cannon כתב:מישהו מכיר את Mo Harkless? מוזכר בהקשר של מכבי ברשת...
שחקן חמישיה בקבוצת פלייאוף בNBA? שחקן שהולך לעשות 8 מיליון דולר לעונה?
כן. מכיר.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
cannon כתב:מישהו מכיר את Mo Harkless? מוזכר בהקשר של מכבי ברשת...
cannon כתב:טוב, אז לפחות באחד המקומות שבהם הוזכר Mo Harkless, תוקן השם שלו והגולש התנצל ואמר שהתכוון ל-Eric Moreland. גם אותו אני לא מכיר, אבל לפי וויקיפדיה, נראה שבענין המוניטין והסכומים, כנראה יותר הגיוני... מישהו מכיר?
איתי-שגב כתב:רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
A_P_18 כתב:איתי-שגב כתב:רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל בטוויטר הוא רשם משהו כמו נרגש לקראת השנתיים הקרובות בתל אביב לא?
אני חושב שמכבי היו מודיעים לו אם התכנון הוא להשאיל אותו בעונה הראשונה.
שנה הבאה הוא אמור להיחשב ישראלי מן המניין לא? צריך לשחק שנתיים בליגה או משהו כזה לפי החוק הישראלי הזה או שאני טועה אני כבר לא זוכר...
cannon כתב:טוב, אז לפחות באחד המקומות שבהם הוזכר Mo Harkless, תוקן השם שלו והגולש התנצל ואמר שהתכוון ל-Eric Moreland. גם אותו אני לא מכיר, אבל לפי וויקיפדיה, נראה שבענין המוניטין והסכומים, כנראה יותר הגיוני... מישהו מכיר?
איתי-שגב כתב:A_P_18 כתב:איתי-שגב כתב:רק אני חושב שיש אופציה שהולכים להשאיל את האוול ?. כי מה הטעם בו שהוא לא ירשם בתור ישראלי ?.
גם אני חשבתי ככה בהתחלה אבל בטוויטר הוא רשם משהו כמו נרגש לקראת השנתיים הקרובות בתל אביב לא?
אני חושב שמכבי היו מודיעים לו אם התכנון הוא להשאיל אותו בעונה הראשונה.
שנה הבאה הוא אמור להיחשב ישראלי מן המניין לא? צריך לשחק שנתיים בליגה או משהו כזה לפי החוק הישראלי הזה או שאני טועה אני כבר לא זוכר...
וואלה נכון, שכחתי מזה. לא יודיע, אולי נשאיל אותו להגועל.
הוא משיג את האזרחות שלו על ידי נישואין לאישה ישראלית, שממה שאומרים זה ייקח כמה חודשים ואת העונה הוא לא יפתח על בטוח בתור ישראלי.
וחוץ מזה, גם הוא וגם אלכסנדר נחשבים מתאזרחים אז אחד מהם בכל מקרה יהיה זר. יהיה אפשר להשאיל אותו לאיזה קבוצה בליגת העל (נהריה באמת יכול להיות מושלם כי הם משתתפים באירופה), לאחר מכן הוא ימלא 2 שנים בארץ (שזה אומר שהוא ואלכסנדר יוכלו להיות ישראלים) והוא גם כנראה יהיה הרבה יותר טוב.

משתמשים הגולשים בפורום זה: ~Box & 1~ ו־20 אורחים