MTA2311 כתב:וואי זה כאילו אתה לא קורא את מה שאני כותב. כל דיון שלנו על הנושא אמרתי שליאור צריך לקבל יותר, אבל זה לא אומר שליאור בכושר גרוע בגלל בלאט, כמו שאתה ופליקס טוענים. אתם צריכים להתחיל לקבל את זה שליאור כנראה לעולם לא יהיה מה שכולנו רוצים שהוא יהיה, וזה רק אשמתו. וזהו אין לי יותר מה להגיד על הנושא.
אני טוען שהוא לא צריך לשחק 10-20 דקות כמו שאתה אומר, אלא 5-10 דקות בתור מחליף לאחד הגארדים, זה פחות משנה באיזו עמדה, כי את הדברים שהוא עושה הוא יעשה בשתי עמדות הגארד, כמו שהוא עושה כל הקריירה.
לא נמאס לך תגיד?
מה שאני אומר זה, שליאור בכושר לא טוב. זה נכון. אבל מאיפה לעזאזל הבאת את זה שאמרתי שהוא בכושר לא טוב בגלל בלאט? מה אתה ממציא דברים? אמרתי אולי שליאור לא קולע מספיק, כי הוא לא משחק מספיק, למרות שהוא בכושר לא טוב. וזה נכון, עובדתית. במכבי של היום, ליאור שווה הרבה יותר מ18 דקות בטופ 16
בסופו של דבר, הנקודה העיקרית היא, ליאור בכושר לא טוב, אבל בלו בכושר זוועה. הרבה יותר רע מליאור, ומשחק הרבה הרבה פחות, ובכל זאת, מקבל קרדיט הרבה הרבה יותר גדול מליאור, למרות שגם בכושר נייטרלי ליאור עדיף. כך שבלאט טועה, פה, איך שלא תסובב את זה. אולי הוא לא שם שליאור בכושר לא טוב, אבל לבטח שהוא טועה בכך שלא משתף אותו מספיק, כשמי שלוקח מהדקות שלו בכושר הרבה יותר רע