רוקאס יוקובאיטיס - חתם בבאיירן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

הודעהעל ידי er79 » 11 אוגוסט 2025, 13:49

גל גל כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:
שמוליק כתב:החתימו רכז במקומו?
דאוטין לא רכז

די עם השטות הזו

דאוטין רכז יותר מיוקו.

אהה. וזה שטות. לא התזה שלך. בסדר.

על סמך מה אתה קובע שדאוטין הוא לא רכז?

על סמך זה שהוא לא. הוא קומבו שיוצר רק לעצמו. זה שהוא pg לא הופך אותו לכזה במונחים אירופאים
er79

הודעהעל ידי גל גל » 11 אוגוסט 2025, 13:54

er79 כתב:
גל גל כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:
שמוליק כתב:החתימו רכז במקומו?
דאוטין לא רכז

די עם השטות הזו

דאוטין רכז יותר מיוקו.

על סמך זה שהוא לא. הוא קומבו שיוצר רק לעצמו. זה שהוא pg לא הופך אותו לכזה במונחים אירופאים

שוב אני אשאל
על סמך מה ? אתה הלכת וחקרת? ראית משחקים שלמים ?
ראית דוחות סקאוטינג? .
כי אני כן.
ודאוטין הוא רכז וזו ההתרשמות שלי ממנו.
הוא ממש לא יוצר רק לעצמו ויודע ליצור גם לאחרים בצורה גבוהה
עם יחס אסיסטים איבודים מצויין.
חוץ מזה מזה מבחינתך רכז? מישהו שמחפש קודם את המסירה ורק אז את הזריקה ? כי הכדורסל של היום זה לא מה שהיה פעם.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי A.Parker » 11 אוגוסט 2025, 14:07

omerk כתב:היו דיווחים סותרים במהלך השבועות האחרונים אם הפיצוי הוא 400 אלף דולר או יורו, אז מרגיע אתכם, וואלה מפרסמים שהפיצוי הוא 300 אלף דולר.

צריך לחתוך את הידיים למי שניסח את החוזה המטומטם הזה. מחתימים שחקן שמראש בונים עליו שיש לו תקרה גבוהה והוא ישתדרג משמעותית, אז מה חשבתם שלא ירצו לגנוב אותו ב300 אלף דולר אם יצליח? על קלארק מכבי שילמו 400. אם לא היה סעיף שחרור ומכבי סיכמו על 300 אלף דולר, אז אפילו מטומטמים יותר. באמת, יחסית לקמצנים גדולים, החוזים שלהם משקפים כאילו לא אכפת להם מכסף, אבל רק במקומות הלא טובים.

באמת לא ברור כמה פראיירים צריכים להיות עם האופציות האלה.
לצורך העניין, על השחקן היווני שפאו החתימה מבאסקוניה שולם פיצוי של מיליון וחצי ממה שאני זוכר.
A.Parker

הודעהעל ידי er79 » 11 אוגוסט 2025, 15:30

גל גל כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:

די עם השטות הזו

דאוטין רכז יותר מיוקו.

שוב אני אשאל
ראית דוחות סקאוטינג? .
כי אני כן.
חוץ מזה מזה מבחינתך רכז? מישהו שמחפש קודם את המסירה ורק אז את הזריקה ? כי הכדורסל של היום זה לא מה שהיה פעם.

אתה שוב משליך את המספרים שלו בגיליג לעצם היותו רכז טהור יותר מרוקאס, ופה אתה שוגה. בגיליג גם אני ואתה מחלקים 5 אסיסטים למשחק. עזוב נו זה לא רציני.
er79

הודעהעל ידי גל גל » 11 אוגוסט 2025, 16:00

er79 כתב:
גל גל כתב:
er79 כתב:
גל גל כתב:
er79 כתב:אהה. וזה שטות. לא התזה שלך. בסדר.

שוב אני אשאל
ראית דוחות סקאוטינג? .
כי אני כן.

אתה שוב משליך את המספרים שלו בגיליג לעצם היותו רכז טהור יותר מרוקאס, ופה אתה שוגה. בגיליג גם אני ואתה מחלקים 5 אסיסטים למשחק. עזוב נו זה לא רציני.

ב 4 שנים במכללות יחס אסיסטים איבודים של 4.4 זה לא מדד מצויין ?
אני דווקא חושב ש ה מספר דקות מועטות שהוא קיבל ב nba בכלל לא מראות מי או מה השחקן.
כשהוא קיבל את המפתחות הוא ידע לייצר לו ולאחרים.

זה פשוט עניין של סגנון משחק, הרי רוב הזמן במכבי יוקו שיחק 2 והוא גם לא רכז "טהור" כמו לורנזו לצורך העניין.
ההשוואה הזו היא לא רלוונטית כאשר משווים בין דאוטין ליוקו.

בקיצור זו דעתי ומחכה לעונה לראות מה הוא יתן.
אני התרשמתי שהוא שחקן שיכול לשלוט בקצב והוא מאוד אחראי משחק פיק אנד רול טוב ויודע למצוא את השחקנים הפנויים.
הוא לא שחקן צפון דרום כמו קלארק או בלאט והוא לא מפוזר הוא יודע להרים ולהאט קצב וזה מאוד חשוב.
הוא לא פאפאלוקאס מן הסתם אבל הדעה הנחרצת על זה שהוא לא רכז זו פשוט טעות בפורום.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי er79 » 11 אוגוסט 2025, 16:33

מכללות זה גם לא כדורסל מקצועני שאתה יכול להתבסס עליו. תתבסס על ליגה תחרותית. בנבא במבחן התוצאה הבחור פשוט לא מוסר כדורים. יכול להיות שהוא אחלה של שחקן התקפי, להגיד שהוא רכז? רחוק
er79

הודעהעל ידי omerk » 11 אוגוסט 2025, 17:03

ankram כתב:
omerk כתב:היו דיווחים סותרים במהלך השבועות האחרונים אם הפיצוי הוא 400 אלף דולר או יורו, אז מרגיע אתכם, וואלה מפרסמים שהפיצוי הוא 300 אלף דולר.

צריך לחתוך את הידיים למי שניסח את החוזה המטומטם הזה. מחתימים שחקן שמראש בונים עליו שיש לו תקרה גבוהה והוא ישתדרג משמעותית, אז מה חשבתם שלא ירצו לגנוב אותו ב300 אלף דולר אם יצליח? על קלארק מכבי שילמו 400. אם לא היה סעיף שחרור ומכבי סיכמו על 300 אלף דולר, אז אפילו מטומטמים יותר. באמת, יחסית לקמצנים גדולים, החוזים שלהם משקפים כאילו לא אכפת להם מכסף, אבל רק במקומות הלא טובים.

מכבי לא רצתה לעשות מזה עניין , אחרת היה יוצא לה שם רע בנוסף לכל הצרות שיש כבר עליה, עדיף לה לאבד כוכב שרוצה ללכת מאשר להתעקש עליו לסחוב אותו לבתי דין , ולהרחיק ממנה סוכנים ושחקנים.

לא מסכים שזה היה מוציא את מכבי רע. כרגע מכבי יוצאת פראיירים, וכל אדם שקצת עוקב אחרי שוק ההעברות ביורוליג מבין שזה סכום מגוחך. אפשר היה לבקש פה 600-800 אלף דולר בכיף ואף אחד לא היה מרים גבה זה ממש לא בייאאוט גבוה לשחקן כמו יןקובאייטיס שסגור בחוזה לעוד שנתיים קדימה. מכבי יוצאים איתו טוב רק מעצם זה שהם מבינים את החשש שלו ומוכנים לתת לו לעזוב למרות שהוא שחקן חמישייה שבנו עליו מאד, ולמרות תקדים מוטלי. יש הבדל בין לצאת טוב ולצאת פראייר וכנראה שיהיה לנו שידור חוזר לסאגה הזאת בעונה הקרובה כי מכבי מאותת לכולם שכל שחקן אצלה על המדף במחירי חיסול. גם ככה אנחנו בנחיתות תקציבית חמורה, אז חייבים לפחות להתעקש על המינימום ועל מחיר השוק. מכבי יכולה לדרוש בייאאוט סביר ושיתנו לסוכן שלו להתעסק עם מציאת קבוצה מתאימה שתסכים לשלם, למה זה תפקיד של מכבי לדאוג לו לקבוצה?
omerk

הודעהעל ידי ankram » 12 אוגוסט 2025, 13:18

אספתי חלק מהנטען כנגד מכבי (לא שחסר) לגבי היכולת שלה לשמור שחקנים בקבוצה

הרצון הזה להיות יותר קדושים מהאפיפיור
כל ניסוח החוזים המטומטם הזה
רק כי הם רוצים לעזוב מסיבות אישיות
באמת לא ברור כמה פראיירים צריכים להיות עם האופציות האלה
מכבי יוצאת פראיירים
היה לבקש פה 600-800 אלף דולר בכיף
יש הבדל בין לצאת טוב ולצאת פראייר
חייבים לפחות להתעקש על המינימום ועל מחיר השוק

סליחה חברה , אולי אנחנו חיים בפאקינג מולטיוורס , אבל במציאות שלי , ישראל כבר שנתיים במלחמה , יש פה אזעקות על בסיס שבועי , לפני זה על בסיס יומי , טילים איראנים עפו לפה
ריסקו בניינים וגם מי שהיה בממ"ד זה לא הבטיח לו חיים , רוקאס בעצמו בילה שעות מטורפות מחוץ לבית שלו בזמן שטיל איראני נפל בשכונה
זה שאנחנו נרמלנו פה הכל עדיין לא אומר שאצל כולנו זה נורמאלי , זה שאנחנו אחרי אזעקה שואלים מאיפה כדי לדעת אם לרדת למקלט או לא ב 3 לפנות בוקר , לא אומר שכולם חושבים ככה
תגידו תודה שמגיעים אלינו שחקנים , ושיש להם סעיף בייאאוט , כי החלופה זה סייבן לי שלא מוכן להגיע לישראל
אולי רוקאס לא היה חותם במכבי אם היה סעיף יציאה יקר עבורו , אולי זה היה חלק ממסע ומתן? אף אחד לא יודע.
לכו תנסו לשכנע שחקן צעיר שכל אירופה פרושה לפניו דווקא לחתום בקבוצה במדינה במלחמה , ללא חברות תעופה שטסים אליה, שטילים עפים עליה בלילה , שכל המשפחה שלך מתחננת בפניך לא לחתום שם
ואז תבואו ותתלוננו למה לא שמו לו בייאאוט של 800K , למה לא שמו? כי עם סעיף כזה הוא בטח לא היה חותם.

יש די והותר מה לתקוף את מכבי , לא בגלל ששחקן שבילה לילה שלם בחנייה בפחד אימים ורוצה לעזוב
סמל אישי של המשתמש
ankram

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם בבאיירן

הודעהעל ידי Gevaudan » 14 אוגוסט 2025, 00:35

הסיפור עם רוקאס בעיניי היא לא העזיבה שלו, זה אירוע שולי פה.

הוא נראה כמו אכבר גבר שמביא איתו חתוליות אירופאית אותנטית אבל אני לא תופס ממנו כוכב יורוליג (להבדיל מבולדווין שאיבדנו לפנר) שצריך להתאבד עליו, לא חושב שזה משתקף במספרים או בציונים שלו לאורך העונה הסדירה למעט הבלחות בליגה פה ושם. הוא סבל מקליעה לא יציבה מבחוץ לאורך כל העונה, אינסוף טעויות עם איבודים ושמירה בינונית (בלשון המאוד מעטה) שהיוו שכר הלימוד של הגיל שלו והמחסור בהזדמנויות במקומות אחרים.

בבסט קייס סינאריו מדובר בשחקן יורוליג סולידי עם אפסייד. העניין הוא שאם יש לרוקאס את היכולת להשתפר ולעשות עוד קפיצה, אני לא חושב שהוא היה נשאר באירופה בלאו הכי (לניקס יש זכויות עליו). ואם לא וישאר באותו אזור חיוג שאנחנו כבר מכירים, אז המשמעות של ההשארה שלו היא השכבה של חוזה מקביל לזה של ווקר. לא קונה.

הבעיה היא שלא הביאו לו מחליף בעל שיעור קומה שיכול להוביל קבוצה ולהתחבר למרקם ההתקפי של קטש. מכבי כמו מכבי מביאה אחד במקום ומותירה חוסר במקום אחר עם גינוני "More to come..." שאף אחד לא קונה.

ג'ו תומאסון ג'וניור - לא רכז (די כבר עם חרטוטי הג'י-ליג האלה, הם לא מדד מייצג שאפשר למתוח עליו אינסייט). ווקר - לא רכז. הם מגיעים על שתי משבצות הכרחיות שהיו חסרות בעונה הקודמת (גארד שהוא בעל הבית וקומבו גארד שעולה מהספסל ומגבה אותו), אבל אנחנו עדיין נפתח את העונה עם בלאט כרכז הטבעי המוביל ולמעשה היחיד (זה האישיו המאג'ורי פה).
Gevaudan

הודעהעל ידי JarJarBinx » 14 אוגוסט 2025, 01:16

לא מבין את הכמעט אובססיה פה בפורום ל"רכז טבעי". מה זה רכז טבעי? שחקן שרק מוסר ולא קולע? זה לא שנות ה-80, מישהו כמו מוטי ארואסטי לא מתאים לכדורסל של היום. סטף קרי לא רכז? דונצ'יץ' לא רכז? קטש כשחקן לא היה רכז? וכולם סקוררים לא פחות וכנראה יותר מ"מנהלי משחק".
ואם מביאים את בלאט כדוגמה, עם כל ה"טבעיות" שלו הוא מאבד כדורים בטונות ומחרב לא מעט משחקים עם משחק מבולגן לגמרי.
צריך גארדים טובים, וצריך שיטת משחק שמאפשרת להם להצליח. אם יש שחקנים עם שכל אז מה שאני צריך מרכז זה שליטה בכדור ברמה שיכול להעביר את החצי מול שמירת לחץ. כל ה"ניהול משחק", "שליטה בקצב" - לא אחריות של שחקן אחד בעיני. רכז שמעביר את החצי ומוסר לשחקן אחר שיעשה פיק אנד רול או פוסט אפ או לא יודע מה, ומאותו רגע מתפקד כקלע שמוכן לקבל כדור ולעלות לשלשה, זה בסדר גמור מבחינתי. להיפך, קבוצה שמתבססת על "רכז" שינהל את העניינים פגיעה יותר ליום רע, שמירת לחץ או כל קושי אחר של אותו רכז. פעם מכבי היתה מנצחת משחקים ככה, מלהלביש את שארפ על הרכז היריב ולהוציא לו את הנשמה. אני מעדיף גארדים שיכולים לחלק אחריות ולהחליף תפקידים.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי Gevaudan » 14 אוגוסט 2025, 01:41

לא יודע לדבר בשם כל הפורום, כשאני כותב "רכז טבעי" אני מתכוון לשלושה פרמטרים עקרוניים:
1. Tempo Control (שליטה בקצב משחק)

2. Primary Initiator (יוזמה ביצירת מהלכים וביישום תרגילים)

3. אסיסטים, יחסי אסיסטים איבודים, מסירות שמתגלגלות לאסיסטים (Hockey Assists) דרך יצירת יתרון ראשוני (חדירות לסל, פיק אנד רול, משיכת דאבל טים...).

אם אני מסתכל על הבחורצ'יק במונחי הג'יליג (כל המספרים והייחוס אליהם צריך להיות בהתאם).
AST% ≈ 19.6% – זה נמוך יחסית לרכזים טבעיים מהליגה (שכאמור בדרך כלל ב-28%). זה אומר שהתרומה שלו במסירות קיימת, אבל זה לא מה שמתניע את הכדורסל שלו.

USG% ≈ 18.6% – שימוש בכדור ברמה בינונית במונחי ג'יליג, רחוק מהיקף של יוזם התקפה.

בג’י-ליג נדמה שהוא בעיקר טוב בלייצר לעצמו תוך כדי כדרור או בפולאפ, הוא מוסר לא מעט אבל זו ליגה ללא הגנות שקשה למתוח ממנה מסקנה חד משמעית לגבי היכולות שלו. אין לי נתון פומבי ל-Hockey Assists שלו (זה נשמר לאנליטיקה פנימית ודו"חות סקאוטינג בתשלום, מי שרוצה לחפש מוזמן), אבל צפיתי באמת בערימות פוטאג’ שלו מאז שהשם עלה והוא רחוק ממה שקטש דורש מהרכזים שלו.

קטש דורש לא רק טכניקה, אלא גם סבלנות, שליטה בקצב ויכולת לייצר יתרון ראשוני פעם אחר פעם, בין אם בחדירה, משיכת דאבל טים, או קריאת ההגנה לפסוק איפה מגיע האסיסט הבא. לבלאט יש הרבה חסרונות כשחקן כדורסל, אבל כמוציא לפועל של מהלכי פיק אנד רול והנגשת מסירות בטיימינג, הוא עושה את זה מהטובים באירופה. גם רוקאס עשה את זה לא רע.

ממה שראיתי, דאונטין לא משדר שזה חלק אינטגרלי מהדנא שלו כמוביל כדור. הוא יודע להפעיל פיק אנד רול, אבל רחוק מהרמה הדרושה דווקא בגלל שזה לא נראה כמו הכדורסל שלו, לי הוא נראה כמו קומבו גארד. אתה צריך שחקנים שיודעים לשחק את זה באופן טבעי ולהתאים את הטמפו כל הזמן, דהיינו רכזים טבעים\טהורים\you name it
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 14 אוגוסט 2025, 01:46

בעונת האליפות 2014 לטייריז רייס היו 3.2 אסיסטים למשחק ולריקי היקמן 2.8 אסיסטים למשחק.

גם אריאל מקדונלנד, שבזמנו נחשב לאחלה רכז מנהיג, לא היה מחלק הרבה אסיסטים. בעונתו האחרונה במכבי (2001-2002) היה מחלק 3.8 אסיסטים למשחק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Gevaudan » 14 אוגוסט 2025, 01:48

זה אחלה לגמרי, אבל לא מה שדיברתי עליו. דווקא לדאונטין יש לא מעט אסיסטים בג'יליג ואני עדיין לא חושב שמדובר ברכז טבעי או לכל הפחות כזה שצריך לפתוח.

לסקוטי היו במדי מכבי באזור ה-4 אסיסטים למשחק גם כן. :dance4
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 14 אוגוסט 2025, 02:02

Gevaudan כתב:זה אחלה לגמרי, אבל לא מה שדיברתי עליו. דווקא לדאונטין יש לא מעט אסיסטים בג'יליג ואני עדיין לא חושב שמדובר ברכז טבעי או לכל הפחות כזה שצריך לפתוח.

לטעמי יותר חשוב שבקבוצה יהיו מספר שחקנים חכמים שיעזרו בהנעת הכדור ובבניית ההתקפה. קבוצה כזאת קשה יותר לנטרל מאשר קבוצה שתלויה ברכז אחד טוב ככול שיהיה.

לעומת זאת הרכז צריך שתהיה לו מנהיגות. שחקן עם ביצים ואופי. שידע לקחת את הקבוצה על גבו ברגעים הקריטיים. וזה פחות משנה לי אם הוא ייתן אסיסט יפה או שיקלע בעצמו.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי toja27 » 14 אוגוסט 2025, 05:49

felix_r כתב:
Gevaudan כתב:זה אחלה לגמרי, אבל לא מה שדיברתי עליו. דווקא לדאונטין יש לא מעט אסיסטים בג'יליג ואני עדיין לא חושב שמדובר ברכז טבעי או לכל הפחות כזה שצריך לפתוח.

לטעמי יותר חשוב שבקבוצה יהיו מספר שחקנים חכמים שיעזרו בהנעת הכדור ובבניית ההתקפה. קבוצה כזאת קשה יותר לנטרל מאשר קבוצה שתלויה ברכז אחד טוב ככול שיהיה.

לעומת זאת הרכז צריך שתהיה לו מנהיגות. שחקן עם ביצים ואופי. שידע לקחת את הקבוצה על גבו ברגעים הקריטיים. וזה פחות משנה לי אם הוא ייתן אסיסט יפה או שיקלע בעצמו.

מסכים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי JarJarBinx » 14 אוגוסט 2025, 10:42

האמת שזה דווקא אחד הדיונים היותר מעניינים בפורום לאחרונה, מעניין להבין איך אנשים רואים את הנושא הזה ומה התפיסות לגבי איך בונים קבוצה.
מצדיק עמוד משלו במקום להסתתר בין העמודים של יוקובאיטיס. :)
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי omerk » 14 אוגוסט 2025, 13:04

ankram כתב:אספתי חלק מהנטען כנגד מכבי (לא שחסר) לגבי היכולת שלה לשמור שחקנים בקבוצה

הרצון הזה להיות יותר קדושים מהאפיפיור
כל ניסוח החוזים המטומטם הזה
רק כי הם רוצים לעזוב מסיבות אישיות
באמת לא ברור כמה פראיירים צריכים להיות עם האופציות האלה
מכבי יוצאת פראיירים
היה לבקש פה 600-800 אלף דולר בכיף
יש הבדל בין לצאת טוב ולצאת פראייר
חייבים לפחות להתעקש על המינימום ועל מחיר השוק

סליחה חברה , אולי אנחנו חיים בפאקינג מולטיוורס , אבל במציאות שלי , ישראל כבר שנתיים במלחמה , יש פה אזעקות על בסיס שבועי , לפני זה על בסיס יומי , טילים איראנים עפו לפה
ריסקו בניינים וגם מי שהיה בממ"ד זה לא הבטיח לו חיים , רוקאס בעצמו בילה שעות מטורפות מחוץ לבית שלו בזמן שטיל איראני נפל בשכונה
זה שאנחנו נרמלנו פה הכל עדיין לא אומר שאצל כולנו זה נורמאלי , זה שאנחנו אחרי אזעקה שואלים מאיפה כדי לדעת אם לרדת למקלט או לא ב 3 לפנות בוקר , לא אומר שכולם חושבים ככה
תגידו תודה שמגיעים אלינו שחקנים , ושיש להם סעיף בייאאוט , כי החלופה זה סייבן לי שלא מוכן להגיע לישראל
אולי רוקאס לא היה חותם במכבי אם היה סעיף יציאה יקר עבורו , אולי זה היה חלק ממסע ומתן? אף אחד לא יודע.
לכו תנסו לשכנע שחקן צעיר שכל אירופה פרושה לפניו דווקא לחתום בקבוצה במדינה במלחמה , ללא חברות תעופה שטסים אליה, שטילים עפים עליה בלילה , שכל המשפחה שלך מתחננת בפניך לא לחתום שם
ואז תבואו ותתלוננו למה לא שמו לו בייאאוט של 800K , למה לא שמו? כי עם סעיף כזה הוא בטח לא היה חותם.

יש די והותר מה לתקוף את מכבי , לא בגלל ששחקן שבילה לילה שלם בחנייה בפחד אימים ורוצה לעזוב

יש קבוצה שכנה בעיר שאיכשהו בדרך נס לא הושפעה בכלל, ופעם אחת כששחקן החליט על דעת עצמו שהוא עוזב אז ינאי הלך עם זה עד הסוף וניצח. זה עניין של כסף ורצון וכן אפשר היה להשאיר אותו, או לכל הפחות לקבל עליו יותר כסף.

מכבד את העובדה שרוקאס מפחד ואני לגמרי יכול להבין אותו, אבל ברמה העובדתית משפטית הוא הצטרף כשהייתה מלחמה בעזה בעצימות גבוהה יותר ועוזב כשיש עדיין מלחמה בעזה בעצימות נמוכה. זה שהוא פחד מאד מאירוע איראן זה לא קייס משפטי כי הדבר הזה כבר נגמר לבינתיים.
בכל אופן, אני לא רומז שאחרי חוויה כזאת מכבי הייתה צריכה להשאיר אותו בכוח וללכת לבית הדין. אין שום בעיה לשחרר אותו, אבל צריך גם גבולות מבחינת דמי שחרור ואי אפשר לשים משהו מגוחך כל כך עבור שחקן שבנית עליו. לא יעזור כלום, מלחמה או לא מלחמה, 300 אלף זה הרבה יותר מדי נמוך.

אם כפי שאתה מציין היה פה באמת סעיף שחרור בזיוני של 300 אלף רק כדי לשכנע אותו לבוא (כי שכר גבוה לא יציעו לו הרי), אז זה חוזר לביקורת הראשונית שלי בנושא שמכבי מתנהלים בצורה מזעזעת מבחינת חוזים רק כדי לחסוך כמה גרושים בטווח הקצר. אם אתה שם סעיף שחרור כזה לקבוצה מאירופה אז או שאתה לא מאמין בשחקן שהחתמת ולא חושב שמישהי תאסוף אותו בבייאאוט או שמראש חירטטת את האוהדים ולא הייתה כוונה אמיתית להשאיר אותו פה לטווח ארוך ביום שחתם.
omerk

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים