12 יוני 2011, 17:23
Holiday_Armadillo כתב:![]()
עד לאן תרד רמת התקשורת בארץ?
זה היה משעשע ברמות מפחידותזה היה BURN רציני..בעיקר כי לאף אחד לא היה מושג חוץ מלאוהדי מכבי
12 יוני 2011, 17:30
בעל זבוב כתב:Holiday_Armadillo כתב:![]()
עד לאן תרד רמת התקשורת בארץ?
זה היה משעשע ברמות מפחידותזה היה BURN רציני..בעיקר כי לאף אחד לא היה מושג חוץ מלאוהדי מכבי
באמת ניסוי מעניין... אבל כאן, אם אני מבין נכון, הסיפור שונה. המתחזה אז זרק סתם שם לאוויר. כעת, זה שחקן שהשם שלו רץ כבר שבוע בערך ולא מהווה הפתעה.
12 יוני 2011, 18:19
12 יוני 2011, 18:23
yzafrir כתב:אף אחד לא לוקח אותו ברצינות שם , במיוחד שזו ההודעה השנייה שלו בלבד בפורום....
12 יוני 2011, 18:25
12 יוני 2011, 18:26
12 יוני 2011, 18:27
yzafrir כתב:יש שם אחד שמאמין לו , רועי מרום הידוע ל...
את אותו תרגיל עשה חציל שנה שעברה וגם אני לא שמתי לב בהתחלה שזו ההודעה הראשונה שלו ונפלתי בפח....אבל מאז התפכחנו...
12 יוני 2011, 18:28
yzafrir כתב:יש שם אחד שמאמין לו , רועי מרום הידוע ל...
את אותו תרגיל עשה חציל שנה שעברה וגם אני לא שמתי לב בהתחלה שזו ההודעה הראשונה שלו ונפלתי בפח....אבל מאז התפכחנו...
12 יוני 2011, 18:37
12 יוני 2011, 18:41
yzafrir כתב:אסף מתוק , רועי מרום...שני אנשים שונים....
אני בכלל חושב שהדפקט הזה הוא היוזר הזה שמנסה להפיץ שטויות...
נאכבר לא מתאים למכבי , לא בסגנון המשחק שלו ולא בעמדות שהוא יכול לשחק . גם בגיל הוא מבוגר מידי בשביל להתחיל קריירה במכבי וגם האופי שלא קצת בעייתי...
12 יוני 2011, 18:47
Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אסף מתוק , רועי מרום...שני אנשים שונים....
נאכבר לא מתאים למכבי , לא בסגנון המשחק שלו ולא בעמדות שהוא יכול לשחק . גם בגיל הוא מבוגר מידי בשביל להתחיל קריירה במכבי וגם האופי שלא קצת בעייתי...
אני לא חושבת שאתה צודק בכלל..בשום דבר שכתבת..
אבל זה לא רלוונטי עכשיו..גם כי אנחנו לא יודעים אם הוא יגיע וגם אם כן,המשחק שלו ידבר בעד עצמו..בין אם זה יהיה לטוב או לרע
12 יוני 2011, 18:49
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אסף מתוק , רועי מרום...שני אנשים שונים....
אבל זה לא רלוונטי עכשיו..גם כי אנחנו לא יודעים אם הוא יגיע וגם אם כן,המשחק שלו ידבר בעד עצמו..בין אם זה יהיה לטוב או לרע
כולל מה שאמרתי על רועי מרום ?
בכל מקרה לגבי נאכבאר , היה כבר את הויכוח הזה 7 עמודים אחרוה ואני נשאר בדעתי שהוא לא מתאים ואני גם מאמין שהוא בכלל לא מעומד....
12 יוני 2011, 18:52
itay92 כתב:yzafrir כתב:יש שם אחד שמאמין לו , רועי מרום הידוע ל...
מי זה רועי מרום?
12 יוני 2011, 18:53
yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אסף מתוק , רועי מרום...שני אנשים שונים....
כולל מה שאמרתי על רועי מרום ?
בכל מקרה לגבי נאכבאר , היה כבר את הויכוח הזה 7 עמודים אחרוה ואני נשאר בדעתי שהוא לא מתאים ואני גם מאמין שהוא בכלל לא מעומד....
12 יוני 2011, 18:58
12 יוני 2011, 19:02
yzafrir כתב:את כנראה לא מכירה את מרום מספיק טוב , אני יכול להראות לך הודעות פרטיות עם איומים שהוא שלך לי....הבן אדם באמת חסר חיים...
לגבי נאכבאר , נחכה ונראה....