להתרון, וויד החזירהאת המשחק לשיקאגו במו ידיו.
ברבע השלישי שיקאגו הפסיקו לקלוע את כל הזריקות ההזויות שלהם ואז ראו מה הם שווים בהתקפה (בשלב מסויים מיאמי היו צריכים לברוח ברבע הזה ליתרון שיגמור את המשחק, אבל כמו שאמרתי, אדון וויד....)
לברון לא שמר? עשו עליו חסימות שלא ראיתי בחיים שלי, פשוט פוצצו אותו, זה היה ללא ספק פרובוקציות כדי להוציא אותו מהמשחק (שהצליחו) והיה אפשר לראות את התיסכול שלו בדקה האחרונה בעבירה על בוזר), ועדיין, אתה לא יכול להגיד ״לא עשה הגנה״ על שחקן שחסם 4 פעמים.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מרץ 2013, 14:08

LIAV10 כתב:מה קרה יצאתם מהחורים? איפה הייתם 27 משחקים?
ההישג של מיאמי הוא לא פחות גדול משל הלייקרס אז, אני מזכיר לכם שאז הליגות היו מפוצלות.

roy1000 כתב:מיאמי הפסידו את המשחק הזה בהגנה. לברון פשוט לא שמר, שלא לדבר על בוש. אם הבולס קולעים עליך 101 נקודות, אז משהו לא בסדר.

ראית את המשחק?
מהצד השני אדון וויד וגברת בוש לא הפסיקו לזרוק למרות שהחטיאו זריקות קלות, במקום לקחת צעד אחורה ולתת ללברון ומריו שהיו טובים הם המשיכו לזרוק ולקבוע את גורל המשחק, שמיאמי עלו להתרון, וויד החזירהאת המשחק לשיקאגו במו ידיו.
ברבע השלישי שיקאגו הפסיקו לקלוע את כל הזריקות ההזויות שלהם ואז ראו מה הם שווים בהתקפה (בשלב מסויים מיאמי היו צריכים לברוח ברבע הזה ליתרון שיגמור את המשחק, אבל כמו שאמרתי, אדון וויד....)
לברון לא שמר? עשו עליו חסימות שלא ראיתי בחיים שלי, פשוט פוצצו אותו, זה היה ללא ספק פרובוקציות כדי להוציא אותו מהמשחק (שהצליחו) והיה אפשר לראות את התיסכול שלו בדקה האחרונה בעבירה על בוזר), ועדיין, אתה לא יכול להגיד ״לא עשה הגנה״ על שחקן שחסם 4 פעמים.

:laugh1 :laugh1
כמה תיסכול

אין מה לעשות ליאב, אתה אוהב שחקן שנוא וקבוצה שנואה, תפסיק להיות מופתע כל פעם ששמחים כשהם מפסידים
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מרץ 2013, 14:13

כבר שכחתם איך אני מגיב למה שאתם עושים לי לעונת הפלייאוף בשנתיים האחרונות? חחחח

תארי לעצמך איך זה בתור אחד שמתחמם מהר ללמוד במקום שאיפה שלא מסתכלים כולם שמאלנים ורק אני ימני.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מרץ 2013, 14:18

בגלל זה אני אומרת לך להירגע
כמובן שלעולם לא אתכוון לזה בקטע רע או ''מאיים'' אלא אני אומרת לך לטובתך, אתה יודע שהרבה לא אוהבים את מיאמי אז או שתלמד לשלוט בכעסים שלך(בשביל ההרגשה האישית שלך)או שתתרחק ממקומות שאתה יודע שיהיו תגובות כאלה כי רוב הפעמים אנשים ישמחו פה כשמשהו רע קורה למיאמי

שמאלנים מתים מהר אל תדאג(ככה שמעתי ;) )
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מרץ 2013, 15:18

עדיין לא הבנתי למה אנשים שונאים את מיאמי ולברון
מישהו מוכן להסביר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מרץ 2013, 15:32

rc4991 כתב:עדיין לא הבנתי למה אנשים שונאים את מיאמי ולברון
מישהו מוכן להסביר?

בגלל המעבר המתוקשר שלו.
גם אם לא היה בסדר, הוא עשה שינוי תדמיתי מדהים בשנתיים האחרונות וכל הקרדיט מגיע לו.
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 מרץ 2013, 16:30

LIAV10 כתב:מה קרה יצאתם מהחורים? איפה הייתם 27 משחקים?

ראית את המשחק?

אוי אוי אוי, לברון התקשה להתמודד עם הפיזיות של קירק היינריך, שחקן שקטן ממנו ב-2 ראשים ושוקל 40 קילו פחות... עם כל הדיבורים על כמה בוש ו-ווייד חירבו למיאמי את המשחק, שניהם עדיין סיימו עם 21 ו-18 נק' בהתאמה באחוזים טובים. מיאמי פשוט לא הצליחה להתמודד עם הפיזיות ויכולות הריבאונד של הבולס, כל הסמול-בול הזה שלהם גרם לכך שבוזר שהיה נון-פאקטור נגדם בשנתיים הקודמות פתאום מוריד להם על הראש 20 נק' ו-13 ריב' בממוצע בשלושה משחקים. הדרך לנצח את מיאמי העונה היא לא להתכופף בפני לברון ולהגיד לו "פרק אותי אבאלה" אלא להיות קשוח ופיזי, לא בכדי מיאמי הפסידה העונה 7 פעמים לקבוצות כמו אינדיאנה, שיקאגו, בוסטון וניו-יורק (כשהם שיחקו הגנה נורמלית בתחילת העונה).
EulGam05

הודעהעל ידי EulGam05 » 28 מרץ 2013, 16:55

LIAV10 כתב:
rc4991 כתב:עדיין לא הבנתי למה אנשים שונאים את מיאמי ולברון
מישהו מוכן להסביר?

בגלל המעבר המתוקשר שלו.
גם אם לא היה בסדר, הוא עשה שינוי תדמיתי מדהים בשנתיים האחרונות וכל הקרדיט מגיע לו.

איזה שינוי תדמיתי הוא עשה בשנתיים האחרונות? אתמול הוא סירב ללחוץ את היד לשחקני הבולס אחרי המשחק (בדיוק כמו מול אורלנדו בפלייאוף לפני כמה שנים) ובכה במסיבת העיתונאים על כך שהוא לא מקבל מספיק שריקות - אני אחזור - מכל השחקנים, לברון ג'יימס לא מקבל מספיק שריקות, פשוט לא ייאמן. אפשר לומר הרבה דברים על האופי של קובי בריאנט אבל כשהוא הפסיד העונה לבולס אחרי שקלע 7 מ-22 מהשדה הוא בחר לפרגן במסיבת העיתונאים לג'ימי באטלר שעשה עליו עבודה נהדרת. לברון? כשהוא נשאל אתמול אחרי המשחק מה לדעתו הופך את הבולס לקבוצה שקשה לשחק נגדה הוא ענה שגם מיאמי קבוצה שקשה לשחק נגדה וזאת בכלל שאלה לא הוגנת.

לברון הוא שחקן הכדורסל הכי טוב בעולם אבל השיפור היחיד באופי שלו בשנתיים האחרונות הוא היכולת לא לצייץ שטויות מביכות בטוויטר.
EulGam05

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־23 אורחים