הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הכנות לעונה הבאה + הסגל שלכם - V2

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 20 יוני 2015, 23:16

felix_r כתב:
jol9 כתב:
felix_r כתב:אני רוצה הלגיד לכם משהו. כל הישראלים הצעירים, שהתפתחו בהמשך לשחקני יורוליג, הגיעו קודם למקומות גבוהים עם נבחרת העתודה. עוד 3 שבועות בערך מתחילה האליפות. נראה לאיזה מקום נגיע ומי יצטיין. לדעתי, זהו מדד טוב מאוד

מסכים לגמרי... אתה רואה, לא בטוח שדאוסן הוא היחיד :bigsmile3

דאוסון יליד 93.
הילדים שבנבחרת הם ילידים 95-96.
חלק מהם כבר נמצאים או היו במכבי:
אור לאומי
זלמנסון
איתי שגב
...

איתי שגב אתלט ברמה אמריקאית
חבל שהוא נגר ברמה של יגאל תומרקין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 23:18

ודרך אגב היא לא בנתה להם שום קריירה. שחקנים כמו כספי, אליהו והלפרין היו מוצאים להם מקום אחר להראות את הכישרונות שלהם. הדבר היחיד שמכבי עשתה זה נתנה להם במה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי חנו'ש » 20 יוני 2015, 23:19

toja27 כתב:כיוון שאין לי הכרות מספקת עם ההיסטוריה בשנים ההם של הלפרין, הכוונה היא לניואנסים שחשובים לויכוחים מסוג זה אז אני מרגיש שאין לי את כל הכלים לענות לך בצורה הטובה ביותר, כי אני יודע שאנשים נוטים לקחת את העובדות ולסובב אותם לכיוון שהם רוצים. הנה דוגמא אחת שאני מכיר מהדוגמאות שהבאת: גל מקל-נקרא חזרה לדגל אחרי עונה טובה מאוד עם גליל (אם אני זוכר נכון) שבה הוא התחיל להראות סימנים של כוכב עולה. כשהגיע למכבי הוא לא קיבל את ההזמנות שלו, וזאת הסיבה שהוא עזב אחרי תקופה קצרה.וזאת הסיבה שלפעמים עושה רושם שגל מקל עושה סוג של פוזות. קיבל 15 דקות איפה? בליגה הישראלית או ביורוליג?
בתכנית one on one של פיני גרשון עם גל מקל, פיני גרשון הודה שיכול להיות מאוד שהוא טעה שלא נתן יותר זמן משחק לגל מקל . אז המאמן עצמו מודה ואתה מכחיש?
אני לא יודע מה היה הסיפור עם הלפרין אבל ממה שאני יודע ,הקהל של מכבי ירד לו לנשמה מסיבות שהוא פחדן וכו' .להזכיר לך שאליהו הוחזר לכאן כי הייתה ביקורת לכך שהקבוצה איבדה מהצביון הישראלי שלה. ולכן מכבי הסכימה לשלם עליו סכום גבוה יחסית וזה העיקר שישראלי בכיר ישחק בשורותיה. כספי זה שחקן זול יחסית שנתן תרומה יפה מאוד וגם ישראלי על הדרך , אז למה לשלם מחיר גבוה יותר למישהו אחר? ולהזכיר לך שאבא שלו עשה חגיגות בתקשורת כי כספי לא קיבל מספיק דקות לדעתו והיה לו סעיף בחוזה שהוא חייב לקבל כמות דקות מסויימת ? סתם שמו את הסעיף הזה בחוזה ?
ובשנים האחרונות זה יותר גרוע. היא בקושי ממצמצת לכיוון של שחקנים ישראלים והולכת על המתאזרחים כפיתרון הקל מבחינתם. בשורה התחתונה בשנים האחרונות: הם העדיפו את ג'ק כהן לאנדסברג טיוס ושאייר על אליהו ,לימונד , מקל ונגיד שחקנים בפוטנציאל של מכבי כמו יבזורי, בר תימור ודאוסן.
אפשר להגיד שהם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית, אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש להם נטייה במיוחד בשנים האחרונות להתעלם מישראלים.

אתה כבר פעם שנייה מכניס כאן את לימונד ולא הבנתי למה?
אני אישית לא הייתי לוקחת אותו גם בחינם - שחקן עם יכולות סבירות ואיי קיו של נעל בית.
באותה מידה גם אפשר היה להכניס כאן את מורן רוט ודרור חג'ג' שעשו כאן סיבוב - לא שחקנים לרמה הזו. (אולי אפיק ניסים היה צריך להישקל בשלב מסוים בקריירה שלו)

בכל מקרה עשית כאן קצת סלט.
כספי שיחק במכבי כשהיה ילד, ואני לא מכירה הרבה ילדים שקיבלו בגיל שלו את כמות הדקות ומקום בחמישייה כמו שהוא קיבל כך שבאמת אין לו מה להתלונן (והסיפור עם אבא שלו היה רגע לפני שקטש התפוטר וזה היה בעיקר נגדו וקטש היה כאן בערך חודשיים אז זה לא רלוונטי)
מקל באמת לא אמור להתלונן כי הוא היה כאן חודש ובחר שלא להילחם ולהוכיח על המגרש שהוא ראוי לדקות, וחודש זה לא מספיק זמן להוכיח כלום. אם קיבלת דקות רק בליגה, תשתמש בהן כדי להוכיח שאתה ראוי ליותר דקות גם באירופה, אל תברח כל כך מהר ותאשים את כולם שלא קיבלת צ'אנס.
הלפרין באמת היה סיפור שלא התחבר לקהל אף פעם, אבל מכבי הכי לא אשמה בעניין הזה והיתה תמיד הכי בסדר איתו.
ואליהו סתם הרגיש חרא עם זה שמכבי לא רצתה להמשיך עם החוזה המוגזם שהיה לו ולכן על הפרנציפ לא היה מוכן לחוזה המוקטן שהציעו לו ממכבי אחרי שהרוויח סכומים פי כמה יותר גבוהים.

אגב, לגבי דאוסן, כועסים כאן על מכבי שלא מביאה אותו, אבל די ברור שהשחקן בשלב זה פשוט לא רוצה לבוא למכבי וזו ההחלטה שלו.
הוא ידע היטב על ההתעניינות של מכבי וגם של הפועל בו ויכל בכיף להישאר שחקן חופשי עד הקיץ ולשמוע את ההצעות ובכל זאת בחר לחדש את החוזה הרבה לפני תום העונה בראשון - מכבי לא יכולה להכריח שחקנים שלא רוצים לבוא לפה וזה לא קשור לכסף או לכך שהם צריכים לפנות לראשון ולשלם לה ביי אוט - השחקן פשוט לא מעוניין בכך תפנימו!!
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 20 יוני 2015, 23:22

כ"כ הרבה דיבורים ואף אחד לא שם אותו בסגל??? ב-NBA יותר 4, אבל באירופה בקלות 5.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 23:24

toja27 כתב:קודם כל דיברתי על ישראלים בכללי. אבל אם מתמקדים רק על הישראלים אז אני לא יודע למה פליקס מחזיר אותי 10 שנים אחורה כשאנחנו כבר ב2015. טוב שלא הביא לי דוגמאות של דורון ג'מצ'י ונדב הנפלד. אם ישראלי צעיר אחד לא קיבל הזדמנות במכבי בשנים האחרונות ושחקן כמו בן אלטיט מקבל פירורי דקות בליגה הישראלית אז על מה הויכוח בכלל? מכבי לא משקיעה בישראלים. לא בכאלו שנמצאים אצלה ולא בכאלו שנמצאים בקבוצות אחרות ויכולים להיות אצלה.חושבים אחרת ? זכותכם. אבל תשאלו את דאוסן ובלייזר למה לא בחרו לשחק בקבוצה הבכירה בארץ .

קודם כל אענה לנושא הכללי.
החזרתי אותך אחורה, כדי להראות, שהשחקנים המוכשרים באמת, שהתפתחו בסוף לשחקנים ברמה גבוהה, כן קיבלו הזדמנות להצליח במכבי. מה שאומר, שהבעיה אולי היא לא במכבי, אלא ברמה הנמוכה של הכשרונות המקומיים בשנים האחרונות. לא שאלת את עצמך למה נבחרת העתודה של פעם הייתה נאבקת על מדליות באליפות אירופה ואילו בשנים האחרונות (עד לשנה שעברה) הנבחרת שיחקה בדרג ב'? למה היא שיחקה בדרג ב'? בגלל מכבי? או אולי בגלל שלא היו שחקנים מספיק מוכשרים?

לגבי דאוסון . הוא בחר את מה שבחר בדיוק בגלל האגדות האלה על מכבי שמספרים שונאי מכבי (וגם אתה משום מה), כאילו מכבי לא נותנת הזדמנות.
לגבי בלייזר. אין לי מוסג אם מכבי פנתה אליו בכלל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2015, 23:28

יש לי הרגשה שדאוסן יהיה בסופו של דבר במכבי וכל החתימה הזאת נועדה כדי להעשיר את הכיס של ראשון מהפיצויים...
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 23:33

yzafrir כתב:יש לי הרגשה שדאוסן יהיה בסופו של דבר במכבי וכל החתימה הזאת נועדה כדי להעשיר את הכיס של ראשון מהפיצויים...

לדאוסון יש עוד הרבה סיבות לכך שהוא חתם בראשון. סיבות, שרוב האנשים כאן (לאו דווקא אתה), ממש לא חושבים עליהן.

לדוגמא:
דאוסון רוצה להרשם בעונה הבאה לדראפט. בשביל זה הוא רוצה שיהיו לו ממוצעים גבוהים ככל האפשר. ברור, שבראשון הממוצעים שלו יהיו גבוהים יותר, כי ראשון לא מחפשת תארים, כי לראשון יש סגל קצר יותר, כי ראשון תתן לו 35 דקות גם ביום גרוע שלו כשהוא יעשה 8 איבודים.
נערך לאחרונה על ידי felix_r בתאריך 20 יוני 2015, 23:36, נערך פעם אחת בסך הכל.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 23:36

חנו'ש כתב:
toja27 כתב:כיוון שאין לי הכרות מספקת עם ההיסטוריה בשנים ההם של הלפרין, הכוונה היא לניואנסים שחשובים לויכוחים מסוג זה אז אני מרגיש שאין לי את כל הכלים לענות לך בצורה הטובה ביותר, כי אני יודע שאנשים נוטים לקחת את העובדות ולסובב אותם לכיוון שהם רוצים. הנה דוגמא אחת שאני מכיר מהדוגמאות שהבאת: גל מקל-נקרא חזרה לדגל אחרי עונה טובה מאוד עם גליל (אם אני זוכר נכון) שבה הוא התחיל להראות סימנים של כוכב עולה. כשהגיע למכבי הוא לא קיבל את ההזמנות שלו, וזאת הסיבה שהוא עזב אחרי תקופה קצרה.וזאת הסיבה שלפעמים עושה רושם שגל מקל עושה סוג של פוזות. קיבל 15 דקות איפה? בליגה הישראלית או ביורוליג?
בתכנית one on one של פיני גרשון עם גל מקל, פיני גרשון הודה שיכול להיות מאוד שהוא טעה שלא נתן יותר זמן משחק לגל מקל . אז המאמן עצמו מודה ואתה מכחיש?
אני לא יודע מה היה הסיפור עם הלפרין אבל ממה שאני יודע ,הקהל של מכבי ירד לו לנשמה מסיבות שהוא פחדן וכו' .להזכיר לך שאליהו הוחזר לכאן כי הייתה ביקורת לכך שהקבוצה איבדה מהצביון הישראלי שלה. ולכן מכבי הסכימה לשלם עליו סכום גבוה יחסית וזה העיקר שישראלי בכיר ישחק בשורותיה. כספי זה שחקן זול יחסית שנתן תרומה יפה מאוד וגם ישראלי על הדרך , אז למה לשלם מחיר גבוה יותר למישהו אחר? ולהזכיר לך שאבא שלו עשה חגיגות בתקשורת כי כספי לא קיבל מספיק דקות לדעתו והיה לו סעיף בחוזה שהוא חייב לקבל כמות דקות מסויימת ? סתם שמו את הסעיף הזה בחוזה ?
ובשנים האחרונות זה יותר גרוע. היא בקושי ממצמצת לכיוון של שחקנים ישראלים והולכת על המתאזרחים כפיתרון הקל מבחינתם. בשורה התחתונה בשנים האחרונות: הם העדיפו את ג'ק כהן לאנדסברג טיוס ושאייר על אליהו ,לימונד , מקל ונגיד שחקנים בפוטנציאל של מכבי כמו יבזורי, בר תימור ודאוסן.
אפשר להגיד שהם עשו את הדבר הנכון מבחינה מקצועית, אבל אי אפשר להתעלם מזה שיש להם נטייה במיוחד בשנים האחרונות להתעלם מישראלים.

אתה כבר פעם שנייה מכניס כאן את לימונד ולא הבנתי למה?
אני אישית לא הייתי לוקחת אותו גם בחינם - שחקן עם יכולות סבירות ואיי קיו של נעל בית.
באותה מידה גם אפשר היה להכניס כאן את מורן רוט ודרור חג'ג' שעשו כאן סיבוב - לא שחקנים לרמה הזו. (אולי אפיק ניסים היה צריך להישקל בשלב מסוים בקריירה שלו)

בכל מקרה עשית כאן קצת סלט.
כספי שיחק במכבי כשהיה ילד, ואני לא מכירה הרבה ילדים שקיבלו בגיל שלו את כמות הדקות ומקום בחמישייה כמו שהוא קיבל כך שבאמת אין לו מה להתלונן (והסיפור עם אבא שלו היה רגע לפני שקטש התפוטר וזה היה בעיקר נגדו וקטש היה כאן בערך חודשיים אז זה לא רלוונטי)
מקל באמת לא אמור להתלונן כי הוא היה כאן חודש ובחר שלא להילחם ולהוכיח על המגרש שהוא ראוי לדקות, וחודש זה לא מספיק זמן להוכיח כלום. אם קיבלת דקות רק בליגה, תשתמש בהן כדי להוכיח שאתה ראוי ליותר דקות גם באירופה, אל תברח כל כך מהר ותאשים את כולם שלא קיבלת צ'אנס.
הלפרין באמת היה סיפור שלא התחבר לקהל אף פעם, אבל מכבי הכי לא אשמה בעניין הזה והיתה תמיד הכי בסדר איתו.
ואליהו סתם הרגיש חרא עם זה שמכבי לא רצתה להמשיך עם החוזה המוגזם שהיה לו ולכן על הפרנציפ לא היה מוכן לחוזה המוקטן שהציעו לו ממכבי אחרי שהרוויח סכומים פי כמה יותר גבוהים.

אגב, לגבי דאוסן, כועסים כאן על מכבי שלא מביאה אותו, אבל די ברור שהשחקן בשלב זה פשוט לא רוצה לבוא למכבי וזו ההחלטה שלו.
הוא ידע היטב על ההתעניינות של מכבי וגם של הפועל בו ויכל בכיף להישאר שחקן חופשי עד הקיץ ולשמוע את ההצעות ובכל זאת בחר לחדש את החוזה הרבה לפני תום העונה בראשון - מכבי לא יכולה להכריח שחקנים שלא רוצים לבוא לפה וזה לא קשור לכסף או לכך שהם צריכים לפנות לראשון ולשלם לה ביי אוט - השחקן פשוט לא מעוניין בכך תפנימו!!

כי לימונד הוא שחקן טוב שבקלות יכול לשחק במכבי. הוא היה תמיד עם פוטנציאל והוא מממש אותו בשנים האחרונות בהפועל תל אביב.
כספי- הישראלי הראשון שנבחר לNBA . אני חושב שזה לא כל כך דורש ממכבי לתת דקות שחקן ברמה הזאת נכון? כאילו אם לא לו אז למי כן מגיע?
מקל אמור להתלונן. הוא לא קיבל את ההזדמנות שהייתה מגיעה לו. הוא סיים את העונה שעברה בצורה נפלאה ולכן מכבי מיהרו להחזיר אותו. מה שמכבי לא ציפתה הוא שיש כאן שחקן עם כבוד עצמי ולא סוג של התנהגות של יניב גרין. הוא הבין עם מי יש לו עסק ועשה אחורה פנה ובצדק.
החוזה של אליהו אולי היה גבוה מדי אבל להוריד את החוזה מ850 אלף ל300 זה בגדר השפלה. זה כמעט להראות את הדרך החוצה בדרך הכי מגעילה שאפשר. לימים שחקן כמו סילבן לאנדסברג יקבל חוזה מעל 400 אלף דולר. קצת פרופורציות.
ובכל הדיון הזה התעלמתם ממה שקורה בשנים האחרונות וזה באמת מה שרלוונטי ב2015 ולא ב2005. מכבי כמעט ולא עושה שום מאמצים בגזרת הישראלים. שחקנים כמו בר טימור,שון דאוסן עמית שמחון לא משחקים במכבי בעוד שג'ק כהן, שאייר ולאנדסברג כן.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי yzafrir » 20 יוני 2015, 23:36

felix_r כתב:
yzafrir כתב:יש לי הרגשה שדאוסן יהיה בסופו של דבר במכבי וכל החתימה הזאת נועדה כדי להעשיר את הכיס של ראשון מהפיצויים...

לדאוסון יש עוד הרבה סיבות לכך שהוא חתם בראשון. שסיבות, שרוב האנשים כאן (לאו דווקא אתה), ממש לא חושבים עליהן.

לדוגמא:
דאוסון רוצה להרשם בעונה הבאה לדראפט. בשביל זה הוא רוצה שיהיו לו ממוצעים גבוהים ככל האפשר. ברור, שבראשון הממוצעים שלו יהיו גבוהים יותר, כי ראשון לא מחפשת תארים, כי לראשון יש סגל קצר יותר, כי ראשון תתן לו 35 דקות גם ביום גרוע שלו כשהוא יעשה 8 איבודים.

מצד שני הוא ניכנס למכבי בדיוק עם העניין של הגיל וזו אחלה הזדמנות אמיתית בשבילו לפרוץ בקבוצה גדולה.
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 יוני 2015, 23:37

פליקס- דיברתי עם שון על הדראפט.
הוא Auto-Eligible השנה כבן למחזור 93 (ז״א, הוא אוטומטית רשום לדראפט- אין לו עוד הזדמנות אח״כ שלא ע״ב שוק חופשי). הוא אמר לי לפני משהו כמו שבועיים שהוא מעדיף גם לא להבחר מאשר להבחר בסיבוב השני.
הפוקוס שלו הוא בלהפוך לכוכב- לשחקן הכדורסל הכי טוב שהוא יכול להיות- ולאחר מכן להתקדם לצעד הבא.

שזה לגיטימי לגמרי, כי במכבי הכל אינסטנט.
נערך לאחרונה על ידי החציל האצטקי בתאריך 20 יוני 2015, 23:39, נערך 2 פעמים בסך הכל.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 23:37

yzafrir כתב:
felix_r כתב:

לדאוסון יש עוד הרבה סיבות לכך שהוא חתם בראשון. שסיבות, שרוב האנשים כאן (לאו דווקא אתה), ממש לא חושבים עליהן.

לדוגמא:

מצד שני הוא ניכנס למכבי בדיוק עם העניין של הגיל וזו אחלה הזדמנות אמיתית בשבילו לפרוץ בקבוצה גדולה.

הוא יודע, שאם הוא לא יצליח להתקבל ל NBA, הוא תמיד יוכל ללכת למכבי
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי felix_r » 20 יוני 2015, 23:39

החציל האצטקי כתב:פליקס- דיברתי עם שון על הדראפט.
הוא Auto-Eligible השנה כבן למחזור 93. הוא אמר לי לפני משהו כמו שבועיים שהוא מעדיף גם לא להבחר מאשר להבחר בסיבוב השני.
הפוקוס שלו הוא בלהפוך לכוכב- לשחקן הכדורסל הכי טוב שהוא יכול להיות- ולאחר מכן להתקדם לצעד הבא.

שזה לגיטימי לגמרי, כי במכבי הכל אינסטנט.

אני יודע שהוא לא נרשם השנה. ראיתי כבר את הרשימה של השחקנים הזרים לדראפט.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 20 יוני 2015, 23:40

מיהרת, הוספתי סוגריים.
בכל מקרה- זה הצ׳אנס. שנה הבאה אם וכאשר, זה לא יהיה דרך הדראפט.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי toja27 » 20 יוני 2015, 23:42

felix_r כתב:
toja27 כתב:קודם כל דיברתי על ישראלים בכללי. אבל אם מתמקדים רק על הישראלים אז אני לא יודע למה פליקס מחזיר אותי 10 שנים אחורה כשאנחנו כבר ב2015. טוב שלא הביא לי דוגמאות של דורון ג'מצ'י ונדב הנפלד. אם ישראלי צעיר אחד לא קיבל הזדמנות במכבי בשנים האחרונות ושחקן כמו בן אלטיט מקבל פירורי דקות בליגה הישראלית אז על מה הויכוח בכלל? מכבי לא משקיעה בישראלים. לא בכאלו שנמצאים אצלה ולא בכאלו שנמצאים בקבוצות אחרות ויכולים להיות אצלה.חושבים אחרת ? זכותכם. אבל תשאלו את דאוסן ובלייזר למה לא בחרו לשחק בקבוצה הבכירה בארץ .

קודם כל אענה לנושא הכללי.
החזרתי אותך אחורה, כדי להראות, שהשחקנים המוכשרים באמת, שהתפתחו בסוף לשחקנים ברמה גבוהה, כן קיבלו הזדמנות להצליח במכבי. מה שאומר, שהבעיה אולי היא לא במכבי, אלא ברמה הנמוכה של הכשרונות המקומיים בשנים האחרונות. לא שאלת את עצמך למה נבחרת העתודה של פעם הייתה נאבקת על מדליות באליפות אירופה ואילו בשנים האחרונות (עד לשנה שעברה) הנבחרת שיחקה בדרג ב'? למה היא שיחקה בדרג ב'? בגלל מכבי? או אולי בגלל שלא היו שחקנים מספיק מוכשרים?

לגבי דאוסון . הוא בחר את מה שבחר בדיוק בגלל האגדות האלה על מכבי שמספרים שונאי מכבי (וגם אתה משום מה), כאילו מכבי לא נותנת הזדמנות.
לגבי בלייזר. אין לי מוסג אם מכבי פנתה אליו בכלל.

ולא בגלל שעל העמדה של דאוסן משחקים לאנדסברג בחוזה של 400+(כלומר שחקן שמכבי לא יכולה להתעלם) ועוד זר בכיר אלא בגלל אגדות שונאי מכבי?
אין פה ויכוח שפעם השחקנים הישראלים היו ברמה יותר גבוהה ואז הרבה יותר קל לתת להם דקות אבל מה זה אומר שצריכים לוותר על הישראלים? מה אי אפשר לתת לבן אלטיט יותר דקות משחק? בר טימור לא שווה התעניינות? מכבי הזניחה את הצד הישראלי בשנים האחרונות וזה הרבה יותר קל לביצוע כי יש כל פעם מתאזרח חדש.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 23:45

Holiday_Armadillo כתב:
jol9 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
''נניח''? אני חושבת ששנאתי אותו יותר מליאב

זהו, לא זכרתי. זכרתי ויכוחים עם אור ועם ליאב בעיקר בהקשר לאליהו. אני הייתי אחד התומכים הגדולים שלו כאן בפורום עד
שעבר למגדל. כנ"ל עם הלפרין.

גם איתך התווכחתי המון על מה שקשור אליו ואם אני לא טועה גם עם פליקס
לרוב זה היה מן ראש חץ כזה שלי ושל אור בכל מה שנוגע לליאור

ליאב לא אהב אותו רק בגלל שאור לא אהב והוא הולך אחריו לכל מקום שהוא הולך

כן, לליאב יש נטייה להיגרר... זה ידוע
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 20 יוני 2015, 23:51

toja27 כתב:ודרך אגב היא לא בנתה להם שום קריירה. שחקנים כמו כספי, אליהו והלפרין היו מוצאים להם מקום אחר להראות את הכישרונות שלהם. הדבר היחיד שמכבי עשתה זה נתנה להם במה.

אי אפשר לדעת. אני מאמין שהלפרין בחיים לא היה מרוויח את הכסף שהרוויח אם לא היה עובר במכבי, וכנ"ל אליהו. אין מה לעשות, כשאתה
משחק ברמה הכי גבוהה, אתה משתפר. כשאתה משחק רק בליגה אז אתה לא.
אז כן, למכבי היה חלק מאוד משמעותי בקריירה של השחקנים שציינתי, וגם בקריירה של שחקנים גדולים בהרבה מהם כמו שאראס, פארקר, ניקולה,
האפמן, מקדונלד, שארפ, בלו ואחרים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2015, 00:01

דרך אגב, אם כבר מדברים על צעירים ונבחרות העתודה, מה עם יגור קולשוב ? זה שמשחק בארה"ב? איך הוא מתקדם? מישהו יודע?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 21 יוני 2015, 00:03

felix_r כתב:דרך אגב, אם כבר מדברים על צעירים ונבחרות העתודה, מה עם יגור קולשוב ? זה שמשחק בארה"ב? איך הוא מתקדם?

איגור קולשוב לקחת שנת redshirt ועבר מאריזונה סטייט לרייס, לא שיחק בעונת המכללות שעברה, ויחזור לעוד 3 עונות במכללות החל מהשנה הבאה.
אלא אם יחליט לעזוב מוקדם יותר, מה שלא עושה רושם כרגע.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 21 יוני 2015, 00:04

felix_r כתב:דרך אגב, אם כבר מדברים על צעירים ונבחרות העתודה, מה עם יגור קולשוב ? זה שמשחק בארה"ב? איך הוא מתקדם?

ישב השנה בחוץ בשביל שיוכל לשחק שנה הבאה בקולג' אחר (זאת אומרת שהשנה הזאת לא נחשבה)
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 21 יוני 2015, 00:05

החציל האצטקי כתב:

איגור קולשוב לקחת שנת redshirt ועבר מאריזונה סטייט לרייס, לא שיחק בעונת המכללות שעברה, ויחזור לעוד 3 עונות במכללות החל מהשנה הבאה.
אלא אם יחליט לעזוב מוקדם יותר, מה שלא עושה רושם כרגע.

למה הוא עשה את זה? לא היה לו סיכוי באריזונה?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־8 אורחים