המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:האוזמן, שהבנתי שהוא אפילו אוהד מכבי, משתלח בקבוצה בצדק. גם אם הוא יכתוב עליה כל שבוע, עד סוף העונה, זה יהיה מוצדק. זו קבוצה של יותר מ20 מיליון דולר, שמתרסקת כבר שנתיים, בדרך לשנה שלישית, בלי שום הצדקה. לא רק שהאוזמן כותב על זה בצדק, לא כותבים על זה מספיק באופן כללי, על הכשל המערכתי. "אבל זה מה יש ואני בטוח שבמכבי עושים את המקסימום". עזוב את זה שהם לא עושים את המקסימום, אבל נגיד וכן, אז זה לא מספיק, והם צריכים לשנות דברים מהשורש. האוזמן כותב לעניין, כמו תמיד. היחיד שאני טורח לקרוא חוץ מאהרל'ה וייסברג. ובתקופה שהוא היה מנהל באשדוד, הלך להם טוב.
roy1000 כתב:אנשים פה חוזרים על המספר של 20 מליון דולר, אבל המספר הזה הוא די חסר משמעות. דבר ראשון, מדובר בבערך 25 מליון בעקבות החוזה החדש עם הירוליג, אבל המספר הזה הוא הכנסות. רק המיעוט מההכנסות הולך לשחקנים ככה שמכבי היא קבוצה עם תקציב שחקנים של 10 מליון דולר, לא 20 כמו שאנשים פה אומרים. תקציב שחקנים של 10 מליון הוא בשליש התחתון של היורוליג.
roy1000 כתב:אנשים פה חוזרים על המספר של 20 מליון דולר, אבל המספר הזה הוא די חסר משמעות. דבר ראשון, מדובר בבערך 25 מליון בעקבות החוזה החדש עם הירוליג, אבל המספר הזה הוא הכנסות. רק המיעוט מההכנסות הולך לשחקנים ככה שמכבי היא קבוצה עם תקציב שחקנים של 10 מליון דולר, לא 20 כמו שאנשים פה אומרים. תקציב שחקנים של 10 מליון הוא בשליש התחתון של היורוליג.
toja27 כתב:Holiday_Armadillo כתב:איך אתה הולך עם הזרם? ה''זרם'' פה מורכב מאיזה 50 איש במקרה הטוב (נראה לי יותר כמו 20)
זרם יהיה מה שאנשי הפייסבוק כותבים, כל הסיסמאות החלולות למיניהן
זה לא מדוייק, מהפעמים שיצא לי להציץ בפייסבוק ראיתי שיש שם תמיד ביקורת שגם מקבלת לייקים. כמובן שיש את אלו שרושמים משהו בסגנון " לב צהוב..מכבי באש ובמים " וכו" ומקבלים לייקים אבל לרוב אלו ילדים וממש בני נוער שלרוב לא טורחים לקרוא כתבות מקצועיות בוואללה ממישהו כמו האוזמן. הקהל יעד של האוזמן מכוון לאנשים יותר מבוגרים וביקורתיים בראש.
MTA2311 כתב:תגידו מה שאתם רוצים, אבל לפני 10 שנים שחקן כמו האוול היה מוצץ לשמעון את הזין בשביל שיסכים לדבר איתו בכלל. היום הוא עושה תנאים ועוד מלכלך בתקשורת. אז כן, משהו בהתנהלות של המועדון השתנה, ולא לטובה. מכבי כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם.
קובי כתב:MTA2311 כתב:תגידו מה שאתם רוצים, אבל לפני 10 שנים שחקן כמו האוול היה מוצץ לשמעון את הזין בשביל שיסכים לדבר איתו בכלל. היום הוא עושה תנאים ועוד מלכלך בתקשורת. אז כן, משהו בהתנהלות של המועדון השתנה, ולא לטובה. מכבי כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם.
old news...
ע"ע אוחיון, הלפרין, מקל...
MTA2311 כתב:קובי כתב:MTA2311 כתב:תגידו מה שאתם רוצים, אבל לפני 10 שנים שחקן כמו האוול היה מוצץ לשמעון את הזין בשביל שיסכים לדבר איתו בכלל. היום הוא עושה תנאים ועוד מלכלך בתקשורת. אז כן, משהו בהתנהלות של המועדון השתנה, ולא לטובה. מכבי כבר לא אותה קבוצה שהייתה פעם.
old news...
ע"ע אוחיון, הלפרין, מקל...
לגמרי. פשוט יש פה אנשים שמסרבים להכיר במציאות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], גל גל ו־7 אורחים