פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ריצ'ארד הוואל ***לא*** חתם במכבי

29 יולי 2016, 22:03

האוזמן, שהבנתי שהוא אפילו אוהד מכבי, משתלח בקבוצה בצדק. גם אם הוא יכתוב עליה כל שבוע, עד סוף העונה, זה יהיה מוצדק. זו קבוצה של יותר מ20 מיליון דולר, שמתרסקת כבר שנתיים, בדרך לשנה שלישית, בלי שום הצדקה. לא רק שהאוזמן כותב על זה בצדק, לא כותבים על זה מספיק באופן כללי, על הכשל המערכתי. "אבל זה מה יש ואני בטוח שבמכבי עושים את המקסימום". עזוב את זה שהם לא עושים את המקסימום, אבל נגיד וכן, אז זה לא מספיק, והם צריכים לשנות דברים מהשורש. האוזמן כותב לעניין, כמו תמיד. היחיד שאני טורח לקרוא חוץ מאהרל'ה וייסברג. ובתקופה שהוא היה מנהל באשדוד, הלך להם טוב.

29 יולי 2016, 22:08

yanay21 כתב:האוזמן, שהבנתי שהוא אפילו אוהד מכבי, משתלח בקבוצה בצדק. גם אם הוא יכתוב עליה כל שבוע, עד סוף העונה, זה יהיה מוצדק. זו קבוצה של יותר מ20 מיליון דולר, שמתרסקת כבר שנתיים, בדרך לשנה שלישית, בלי שום הצדקה. לא רק שהאוזמן כותב על זה בצדק, לא כותבים על זה מספיק באופן כללי, על הכשל המערכתי. "אבל זה מה יש ואני בטוח שבמכבי עושים את המקסימום". עזוב את זה שהם לא עושים את המקסימום, אבל נגיד וכן, אז זה לא מספיק, והם צריכים לשנות דברים מהשורש. האוזמן כותב לעניין, כמו תמיד. היחיד שאני טורח לקרוא חוץ מאהרל'ה וייסברג. ובתקופה שהוא היה מנהל באשדוד, הלך להם טוב.

זה נכון. הוא אוהד מכבי.

29 יולי 2016, 22:09

אנשים פה חוזרים על המספר של 20 מליון דולר, אבל המספר הזה הוא די חסר משמעות. דבר ראשון, מדובר בבערך 25 מליון בעקבות החוזה החדש עם הירוליג, אבל המספר הזה הוא הכנסות. רק המיעוט מההכנסות הולך לשחקנים ככה שמכבי היא קבוצה עם תקציב שחקנים של 10 מליון דולר, לא 20 כמו שאנשים פה אומרים. תקציב שחקנים של 10 מליון הוא בשליש התחתון של היורוליג.

29 יולי 2016, 22:11

roy1000 כתב:אנשים פה חוזרים על המספר של 20 מליון דולר, אבל המספר הזה הוא די חסר משמעות. דבר ראשון, מדובר בבערך 25 מליון בעקבות החוזה החדש עם הירוליג, אבל המספר הזה הוא הכנסות. רק המיעוט מההכנסות הולך לשחקנים ככה שמכבי היא קבוצה עם תקציב שחקנים של 10 מליון דולר, לא 20 כמו שאנשים פה אומרים. תקציב שחקנים של 10 מליון הוא בשליש התחתון של היורוליג.

עשרה מיליון במקרה הטוב.

29 יולי 2016, 22:11

roy1000 כתב:אנשים פה חוזרים על המספר של 20 מליון דולר, אבל המספר הזה הוא די חסר משמעות. דבר ראשון, מדובר בבערך 25 מליון בעקבות החוזה החדש עם הירוליג, אבל המספר הזה הוא הכנסות. רק המיעוט מההכנסות הולך לשחקנים ככה שמכבי היא קבוצה עם תקציב שחקנים של 10 מליון דולר, לא 20 כמו שאנשים פה אומרים. תקציב שחקנים של 10 מליון הוא בשליש התחתון של היורוליג.

לדעתי זה יותר באיזור ה 8-9.

29 יולי 2016, 22:14

toja27 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)
זרם יהיה מה שאנשי הפייסבוק כותבים, כל הסיסמאות החלולות למיניהן

זה לא מדוייק, מהפעמים שיצא לי להציץ בפייסבוק ראיתי שיש שם תמיד ביקורת שגם מקבלת לייקים. כמובן שיש את אלו שרושמים משהו בסגנון " לב צהוב..מכבי באש ובמים " וכו" ומקבלים לייקים אבל לרוב אלו ילדים וממש בני נוער שלרוב לא טורחים לקרוא כתבות מקצועיות בוואללה ממישהו כמו האוזמן. הקהל יעד של האוזמן מכוון לאנשים יותר מבוגרים וביקורתיים בראש.

הכתבות שלו מיועדות לאנשים עם מוח משלהם ואנשים שמחפשים על מה לשנוא את מכבי

רוב אוהדי מכבי לא משתייכים לאף קבוצה

29 יולי 2016, 22:16

האוזמן הוא הגרסא המקצועית והלא צהובה של גרינוולד

29 יולי 2016, 22:59

רק עוד עונה לסבול וזהו

29 יולי 2016, 23:07

האוול לא במכבי כי הוא לא הולך לקבל אזרחות בקרוב...כשיקבל הוא ידבר אחרת...

31 יולי 2016, 15:46

די נמאס כבר מהכתבות על הוואל ומכבי. חתם בהפועל וזהו.
גלדסטון. ממשיך לחפור ומביא גם את הצד של מכבי.

31 יולי 2016, 16:34

אני מציע לנעול את האשכול הזה, כי למה לנו אשכול על שחקן שבכלל חתם בקבוצה אחרת? (עוד אשכול מיותר מאת שמואל)

31 יולי 2016, 16:58

ימתחו את זה כמו מסטיק כמה שאפשר רק מראה כמה שנאה והנאה יש לתקשורת מכתבות אנטי מכבי.
יש עוד אתרים שלא עסקו בזה אם כתבה מבית היוצר שלהם?.
לי אין שום בעיה אם ההיתנהלות של מכבי בנושא הזה,בתור זר לבחור הזה כרגע לא היה מה לחפש פה,מכבי חיפשה איך לעשות את העסקה בצורה הכי טובה לטובתה ושזה לא היסתדר ירדו מזה.
מליון סיכומים יש בעולם פעם זה קורה לטובתך ופעם לרעתך זה העולם.
בגלל זה זה סיכום ולא חתימה .
אני גם בטוח שלא היה סיכום אלא רק תהליך של משא ומתן לקראת סגירה ומכבי חיכו לראות את הפרטים ומתי יקבל השחקן את האזרחות ומתי יוכלו לקבל את השחקן כמתאזרח וכנראה שלא הלך,כל השאר סתם אנטי מכבי.

31 יולי 2016, 17:11

תגידו מה שאתם רוצים, אבל לפני 10 שנים שחקן כמו האוול היה מוצץ לשמעון את הזין בשביל שיסכים לדבר איתו בכלל. היום הוא עושה תנאים ועוד מלכלך בתקשורת. אז כן, משהו בהתנהלות של המועדון השתנה, ולא לטובה. מכבי כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם.

31 יולי 2016, 17:28

MTA2311 כתב:תגידו מה שאתם רוצים, אבל לפני 10 שנים שחקן כמו האוול היה מוצץ לשמעון את הזין בשביל שיסכים לדבר איתו בכלל. היום הוא עושה תנאים ועוד מלכלך בתקשורת. אז כן, משהו בהתנהלות של המועדון השתנה, ולא לטובה. מכבי כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם.

old news...
ע"ע אוחיון, הלפרין, מקל...

31 יולי 2016, 17:37

קובי כתב:
MTA2311 כתב:תגידו מה שאתם רוצים, אבל לפני 10 שנים שחקן כמו האוול היה מוצץ לשמעון את הזין בשביל שיסכים לדבר איתו בכלל. היום הוא עושה תנאים ועוד מלכלך בתקשורת. אז כן, משהו בהתנהלות של המועדון השתנה, ולא לטובה. מכבי כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם.

old news...

לגמרי. פשוט יש פה אנשים שמסרבים להכיר במציאות.

31 יולי 2016, 17:38

MTA2311 כתב:
קובי כתב:

old news...

לגמרי. פשוט יש פה אנשים שמסרבים להכיר במציאות.

אם מישהו ''לא קלט'' עד עכשיו, זה עניין של חוסר רצון לא של קשיי קליטה
פרסם תגובה