יורוליג, מחזור 11 : אולימפיאקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 21:00

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג, מחזור 11 : אולימפיאקוס נגד מכבי ת"א, שישי, 21:0

הודעהעל ידי TAYO » 21 נובמבר 2021, 11:45

מילוס כתב:
TAYO כתב:אני באמת חושב שבמשולש של קלויארו, דיבה וטיילור מכבי מייצרת
לעצמה תקרת זכוכית בעייתית מאד. לסור לא היה פותר את הבעיה הזו, אולי רק מסבך אותה, כי את התקציב שלו שווה להשקיע בגארד יצירתי נוסף. אני לא חושב שיש עוד קבוצות בחלק העליון של הטבלה שיש לה רק 3 גארדים שיודעים לשים את הכדור בסל.
Sent from my iPhone using Tapatalk

3 גארדים שיודעים לשים כדור בסל? אני ספרתי 1 וחצי גארדים (אוואנס עוד לא הוכיח שהוא איזה קלע אמין), פלוס השאלה של נאנאלי מעמדה שלוש. אכן, קו אחורי לייט ברמות.
צריך גארד, נקודה. זה לא סותר את זה שצריך גם גבוה, וגם זה נקודה.
לחכות בכל שנה לינואר כדי לחשב מסלול מחדש, זו גם בעיה.
כבר ויתרו על לסור ואניח לאיש לנפשו,
אבל אני אומר שזה לא צריך להיות או-או. ברור לכל מי שרואה את מכבי שטיילור+קלויארו, ביחד (וגם לחוד), מיותר.
אם מישהו בהנהלה עדיין רואה 6\6, אחד מהם משוחרר, ועם העוד כמה גרושים שגם כך זורקים מדי חורף כדי לחפות על כשלים - מנחיתית גם קומבו וגם גבוה שיודע ללכת מכות. הרוטציה כ"כ רזה שגם להביא שחקן עם עודף של איזה 100 אלף (כל האלו שמגיעים בסוף לחולון), זה שדרוג עצום. וזה עוד לפני שהגיעו הפציעות..

ההגרלה הנוחה בפתיחת העונה זורה הרבה חול בעיני כל. אבל בשני משחקי החוץ שבאמת היו מבחן כוח - התפוררנו בתוך דקות. ומזכיר, שמכבי מסיימת את הסיבוב עם 5 משחקים שהיא תצטרך להיות בשיאה כדי להוציא מהם ניצחון ורבע. מעניין אותי מה יהיה השיח אחריהם.
אני אופטימי. אני חושב שההבאה של לסור וגם השחרור שלו מרמזים שמכבי השנה מוכנה להשקיע איפה שצריך ולתקן. רוצה להאמין שאחרי ההפסדים לריאל ולקאזאן מכבי כבר יביאו עוד גארד.
הבעיה היא בעיקר באגף הישראלי, אלא אם ישחררו את טיילור או קלויארו.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

Re: יורוליג, מחזור 11 : אולימפיאקוס נגד מכבי ת

הודעהעל ידי Adam » 22 נובמבר 2021, 00:41

Rampel כתב:
Adam כתב:
Rampel כתב:
גיא כתב:בקיצור להשאיר את לסור.
יאניס מתעקש אבל זה כבר משחק שני ששוחטים אותנו בריבאונד.

אולי זה מקרי אבל בשלושת המשחקים שהוא שיחק הוא היה בקליעה 4/5, 5/6 ו- 4/4 לשתיים

מכבי במקום ה-7 בריבאונדים ומקום 5 בריבאונד הגנה. ככה שזו ממש לא הבעיה שלנו. שוב, שני הסנטרים המובילים עם מעל ל-5 ריבאונדים. לסור, אגב, עם הממוצע הנמוך ביותר בקטגוריה עם 3.4. גם בשלושת המשחקים שבהם קיבל דקות משמעותיות הוא לא חצה את רף 5 הריבאונדים.

גם אם לסור היה נשאר, זה היה כסנטר שלישי. כולם מדברים פה מדברים על רים פרוטקטור שהוא יכול להיות. אז למה ב-5 משחקים שהוא שיחק בהם (2 כסנטר שלישי, 3 כסנטר שני עם דקות מכובדות) הוא לא סיפק חסימה אחת?

אם רצו פה רים פרוטקטור כסנטר שלישי, היה צריך ללכת על טיוס.

Sent from my SM-N985F using Tapatalk

הסטטיסטיקות שאתה נותן מעט מטעות. מכבי הפסידה ב-5 מתוך ה-11 משחקים אחרונים שלה בריבאונד & יצאה בשיוויון כמותי בריבאונד מול ברצלונה. גם במשחקים שמכבי ניצחה בריבאונד, ברובם זה היה ניצחון מזערי בלבד.
נתת כדוגמה סטטיסטית את כמות הריבואנדים של ריינולדס וזיזיץ' למשחק, שאין ספק ש-5 ריבאונדים למשחק זה יפה והכל, אבל זה לא רלוונטי כשהקבוצות היריבות לוקחות בממוצע כמות מאוד גבוה של ריבאונדים להתקפה. אתה יודע למה? בגלל שאין לך בעמדה 4 ריבאונדר איכותי. מספיק לראות את הסטטיסטיקה של וויליאמס כדי להבין איזה בעיה יש לנו בעמדה 4 מבחינת סגירת ריבאונד:
https://www.euroleague.net/competition/ ... code=E2021
זה שחקן שלוקח לך נתח של 26 דק' במשחק, ומי המחליף שלו? קלויארו. היחיד שאני יכול להגיד שיש לו פוטנציאל טוב לקטוף ריבאונדים מעמדה 4 זה סורקין, אבל יאניס פשוט לא משתמש בו מספיק וחבל.
אז כן, יש פה בעיה.

הפוך גוטה, כשאתה סופר את המשחקים מול באיירן (רק ריינולדס), הכוכב, מילאנו ו-וילרבאן (עם ריינולדס ולסור בלבד) כמשחקים שהפסדנו בהם בריבאונד, אתה משרת בזה את הנקודה שלי, שלסור לא פתר לך את בעיית הריבאונד, אלא היה אחד מהגורמים שלה כסנטר אנדרסייזד, עם כל הכבוד לאתלטיות.
למעשה, עד השבוע מול מונאקו, מכבי ניצחה או השתוותה בכל מאבקי הריבאונד שהיו לה בלי לסור.

אז הסטטיסטיקה שנתתי לא משקרת, אלא מספרת את המצב האמיתי.

וויליאמס עושה מספיק נזק התקפי ליריבה (שוב, עד המשחק אתמול שבו כולם היו חושך) בשביל ש-3.5 ריבאונדים יהיו בסדר, בהתחשב בנתונים של הסנטרים שלנו. מה הוא לא נותן? רים פרוטקשן. בזה מכבי גם באמת אחרונה ביורוליג. זה האלמנט ההגנתי החסר. זה נכון. האם זה אקוטי ומשפיע בצורה דרסטית? לא. למה? כי שוב, אנחנו מקום 5 בריבאונד הגנה ומקום 8 בספיגת נקודות.

גם הרייטינג ההגנתי הלא מרשים של 105.4 (מקום 14 ביורוליג) לא נורא, כי למרות הבעיות ההגנתיות שבאות לידי ביטוי ברייטינג (כששוב, כאמור, מכבי עדיין סופגת כ-75 נקודות למשחק, שזה אחלה), הרייטינג ההתקפי של הקבוצה עומד על 112.4 (8 ביורוליג) וההפרש ביניהם עומד על 7 (מקום שלישי ביורוליג).
משמע, מבחינת יעילות התקפית מול הגנתית, מכבי מענישה יריבות התקפית יותר משהיא סופגת. והיחס של הפסד מול תועלת שהסגל הזה מפיק כרגע הוא שלישי ביורוליג. זה לא רק וויליאמס, זו הקבוצה בכללי. במצב כזה, זה מצב לחלוטין נסבל לטעמי.

לא כלכך ברור לי למה הכנסת את לסור לכאן כשלא העלתי את שמו אפילו פעם אחת. אני ממש לא חושב שהוא זה שיציל אותנו. צריך מישהו שהוא גם משאבת ריבאונדים וגם רים פרוטקשן. מי לדעתי יכול לעשות את זה? לצערי אף אחד לא עולה לי בראש, אבל אולי אפשר למצוא איזה שחקן 2.20 שייתן בדיוק את זה נגד קבוצות שאנחנו פשוט לא מצליחים לסגור מולן ריבאונד.

הטענה שלי היא לא על וויליאמס, זיזיץ' או ריינולדס אלא על השחקנים שמשלימים אותם בספסל. לא צריך לבוא שחקן במקום וויליאמס, אלא בנוסף אליו. קלויארו לא נותן את מה שוויליאמס לא נותן. סורקין אולי כן כמו שאמרתי, אבל יאניס לא משתמש בו. כנ"ל לגבי ריינודלס את זיזיץ', אתה מחליף שחקן התקפה בשחקן התקפה אחר - שזה אחלה והכל, אבל זה לא יעבוד נגד כל קבוצה.

הבעיות של מכבי נקודתיות במצב הנוכחי, וזה משהו שניתן וצריך לשפר עונה הבאה. צריך להעיף שחקנים כמו קלויארו וטיילור ולהביא לפה 3/4 שידע להשלים את וויליאמס. סנטר שלישי שישלים את ריינודלס וזיזיץ' גם כן אף פעם לא יזיק (וזה בהנחה סטטיסטית שגבוהים נפצעים יותר מאשר גארדים בעונות ארוכות - אם חלילה זיזיץ' או ריינולדס נפצעים אנחנו בבעיה, וראינו את זה כשמיד הביאו מישהו כמו לסור שלא בדיוק עונה לדרישות שציינתי).
תמונה
מכבי תל אביב 23/24:
PG: בראון, בלאט
SG: בולדווין, דיברתולומאו, קליבלנד
SF: קולסון, מנקו, פניני
PF: ווב, סורקין, כהן
C: ניבו, ריברו
Adam

הודעהעל ידי Rampel » 22 נובמבר 2021, 00:46

Adam כתב:
Rampel כתב:
Adam כתב:
Rampel כתב:
גיא כתב:בקיצור להשאיר את לסור.
יאניס מתעקש אבל זה כבר משחק שני ששוחטים אותנו בריבאונד.

אולי זה מקרי אבל בשלושת המשחקים שהוא שיחק הוא היה בקליעה 4/5, 5/6 ו- 4/4 לשתיים

מכבי במקום ה-7 בריבאונדים ומקום 5 בריבאונד הגנה. ככה שזו ממש לא הבעיה שלנו. שוב, שני הסנטרים המובילים עם מעל ל-5 ריבאונדים. לסור, אגב, עם הממוצע הנמוך ביותר בקטגוריה עם 3.4. גם בשלושת המשחקים שבהם קיבל דקות משמעותיות הוא לא חצה את רף 5 הריבאונדים.

גם אם לסור היה נשאר, זה היה כסנטר שלישי. כולם מדברים פה מדברים על רים פרוטקטור שהוא יכול להיות. אז למה ב-5 משחקים שהוא שיחק בהם (2 כסנטר שלישי, 3 כסנטר שני עם דקות מכובדות) הוא לא סיפק חסימה אחת?

אם רצו פה רים פרוטקטור כסנטר שלישי, היה צריך ללכת על טיוס.

הסטטיסטיקות שאתה נותן מעט מטעות. מכבי הפסידה ב-5 מתוך ה-11 משחקים אחרונים שלה בריבאונד & יצאה בשיוויון כמותי בריבאונד מול ברצלונה. גם במשחקים שמכבי ניצחה בריבאונד, ברובם זה היה ניצחון מזערי בלבד.
נתת כדוגמה סטטיסטית את כמות הריבואנדים של ריינולדס וזיזיץ' למשחק, שאין ספק ש-5 ריבאונדים למשחק זה יפה והכל, אבל זה לא רלוונטי כשהקבוצות היריבות לוקחות בממוצע כמות מאוד גבוה של ריבאונדים להתקפה. אתה יודע למה? בגלל שאין לך בעמדה 4 ריבאונדר איכותי. מספיק לראות את הסטטיסטיקה של וויליאמס כדי להבין איזה בעיה יש לנו בעמדה 4 מבחינת סגירת ריבאונד:
https://www.euroleague.net/competition/ ... code=E2021
זה שחקן שלוקח לך נתח של 26 דק' במשחק, ומי המחליף שלו? קלויארו. היחיד שאני יכול להגיד שיש לו פוטנציאל טוב לקטוף ריבאונדים מעמדה 4 זה סורקין, אבל יאניס פשוט לא משתמש בו מספיק וחבל.
אז כן, יש פה בעיה.

הפוך גוטה, כשאתה סופר את המשחקים מול באיירן (רק ריינולדס), הכוכב, מילאנו ו-וילרבאן (עם ריינולדס ולסור בלבד) כמשחקים שהפסדנו בהם בריבאונד, אתה משרת בזה את הנקודה שלי, שלסור לא פתר לך את בעיית הריבאונד, אלא היה אחד מהגורמים שלה כסנטר אנדרסייזד, עם כל הכבוד לאתלטיות.
למעשה, עד השבוע מול מונאקו, מכבי ניצחה או השתוותה בכל מאבקי הריבאונד שהיו לה בלי לסור.

אז הסטטיסטיקה שנתתי לא משקרת, אלא מספרת את המצב האמיתי.

וויליאמס עושה מספיק נזק התקפי ליריבה (שוב, עד המשחק אתמול שבו כולם היו חושך) בשביל ש-3.5 ריבאונדים יהיו בסדר, בהתחשב בנתונים של הסנטרים שלנו. מה הוא לא נותן? רים פרוטקשן. בזה מכבי גם באמת אחרונה ביורוליג. זה האלמנט ההגנתי החסר. זה נכון. האם זה אקוטי ומשפיע בצורה דרסטית? לא. למה? כי שוב, אנחנו מקום 5 בריבאונד הגנה ומקום 8 בספיגת נקודות.

גם הרייטינג ההגנתי הלא מרשים של 105.4 (מקום 14 ביורוליג) לא נורא, כי למרות הבעיות ההגנתיות שבאות לידי ביטוי ברייטינג (כששוב, כאמור, מכבי עדיין סופגת כ-75 נקודות למשחק, שזה אחלה), הרייטינג ההתקפי של הקבוצה עומד על 112.4 (8 ביורוליג) וההפרש ביניהם עומד על 7 (מקום שלישי ביורוליג).
משמע, מבחינת יעילות התקפית מול הגנתית, מכבי מענישה יריבות התקפית יותר משהיא סופגת. והיחס של הפסד מול תועלת שהסגל הזה מפיק כרגע הוא שלישי ביורוליג. זה לא רק וויליאמס, זו הקבוצה בכללי. במצב כזה, זה מצב לחלוטין נסבל לטעמי.

לא כלכך ברור לי למה הכנסת את לסור לכאן כשלא העלתי את שמו אפילו פעם אחת. אני ממש לא חושב שהוא זה שיציל אותנו. צריך מישהו שהוא גם משאבת ריבאונדים וגם רים פרוטקשן. מי לדעתי יכול לעשות את זה? לצערי אף אחד לא עולה לי בראש, אבל אולי אפשר למצוא איזה שחקן 2.20 שייתן בדיוק את זה נגד קבוצות שאנחנו פשוט לא מצליחים לסגור מולן ריבאונד.

הטענה שלי היא לא על וויליאמס, זיזיץ' או ריינולדס אלא על השחקנים שמשלימים אותם בספסל. לא צריך לבוא שחקן במקום וויליאמס, אלא בנוסף אליו. קלויארו לא נותן את מה שוויליאמס לא נותן. סורקין אולי כן כמו שאמרתי, אבל יאניס לא משתמש בו. כנ"ל לגבי ריינודלס את זיזיץ', אתה מחליף שחקן התקפה בשחקן התקפה אחר - שזה אחלה והכל, אבל זה לא יעבוד נגד כל קבוצה.

הבעיות של מכבי נקודתיות במצב הנוכחי, וזה משהו שניתן וצריך לשפר עונה הבאה. צריך להעיף שחקנים כמו קלויארו וטיילור ולהביא לפה 3/4 שידע להשלים את וויליאמס. סנטר שלישי שישלים את ריינודלס וזיזיץ' גם כן אף פעם לא יזיק (וזה בהנחה סטטיסטית שגבוהים נפצעים יותר מאשר גארדים בעונות ארוכות - אם חלילה זיזיץ' או ריינולדס נפצעים אנחנו בבעיה, וראינו את זה כשמיד הביאו מישהו כמו לסור שלא בדיוק עונה לדרישות שציינתי).
לגבי עונה הבאה אנחנו מסכימים. אני טוען שהעונה הזו תקום ותיפול על הבנייה הבעייתית, שיוצרת רוטציה קצרה מאוד, בעמדות 1-2.

לדעתי האישית, לא מאוחר להיפרד מטיילור ולהתחזק בשחקן אחר שישלים את הקו האחורי.
לגבי הקו הקדמי, לא צריך להיות מקושר למועדון כדי לראות שיגיע לו חיזוק בהמשך העונה, אבל זה יהיה בדמות בנדר.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 נובמבר 2021, 01:02

רמזתי פה שההתנהלות בעניין לסור בעיניי חשודה (=לא מקצועית). וזה מחזיר אותי לעונה בה שוריינה לבנדר בן ה-17 עמדת ה-4 המחליף בליגה (ע״י הסוכן/חבר המשפחה/GM/יו ניימ איט, ניקולה וויצ׳יץ׳). אני די בטוח שהאינטרסים מתערבבים גם במקרה הזה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גיא » 22 נובמבר 2021, 01:22

אחדשיודע כתב:רמזתי פה שההתנהלות בעניין לסור בעיניי חשודה (=לא מקצועית). וזה מחזיר אותי לעונה בה שוריינה לבנדר בן ה-17 עמדת ה-4 המחליף בליגה (ע״י הסוכן/חבר המשפחה/GM/יו ניימ איט, ניקולה וויצ׳יץ׳). אני די בטוח שהאינטרסים מתערבבים גם במקרה הזה.

שנה שעברה עיתונאים יוונים אמרו שבנדר וזיזיץ׳ לא מתאימים למכבי כי אין להם רוח לחימה.
ובגלל זה אני אוהב את לסור ורוצה שישאר. כי הוא גם בגיל טוב, 29 (לא ילד כמו בנדר וזיזיץ׳), גם לוחם.

אם נשארים עם, סלחו לי : שלושה לבנים די רכים, ואחד אפרו אמריקאי - רינולדס, אני בספק אם נעלה להצלבה. (וזה עוד לפני פציעות!)
לא ששחקן כמו לסור יוסיף משהו היסטרי, אבל הוא ייתן את האגרסיביות החסרה.
אם לא ישאירו אותו, ויסתמכו שוב על הטעם של וויציץ, בלי להביא חיזוק - עוד עונה תסתיים באכזבה.
והפעם אני באמת אתעצבן.
גיא

הודעהעל ידי עידן » 22 נובמבר 2021, 02:00

Rampel כתב:לגבי הקו הקדמי, לא צריך להיות מקושר למועדון כדי לראות שיגיע לו חיזוק בהמשך העונה, אבל זה יהיה בדמות בנדר.

די נו, כמו שצריך לשחרר מלסור, צריך גם לשחרר מתיאוריות הקונספירציה של בנדר.

בנדר קרע את הרצועה הצולבת, נותח ביולי, ואמור לחזור אחרי כ-9 חודשים (במקרה הטוב, תומאס בריאנט עם פציעה דומה כבר כ-10 חודשים בחוץ ולא חזר עדיין) - כלומר באפריל. הוא לא יהיה רלוונטי העונה.
עידן

הודעהעל ידי Rampel » 22 נובמבר 2021, 02:13

עידן כתב:
Rampel כתב:לגבי הקו הקדמי, לא צריך להיות מקושר למועדון כדי לראות שיגיע לו חיזוק בהמשך העונה, אבל זה יהיה בדמות בנדר.

בנדר קרע את הרצועה הצולבת, נותח ביולי, ואמור לחזור אחרי כ-9 חודשים (במקרה הטוב, תומאס בריאנט עם פציעה דומה כבר כ-10 חודשים בחוץ ולא חזר עדיין) - כלומר באפריל. הוא לא יהיה רלוונטי העונה.
כמה משחקים עוד נראה אותו מאחורי הספסל מחלק כיפים ומסתחבק עם הזרים הלא רשומים עד שנפסיק לקרוא לזה תיאוריות קונספירציה?

מהרגע שהחוזה של לסור יגמר, אם לא תהייה פציעה משמעותית בקו הקדמי, לא נראה חיזוק אחר שם. סורקין כרגע משלים את עמדות 4-5 וקלויארו משלים דקות בעמדה 4. אם יחליטו על חיזוק נוסף (וכנראה שגם אם לא), זה יהיה בנדר.

ושוב, אני לא שותף לפניקה על הקו הקדמי, הסטטיסטיקה כרגע מראה שהוא לא עושה יותר מדי נזק בשביל שנבכה עליו. להפך, הוא פוגע ביריבות יותר משהוא פוגע בנו והקבוצה כקבוצה מתמודדת הגנתית בצורה סבירה.
כשזה ישתנה לאורך זמן ולא בשבוע כפול ביורוליג שכלל שתי הארכות בליגה, אולי יהיה מקום לפניקה.

אני אישית יותר מוטרד מהמצב בקו האחורי.

סמל אישי של המשתמש
Rampel

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 נובמבר 2021, 02:57

עידן כתב:

אין פה שום תיאוריית קונספירציה. צריך להיות ממש תמים כדי לא להבין איך הדברים עובדים במועדון הזה. אם אבי אבן נשאר בראש מחלקת הסקאוטינג של הקבוצה (במקרה אלופת אירופה 6 פעמים) כל כך הרבה זמן, זה מראה לך ש-״מקצועיות״ היא לא בראש מעיינייהם של בעלי הקבוצה. הכל רקוב פה. מחלקים תפקידים לחברים (כמו בכל הספורט הישראלי). מכבי כיום היא צעצוע שהורש לילדים.

וזה שבנדר לא רלוונטי לעונה הזאת, זה ברור. אבל נשמר לו מקום (שהיה עדיף אם היה של מישהו אחר), זאת הנקודה.
אחדשיודע

הודעהעל ידי עידן » 22 נובמבר 2021, 10:51

אחדשיודע כתב:וזה שבנדר לא רלוונטי לעונה הזאת, זה ברור. אבל נשמר לו מקום (שהיה עדיף אם היה של מישהו אחר), זאת הנקודה.

יש כרגע בסגל 9 זרים (8 ללא לסור), כאשר בעונה שעברה היו 8 זרים. אני לא מבין איזה מקום נשמר לו בדיוק?
עידן

הודעהעל ידי אחדשיודע » 22 נובמבר 2021, 11:44

ועונה אחת לפני כן, היו חתומים במקביל 10 זרים (אחרי ההגעה של ג'קסון וריינולדס בעקבות הפציעות של בלאק ו-וולטרס). מה זה משנה כמה זרים היו בשנה שעברה? עובדתית, כרגע אתה עם 9 זרים. החתימו את לסור על חוזה לחודשיים עם אופציה להארכה עד סוף העונה, והשביתו אותו לחלוטין אחרי 3 משחקי יורוליג בלבד עם חזרתו של ז'יז'יץ' לכשירות. איפשהו במניין השיקולים (של החתמת זר נוסף - כן או לא), בנדר נלקח בחשבון, אם תרצה או לא תרצה. על אחת כמה וכמה אם אכן מתכננים את חזרתו לפרקט בשלב כלשהו במהלך העונה. אם נראה לך שהיותו של וויצ'יץ' חבר משפחה/"סוכן" ("לשעבר") לא משחקת תפקיד בענייניו של בנדר, אז אתה מאוד נאיבי. מאוד.
אחדשיודע

הודעהעל ידי גיא » 22 נובמבר 2021, 17:03

אחדשיודע כתב:ועונה אחת לפני כן, היו חתומים במקביל 10 זרים (אחרי ההגעה של ג'קסון וריינולדס בעקבות הפציעות של בלאק ו-וולטרס). מה זה משנה כמה זרים היו בשנה שעברה? עובדתית, כרגע אתה עם 9 זרים. החתימו את לסור על חוזה לחודשיים עם אופציה להארכה עד סוף העונה, והשביתו אותו לחלוטין אחרי 3 משחקי יורוליג בלבד עם חזרתו של ז'יז'יץ' לכשירות. איפשהו במניין השיקולים (של החתמת זר נוסף - כן או לא), בנדר נלקח בחשבון, אם תרצה או לא תרצה. על אחת כמה וכמה אם אכן מתכננים את חזרתו לפרקט בשלב כלשהו במהלך העונה. אם נראה לך שהיותו של וויצ'יץ' חבר משפחה/"סוכן" ("לשעבר") לא משחקת תפקיד בענייניו של בנדר, אז אתה מאוד נאיבי. מאוד.

אולי זה גם העניין של סורקין והקטע של הצביון הישראלי?
בכל אופן, חסרה ״חייתיות״ ואגרסיביות בסגל הנוכחי.
גיא

הודעהעל ידי TAYO » 22 נובמבר 2021, 19:28

אני חושב שמכבי מרחק גארד אחד לפיינל פור

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הודעהעל ידי מילוס » 22 נובמבר 2021, 21:18

גיא כתב:אולי זה גם העניין של סורקין והקטע של הצביון הישראלי?

חייב להגיד ש"צביון" זו מילה מאוד לא רלבנטית בימינו ובענייננו, חייבת לצאת מהתו''ל.
כבר שנים שאין בהיצע לא קטש, לא שפר ואפילו לא שרון ששון. כשיהיה במכבי ישראלי מעולה, הוא ישחק בשם כשרונו. שחקן 9 ברוטציה זה לא צביון וגם טיוס ודיאור פישר הם לא כאלה.

TAYO כתב:אני חושב שמכבי מרחק גארד אחד לפיינל פור

הו הא, הלוואי. מניח שאחרי זניט הכיוון יהיה הרבה יותר ברור.
החלק הלא חיובי הוא, שאני מתקשה להיזכר בשחקן שמחלקת הסקאוטינג הנהדרת הנחיתה באמצע העונה וקיבל ציון גבוה מכושל+.
מילוס

הודעהעל ידי TAYO » 22 נובמבר 2021, 22:03

מילוס כתב:
גיא כתב:אולי זה גם העניין של סורקין והקטע של הצביון הישראלי?

חייב להגיד ש"צביון" זו מילה מאוד לא רלבנטית בימינו ובענייננו, חייבת לצאת מהתו''ל.
כבר שנים שאין בהיצע לא קטש, לא שפר ואפילו לא שרון ששון. כשיהיה במכבי ישראלי מעולה, הוא ישחק בשם כשרונו. שחקן 9 ברוטציה זה לא צביון וגם טיוס ודיאור פישר הם לא כאלה.

TAYO כתב:אני חושב שמכבי מרחק גארד אחד לפיינל פור

הו הא, הלוואי. מניח שאחרי זניט הכיוון יהיה הרבה יותר ברור.
החלק הלא חיובי הוא, שאני מתקשה להיזכר בשחקן שמחלקת הסקאוטינג הנהדרת הנחיתה באמצע העונה וקיבל ציון גבוה מכושל+.
אני לא בקיא בשוק ואני יודע שבעידן הקורונה קשה עוד יותר להביא ולשלב שחקן זר בצורה מהירה, אבל דווקא בגלל זה אני חושה שמכבי צריכה להביא עוד גארד מוקדם ככל שניתן, גם אם כרגע כולם בריאים ועוד לא קורסים. כי זה יגיע בסוף, הקריסה הפיזית והמנטלית כתוצאה מרוטציה כל כך מצומצמת.

סמל אישי של המשתמש
TAYO

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־10 אורחים