yzafrir כתב:Holiday_Armadillo כתב:yzafrir כתב:אסף מתוק , רועי מרום...שני אנשים שונים....
אני בכלל חושב שהדפקט הזה הוא היוזר הזה שמנסה להפיץ שטויות...
נאכבר לא מתאים למכבי , לא בסגנון המשחק שלו ולא בעמדות שהוא יכול לשחק . גם בגיל הוא מבוגר מידי בשביל להתחיל קריירה במכבי וגם האופי שלא קצת בעייתי...
אני לא חושבת שאתה צודק בכלל..
בשום דבר שכתבת..
אבל זה לא רלוונטי עכשיו..גם כי אנחנו לא יודעים אם הוא יגיע וגם אם כן,המשחק שלו ידבר בעד עצמו..בין אם זה יהיה לטוב או לרע
כולל מה שאמרתי על רועי מרום ?
בכל מקרה לגבי נאכבאר , היה כבר את הויכוח הזה 7 עמודים אחרוה ואני נשאר בדעתי שהוא לא מתאים ואני גם מאמין שהוא בכלל לא מעומד....
כן,כולל.
קרא לי נאיבית אבל אני בן אדם שנותן לאנשים ליהנות מהספק..ואני נותנת לו את הספק שהוא לא רוצה לשחק לאנשים עם הראש או לפגוע באף אחד..
אם יש מישהו כזה באינטרנט אז הוא חסר חיים..אבל אני לא חושבת שזה המצב פה(ואולי אני חדשה בפורום אבל אני קוראת כבר הרבה זמן,כולל אירופאים,אני יודעת מי זה שאתה מדבר עליו)
יש הרבה אנשים שזורקים שמות לאוויר,בארץ ובחו''ל,כולם בסוף חותמים? לא,אבל זה לא הופך אותם לאנשים שאני סולדת מהם
ונכון,לגבי נאכבר כבר היה את הדיון,הרוב חושבים שהוא לא מתאים,יש מיעוט שחושב שכן..
אני הייתי עם הרוב שהיה נגד פארגו..ותראה מה קרה..
או שהוא יחתום ויוכיח לכם שטעיתם,או שהוא לא יחתום,או שהוא יחתום ויוכיח לי שטעיתי..זה הספורט