פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
23 יולי 2016, 15:42
cannon כתב:מישהו מכיר את Mo Harkless? מוזכר בהקשר של מכבי ברשת...
שחקן חמישיה בקבוצת פלייאוף בNBA? שחקן שהולך לעשות 8 מיליון דולר לעונה?
כן. מכיר.
23 יולי 2016, 15:43
הוא קשור למכבי כמו שלברון קשור למכבי. שחקן NBA לכל עניין ודבר.
23 יולי 2016, 15:49
נתקלתי בשם שלו ברשת. לא מכיר אותו ואין לי מושג לגבי המהימנות. רק הבאתי לפה..
23 יולי 2016, 16:11
טוב, אז לפחות באחד המקומות שבהם הוזכר Mo Harkless, תוקן השם שלו והגולש התנצל ואמר שהתכוון ל-Eric Moreland. גם אותו אני לא מכיר, אבל לפי וויקיפדיה, נראה שבענין המוניטין והסכומים, כנראה יותר הגיוני... מישהו מכיר?
23 יולי 2016, 16:15
cannon כתב:טוב, אז לפחות באחד המקומות שבהם הוזכר Mo Harkless, תוקן השם שלו והגולש התנצל ואמר שהתכוון ל-Eric Moreland. גם אותו אני לא מכיר, אבל לפי וויקיפדיה, נראה שבענין המוניטין והסכומים, כנראה יותר הגיוני... מישהו מכיר?
סנטר אתלטי מאוד. 2.09, חוסם וחוטף טוב. ריבאונדר טוב. שחקן התקפה מוגבל. יכול לשחק קצת פורוורד.
פוטנציאל גדול אבל עושה רושם של IQ נמוך.
שיתף פעולה עם קווינסי מילר ברינו (בירך אותו בטוויטר על החתימה במכבי), שיחק גם עם ג'רד קניגהאם באורגון סטייט.
23 יולי 2016, 16:18
הגיוני שמתעניינים בו בהרכב הנוכחי? אם הוא יותר סנטר מפאוור והאווול יותר סנטר מפאוור, למה צריך גם אותו?
23 יולי 2016, 16:24
רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
23 יולי 2016, 16:24
אחוזי העונשין שלו כמו של אונאקו
23 יולי 2016, 16:30
איתי-שגב כתב:רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל בטוויטר הוא רשם משהו כמו נרגש לקראת השנתיים הקרובות בתל אביב לא?
אני חושב שמכבי היו מודיעים לו אם התכנון הוא להשאיל אותו בעונה הראשונה.
שנה הבאה הוא אמור להיחשב ישראלי מן המניין לא? צריך לשחק שנתיים בליגה או משהו כזה לפי החוק הישראלי הזה או שאני טועה אני כבר לא זוכר...
23 יולי 2016, 16:34
A_P_18 כתב:איתי-שגב כתב:רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל בטוויטר הוא רשם משהו כמו נרגש לקראת השנתיים הקרובות בתל אביב לא?
שנה הבאה הוא אמור להיחשב ישראלי מן המניין לא? צריך לשחק שנתיים בליגה או משהו כזה לפי החוק הישראלי הזה או שאני טועה אני כבר לא זוכר...
וואלה נכון, שכחתי מזה. לא יודיע, אולי נשאיל אותו להגועל.
הוא משיג את האזרחות שלו על ידי נישואין לאישה ישראלית, שממה שאומרים זה ייקח כמה חודשים ואת העונה הוא לא יפתח על בטוח בתור ישראלי.
וחוץ מזה, גם הוא וגם אלכסנדר נחשבים מתאזרחים אז אחד מהם בכל מקרה יהיה זר. יהיה אפשר להשאיל אותו לאיזה קבוצה בליגת העל (נהריה באמת יכול להיות מושלם כי הם משתתפים באירופה), לאחר מכן הוא ימלא 2 שנים בארץ (שזה אומר שהוא ואלכסנדר יוכלו להיות ישראלים) והוא גם כנראה יהיה הרבה יותר טוב.
23 יולי 2016, 16:35
cannon כתב:טוב, אז לפחות באחד המקומות שבהם הוזכר Mo Harkless, תוקן השם שלו והגולש התנצל ואמר שהתכוון ל-Eric Moreland. גם אותו אני לא מכיר, אבל לפי וויקיפדיה, נראה שבענין המוניטין והסכומים, כנראה יותר הגיוני... מישהו מכיר?
אני עוקב די באדיקות אחרי סקרמנטו, ולא באמת יצא לי לראות אותו על הפרקט בשנתיים שהיה שם (שיחק כ-50 דקות בסה״כ בשנתיים שלו ב-NBA). בין היתר בגלל שהיה פצוע לתקופות משמעותיות מאוד מהרגע שנכנס לליגה - מהסוג שאבי אוהב.
23 יולי 2016, 16:43
איתי-שגב כתב:A_P_18 כתב:איתי-שגב כתב:רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
וואלה נכון, שכחתי מזה. לא יודיע, אולי נשאיל אותו להגועל.
הוא משיג את האזרחות שלו על ידי נישואין לאישה ישראלית, שממה שאומרים זה ייקח כמה חודשים ואת העונה הוא לא יפתח על בטוח בתור ישראלי.
וחוץ מזה, גם הוא וגם אלכסנדר נחשבים מתאזרחים אז אחד מהם בכל מקרה יהיה זר. יהיה אפשר להשאיל אותו לאיזה קבוצה בליגת העל (נהריה באמת יכול להיות מושלם כי הם משתתפים באירופה), לאחר מכן הוא ימלא 2 שנים בארץ (שזה אומר שהוא ואלכסנדר יוכלו להיות ישראלים) והוא גם כנראה יהיה הרבה יותר טוב.
כן דיברתי על העונה הבאה לא הקרובה לכן חשבתי שאולי מכבי תשאיל אותו השנה כדי לקבל אותו שנה הבאה בתור ישראלי.
23 יולי 2016, 16:51
יכול להיות שישאלו אותו אבל זה לא מעניין. מתעסקים לי שם בזוטות במקום לבנות סגל כמו שצריך. אפשר לחשוב שיש פה כבר "12 שחקני יורוליג שיכולים להתמודד עם ריאל וצסקא" שהם מרשים לעצמם להתעסק בסוגיות חסרות חשיבות כמו האם להשאיל את הוואל.