מאלט מסתבך עם דייויד סטרן"ה-NBA -לא הדרך הנכונה לשחק"

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מאלט מסתבך עם דייויד סטרן"ה-NBA -לא הדרך הנכונה לשחק"

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 12:07

MTA2311 כתב:וואי זה כאילו אתה לא קורא את מה שאני כותב. כל דיון שלנו על הנושא אמרתי שליאור צריך לקבל יותר, אבל זה לא אומר שליאור בכושר גרוע בגלל בלאט, כמו שאתה ופליקס טוענים. אתם צריכים להתחיל לקבל את זה שליאור כנראה לעולם לא יהיה מה שכולנו רוצים שהוא יהיה, וזה רק אשמתו. וזהו אין לי יותר מה להגיד על הנושא.
אני טוען שהוא לא צריך לשחק 10-20 דקות כמו שאתה אומר, אלא 5-10 דקות בתור מחליף לאחד הגארדים, זה פחות משנה באיזו עמדה, כי את הדברים שהוא עושה הוא יעשה בשתי עמדות הגארד, כמו שהוא עושה כל הקריירה.

לא נמאס לך תגיד?
מה שאני אומר זה, שליאור בכושר לא טוב. זה נכון. אבל מאיפה לעזאזל הבאת את זה שאמרתי שהוא בכושר לא טוב בגלל בלאט? מה אתה ממציא דברים? אמרתי אולי שליאור לא קולע מספיק, כי הוא לא משחק מספיק, למרות שהוא בכושר לא טוב. וזה נכון, עובדתית. במכבי של היום, ליאור שווה הרבה יותר מ18 דקות בטופ 16
בסופו של דבר, הנקודה העיקרית היא, ליאור בכושר לא טוב, אבל בלו בכושר זוועה. הרבה יותר רע מליאור, ומשחק הרבה הרבה פחות, ובכל זאת, מקבל קרדיט הרבה הרבה יותר גדול מליאור, למרות שגם בכושר נייטרלי ליאור עדיף. כך שבלאט טועה, פה, איך שלא תסובב את זה. אולי הוא לא שם שליאור בכושר לא טוב, אבל לבטח שהוא טועה בכך שלא משתף אותו מספיק, כשמי שלוקח מהדקות שלו בכושר הרבה יותר רע
asafb96

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 12:11

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:MTA, אם לשיטתך מאלט שחקן כזה גרוע שלא מגיע לו לשחק, אז למה הביאו אותו, או יותר נכון - מי הביא אותו?

אני מסכים עם אסף בעניין מאלט, ובאמת שאין מה להרחיב בנושא יותר מדי. מדובר בשחקן עם היד הכי טובה מבחוץ שיש בקו האחורי של מכבי, ובכושר הנוכחי
של בלו ופניני, הכי טוב בקבוצה.
אני דווקא מאוד אהבתי את הרכב שלושת הגארדים עם אוחיון, מאלט ולאנגפורד, שפתח את המשחק מול בארסה בנוקיה, ואפשר לנסות את זה עוד.

גם בעניין אליהו צריך להגיד את האמת, וגם כאן אני מסכים עם אסף. השנה דייויד הרבה יותר קל על ההדק עם ליאור ממה שהיה בשנה שעברה, ומה שמצחיק הוא
שדווקא בלו קולע פחות טוב השנה אבל בכל זאת משחק יותר.
מבחינת ממוצעים, ליאור סה"כ בסדר, ועושה את שלו לאורך העונה, רק שלדעתי אפשר וצריך להוציא ממנו יותר. הוא יכול להיות שחקן שמביא קבוע 14-16 נק' בכל משחק
אבל בשביל זה הוא צריך לשחק יותר וצריכים לשחק עליו יותר.

למה הביאו את מאלט? כי הוא היה האופציה הכי טובה(וגם די היחידה) בשוק.. זה לא השחקן הלא מתאים הראשון שמכבי הביאה באמצע העונה, ולצערי גם לא האחרון.
ראינו אותו כבר משחק ב2 העמדות, ובשתיהן הוא לא הבריק(כשדווקא בתור 1 הוא נתן את המשחקים הטובים שלו), אז כמו שאמרתי, הוא צריך לשחק 5-10 דקות בתור מחליף באחת מעמדות הגארד.

בקשר לליאור, אני שוב מדגיש( בפעם המיליון), נכון שהוא צריך לקבל יותר דקות, אבל להאשים את בלאט ביכולת שלו כשהוא כבר כן משחק, זה לא רציני.
כששחקן שאני אוהב לא משחק טוב, אני בדרך כלל שותק, בטח לא מנסה לחפש בשבילו תירוצים. פה כבר שמעתי הכל, "בלאט מייבש אותו", "בלאט הרג לו את הביטחון", "הוא לא יודע לעלות מהספסל", "אז מה אם הוא עם 2 מ 9 מהשדה ו2 איבודים, ה+- שלו הכי גבוה בקבוצה". פעם אחת תגידו, וואלה אולי לא רק אחרים אשמים במצב של ליאור. ואני שוב אומר, אין טעם שתענו לי בטיעונים על בלו, תצאו מנקודת הנחה שליאור צריך לשחק 40 דקות.

עזוב יחיד בשוק לא יחיד בשוק, מתאים לא מתאים, עם היד על הלב, אתה מעדיף לראות אותו משחק 5-10 דקות, שסמית' משחק 20-30 דקות? לא הייתי רוצה לראות את מאלט מקבל דקות על חשבונו?
asafb96

הודעהעל ידי MTA2311 » 26 פברואר 2012, 12:17

asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:MTA, אם לשיטתך מאלט שחקן כזה גרוע שלא מגיע לו לשחק, אז למה הביאו אותו, או יותר נכון - מי הביא אותו?

אני מסכים עם אסף בעניין מאלט, ובאמת שאין מה להרחיב בנושא יותר מדי. מדובר בשחקן עם היד הכי טובה מבחוץ שיש בקו האחורי של מכבי, ובכושר הנוכחי
אני דווקא מאוד אהבתי את הרכב שלושת הגארדים עם אוחיון, מאלט ולאנגפורד, שפתח את המשחק מול בארסה בנוקיה, ואפשר לנסות את זה עוד.

גם בעניין אליהו צריך להגיד את האמת, וגם כאן אני מסכים עם אסף. השנה דייויד הרבה יותר קל על ההדק עם ליאור ממה שהיה בשנה שעברה, ומה שמצחיק הוא
מבחינת ממוצעים, ליאור סה"כ בסדר, ועושה את שלו לאורך העונה, רק שלדעתי אפשר וצריך להוציא ממנו יותר. הוא יכול להיות שחקן שמביא קבוע 14-16 נק' בכל משחק

למה הביאו את מאלט? כי הוא היה האופציה הכי טובה(וגם די היחידה) בשוק.. זה לא השחקן הלא מתאים הראשון שמכבי הביאה באמצע העונה, ולצערי גם לא האחרון.
ראינו אותו כבר משחק ב2 העמדות, ובשתיהן הוא לא הבריק(כשדווקא בתור 1 הוא נתן את המשחקים הטובים שלו), אז כמו שאמרתי, הוא צריך לשחק 5-10 דקות בתור מחליף באחת מעמדות הגארד.

בקשר לליאור, אני שוב מדגיש( בפעם המיליון), נכון שהוא צריך לקבל יותר דקות, אבל להאשים את בלאט ביכולת שלו כשהוא כבר כן משחק, זה לא רציני.
כששחקן שאני אוהב לא משחק טוב, אני בדרך כלל שותק, בטח לא מנסה לחפש בשבילו תירוצים. פה כבר שמעתי הכל, "בלאט מייבש אותו", "בלאט הרג לו את הביטחון", "הוא לא יודע לעלות מהספסל", "אז מה אם הוא עם 2 מ 9 מהשדה ו2 איבודים, ה+- שלו הכי גבוה בקבוצה". פעם אחת תגידו, וואלה אולי לא רק אחרים אשמים במצב של ליאור. ואני שוב אומר, אין טעם שתענו לי בטיעונים על בלו, תצאו מנקודת הנחה שליאור צריך לשחק 40 דקות.

עזוב יחיד בשוק לא יחיד בשוק, מתאים לא מתאים, עם היד על הלב, אתה מעדיף לראות אותו משחק 5-10 דקות, שסמית' משחק 20-30 דקות? לא הייתי רוצה לראות את מאלט מקבל דקות על חשבונו?

לא.. אני מעדיף שבלו ישחק 3, מאשר לסבול את מאלט ל20 דקות יורוליג.
ומה זה עזוב לא מתאים? על זה אי אפשר לדבר? יוני שאל למה הביאו אותו בכלל, וזאת התשובה שלי. כמובן שמבחינתך הוא אחלה שחקן שראוי להיות במכבי.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי asafb96 » 26 פברואר 2012, 12:26

MTA2311 כתב:
asafb96 כתב:
MTA2311 כתב:

לא.. אני מעדיף שבלו ישחק 3, מאשר לסבול את מאלט ל20 דקות יורוליג.
ומה זה עזוב לא מתאים? על זה אי אפשר לדבר? יוני שאל למה הביאו אותו בכלל, וזאת התשובה שלי. כמובן שמבחינתך הוא אחלה שחקן שראוי להיות במכבי.

אפשר לדבר, אבל זה לא העיקר. בסדר, היו, לא היו בשוק, לא משנה ולא מעניין אותי כל כך. הוא זה שהגיע (ולהזכירך בלאט הביא אותו), וזה המצב. אי אפשר לדבר על מה שהיה בדיעבד.
אתה רוצה את בלו כ3? בכושר לכמה דקות? הרי הוא גם צריך ליהיות המחליף של ליאור (יותר נכון ליאור המחליף שלו...), וגם לשחק 3. כמה דקות? 10? 20? עדיין אתה צריך לחלק דקות נוספות. כרגע, עובדית, סמית' מקבל אותם. לא בלו. לא הייתה רוצה לראות את סמית' משחק "קצת" פחות, ועל חשבונות ישחק מאלט? (ושבלו יחזור לכושר אני מסכים שגם הוא צריך לקבל כמה דקות כ3)
ואני אישית כרגע מעדיף את מאלט על בלו בכושר הנוכחי שלו
asafb96

הודעהעל ידי חנו'ש » 26 פברואר 2012, 16:21

אתם סתם חפרתם פה יותר מידי על מאלט, סופו של דבר האמת היא איפשהו באמצע.
די ברור שלא מדובר באיזה כוכב גדול שהיה אמור לשנות לנו את העונה, ודי ברור גם שהוא לא יישאר כאן לעונה הבאה.
טענתי גם בזמן שהוא חתם שלא מדובר על שחקן שיכול להיות הרכז המוביל שלנו ושיש סיבה למה למרות שנים כה רבות באירופה מתוכן כמה שנים לא רעות ביורוליג, עדיין אף קבוצה גדולה (או אפילו בינונית פלוס כמו הטורקיות או קאחה) לא ראתה לנכון להחתים אותו.

אבל בשורה התחתונה הוא כאן אצלינו ואין סיבה שלא ננצל את היתרונות שהוא כן יכול לספק לנו (גם ככה מכבי כבר משלמת לו משכורת... :roll: ).
הוא עדיין קלעי טוב, אז אני בהחלט מסכימה עם אסף שהדרך הכי טובה לניצול יתרונותיו יהיה להעלות אותו מהספסל בעמדת הקלעי לדקות המעטות שלאנגפורד נח בהם, כאשר כמובן בזמן שהוא על המגרש יש תרגילים ברורים לקלעי ושחקנים אחרים מחפשים אותו לקליעה חופשית.
כמובן שכמות הדקות שלו תהיה תלויה בכושר הקליעה שלו באותו ערב.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מקאדו 3 ו־9 אורחים