אני אופטימי. אני חושב שההבאה של לסור וגם השחרור שלו מרמזים שמכבי השנה מוכנה להשקיע איפה שצריך ולתקן. רוצה להאמין שאחרי ההפסדים לריאל ולקאזאן מכבי כבר יביאו עוד גארד.מילוס כתב:TAYO כתב:אני באמת חושב שבמשולש של קלויארו, דיבה וטיילור מכבי מייצרת
לעצמה תקרת זכוכית בעייתית מאד. לסור לא היה פותר את הבעיה הזו, אולי רק מסבך אותה, כי את התקציב שלו שווה להשקיע בגארד יצירתי נוסף. אני לא חושב שיש עוד קבוצות בחלק העליון של הטבלה שיש לה רק 3 גארדים שיודעים לשים את הכדור בסל.
Sent from my iPhone using Tapatalk
3 גארדים שיודעים לשים כדור בסל? אני ספרתי 1 וחצי גארדים (אוואנס עוד לא הוכיח שהוא איזה קלע אמין), פלוס השאלה של נאנאלי מעמדה שלוש. אכן, קו אחורי לייט ברמות.
צריך גארד, נקודה. זה לא סותר את זה שצריך גם גבוה, וגם זה נקודה.
לחכות בכל שנה לינואר כדי לחשב מסלול מחדש, זו גם בעיה.
כבר ויתרו על לסור ואניח לאיש לנפשו,
אבל אני אומר שזה לא צריך להיות או-או. ברור לכל מי שרואה את מכבי שטיילור+קלויארו, ביחד (וגם לחוד), מיותר.
אם מישהו בהנהלה עדיין רואה 6\6, אחד מהם משוחרר, ועם העוד כמה גרושים שגם כך זורקים מדי חורף כדי לחפות על כשלים - מנחיתית גם קומבו וגם גבוה שיודע ללכת מכות. הרוטציה כ"כ רזה שגם להביא שחקן עם עודף של איזה 100 אלף (כל האלו שמגיעים בסוף לחולון), זה שדרוג עצום. וזה עוד לפני שהגיעו הפציעות..
ההגרלה הנוחה בפתיחת העונה זורה הרבה חול בעיני כל. אבל בשני משחקי החוץ שבאמת היו מבחן כוח - התפוררנו בתוך דקות. ומזכיר, שמכבי מסיימת את הסיבוב עם 5 משחקים שהיא תצטרך להיות בשיאה כדי להוציא מהם ניצחון ורבע. מעניין אותי מה יהיה השיח אחריהם.
הבעיה היא בעיקר באגף הישראלי, אלא אם ישחררו את טיילור או קלויארו.
Sent from my iPhone using Tapatalk